Aρχείο Γ' Εθνική


Εορδαϊκός-Καστοριά  2-1
Ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής έμεινε ο Εορδαϊκός που αν και με πολύ άγχος κέρδισε την Καστοριά  μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους.  
Ο Εορδαϊκός την Κυριακή με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία, με ισοπαλία πιθανότατα θα παίξει μπαράζ ενώ με ήττα θα υποβιβαστεί.     
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας απέχει 90 λεπτά από μια παραμονή που όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ισοδυναμεί με άθλο. 
Κόντρα σε προβλήματα τραυματισμών αλλά και αποτελέσματα που δεν την «ευνοούν» η ομάδα της Πτολεμαΐδας έμεινε ζωντανή και εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της.     
Φάσεις και γκολ  
Στο 16ο σέντρα ακριβείας Τσαγκαλίδη κεφαλιά Νίκολι και 1-0.  
Στο 20ο εκτέλεση φάουλ Κουνάβα ανάποδο ψαλίδι Νίκολι μόλις άουτ.  
Στο 34ο αντεπίθεση του Εορδαϊκού ο Τσαγκαλίδης έδωσε αριστερά στο Κουνάβα που μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.  
Στο 44ο ατομική προσπάθεια και σουτ Παπανικόπουλου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκόλιας.  
Στο 48ο η Καστοριά βγήκε στην αντεπίθεση με τον Σαχινίδη που σούταρε δυνατά και ισοφάρισε σε 1-1 παγώνοντας το γήπεδο.  
Στο 52ο ατομική προσπάθεια και σέντρα Παπανικόπουλου σουτ Τσαγκαλίδη από πολύ κοντά ψηλά άουτ.  
Στο 57ο ο Νίκολι ελίχθηκε στη περιοχή όπου τον ανέτρεψε ο Γκέγκας. 
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσαγκαλίδης και έκανε το 2-1.    
Στο 83ο σουτ του Γροσδάνη απέκρουσε ο Παπαϊωάννου όπως και αυτό στις καθυατερήσεις. 
Διαιτητής: Κατρέτσος (Σ.Δ. Μακεδονίας)  Βοηθοί: Κωνσταντινίδης – Γιατσίδης (Σ.Δ. Μακεδονίας)  Κίτρινες είδαν οι Κυριάκος, Κοντογουλίδης, Γροσδάνης.    
Εορδαϊκός: Χατζησάββας, Παπανικόπουλος (71ο Όμπαντιτς), Κουνάβας, Πιρίτζαους, Παπάς, Μπαλίτσας, Τσαγκαλίδης (65ο Ιλιέφσκι), Αιχμαλωτίδης (65ο Πούλιος), Παπαδόπουλος (65ο Γροσδάνης), Κοντογουλίδης, Νίκολι.    
Καστοριά: Κόλλιας (55ο Παπαϊωάννου), Β. Σαββόπουλος (55ο Αναστασίου), Γκέγκας (71ο Διγκόζης), Κυριάκος, Πατρώνης, Παπαγεωργίου (55ο Τσόφλιας), Δεληζήσης (39ο Παπανδρέου), Κ. Σαββόπουλος, Νανάς, Σαχινίδης, Αφεντουλίδης

Ζάκυνθος - Εορδαϊκός   1-1
Τσίμπησε... το Βαθμό στο φινάλε ο Εορδαϊκός.
Ο Κουνάβας στο 89ο χάρισε ένα βαθμό «χρυσάφι» στον  Εορδαϊκό.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους που αν και σωμένοι δεν παρουσιάστηκαν καθόλου αδιάφοροι και διεκδίκησαν τη νίκη απέναντι σε ένα ψυχωμένο Εορδαϊκό που τα έδωσε όλα και τελικά δικαιώθηκε έχοντας σε κάποιες φάσεις και τη τύχη με το μέρος αλλά όπως ξέρουμε η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.  
Να σημειώσουμε πως από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε “ροντέο” και μπορούσε να καταλήξει και στους 2 αλλά τελικά το Χ ήταν το τελικό αποτέλεσμα.   
Φυσικά δεν είναι ώρα για πανηγύρια αφού την Τετάρτη ακολουθεί η Καστοριά σε ένα παιχνίδι όπου ο κόσμος της Πτολεμαΐδας πρέπει να δώσει βροντερό παρών και να ωθήσει την ομάδα στο τρίποντο που ίσως σημάνει και σωτηρία.   
Φάσεις – γκολ  
Μόλις στο 1ο λεπτό σουτ του Λιβέρη απέκρουσε ο Χατζησάββας και στο 10ο σουτ του Νικολακόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Πιρίτζαους  ενώ 4 λεπτά μετά κεφαλιά του ίδιου παίκτη μετά από κόρνερ του Λιβέρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.  
Στο 24ο ο Παπανικόπουλος μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή αλλά τη τελευταία στιγμή πρόλαβε και έκοψε ο Μούστα.  
Στο 35ο εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου, προσπάθησαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Εορδαίκού, η μπάλα στρώθηκε Τζατζανά. ο οποίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα τη Ζακύνθου.  
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γουσέτης βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα πήγε στον Χατζηστάμου ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ με μια Ζάκυνθο να κάνει το καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε όλη τη χρονιά μέχρι τώρα.  
Με το ξεκίνημα το β΄ μέρους σπουδαία στιγμή για τον Εορδαϊκό αλλά ο Παπαδόπουλος προτίμησε να ολοκληρώσει μόνος τη προσπάθεια αντί να δώσει στον Ιλιέφσκι που ήταν μόνος απέναντι στον Δήμα.  
Στο 52ο σπουδαία  ευκαιρία για την Ζάκυνθο με τον Τσίγκρηλα ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χατζησάββα αλλά αστόχησε με την μπάλα να περνάει άουτ!  
Στο 57ο νέα ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά την προβολή του Μπαλίτσα απέκρουσε σωτήρια ο Δήμας και στο 64ο γέμισμα στην περιοχή της Ζακύνθου, ο Παππάς έκανε την προβολή, η μπάλα πέρασε άουτ.  
Στο 69ο ο Τσιμέλι έκανε το πλασέ αλλά ο Χατζησάββας απέκρουσε σωτήρια.  
Στο 88ο ήρθε η ισοφάριση για τον Εορδαϊκό με ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί «χρυσό» με τον Κουνάβα που είχε μπει λίγο πριν ως αλλαγή με δυνατό σουτ να κάνει το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  
Στο 93ο απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους Ο Τσιμέλι σούταρε η μπάλα πήρε πορεία στα δίχτυα και ο Πιρίτζαους έσωσε τον Εορδαϊκό από βέβαιο γκολ και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του που ίσως είναι όλη η χρονιά.  
Διαιτητής: Τσαμούρης (Σ.Δ. Μεσσηνίας)  Βοηθοί: Τσάγκας (Σ.Δ. Καστοριάς) – Καραμπέτσος (Σ.Δ. Μεσσηνίας)  Κίτρινες είδαν οι Λιβέρης, Μπαλίτσας,   
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Στάθης Καραμαλίκης): Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης (87ο Στύλα), Γουσέτης (87ο Νικολίτσας), Τσουκαλάς (75ο Κακολύρης), Τσιμέλι, Νικολακόπουλος, Χατζηστάμου (70ο Ντούκας), Τζατζανάς, Τσίγκρηλας.  
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Στεργιόπουλος, Κοντογουλίδης (85ο Κουνάβας), Πιρίτζαους, Παπάς, Μπαλίτσας (85ο Γροσδάνης), Πούλιος (75ο Αιχμαλωτίδης),  Παπαδόπουλος (63ο Παπαζήσης), Παπανικόπουλος, Νίκολι, Ιλιέφσκι (63ο Τσαγκαλίδης),

Καστοριά - Αστέρας Πετριτή   0-2
Παρέδωσε τα όπλα.... η Καστοριά.
Νέα ήττα της Καστοριάς 0-2 από τον Αστέρα Πετριτή.
Στο 4 ο Γωγουβιτης έκανε σέντρα από τα δεξιά κι ο Σαββόπουλος Κυρ. στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην αντίθετη γωνία της εστίας του Γκόλια, κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενουμενους.
Στο 54  ο Αστέρας Πετριτή σφράγισε το τρίποντο.
Στο 56 ο Γεωργακόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία όταν από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τού Γκόλια. 
Διαιτητής: Πίγγιου Ειρήνη (Ε. Π. Σ. Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π., Σ. Ηπείρου) 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γκόλιας, Τσόφλιας (53 Αλλουση) , Κυριάκος, Κράτσιος Αργ., Σαββόπουλος Κυρ., Νανάς, Πατρωνίδης (60′ Παπανδρέου) , Δεληζήσης, Σαχινίδης, Αφεντουλίδης. Σαββόπουλος Ευαγ. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Τζαφέστας, Μεντής,(46 Λούβρο) Γογουβίτης, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κρητικός, Γεωργοπάλης, Κοιλιάρας,(59 Λεσσης) Γκασίδης, Στεργίου (46′ Τσιαβος) , Γεωργακόπουλος (59 Gojkovic)

Καστοριά-Ζάκυνθος  0-2
Πήρε το εισιτήριο... για το Ερασιτεχνικό η Καστοριά.
Ήττα της Καστοριάς από τη Ζάκυνθο.
Η Καστοριά είχε καλή απόδοση και παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, πάλεψε το παιχνίδι. 
Ήταν το 3′ της συνάντησης, όταν μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας βγήκε τετ α τετ ο Νικολακόπουλος και με πλασέ “έγραψε” το 0-1. Στο 16΄ το διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή, του Chimeli απέκρουσε σωτήρια ο Γκόλιας. 
Στο 22΄ σε σουτ του Σαββόπουλου Ευαγ., μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Ζακύνθου και κατέληξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. 
Στο 27΄ ο Τσάνι έπαιξε το 1-2 με τον Σαχινίδη, πήρε τη μπάλα κι έκανε το σουτ, από τα πλάγια της περιοχής το οποίο εξουδετέρωσε ο Δήμας, πέφτοντας στην κλειστή του γωνία. 
Στο 37΄ το σουτ του Chimeli, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκόλιας και στην συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυντικοί.   
Στην επανάληψη η Καστοριά είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ευτυχησε να πετύχει κάποιο τέρμα και να προβληματίσει τους φιλοξενουμενους. 
Στο 47΄ το σουτ του Παπαγεωργίου, διαγώνια, μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Δήμας. 
Στο 53΄ το σουτ του Chimelli, έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ. 
Στο 62΄ο Τσάνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία. 
Στο 63΄ σε καλό σουτ του Δεληζήση, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. 
Στο 68΄ ο Δήμας απέκρουσε, υπέροχα, σε κόρνερ την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσάνι, έξω από την περιοχή. 
Στο 74′ ο Κόκκας εκτέλεσε φάουλ, ο Τσάνι έπιασε την κεφαλιά, από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Δήμα. 
Στο 81΄ καλό σουτ του Χατζηστάμου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Καστοριάς και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο. 
Στο 82΄ το σουτ του Κακολύρη πέρασε άουτ. Στο 85΄ο Chimeli με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2.  
Διαιτητής: Ασλανίδης Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Πιερίας) Βοηθοί: Καλορογιάννης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Πιερίας) Τσικλητάρη Δήμητρα (Ε. Π. Σ. Πιερίας)  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γκόλιας, Διγκόζης, Παπαγεωργίου (84΄ Αναστασίου), Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Κόκκας (79΄ Νανάς), Τσάνι (84΄ Τσότσουλας), Γκέγκας, Σαχινίδης (60΄ Δεληζήσης), Αφεντουλίδης, Σαββόπουλος Ευαγ., 
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς, Chimeli, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας, Τζατζάνας, Τσίγκρηλας.   

Θύελλα Κατσικά-Εορδαϊκός  0-0
Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Εορδαϊκός.
Ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί χρυσάφι απέσπασε ο Εορδαϊκός στην έδρα της Θύελλας Κατσικά και έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή.      
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν δοκάρι αλλά η άμυνα του Εορδαϊκού αντέδρασε σωστά όταν χρειάστηκε και η ομάδα της Πτολεμαΐδας έφυγε με το πολύτιμο 0-0.     
Την ερχόμενη αγωνιστική είναι στο πρόγραμμα το παιχνίδι με τον Μαγνησιακό 3 ξεκούραστοι βαθμοί και η σωτηρία που στο ξεκίνημα φάνταζε ακατόρθωτη αρχίζει και πλησιάζει στην Εορδαία.     
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 11΄ο Τουρμούσογλου απo αριστερά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ όπως και το σουτ του ίδιου 6 λεπτά μετά.  
Στο 24ο εκτέλεση φάουλ του Σκανδάλη στα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Χατζησάββα.  
Στο 36′ ο Τουρμούσογλου που ήταν συνεχής πηγή κινδύνων έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.    
Στο 55΄ ο Βασιλάκης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Χατζησάββα, ο οποίος απέκρουσε πέφτοντας στα πόδια του παίκτης της Θύελλας.  
Στο 60΄ ο Κουνάβας εκτέλεσε φάουλ και ο Ντόντης απομάκρυνε τον κίνδυνο.  
Στο 78΄ εκτέλεση φάουλ του Σκανδάλη “τραντάζει” το οριζόντιο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων.  
Στις καθυστερήσεις ο Παπάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χατζησάββα αλλά το πλασέ πέρασε άουτ και λίγο μετά σουτ του Σκανδάλη ο Χατζησάββας δήλωσε παρών για μια ακόμα φορά.    
Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γεώργιος Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας) με βοηθούς τους Μιχάλη Γραμμένο (Κέρκυρας) και Αλέξανδρο Ζιώγα (Πρέβεζας/Λευκάδας).  Κίτρινες είδαν οι Πούλιος.    
Θύελλα Κατσικά (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (86ο Φίλιος), Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Κωσταμένας (59ο Μ. Μπλέτσας), Τουρμούσογλου, Εμβραΐζογλου (59ο Γούλας), Παππάς Ε.    
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Κουνάβας, Όμπτατιτς, Κοντογουλίδης (46o Παπαδόπουλος), Παπαζήσης (86ο Ιλιέφσκι), Νίκολι (93ο Τσαγκαλίδης) ,Αιχμαλωτίδης, Μπαλίτσας, Πούλιος, Παπάς, Παπανικόπουλος.

Εορδαϊκός-Αναγέννηση Άρτας   1-0
Τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα σε αγωνιστικά προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στο άγχος πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Εορδαϊκός επί της Αναγέννησης Άρτας με 1-0.    
Οι παίκτες του Εορδαϊκού μπορεί να είχαν μέτρια εμφάνιση αλλά είχαν καρδιά, πάθος και τεράστια θέληση για τη νίκη που ήρθε με ένα σουτ του Άνταμς στο 75ο με τη βοήθεια βέβαια και της τύχης αφού η μπάλα έσκασε μπροστά στο Μπαλαούρα και άλλαξε πορεία. Αλλά τελικά η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.    
Ο Εορδαϊκός που είδε από νωρίς το Στεργιόπουλο να αποχωρεί τραυματίας, την κ. Δεληγιάννη να σφυρίζει τη λήξη ενώ ο Νίκολι έφευγε μόνος απέναντι στον Μπαλαούρα αλλά τελικά κατέκτησε τους 3 βαθμούς με τον Χατζησάββα να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο 84ο.    
Εδώ πρέπει να γίνει και μια αναφορά στον κόσμο. 
Ο κόσμος της Πτολεμαΐδας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα έδωσε βροντερό παρών (πάνω από 700 άτομα) και βοήθησαν και αυτοί με τον τρόπο τους την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς και στο τέλος αποθέωσαν τους παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη.    
Στην παρουσία τους στάθηκαν τόσο ο Νίκος Κατακαλίδης όσο και ο Αλέξανδρος Χατζησάββας που τους ευχαρίστησαν και τόνισαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.    
Φάσεις και γκολ  
Στο 32ο αριστερό σουτ Κωνσταντίνου μπλόκαρε ο Χατζησάββας. 
Πέντε λεπτά μετά ο Παπανικόπουλος μπήκε από τα δεξιά σέντραρε ο Τσαγκαλίδης έσπρωξε τη μπάλα προς την εστία για να διώξουν σωτήρια οι αμυντικοί.  
Στις καθυστερήσεις ο Νικόλι φεύγει μόνος απέναντι στον Μπαλαούρα αλλά η κ. Δεληγιάννη σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες!!!!!!!.    
Με την έναρξη της επανάληψης ο Τσαγκαλίδης έδωσε πολύ όμορφη πάσα στο Νίκολι μέσα στη περιοχή που μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα δεν έκανε καλό κοντρόλ (ίσως αιφνιδιάσηκε)  και χάθηκε η ευκαιρία.    
Στο 61ο σουτ του Μπεκατώρου πέρασε ελάχιστα έξω.  
Στο 68ο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλίτσα η μπάλα φαίνεται να βρίσκει χέρι αμυντικού αλλά παρά τις διαμαρτυρίες η διαιτητής δεν έδειξε τίποτα.  
Στο 75ο ο Άνταμς με σουτ έξω από τη περιοχή άνοιξε το σκορ με τη μπάλα να “σκάει” μπροστά στο Μπαλαούρα και να καταλήγει στα δίχτυα.  
Στο 84ο σουτ του Μπεκατώρου εκπληκτική απόκρουση στο παραθυράκι του Χατζησάββα. 
Διαιτητής: Δεληγιάννη (Σ.Δ. Λάρισας)  Βοηθοί: Νάκας- Στεργιούλης (Σ.Δ. Λάρισας)  Κίτρινες είδαν οι Πιρίτζαους, Κορομηλάς, Μπεκατώρος, Παπανικόπουλος.    
Εορδαϊκός: Χ”Σάββας, Στεργιόπουλος (20ο λ.τ. Ιλιέφσκι), Κοντογουλίδης, Παπάς, Πιρίτζαους, Παπαδόπουλος (84ο Γροσδάνης), Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης, Νίκολι, Τσαγκαλίδης (60ο Άνταμς), Παπανικόπουλος.    
Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Π”Νίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός (79ο Σάλο), Κωνσταντίνου, Πάνος, Ζυγκερίδης (69ο Κυριάκης), Φερεντίνος (64ο Κορομηλάς), Θεοδωράκης.
Θ.Η.

Καστοριά-Θύελλα Κατσικά  0-2
Κατώτερη των περιστάσεων σήμερα η Καστοριά, υποχρεώθηκε σε νέα ήττα στο γήπεδο της, από τη Θύελλα Κατσικά, η οποία κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς του α΄ γύρου. 
Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα, χάθηκαν οριστικά και οι τελευταίες μαθηματικά ελπίδες της, για να παλέψει να σωθεί, αφού η πτώση της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, αποτελεί πλέον γεγονός οριστικό κι αμετάκλητο..   
Οι παίκτες της γηπεδούχου ήταν “ωσεί παρόντες”, στο γήπεδο, σε αντίθεση με εκείνους της Θύελλας, που πίεσαν κι έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν, πιο νωρίς, το σκορ. 
Στο 3΄ η κεφαλιά του Παππά Ευαγ., μετά από μπαλιά του Κωσταμένα, από το σημείο του πέναλτι έφυγε άουτ. 
Στο 5΄ το σουτ του Κωσταμένα έφυγε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ., χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει. 
Στο 11΄ η αδύναμη κεφαλιά του Αντωνιάδη κατέληξε στα χέρια του Θέμελη. 
Στο 19΄ το σουτ του Εβραϊζόγλου παράλληλα απο την εστία των γηπεδούχων, μετά από πάσα του Σκανδάλη, πέρασε άουτ. 
Στο 28΄ ο Κράτσιος Χρ., έδιωξε σε κόρνερ, πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι, του σουτ του Παππά Ευαγ., έξω από την περιοχή. 
Στο 36΄ ο Μωυσιάδης έκανε τη σέντρα, αλλά το καλό σουτ του Τσάνι, μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε στόχο, αφού κατέληξε ένα μέτρο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. 
Στην επανάληψη και σχεδόν για ένα 10λεπτο η Καστοριά προσπάθησε να κάνει κάποια οργανωμένη επίθεση, αλλά η μοναδική φάση ήταν στο 49΄ όταν ο Τσάνι έκανε ωραία προσπάθεια, από τα δεξιά, αλλά ο Θέμελης πρόλαβε κι επενέβη, προ του Σαββόπουλου Ευαγ.  
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, αντιλαμβανόμενοι την κάκιστη εικόνα των γηπεδούχων ενέτειναν τις προσπάθειες τους. 
Έτσι στο 62΄ ο Μελιγγιώτης έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η προβολή του Γούλα κατέληξε άουτ. 
Στο 71΄ υπήρξε ένα σπρώξιμο στην περιοχή της Καστοριάς ενός παίκτη των φιλοξενουμένων και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. 
Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σκανδάλης κι έκανε το 0-1. 
Στο 84΄ ο Σκανδάλης με νέο πέναλτι πέτυχε το 0-2, σημειώνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ. 
Την εσχάτη των ποινών την κέρδισε ο ίδιος απο τον Γκέγκα, που τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. 
Διαιτητής: Δήμερας Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Λάρισας) Βοηθοί: Διχρής Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Λάρισας) Μπασινός Ιωάννης (Ε. Π. Σ. Λάρισας) Οι συνθέσεις: 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης (80΄ Διγκόζης), Σαββόπουλος Κυρ., Κόκκας (67΄ Δεληζήσης), Τσάνι, Τσελεπής (46΄ Σαχινίδης), Μανακίτσας (24΄ Γκέγκας), Κράτσιος Αργ., (80΄ Αφεντουλίδης), Σαββόπουλος Ευαγ. 
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ: Θέμελης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης (57΄ Γούλας), Παππάς Ευαγ., Κωσταμένας (75΄ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (75΄ Φίλιος), Εβραϊζόγλου, Σκανδάλης (86΄ Μουρούτης), Πότσης, Βασιλάκης.    

Α.Ε. Κιλελέρ-Εορδαϊκός   1-1
Με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Λεονάρντο Νίκολι ο Εορδαϊκός πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα του Κιλελέρ με 1-1 αν και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη μιας και είχε δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες.   
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας έδειξε να μην έχει επηρεαστεί από την ήττα με την Αρτάκη και πλέον με ανεβασμένο ηθικό και πάλι θα υποδεχτεί την Κυριακή την Αναγέννηση Άρτας σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη όπως και η παρουσία και συμπαράσταση του κόσμου.    
Φάσεις και γκολ  
Στο 7ο ο Παπανικόπουλος μπήκε στη περιοχή σούταρε έδιωξε με τα πόδια ο Μισιρλής.  
Στο 22ο λεπτό έγινε το 1-0 όταν μετά από ένα γέμισμα στην περιοχή η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Κατσαμάγκας από κοντά έκανε το 1-0.  
Από εκεί και μετά ο Εορδαϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 34ο είχε δοκάρι με κεφαλιά του Αιχμαλωτίδη ενώ αμέσως μετά ο Νίκολι είχε σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Η πίεση του Εορδαϊκού απέφερε καρπούς στο 39ο όταν ο Παπαζήσης θα κάνει την ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή θα δώσει στον Νίκολι που θα ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ.    
Λίγο πριν το ημίχρονο σουτ του Παπαζήση έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.  
Στο 2ο ημίχρονο ο Εορδαϊκός ήταν πολύ καλύτερος έχασε ευκαιρίες με τους Παπανικόπουλο, Αιχμαλωτίδη, Παπαζήση αλλά το 2ο γκολ δεν ήρθε ποτέ.  
Στο 90ο οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη αλλά ο Χατζησάββας αντέδρασε σωστά στο σουτ του Κατσαμάγκα κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του.     
Α. Ε. Κιλελέρ: Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Αλτάνης, Βλησσαρούλης, Παπαγεωργίου, Χατζησαββίδης, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Βαγενάς.    
Εορδαϊκός: Χατζησάββας, Στεργιόπουλος (88ο Ιλιέφσκι), Κουνάβας (75ο Παπαδόπουλος), Πιρίτζαους, Παπάς, Πούλιος, Μπαλίτσας, Παπαζήσης (92ο Όμπαντιτς),  Αιχμαλωτίδης (75ο Τσαγκαλίδης), Νίκολι, Παπανικόπουλος. 

Αναγέννηση Άρτας – Καστοριά 0-0
Στενεύουν τα περιθώρια παρά το βαθμό για την Καστοριά.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 6΄ το σουτ του Τσάνιέφυγε άουτ. 
Στο 9′ ο Κόκκας έκανε σουτ από καλή θέση, το οποιο εξουδετέρωσε ο Μπαλαούρας. 
Στο 11′ τη σέντρα σουτ του Τσελεπή, έδιωξε ο Μπαλαούρας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, από το οποίο έχουν νέα φάση οι φιλοξενούμενοι με άστοχη κεφαλιά. 
Στο 12′ ο Μπαλαούρας έδιωξε και πάλι δύσκολα την κεφαλιά του Αντωνιάδη. Στο 21΄το σουτ του Τσάνι δεν βρήκε στόχο. 
Στο 24′ το καλό φαλτσαριστό σουτ του Μπεκατώρου, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 25′ η κεφαλιά του Θεοδωράκη, μετά από κόρνερ, έφυγε πάνω από την εστία της εστίας του Κράτσιου Χρ.. 
Στο 26′ μετά από σέντρα του Παπανίκου, πετάχτηκε ο Ζυγκερίδης και έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενουμένων. 
Στο 29′, ύστερα από σέντρα του Παπανίκου, ο Κωνσταντίνου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά, υπο την πίεση των αμυντικών της Καστοριάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη ευκαιρία. 
Στο 31′, ο Ζυγκερίδης έκανε ωραία προσπάθεια, και σούταρε, με τον Κράτσιο Χρ. να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια. 
Στο 33΄ πολύ επικίνδυνη φάση για την Καστοριά, με τον Τσάνι να σουτάρει και την μπάλα να σταματά σε σώματα προ της γραμμής! 
Στο 34′ η προβολή του Ζυγκερίδη από καλή θέση, έφυγε και πάλι εκτός εστίας. 
Στο 41′ ο Κωνσταντίνου έφυγε απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον απέφυγε και κέρδισε φάουλ, όπου με την εκτέλεση του είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κράτσιο Χρ., να μπλοκάρει.  
Στο 53′ μεγάλη φάση για την Αναγέννηση, με τον Κυριάκη να κάνει προσωπική ενέργεια όμως την μπάλα να σταματά σε σώματα στη γραμμή. 
Στο ίδιο λεπτό (53′) σε κεφαλιά του Λισγάρα μετά από κόρνερ, είχαμε δύσκολη επέμβαση του Κράτσιου. 
Στο 55΄ ένα επικίνδυνο σουτ του Τσελεπή δεν βρήκε στόχο, αφού η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλαούρα. 
Στο 57′ μετά από σέντρα του Παπανίκου στο δεύτερο δοκάρι, η καρφωτή κεφαλιά του αμαρκάριστου Κωνσταντίνου, έφυγε ελάχιστα άουτ! 
Στο 69′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπανίκου, ο Παππάς ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε πολύ άουτ! 
Στο 70′ μετά από σέντρα του Παπανίκου, ο Κωνσταντίνου μόνος και πάλι, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ! 
Στο 80′ μετά από σέντρα του Παππά, από τα αριστερά, ο Ζυγκερίδης κόβεται από αντίπαλο, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία, σε κόρνερ! 
Στο 90΄ η κεφαλιά του προωθημένου έφυγε άουτ. 
Στο 93′ νέα φάση στην περιοχή της Καστοριάς, νέα κεφαλιά, στην αγκαλιά του Κράτσιου Χρ.. 
Διαιτητής: Φίτσας Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Πρεβέζης – Λευκάδος) Βοηθοί: Νάστος Ζώης (Ε. Π. Σ. Πρεβέζης – Λευκάδος) Ζιώγας Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Πρεβέζης – Λευκάδος) 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης (76΄ Φερεντίνος), Παππάς, Κωνσταντίνου, Πάνος, Ζυγκερίδης, Κορομηλάς (46΄ Κυριάκης), Θεοδωράκης. 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης (67΄ Αφεντουλίδης), Κόκκας (78΄ Δεληζήσης), Τσάνι, Τσελεπής (67΄ Κυριζάκης), Μανακίτσας, Κράτσιος Αργ., Σαββόπουλος Ευαγ.

Εορδαϊκός-Α.Ο. Νέας Αρτάκης   0-2 
Δεν τα κατάφερε ο Εορδαϊκός κόντρα στον πρωτοπόρο Α.Ο. Νέας Αρτάκης.
Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Εορδαϊκός από την πρωτοπόρο Ν. Αρτάκη στο παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα.  
Το σημείο που καθόρισε ουσιαστικά το αποτέλεσμα ήταν η κόκκινη κάρτα του Πιρίτζαους στο 30ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν μια «χρυσή» νίκη.    
Ο Εορδαϊκός αν και με 10 είχε στο 2ο ημίχρονο τις δικές του στιγμές να ανοίξει το σκορδεν τα κατάφερε και δέχτηκε ένα «κρύο» γκολ από μια στημένη φάση και σφράγισε τη νίκη του στις καθυστερήσεις και ενώ στο 96ο ο Σαλπιγγίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή στο ανάποδο ψαλίδι του Νίκολι και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του.    
Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν έξαλλα την πολύτιμη αυτή νίκη που την πήραν με πολύ κόπο και ιδρώτα από ένα Εορδαϊκό που πάλεψε και έπεσε μαχόμενος.     
Φάσεις και γκολ  
Στο 3ο σουτ του Παπανικόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω και στο 10ο ο Σαλπιγγίδης έπαιξε το 1-2 με τον Παυλίδη μπήκε στη περιοχή πλάσαρε αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε και κράτησε το “0”.  
Στο 37ο σέντρα Ιορδανίδη σουτ Μπιμπισίδη ο Δημητριάδης απέκρουσε σωτήρια.  
Στο 53ο μπροστινή μπαλιά του Αιχμαλωτίδη ο Νίκολι δεν πρόλαβε για πολύ λίγο να «τσιμπήσει» τη μπάλα ενώ ίδια φάση και λίγο αργότερα με τον Παπανικόπουλο (μετά από πάσα του Μπαλίτσα) να είναι αυτή τη φορά ο παίκτης που για λίγο δεν πρόλαβε τη μπάλα για να πλασάρει τον Ντουμάνη.    
Στο 62ο ο Εορδαϊκός βηήκε στην αντεπίθεση ο Αιχμαλωτίδης έδωσε στο κενό χώρο στον Παπανικόπουλο αλλά η μπάλα ήταν λίγο πιο δυνατή με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει απειλητικός ο Εορδαϊκός.  
Στο 66ο κόρνερ Παπανικόπουλου ο Ντουμάνης έχασε τη μπάλα ο Κουνάβας έκανε το πλασέ αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Μπιμπισίδης.  
Στο 68ο εκτέλεση φάουλ του Ρέντζα η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω άουτ.    
Στο 73ο η Ν. Αρτάκη έφτασε στο γκολ από μια στημένη φάση ένα κόρνερ από τον Ταυταρίδη ο Σαλπιγγίδης γύρισε τη μπάλα και ο Στασινόπουλος από κοντά έκανε το 0-1 παρά την προσπάθεια των αμυντικών να διώξουν.  
Στο 81ο εκτέλεση κόρνερ Ταυταρίδη απέκρουσε δύσκολα ο Δημητριάδης, η μπάλα έφτασε στον Σαλπιγγίδη νέα απόκρουση του πορτιέρο του Εορδαϊκού ο οποίος είχε απάντηση και στο πλασέ του Χ΄΄ Στάμου.    
Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Σ.Δ. Ημαθίας)  Βοηθοί: Γκόγκος- Μουρατίδης (Σ.Δ. Ημαθίας)  
Στο 30ο αποβλήθηκε με απ΄ ευθείας κόκκινη ο Πιρίτζαους. 
Κίτρινες είδαν οι Τσούπρος, Σαλπιγγίδης, Αιχμαλωτίδης, Σπηλιώτης, Δημητριάδης, Παπάδακης.  
Στον Εορδαϊκό διαμαρτυρήθηκαν γιατί σε εκτός φάσης αγκωνιά του Σπληλιώτη στον Στεργιόπουλο ο διαιτητής έδειξε κίτρινη αντί κόκκινη και σε μαρκάρισμα του «ερειστικού» Παπαδάκη από πίσω στον Στεργιόπουλο ο διαιτητής δεν του έδειξε την 2η κίτρινη κάρτα-κόκκινη.    
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Κοντογουλίδης (83ο Άνταμς), Πιρίτζαους, Obadikj (89ο Ιλιέφσκι), Πούλιος, Μπαλίτσας, Παπαδόπουλος (46ο Κουνάβας), Αιχμαλωτίδης (76ο Τσαγκαλίδης), Νίκολι, Παπανικόπουλος.    
Ν. Αρτάκη: Ντουμάνης, Ρέντζας (69ο Μεταξάς) , Στασινόπουλος, Τσούπρος , Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδάκης (81ο Γερογιάννης) , Παυλίδης (76ο Λάμπρου) , Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (46ο Χ΄΄ Στάμου). 
Θ.Η.

Καστοριά-Α.Ε. Κιλελέρ  0-1
Φωνάζει για τη Διαιτησία η Καστοριά. 
"Εντεταλμένος Εκτελεστής"
Ο αγώνας
Στο 7΄ το σουτ του Μανακίτσα, έξω από την περιοχή, κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μισιρλή. 
Στο 12΄ σε σουτ του Μανακίτσα μέσα απο την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του Μισιρλή. 
Στο 30΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., ανατράπηκε απο αμυντικό των φιλοξενουμένων, μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι της συνάντησης, όχι μόνο δεν καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι, αλλά "κιτρίνισε" και τον επιθετικό της Καστοριάς. 
Στο 40΄ σε σουτ του Χατζή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.   
Στο 46΄ μετά από το αδύναμο σουτ του Τσάνι, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μισιρλή. 
Στο 48΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα άουτ. 
Στο 49΄ το σουτ του Γκέγκα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μισιρλής. 
Στο 57΄ φοβερή απόκρουση εξ επαφής του Κράτσιου Χρ., σε σουτ του Κατσαμάγκα. 
Στο 59΄ ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, αλλά η κεφαλιά του Σαββόπουλου Κυρ., αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ. 
Στο 60΄ ο Διγκόζης αντίκρυσε, χωρίς λόγο κι αιτία, την κόκκινη κάρτα του κ. Καρυπίδη (2η κίτρινη). 
Οι παίκτες της Καστοριάς διαμαρτυρήθηκαν και στο 61΄ ο κ. Καρυπίδης έδειξε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) και στον Γκέγκα. 
Οι παράγοντες της Καστοριάς διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ο κ. Καρυπίδης διέκοψε, προσωρινά (;;;;) το παιχνίδι στο 63΄ και κατέφυγε στα αποδυτήρια του Δημοτικού Γηπέδου της Μεσοποταμίας. 
Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι μετά από μια εικοσάλεπτη (20΄), περίπου, διακοπή.  
Στο 66΄ το σουτ του Σαββόπουλου Κυρ., κατέληξε στην αγκαλιά του Μισιρλή.  
Στο 70΄ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Χασομέρη. 
Στο 90΄ μετά από σέντρα του Βαγενά ο Χατζησαββίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. 
Στο 93΄ έχουμε νέα διακοπή του αγώνα.. 
Ο ρέφερι της συνάντησης μπήκε, μετά από 15 λεπτά, απλά, για να σφυρίξει και τυπικά την λήξη του παιχνιδιού.     
Διαιτητής: Καρυπίδης Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Κιλκίς)  Βοηθοί: Ζουρνατζίδης Πολύκαρπος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) Πολυχρονίδου Χριστίνα (Ε. Π. Σ. Κιλκίς)  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου Γεωργ., Τσάνι, Ibrahim (46΄ Τσελεπής), Μωυσιάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ. (72΄ Κόκκας)  
Α. Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ: Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Χατζής (77΄ Βλησσαρούλης), Παπαγεωργίου (70΄ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Κούκος (58΄ Βαγενάς).

Θεσπρωτός-Εορδαϊκός   0-1
Τεράστια νίκη του Εορδαϊκού στην Ηγουμενίτσα.
Με χρυσό σκόρερ τον Λεονάρντο Νίκολι και ήρωα τον Τρύφωνα Δημητριάδη που απέκρουσε πέναλτι ο Εορδαϊκός πήρε τεράστιο τρίποντο στην έδρα του Θεσπρωτού με 1-0 και έκανε έτσι τεράστιο βήμα παραμονής.  
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας σε 2 συνεχή εκτός έδρας παιχνίδι πήρε 4 βαθμούς και στην Ηγουμενίτσα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση έπαιξε έξυπνα και έφτασε σε αυτή την υπερπολύτιμη νίκη.  
Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα και με την κατάλληλη καθοδήγηση από το Νίκο Κατακαλίδη έφυγαν με αυτή τη τεράστιας σημασίας νίκη.  
Στο 24ο ο Βιγιάλμπα μπήκε από δεξιά μόνος πλάσαρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω άουτ.  
Ο Εορδαϊκός που ήταν καλύτερος όμως στο πρώτο μέρος στο 32ο κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή όταν ο Παπαζήσης μπήκε από δεξιά σούταρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι έσκασε στο έδαφος και ο Νίκολι που καιροφυλακτούσε έκανε το 0-1.  
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και αφού στο 51ο ο Παπανικόπουλος μπήκε στην περιοχή με μια όμορφη ενέργεια αλλά άργησε να σουτάρει και κόπηκε στο 58ο κέρδισαν πέναλτι.  
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Villalba αλλά ο Δημητριάδης για μια ακόμη φορά φέτος απέκρουσε το πέναλτι και κράτησε το 0-1.    
Στο 75ο μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό με τον Παπαζήση που μπήκε στην περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.  
Θεσπρωτός: Δασκαλάκης, Αγγελούλης, Ορφανός, Τσώτσος, Κολύβας (60ο Τσιαφίτσας), Παλαμούτσης, Οικονομίκος (60ο Benincasa), Βλαχόπουλος (46ο Ράπτης) , Ρούσης (73ο Ροβίνας), Villalba, Pernochichi-Varella (46ο Ζελέκου). 
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Παπάς, Πιρίτζαους, Πούλιος, Μπαλίτσας, Κοντουγουλίδης, Αιχμαλωτίδης (73ο Ιλιέφσκι), Παπαζήσης, Νίκολι (87ο Obadikj).

Α.Ο. Νέας Αρτάκης-Καστοριά   3-0
Βρήκε το κλειδί στο β' ημίχρονο η Αρτάκη και σκαρφάλωσε στην κορυφή.
Άνοιξε το σκορ στο 56' και μετά όλα έγιναν πιο εύκολα. 
Η Αρτάκη ξέσπασε στο β' ημίχρονο, νίκησε 3-0 την Καστοριά και σκαρφάλωσε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, μετά (και) τη λευκή ισοπαλία (0-0) του Κεραμιδίου στην έδρα των Τρικάλων.  
Στον αγώνα κόντρα στην Καστοριά, το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0), με τον ΑΟΝΑ να είναι βραχυκυκλωμένος και να μην μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.  
Στο 56', όμως, από φάουλ του Ταυταρίδη από δεξιά και προβολή του Ιορδανίδη, έγινε το 1-0 και μετά το γήπεδο είχε κατηφόρα. 
Η στημένη μπάλα του Ταυταρίδη αποδείχθηκε το κλειδί για να ξεκλειδώσει η ομάδα της Εύβοιας το τρίποντο.  
Η Καστοριά παράτησε το πούλμαν μπροστά από την εστία, ανέβασε τις γραμμές της και η Αρτάκη που βρήκε χώρους με ακόμη δύο γκολ υπέγραψε το νέο θρίαμβο που την έφερε στην πρώτη θέση.  
Στο 69' ο Σπηλιώτης έσπασε την μπάλα στον Παυλίδη και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 2-0.  
Στο 88' συνεργάστηκαν δυο παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο β' ημίχρονο. 
Από κάθετη του Σαλπιγγίδη, ο Μεταξάς βγήκε τετ α τετ και με σουτ έγραψε το τελικό 3-0.  
Στις καθυστερήσεις ο Σαλπιγγίδης σημάδεψε το δοκάρι.  
Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ντουμάνης.  
ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας (85′ Γερογιάννης), Στασινόπουλος, Τσούπρος (85′ Μερτύρης), Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Χατζηστάμου (46′ Σαλπιγγίδης), Παπαδάκης (79′ Μεταξάς), Παυλίδης (71′ Λάμπρου), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κάτσιος, Διγκόζης, Σαββόπουλος, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου (74′ Σαχινίδης), Τσάνι, Κυριζάκης (59′ Βεντουλίδης), Μωυσιάδης (79′ Ιμπραήμ), Γκέκας, Μανακίτσας, Ε. Σαββόπουλος (79′ Τσελεπής).

Καστοριά-Θεσπρωτός   0-1
Οδυνηρή ήττα της Καστοριάς 0-1 από τον Θεσπρωτό. 
Οδυνηρή ήττα για την Καστοριά από τον Θεσπρωτό 0-1, μέσα στο γήπεδο της, η οποία της “ψαλιδίζει” σημαντικά τις ελπίδες της, για παραμονή στη Γ΄ Εθνική. 
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο, κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς του α΄γύρου, με το ίδιο σκορ και να αυξήσουν σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή.     
Το φιλμ του αγώνα   
Στο 9΄ το πλασέ του Τσώτσου έφυγε παράλληλα από την εστία του Κράτσιου Χρ., και κατέληξε άουτ.  
Στο 26΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., απέτυχε να σκοράρει με προβολή, αφού δεν βρήκε καλά τη μπάλα.  
Στο 32΄ ο Δασκαλάκης πρόλαβε προ του Κυριζάκη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Σαββόπουλου Ευαγ.  
Στο 33΄ το πλασέ του Pernochcichi Varela πέρασε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου Χρ.  
Στο 43΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.  
Στο 49΄  οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ..  
Στο 53΄σουτ του Τσάνι έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.  
Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Κυριζάκης από τρία (3) μέτρα έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.  
Στο 70΄ τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, όταν ο Pernochichi Varela έστειλε, από τα δύο (2) μέτρα, τη μπάλα ψηλά άουτ.  
Στο 77΄ ο Villalba, μετά από χτύπημε κόρνερ, έπιασε γυριστή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνεχεια στα διχτυα του Κράτσιου Χρ., κάνοντας το 0-1.  
Στο 84΄ο Ράπτης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τζόβα.  
Στο 89΄ η γυριστή κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκαρι του Δασκαλάκη.   
Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου), Διαμαντόπουλος Διονύσιος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ibrahim (65΄ Πάλλας), Κυριζάκης (76΄ Κωνσταντίνου), Μωυσιάδης (83΄ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ. 
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Δασκαλάκης, Οικονομίκος, Ορφανός, Τσώτσος, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (46΄ Ράπτης), Cuevas (27΄ Pernochichi Varel), Ρούσης, Ζελέκου (90΄ Αποστόλου), Villalba.

Α.Ε. Λευκίμμης-Εορδαϊκός  0-0
Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην «λευκή» ισοπαλία στην Κέρκυρα η Λευκίμμη κόντρα στον Εορδαϊκό (0-0), για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.  
Με ένα πολύτιμο βαθμό από την δύσκολη έδρα της Λευκίμμης επέστρεψε στη βάση του ο Εορδαϊκός. 
Το παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους οι 2 ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για κάποιο γκολ με τον Εορδαϊκό να απειλεί στο 48ο όταν το κοντινό σουτ του Παπανικόπουλου απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και στη συνέχεια το νέο σουτ του Τσαγκαλίδη από καλή θέση κοντραρίστηκε ενώ λίγο μετά η κεφαλιά του πρώτου από κοντά πέρασε άουτ.   
ΑΕ Λευκίμμης (Αγγέλης): Πιττατζής, Κωστακιώτης, Σπανός, Μοτσοβίλα, Βασσάκης, Μπάλος, Σκιαδάς, Καραμποΐκης, Μουζακίτης, Τσοπανάς, Παπαθανασίου. Επαιξε και ο Νίτας.  
Εορδαϊκός (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικολόπουλος, Πιρίτζαους, Παππάς, Πούλιος, Μπαλίτσας (87’ Κοντογουλίδης), Τσαγκαλίδης (74’ Αιχμαλωτίδης), Παπαζήσης, Ανταμς (37’ Ιλιέφσκι), Νικόλι.

Α.Ε. Λευκίμμης-Καστοριά     1-1
Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Καστοριά.
Ο αγώνας ξεκίνησε με μισάωρη καθυστέρηση. 
Λόγω του απαγορευτικού των ανοικτών πορθμείων, καθυστέρησε η άφιξη της Καστοριάς στην Κέρκυρα. Προβάδισμα για την Λευκίμμη στο 49′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστακιώτη. 
Η Καστοριά ισοφάρισε στο 87, με πλασέ του Άντριου Ιμπραΐμ που εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της κερκυραϊκής ομάδας. 
Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Βοηθοί: Γκέλης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) 
Α. Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Πιττάτζης, Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Μουζακίτης, Σκιαδάς, Κωστακιώτης, Καραβοΐκης, Μπαλός, Τσοπανάς, Παπαθανασίου, Σπανός.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης (75΄ Κυριζάκης), Γκέγκας, Σαββόπουλος Ευαγ., Παπαγεωργίου, Πάλλας (79΄ Ibrahim), Μανακίτσας, Τσάνι.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Εορδαϊκός   1-0
Με γκολ από τα αποδυτήρια έχασε στο Ν. Κεραμίδι ο Εορδαϊκός.       
Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση ο Εορδαϊκός και χωρίς να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης των περασμένων αγωνιστικών έχασε στο Νέο Κεραμίδι από τον πρωτοπόρο πλέον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 1-0.  
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε γκολ σχεδόν με το καλημέρα του αγώνα (3ο) με σκόρερ τον Παπαδόπουλο μετά από «κομπίνα» σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων.  
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο που είδε τον Χατζησάββα να αποκρούει και τον Σεχολάρι που πλάσαρε άουτ ενώ ο Εορδαϊκός απείλησε με τον Άνταμς που σε μια περίπτωση το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω και στην άλλη ο τερματοφύλακας του Εθνικού απέκρουσε με δυσκολία.  
Στην επανάληψη ο Εορδαϊκός προσπάθησε να πετύχει κάτι καλό αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ήρθε η ήττα μετά από 5 θετικά αποτελέσματα στον 2ο γύρο.        
Εθνικός Ν. Κεραμιδίιου: Πατσιογεώργος, Κόλλα, Μηλιώτης, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χρ., Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Κιεμάλντι, Κλιγγόπουλος, Τουλίκας Βασ.  
Εορδαϊκός: Χατζησάββας, Παπανικόπουλος, Παπάς, Πυρίτζαους, Πούλιος, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Αιχμαλωτίδης, Άνταμς, Μάϊλαντ, Νίκολι.   

Εορδαϊκός- Πιερικός 1-0
Ένας καταπληκτικός Εορδαϊκός κέρδισε και τον Πιερικό με 1-0 με γκολ του συνήθη ύποπτου Λεονάρντο Νίκολι, συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς ήττα στον 2ο γύρο (3 νίκες και 2 ισοπαλίες) και πλέον κοιτάει μόνο μπροστά και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού όταν κάποιοι πριν λίγο καιρό τον είχαν ξεγραμμένο.  
Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους (σίγουρα μπορούσαν να ήταν και πιο πολλοί αλλά σιγά-σιγά θα έρθουν) η ομάδα της Πτολεμαΐδας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Πιερικό που πλέον μένει εκτός στόχων.  Ο Εορδαϊκός άψογα στημένος για ακόμα ένα παιχνίδι από τον Νίκο Κατακαλίδη έκλεισε όλους τους διαδρόμους και έβγαινε σε αντεπιθέσεις ή και οργανωμένα και απείλησε πολλές φορές.  
Από την άλλη ο Πιερικός απογοήτευσε δεν απείλησε ούτε μια φορά και τελείωσε το παιχνίδι με 10 αφού ο Κατσαβάκης δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο τέλος και χτύπησε τον Πούλιο.    
Φάσεις και γκολ   
Στο 12ο το σουτ του Μάϊλαντ θα περάσει ελάχιστα έξω με τον Μπαλάφα όμως να ελέγχει τη πορεία της μπάλας ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Άνταμς 3 λεπτά αργότερα.    
Στο 50ο ο Πυρίτζαους πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του άλλαξε με τον Νικόλι βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπαλάφα αλλά πλάσαρε άουτ.  
Ένα λεπτό όμως μετά ο Μάϊλαντ σέντραρε και ο Νικόλι με κεφαλιά -ψαράκι έκανε το 1-0 (αφιέρωσε το τέρμα στον άτυχο Ντερβίσι που χτύπησε σοβαρά στο παιχνίδι κυπέλλου με τα Σέρβια).  
Στο 64ο ο Εορδαϊκός έφυγε στην αντεπίθεση με τον Κοντογουλίδη αυτός έδωσε στον Νικόλι που με τη σειρά του έδωσε στον Άνταμς το σουτ του οποίου πέρασε έξω.    
Στο 76ο ο Μάϊλαντ θα σεντράρει ο Μπαλάφας θα ακουμπήσει τόσο τη μπάλα όσο να μην πάει αυτή στον Νικόλι που ήταν έτοιμος να σκοράρει.  
Στο 83ο σουτ του Μάϊλαντ πέρασε ελάχιστα έξω άουτ και στο 85ο σέντρα Μπαλίτσα κεφαλιά Παπαζήση μπλόκαρε ο Μπαλάφας.    
Διαιτητής: Τζάμος (Σ.Δ. Καστοριάς)  Βοηθοί: Γκίτσος (Σ.Δ. Καστοριάς)- Κωστόπουλος (Σ.Δ. Έβρου)  (Για ακόμα ένα παιχνίδι άριστη διαιτησία)  Με κόκκινη αποβλήθηκε ο Κατσαβάκης στο 92ο  Κίτρινες είδαν οι Κούλαλης, Μακρίδης, Πούλιος, Παπανικόπουλος.     
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Πιρίτζαους, Παπάς, Πούλιος, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Άνταμς ((77ο Παπαδόπουλος), Μάϊλαντ (96o Ιλιέφσκι), Νίκολι (80ο Παπαζήσης).    
Πιερικός: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Μακρίδης (87ο Παπαϊωάννου), Καλαϊτζής,Φράγκος (56ο Μαζαλάκου), Κατσαβάκης, Ματσούκας (75ο Στόϊος), Κούλαλης (56ο Χατζηπουργάνης, Irinimbabzi, Μπαλτάς (56ο Στραβογιάννης).
Θ.Η.

Καστοριά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-2
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν απέφυγε  την ήττα  η Καστοριά. 
Το φιλμ του αγώνα 
Στό 4' το ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.,   
Στό 12' ο Μωυσιάδης έσωσε πάνω στη γραμμή προσπάθεια των φιλοξενούμενων,  
Στό 14' το σουτ τού Γιαλαμίδη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ..   
Στο 18' πολύ ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου έσωσε ο Αντωνιάδης.   
Στo 23' σε σουτ τού Κρυαμάδι, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ, πάνω από τό οριζόντιο δοκάρι τού Κράτσιου Χρ.   
Στο 27΄ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Σεχολάρι,   
Στο 42' το σουτ του Τουλίκα Βασ., έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ.  
Στο 53΄ μετά από κτύπημα φάουλ του Κρυεμάδι, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.  
Στο 59΄ ο Κράτσιος Χρ., μπλόκαρε το σουτ του Κλιγγόπουλου.  
Στο 67΄ ο Σεχολλάρι με ανάποδο ψαλίδι, μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.    
Στο 78'  η κεφαλιά του Σαββόπουλου Ευαγ., πέρασε άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πατσιογεώργου. 
Στο 90΄+ 4΄ ο Χατζής σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με πλασέ έκανε το 0-2.   
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης (85'  Σαχινίδης), Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Ibrahim (36΄ Δεληζήσης), Παπαγεωργίου, Γκέγκας (79'  Κυριζάκης) Πάλλας, Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.   
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογεώργος, Τουλίκας Β., Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χρ. (Ζουκάν), Κρυεμάδι (76΄ Ιντζόγλου), Κόλα, Μηλιώτης (85΄ Λαμπίρης), Μουράτι, Σεχολλάρι.   
Διαιτητής: Κοντογιώργος Θεόδωρος (Ε. Π. Σ. Λάρισας) Βοηθοί: Δίχρης Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Λάρισας) Μπασινός Ιωάννης (Ε. Π. Σ. Λάρισας) .   

Αστέρας Σταυρού-Εορδαϊκός   0-2
Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε εκτός έδρας ο Εορδαϊκός ο οποίος με 2 γκολ του Λεονάρντο Νίκολι άλωσε το κάστρο του Αστέρα Σταυρού.   
Η νίκη του Εορδαϊκού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού από το 36ο έπαιζε με 10 λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Αιχμαλωτίδη αλλά σωστά διαβασμένος από το Νίκο Κατακαλίδη πήρε το σπουδαίο διπλό.    
Το 0-1 έκανε στις καθυστερήσεις του πρώτο ημίχρονου ο Νίκολι ο οποίος στο 68ο «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας το.  
Ένα παιχνίδι  στο οποίο για σαράντα περίπου λεπτά ήταν απόλυτος κυρίαρχος , με δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες , έχασε μέσα  από τα  χέρια του ο Αστέρας Σταυρού από τον μαχητικό Εορδαικό (0-2) που αγωνίστηκε για περίπου  πενήντα  λεπτά με παίχτη λιγότερο. 
Ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για Τον Αστέρα Σταυρού  στο γήπεδο του στο φετινό πρωτάθλημα .   
Κομβικό σημείο του αγώνα η αποβολή για τους φιλοξενούμενους στο 39΄, αποβολή  και διακοπή του παιχνιδιού για περίπου τρία τέσσερα λεπτά, που αντί να επιδράσει θετικά στους γηπεδούχους τους ‘έβγαλε από τον ρυθμό τους και την συγκέντρωση τους και έδωσε την δυνατότητα στον Εορδαικό να προηγηθεί στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (0-1) και να είναι αυτός που έφερε το παιχνίδι – αν  και με παίχτη λιγότερο – στον δικό του ρυθμό στην επανάληψη.  
Οι γηπεδούχοι έπαθαν «μπλακ άουτ» , δεν είχαν συγκέντρωση στο παιχνίδι τους , είχαν εκνευρισμό και κακές επιλογές δεν μπόρεσαν να προβληματίσουν τον Εορδαικό σε κανένα σημείο της επανάληψης και δέχτηκαν  και  στην κόντρα ένα  δεύτερο γκολ.   
Ο Αστέρας ξεκίνησε καλλίτερα το παιχνίδι και κυριάρχησες στο γήπεδο για 35΄λεπτά χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ .  
Στο 10΄ο Αλεξίου μέσα από την περιοχή σε πλεονεκτική θέση πλάσαρε  άουτ, ενώ στο 23΄οι γηπεδούχοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Νάτσο Ροντρίγκεζ η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων ! 
Στο 25΄ο Αλεξίου και πάλι  από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητριάδη .
Ο Αστέρας συνέχιζε να πιέζει και  στο 30΄ ζητά πέναλτι  σε ανατροπή του Γιάννη Κακκάβα .  
Στο 32΄καινούργια μεγάλη   ευκαιρία για τον Αστέρα το σουτ όμως του Μιχάλη Φράγκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής  χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι  του Εορδαικού !  
Η φάση που “¨σημάδεψε” το παιχνίδι έγινε στο 39΄όταν ο  Αιχμαλωτίδης  διαπληκτίσθηκε με τον Κακκάβα με τον διαιτητή της συνάντησης  να αποβάλει τον Αιχμαλωτίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να σημειώνει με κίτρινη τον Κακκάβα. 
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν  έντονα ισχυριζόμενοι οτι ο παίχτης τους δεν είχε δει πρώτη κίτρινη κάρτα  στο  παιχνίδι .Ακολουθητέε μια  διακοπή τριών  τεσσάρων λεπτών με ένταση .  
Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα θα προηγηθούν στο 43΄με ενα υπέροχο γκολ του Λεονάρντο Νίκολι (0-1) και θα πάνε με  πλεονέκτημα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλά του ημιχρόνου .  
Η επανάληψη ξεκίνησε με ενα γκολ που ακυρώθηκε στο 47΄για τον Αστέρα Σταυρού , γκολ που σημείωσε ο Αλεξίου και υποδείχθηκε σε θεση οφ σαιντ .  
Και ενώ θα περίμενε  κανείς ο Αστέρας με παίχτη παραπάνω να πάρει τα ηνία του αγώνα ο Εορδαικός ήταν  η ομάδα που πρόσεξε την  άμυνα του έκλεισε τους διαδρόμους και προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση . 
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό , είχαν εκνευρισμό στο παιχνίδι τους   δεν είχαν πλάνο να αναπτύξουν το παιχνίδι τους και έδειχναν μα έχουν  πάθει “μπλακ αουτ”  
Στο 68΄ο Εορδαικός βρήκε σε  αντεπίθεση για δεύτερη φορά  τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον ίδιο παίχτη τον Νίκολι .  
Ο Αστέρας πίεσε  στα τελευταία λεπτά δημιούργησε  δυο ευκαιρίες αλλά δεν σημείωσε  γκολ .
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπάς, Πιρίτζους, Κοντογουλίδης, Αιχμαλωτίδης, Μπαλίτσας, Μάϊλαντ, Άνταμς, Νίκολι, Τσαγκαλίδης,  Έπαιξαν ακόμα οι Πούλιος, Παπαδόπουλος, Παπαζήσης.

Πιερικός-Καστοριά   1-1
Πέρσι η Καστοριά είχε πάρει νίκη στην έδρα του Πιερικού. 
Φέτος δεν μπόρεσε να το επιτύχει και αρκέστηκε σε ισοπαλία 1-1.  
Στο 5΄ , μετά από εκτέλεση φάουλ για την Καστοριά, ο Σαββόπουλος Κυρ., έπιασε γυριστό σουτ, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 8′ μετά από μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Χατζηκωνσταντινου, δεν κατάφεραν ο Ματσούκας και ο Καλαϊτζης να βρεθούν στην τροχιά της μπάλας. 
Στο 12′ πολύ επικίνδυνη στιγμή για την Καστοριά, ο Μανακίτσας έβγαλε κάθετη πάσα για τον Πάλλα, που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μπαλαφα, ο οποίος εδιωξε σε κόρνερ. 
Το κόρνερ εκτελέσθηκε γρήγορα και ο Κόκκας που έγινε αποδέκτης της μπάλας, σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). 
Στο 15′ νέα επικίνδυνη στιγμή για την Καστορια, όταν από γύρισμα από τα δεξιά του Κόκκα, ο Irinimbabzi δεν εδιωξε όπως θα ήθελε, η μπάλα έφτασε στον Πάλλα, που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ψηλά άουτ. 
Στο 23΄ ο Τσάνι έπιασε το σουτ, έξω από την περιοχή, ο Μπαλάφας απέκρουσε σωτήρια και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του. 
Στο 28′ αψιμαχίες μέσα στην περιοχή της Καστοριάς σε κόρνερ που κέρδισε ο Πιερικός, ο διαιτητής παρατηρεί με κίτρινη κάρτα τους Ματσούκα και Αντωνιάδη. 
Στην εκτέλεση από τον Οικονομικό, ο Irinimbabzi έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 
Στο 34′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικό, όταν μετά από κόρνερ του Οικονομικού, ο Μακριδης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι όμως δεν κατάφερε, εξ επαφής, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. 
Στο 45′ διπλή προσπάθεια του Οικονομικού, μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε πάνω από τα γκολπόστ της Καστοριάς.  
Στο 48′ ο Πιερικός πίεσε ψηλά στην άμυνα της Καστοριάς, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή και ο Κατσαβάκης έξυπνα βγήκε ανάμεσα στους αμυντικούς και τον Κράτσιο και με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).  
Στο 52′ σε σέντρα του Κατσαβακη, οι αμυντικοι της Καστοριάς μπερδεύονται η μπάλα χτυπάει σε κάποιο χέρι, ομως ο διαιτητής της συνάντησης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. 
Στο 60′ σε εκτέλεση φάουλ του Κατσαβακη, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Κράτσιος Χρ., με δυσκολία πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ. 
Στην εκτέλεση ο Καλαϊτζής, με τακουνάκι, έστειλε τη μπάλα, προς την εστία, όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί σε νέο κόρνερ. 
Στο 61′ κίτρινη κάρτα στον Οικονομικό. 
Στο 70′ ο Πιερικός ειχε πολυ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κατσαβάκης, διαγώνια μέσα στη περιοχή, σούταρε δυνατά μόλις άουτ! 
Στο 71′ ο Κατσιαμητας ξέφυγε ταχύτατα από τα αριστερά, η σέντρα σουτ του, όμως, πέρασε λίγο άουτ. 
Στο 77′ τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικο, όταν σε σουτ του Καρατάσιου, από το υψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και το νέο σουτ του Κούλαλη εδιωξε με τα πόδια, πάνω στη γραμμή, ο Κράτσιος Χρ. 
Στο 84′ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, σε κόντρα επίθεση η μπάλα έφτασε στον Κόκκα, όμως στο τετ α τετ ο Μπαλάφας έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 90΄ κίτρινη κάρτα στον Κράτσιο Χρ., για καθυστέρηση.  
Διαιτητής: Τζίκας Φώτιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)  Βοηθοί: Χολάνης Χρήστος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)  Μπόλης Στέργιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)  
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, ΔΦεληγιάννης (87΄ Ματζαλάκου), Καλαϊτζής, Irinimbabzi, Κατσιαμήτας (72΄ Χατζηπουργάνης), Κατσαβάκης, Ματσούκας (62΄ Κούλαλης), Οικονομικός (62΄ Φράγκος), Καρατάσιος (87΄ Στόιος).  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Μανακίτσας, Κόκκας, Παπαγεωργίου, Πάλλας,(69΄ Κυριζάκης), Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.  

Εορδαϊκός-Α.Ο. Τρικαλα  5-1 
Ένας Εορδαϊκός βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των ανθρώπων και των φιλάθλων του και πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο ημίχρονο της φετινής χρονιάς σκόρπισε στα 4 σημεία του ορίζοντα την ομάδα των Τρικάλων την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-1.      
Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους (ανάμεσα τους και περίπου 20 από τα Τρίκαλα από τους οποίους ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Νίκος Σκόνδρας ζήτησαν συγνώμη) η ομάδα της Πτολεμαΐδας με άριστη τακτική και αποτελεσματικότητα κατάφερε στο πρώτο μέρος να πετύχει 4 γκολ και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.    
Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους πέτυχε και 5ο γκολ και από εκεί και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων (ποιος θα το περίμενε σε τέτοιο παιχνίδι) για τη δύσκολη συνέχεια.    
Πρέπει να τονίσουμε πως για πρώτη φορά φέτος η ομάδα είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης και μπαράζ και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.  
Ποιος αλήθεια θα το φανταζόταν αυτό στην αρχή της χρονιάς που δεν ξεκίνησε καλά ή μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση με την Θύελλα Κατσικά στην Πτολεμαΐδα ότι η ομάδα θα ήταν εκτός επικίνδυνης ζώνης,  
Από ότι φαίνεται το πίστευαν διοίκηση, προπονητής και παίκτες και οι λίγοι φίλαθλοι που είναι δίπλα στην ομάδα και που σίγουρα πρέπει να γίνουν πιο πολύ γιατί κάτι καλό γίνεται στον Εορδαϊκό.  
Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, σήμερα ήταν και αποτελεσματική και δείχνει ότι το μέλλον φαντάζει αισιόδοξο.    
Από την άλλη τα Τρίκαλα πραγματικά ναυάγιο όπως δήλωσαν οι άνθρωποι του μετά το τέλος και θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν ότι έγινε στην Πτολεμαΐδα.     
Φάσεις και γκολ  
Στο 14ο δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από τη περιοχή ελάχιστα έξω και στο 20ο εκτέλεση φάουλ Τσαγκαλίδη καρφωτή κεφαλιά Νίκολι και 1-0.  
Μετά από 4 λεπτά οι γηπεδούχοι ξαναχτύπησαν. 
Ο Μάϊλαντ έκανε μια κούρσα κάτω από τη σέντρα, κανείς δεν μπόρεσε να τον πλησιάσει, έφτασε στη περιοχή σέντραρε με το δεξί και ο Άνταμς από κοντά έκανε το 2-0.  
Ο Εορδαϊκός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 40ο πολύ όμορφη σέντρα ο Στεργιόπουλος κεφαλιά ψαράκι Τσαγκαλίδη 3-0 και δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο ίδιος παίκτης με μακρινό σουτ έκανε το 4-0.    
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 48ο κόρνερ Μάϊλαντ κεφαλιά Νικόλι και 5-0 με τα Τρίκαλα να αντιδρούν στο 52ο με κοντινό σουτ του Αλεξίου και αφού ο Δημητριάδης είπε όχι σε κοντινό σουτ του Ν. Σκόνδρα.  
Στο 65ο σουτ του Μάϊλαντ απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος.  
Στο 86ο εκτέλεση φάουλ Μπαλίτσα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κοντινό σουτ του Παπαζήση άουτ.    
Στο 90ο μπροστινή μπαλιά Μπαλίτσα στον Παπαζήση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο που απέκρουσε σωτήρια    
Διαιτητής: Τσιώρης (Σ Δ.Άρτας)  Βοηθοί: Μέκιος, Δημητρόπουλος (Σ.Δ. Άρτας)  Με 2 κίτρινες αποβλήθηκε ο Ζαΐμι στο 86ο  Κίτρινη κάρτα είδε ο Παπανικόπουλος, Μάϊλαντ,  Γ. Σκόνδρας.   
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Παπάς, Πυρίτζαους, Μπαλίτσας, Παπαδόπουλος (46ο Πούλιος), Τσαγκαλίδης (64ο Παπαζήσης ), Τάρκουϊν-Άνταμς (64ο Ιλιέφσκι), Νίκολι (83ο Γροσδάνης), Μάϊλαντ (88ο Ντερβίσι)    
Α Ο. Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Πατρώνης (70ο Μαγκούτης),Τζέλης (64οΜαλακασιώτης), Μάγγος (46ο Μπραντίτσας), Γ. Σκόνδρας, Κωστόπουλος (46ο Ιωάννου), Γεωργάκης, Ζαΐμι, Αλεξίου, Ν. Σκόνδρας, Βασιλείου (46ο Κοντογιώργος). 
Θ.Η.

Καστοριά-Αστέρας Σταυρού  0-1
Ήττα της Καστοριάς 0-1 από τον Αστέρα Λιανοκλαδίου.
Εντός έδρας ήττα της Καστοριάς από τον τρίτο στη βαθμολογία Αστέρα Λιανκλαδίου, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής 
Στο 12΄, μετά από βαθιά μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας της Καστοριάς, ο Παρλαντζάς βγήκε μόνος του από πλαϊνή θέση και πλάσαρε άουτ. 
Στο 23΄ μετά από φάουλ γέμισμα στην περιοχή ο Αντωνόπουλος βγήκε μόνος του απέναντι με τον Τσαρούχα, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα. 
Στο 27΄ το φάουλ του Κόκκα μπλόκαρε ο Τσάμης. 
Στο 32΄ έγινε το 0-1, με κοντινό σουτ του Φράγκου. 
Προηγήθηκε κακός υπολογισμός του Τσαρούχα σε γύρισμα συμπαίκτη του και στην προσπάθεια του να αποσοβήσει το κόρνερ. 
Στο 40΄το σουτ του Κόκκα μπλόκαρε ο Τσάμης. 
Στο 48΄ σε εκτέλεση πλάγιου άουτ του Μανακίτσα, η μπάλα βρήκε το δοκάρι. 
Στο 60΄ η κεφαλιά του Πάλλα έφυγε άουτ. 
Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Διγκόζης, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Androw (58΄ Σαββόπουλος Κυρ.), Κόκκας, Πάλλας, Μωυσιάδης, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Τσάμης, Φράγκος, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακάσου, Λάππας, Rodriges Natso, Παρλαντζάς, Αλεξίου, Κακαβάς, Αντωνόπουλος.

Βατανιακός - Εορδαϊκός  1-1
Πολύτιμο βαθμό για την δύσκολη συνέχεια πήρε ο Εορδαϊκός στην έδρα του Βατανιακού με σκορ 1-1.  
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακή χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλο πλην της φάσης του γκολ.  
Στην επανάληψη όμως οι αλλαγές του Ν. Κατακαλίδη και η είσοδος κυρίως των Παπαδόπουλος και Άνταμς άλλαξαν εντελώς το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό να κυριαρχεί να κλείνει στα καρέ του τον Βατανιακό να φτάνει στην ισοφάριση στο 65ο με τον Άνταμς και στη συνέχεια να χάνει σωρεία ευκαιριών με τους Μάϊλαντ, Παπαδόπουλος αλλά το 2ο γκολ δεν ήρθε ποτέ.  
Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα και από την διαιτησία για την φάση του Νίκολλι που ενώ έφευγε μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα δέχθηκε μαρκάρισμα από πίσω με τον διαιτητή να δίνει μόνο κίτρινη.  
Ο Εορδαϊκός έδειξε πως με εμφανίσεις όπως του β΄ μέρους δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για την συνέχεια και θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.  
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Κουνάβας (46ο Παπαδόπουλος) , Παπάς, Πυρίτζαους, Μπαλίτσας (75ο Τσαγκαλίδης) , Παπανικόπουλος, Κοντογουλίδης (46ο Άνταμς), Αιχμαλωτίδης , Νίκολι, Μάιλαντ .

Α.Ο. Τρικαλα-Καστοριά  5-1 
Επιτέλους νίκη και με εμφατικό τρόπο αφού ο ΑΟΤ ξέσπασε στην Καστοριά την οποία σκόρπισε με σκορ 5-1.  
ΤΟ ΦΙΛΜ
2′ Ο Σαββόπουλος στον Τσάνι σουτ άουτ. Πρώτη φάση στο ματς για την Καστοριά 
7′ Ο Τσάνι βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ 
15′ Ο Αλεξίου στον Σαμαντά αυτός απέναντι από τον Τσαρούχα σούταρε ο Σκόνδρας που ήταν εκτεθειμένος μπήκε στην πορεία της μπάλας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ 
19′ Ο Κυριάκος στην θέση του Δεληζήση 
20′ Ο Σαμαντάς απέναντι από τον Τσαρούχα σούταρε με τον τερματοφύλακα της Καστοριάς να αποκρούει. 
Στην εξέλιξη της φάσης μακρινό σουτ του Σκόνδρα απέκρουσε εκ νέου ο τερματοφύλακας της Καστοριάς 30′ Κίτρινη στον Κατσαντώνη 
31′ Φάουλ με τον Κόκκα μπλοκάρει ο Αναγνώστου 
34′ Ο Νίκος Σκόνδρας με μακρινό σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0 
38′ Ο Γκέκας εκτός παιχνιδιού μέσα ο Σαχινίδης 
41′ Από λάθος του Κατσαντώνη η Καστοριά βγήκε στην επίθεση σουτ του Ντινόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Αναγνώστου 
43′ Τραγικό λάθος των φιλοξενούμενων ο Σαμαντάς έφυγε απέναντι από τον Τσαρούχα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 Κίτρινη στον Σαμαντά 
50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ με τον Αλεξίου να σημαδεύει το δοκάρι του Τσαρούχα 
52′ Γκολ για την Καστοριά. Ο Σαχινίδης με ωραίο σουτ μειώνει σε 2-1 
55′ Κίτρινη στον Κόκκα 
56′ Φάουλ του Γεωργάκη κεφάλια του Αλεξίου 3-1 
62′ Ο Βασιλείου στην θέση του Κοντογεώργου 
69′ Ο Σαμαντάς με δυνατό σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 4-1 
72′ Μπαίνουν Μπέκας και Μαλακασιώτης στις θέσεις των Τζέλη και Κωστόπουλου 
77′ Από γύρισμα του Γεωργάκη ο Ιωάννου πλάσαρε άουτ 83′ Μπαίνουν οι Παπαδογεώργος και Μπραντίτσας στις θέσεις των Σαμαντά και Ιωάννου 
85′ Φάουλ του Τσάνι σε κόρνερ ο Αναγνώστου 89′ Ο Αλεξίου κρέμασε τον Τσαρούχα για το 5-1  
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Αναγνώστου, Γεωργάκης, Τζέλης, Κατσαντώνης, Σκόνδρας Ιωαν., Ιωάννου, Κωστόπουλος, Σκόνδρας Νικ., Αλεξίου, Σαμαντάς, Κοντογεώργος  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Διγκόζης, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ντινόπουλος, Δεληζήσης, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Κόκκας, Σαββόπουλος Ευαγ.

Εορδαϊκός-ΓΑΣ Σβορώνος  0-0 
Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο «Αιμίλιος  Θεοφανίδης» της Πτολεμαΐδας ο Εορδαϊκός παίζοντας με πάθος, δύναμη και ψυχή κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό από τον πρωτοπόρο Σβορώνο.  
Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στο γήπεδο ο Εορδαϊκός είχε την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν «μέτρα» στο γήπεδο πίεσαν και είχαν αυτοί τις ευκαιρίες τους αλλά ο Δημητριάδης δήλωσε παρών και με καθοριστικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.  
Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και πήραν ένα πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή.    
Όσο αναφορά τα μεταγραφικά οι άνθρωποι του Εορδαϊκού έχουν έρθει σε επαφές με ποδοσφαιριστές και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις.  «Θέλουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε και όχι να φέρουμε απλά για να φέρουμε. 
Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα πάμε πολύ καλά» δήλωσε στο e-ptolemeos ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Κρυτσάνης.    
Το φιλμ του αγώνα:  
Στο 21ο ο Κουνάβας θα κάνει τη συρτή σέντρα αλλά τη τελευταία στιγμή προ του Νίκολι ο Κούζας θα διώξει τη μπάλα και θα χαθεί η ευκαιρία. 
Στο 27ο σέντρα του Κυρτέγου κεφαλιά Κυπαρίση άουτ.  
Στο 35ο ο Στεργιόπουλος μπήκε στη περιοχή γύρισε για το Μπαλίτσα που σούταρε αλλά ο Καραγκούνης έβαλε σωτήρια τη κόντρα και 3 λεπτά μετά ο Παπανικόπουλος μπήκε από αριστερά στη περιοχή έφτασε απέναντι στον Κούζα σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Σβορώνου απέκρουσε σωτήρια.    
Στο 54ο σέντρα Κοντοθανάση η μπάλα έφτασε στον Κυπαρίση που θα σουτάρει αλλά ο Δημητριάδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ 4 λεπτά μετά  σουτ του Κυπαρίση έξω από τη περιοχή ο Δημητριάδης και πάλι θα αποκρούσει εντυπωσιακά.  
Στο 67ο ο Χατζής έβγαλε κάθετη μπαλιά για τον Κυπαρίση που προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Δημητριάδη ο οποίος όμως απέκρουσε.  
Στο 79ο ο Βούλγαρης μπήκε στη περιοχή από αριστερά γύρισε για τον Λάμπογλου ο οποίος τη τελευταία στιγμή κόπηκε σωτηρία από τον Πυρίτζαους και ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής.    
Στο 85ο μπροστινή μπαλιά για το Νικόλι ο οποίος δεν μπόρεσε για λίγο να πάρει τον έλεγχο της μπάλας και να κάνει το σουτ και στην επόμενη φάση σουτ του Λάμπογλου ο Δημητριάδης απέκρουσε σε κόρνερ.  
Στις καθυστερήσεις σουτ του Παπανικόπουλου από καλή θέση μπλόκαρε ο Κούζας.    
Διαιτητής: Ρηγόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας)  Βοηθοί: Μουρατίδης- Μητρόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας)  Κίτρινες κάρτες είδαν οι Στεργιόπουλος, Αιχμαλωτίδης    
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Κουνάβας, Παπάς, Πυρίτζαους, Μπαλίτσας, Παπανικόπουλος, Κοντογουλίδης, Αιχμαλωτίδης (70ο Τσαγκαλίδης), Νίκολι, Παπαζήσης (26ο Δερβίσι, 82ο Παπαδόπουλος).    
ΓΑΣ Σβορώνου Κούζας, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Καραγκούνης (74ο Ξυδούς ), Βούλγαρης, Μυστρίδης (84ο Πάνος ), Κοντοθανάσης, Δεμιρτζόγλου (74ο Διμηνάς), Λάμπογλου, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (63ο Χατζής).
Θ.Η.

Καστοριά-Βατανιακός  3-3
Πάγωσε το ΔΑΚ Καστοριάς στο 90′    
Ισοπαλία παραχώρησε η Καστοριά 3-3 με τον φιλοξενούμενο Βατανιακό να ισοφαρίζει στο 90′!  
Το ματς
Στο 5΄ μετά από σέντρα του Σαββόπουλου Ευαγ., από τα αριστερά, ο Τσάνι με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) για την Καστοριά. 
Στο 10΄ ο Τσελεπής έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Πάλλας με σουτ έκανε το 2-0.
Στο 18′ ο Τσελεπής έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Kapllani έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιρινίδη. 
Στο 21΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και κεφαλιά του Ανανιάδη Χρ., η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 
Στο 31΄ ύστερα από ωραία σέντρα του Τσελεπή, από τα δεξιά, ο Σαββόπουλος Ευαγ., με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκαρι της εστίας του Φιρινίδη. 
Στο 33΄ ο Τσελεπής ξεχύθηκε από τα δεξιά, αλλά το σουτ του από πλάγια έφυγε άουτ. 
Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με πλασέ του Μιχαηλίδη, ύστερα από λάθος της άμυνας. 
Στο 45΄ ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τσάνι με κεφαλιά έκανε το 3-1. 
Στο 45΄+1΄ ο Πάλλας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν το σουτ που επιχείρησε, από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ. 
Στην επανάληψη, δύο ήταν οι καθοριστικές φάσεις που καθόρισαν το παιχνίδι. 
Η κόκκινη (2η κίτρινη κάρτα) που αντίκρισε ο Kapllani στο 55΄ και ο μη καταλογισμός του πέναλτι υπέρ της Καστοριάς, στο 65′, στην ολοφάνερη και καθαρή ανατροπή του Σβίρου, μέσα στην περιοχή. Προηγουμένως στο 47′ το σουτ τού Μιτακίδη εξουδετέρωσε ο Τσαρούχας. 
Στο 51′ μετά από σέντρα τού Σαββόπουλου Ευαγ., η γυριστή κεφαλιά του Μαγγίζη έφυγε μόλις άουτ. 
Στο 61΄ ο Τσελεπής έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε στην αντίθετη γωνία έφυγε ελάχιστα άουτ. 
Από το χρονικό σημείο, λοιπόν, του μη καταλογισμού της εσχάτης των ποινών, υπέρ της Καστοριάς, οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό και με το αριθμητικό μειονέκτημα, που είχαν, δέχτηκαν μια αντεπίθεση διαρκείας από τους παίκτες του Βατανιακού, που δεν το έβαλαν κάτω σε καμία περίπτωση. ‘
Ετσι, στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (αριστερό κάθετο), σε σουτ που έγινε έξω από την περιοχή. 
Στο 80΄ ένα φάουλ για τους φιλοξενούμενους πέρασε άουτ. 
Στο 85΄ ο Μιτακίδης μείωσε σε 3-2, ενώ στο 90΄ ο Δαδάκος, με σουτ έκανε το 3-3, “παγώνοντας” το Δ.Α.Κ. Καστοριάς.  
Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Βοηθοί: Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Κοζάνης) Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας (72΄ Διγκόζης), Τσελεπής, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Σαββόπουλος Ευαγ. 
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαρατζιάς, Ανανιάδης Χρ., Μυρτολλάρι, Μιχαηλίδης, Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Αναναιάδης Δημ., Ραπτόπουλος.

Σβορώνος – Καστοριά 4-2 
Σε ένα παιχνίδι που καθάρισε τη «μπουγάδα» από το πρώτο κιόλας 20λεπτο, ο ΓΑΣ Σβορώνου πέρασε ένα εξαιρετικά άνετο απόγευμα κερδίζοντας με 4-2 την Καστοριά στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έκανε ποδαρικό με το «δεξί» στο νέο έτος!   
Ήταν μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Πιερίας κυριάρχησε κατά κράτος απέναντι στον αντίπαλό της, κάτι που το έδειξε με το «καλημέρα» κιόλας αφού κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 μέχρι το 5ο λεπτό, ενώ στο 20’ είχε πάρει ήδη διαφορά τριών τερμάτων κάνοντας σε όλο το υπόλοιπο διάστημα διαχείριση δυνάμεων ενόψει των δύσκολων επόμενων τεστ που έρχονται στο δρόμο της.  
Ο Γρηγόρης Τσαουσίδης ανέλαβε να καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στη σημερινή συνάντηση με τον 35χρονο προπονητή να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να το συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που το άφησαν, να αποδίδουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν και να φτάνουν σε μία άνετη επικράτηση, με τους Νίκο Κυπαρίσση και Στράτο Λάμπογλου να σκοράρουν δις.  
Μόλις στο 4′ λεπτό ο ΓΑΣ άνοιξε το σκορ στο ματς όταν μετά από λάθος αμυντικού της Καστοριάς, ο Κυπαρίσσης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δεξί πλασέ από πολύ κοντινή απόσταση πέτυχε το 1-0!  
Δευτερόλεπτα αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» πήραν σημαντικό μαξιλάρι ασφαλείας σκοράροντας για δεύτερη φορά, όταν ο Βούλγαρης έβγαλε γλυκιά σέντρα με το δεξί προς την αντίπαλη περιοχή και ο Λάμπογλου με άψογη κεφαλιά βρήκε δίχτυα κάνοντας το 2-0!  
Η ομάδα του Σβορώνου,έχασε δύο πολύ καλές στιγμές για πετύχει και τρίτο τέρμα, αρχικά στο 16’λεπτό με την κεφαλιά του Κωτσιόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση να περνά λίγο άουτ και εν συνεχεία στο 19’ όταν ο Καραγκούνης δοκίμασε το δεξί του πόδι από μακρινή απόσταση και είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.  
Τελικά ένα λεπτό αργότερα ο Σβορώνος έφτασε και στο 3-0, με τον Λάμπογλου να πραγματοποιεί προσωπική ενέργεια από την αριστερή πλευρά, να αποφεύγει με ωραία προσποίηση τον προσωπικό του αντίπαλο και να εκτελεί με δύναμη με το αριστερό στα δίχτυα!  
Η Καστοριά έφτασε στη μείωση του σκορ στο 25’ όταν μετά από μια πάσα που πέρασε κάτω από τα πόδια των αμυντικών του ΓΑΣ, ο Καπλάνι πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το 3-1. 
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ακόμη περισσότερο καθώς στο 51’ εκμεταλλεύτηκαν μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα της ομάδας μας και ο Πάλλας σκόραρε από κοντινή απόσταση με πλασέ κάνοντας το 3-2.  
Η τάξη ωστόσο αποκαταστάθηκε άμεσα από τους «κιτρινόμαυρους» με τον Κοντοθανάση να περνά μία καταπληκτική κάθετη πάσα από το χώρο του κέντρου, προς τον Κυπαρίσση βγάζοντάς τον μόνο στο τετ-α-τετ απέναντι στον γκολκίπερ της Καστοριάς, με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας να τον αποφεύγει εξαιρετικά με προσποίηση και να πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία διαμορφώνοντας το 4-2!  
Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, ο Σβορώνος έβαλε το ματς στον «αυτόματο πιλότο», έκανε διαχείριση δυνάμεων χωρίς να ξοδέψει περιττή ενέργεια αλλά και φροντίζοντας να μην αφήσει τον αντίπαλο να τον απειλήσει και εξασφάλισε με χαρακτηριστική άνεση ένα ακόμη τρίποντο.  
Με αυτή τη νίκη ο ΓΑΣ Σβορώνου έφτασε τους 40 βαθμούς, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τη 2η θέση στους τέσσερις βαθμούς και την επόμενη Κυριακή (14/1 – 15:00) πηγαίνει στην Πτολεμαΐδα για να αναμετρηθεί με τον Εορδαικό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και πρώτης του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.   
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημέρας με Α’ βοηθό τον κ. Βαλιώτη και Β’ βοηθό τον κ. Νάκα (ΕΠΣ Λάρισας).    
ΓΑΣ Σβορώνου (Γρηγόρης Τσαουσίδης): Κούζας, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος (75’ Παπαδόπουλος), Καραγκούνης (55’ Βύρος), Βούλγαρης, Μυστρίδης (55’ Ξυδούς), Κοντοθανάσης, Δεμηρτζόγλου (65’ Τρούμπαλος), Λάμπογλου, Δημηνάς, Κυπαρίσσης (75’ Χανδόλιας).   
ΑΣ Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος (Αλλούση) , Παπαγεωργίου, Ντινόπουλος, Kapllani, Πάλλας (Νανάς), Τσελεπής (Αφεντουλιδης) , Μωυσιάδης (Τσότσουλας), Γκέγκας, Δεληζήσης, Σαββόπουλος Ευαγ. (Κυριάκος).

Α.Ο. Αστέρας Πετριτή-Εορδαϊκός 1-0     
Με ένα αυτογκόλ του Μπαλίτσα 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έπεσε ηρωικά μαχόμενος ο αποδεκατισμένος Εορδαϊκός στην Κέρκυρα απέναντι στον Αστέρα Πετριτή χάνοντας τελικά με 1-0 σε ένα γήπεδο βούρκο από την διαρκή βροχόπτωση.   
Ο Εορδαϊκός είχε σαν αρχική 11αδα τους Δημητριάδη, Παπανικόπουλο, Κουνάβα, Πυρίτζαους, Παπά, Κοντογουλίδη, Αιχμαλωτίδη, Παπαζήση, Νίκολι, Τσαγκαλίδη και Δερβίσι και 2 αλλαγές τους Μπαλίτσα και Πούλιο. 
 Το παιχνίδι θα κρινόταν στο πάθος και στη δύναμη με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε απομάκρυνση του Παπανικόπουλου και τον Εορδαϊκό να αγγίζει το γκολ με τον Παπαζήση.  
Στην επανάληψη και όσο ο χρόνος περνούσε το γήπεδο γινόταν ακόμα πιο βαρύ με τον Εορδαϊκό να στέκεται πολύ καλά αλλά στο 80ο ο Μπαλίτσας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 1-0.  
Στον χρόνο που απέμενε ο Εορδαϊκός πίεσε και έχασε μια καλή ευκαιρία με το Νίκολι να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.         
 
Καστοριά 1980-Εορδαϊκός 0-1     
Θρίαμβος Εορδαϊκού στην Καστοριά 
Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εορδαϊκός στην Καστοριά απέναντι στην τοπική ομάδα χάρη σε ένα γκολ του Αιχμαλωτίδη στο 50ο μετά από κόρνερ του Κουνάβα.  
Ο Εορδαϊκός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ δυνατή  ομάδα και έδειξε ότι άφησε πίσω για τα καλά την «κακή παρένθεση» του Κατσικά.  
Οι παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη όπως και στην Άρτα έπαιξαν με ψυχή και πάθος και πήραν τη νίκη που τους ανεβάζει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.    
Το φιλμ του αγώνα:  
Στο 8ο καλό σουτ τού Τσάκνη έφυγε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι τού Χατζησάββα.  
Στο 13ο’ σωτήρια επέμβαση τού Μαγγίζη σε σουτ τού Παπανικολόπουλου ενώ 2 λεπτά μετά  κεφαλιά τού Πάλλα αποκρούει πάνω στην γραμμή ο Χατζησάββας.  
Στο 29ο σουτ τού Τσελεπή μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία ο Χατζησάββας. 
Στο 33ο πολύ καλή απόκρουση τού Τσαρούχα στην δεξιά του γωνία σε σουτ τού Μάϊλαντ.  
Δύο λεπτά μετά σωτήρια επέμβαση τού Ντινόπουλου πάνω στην γραμμή και 10 λεπτά μετά ο Χατζησάββας είχε απάντηση σε σουτ του πρώτου.  
Ο Εορδαϊκός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και η εμφάνιση του αυτή ανταμείφτηκε στο 50ο όταν ο Αιχμαλωτίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουνάβα άνοιξε το σκορ ενώ λίγο νωρίτερα κεφαλιές από Μανακίτσα και Πάλλα δεν βρήκαν στόχο.  
Στο 65ο τρομερή απόκρουση Χατζησάββα σε σουτ του Τσελέπη και πέντε λεπτά μετά  μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό όταν πλασέ τού Παπαζήση η  μπάλα βρήκε το  αριστερό κάθετο δοκάρι τού Τσαρούχα ενώ λίγο μετά κεφαλιά του Μαγγίζη άουτ.  
Στο 74ο σουτ του Γκέγκα από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μαγγίζη 10 λεπτά μετά όπως και του Τσάνι στο 88ο.    
Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)  Βοηθοί: Μπογιατζόγλου Απόστολος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)- Μητρόπουλος Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)  Οι συνθέσεις:  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Γκέγκας, Μωυσιάδης, Τσάκνης, Παπαγεωργίου(70′ Κυριάκος), Μανακίτσας, Πάλλας(75’Παπουτσίδης), Ντινόπουλος(61′ Κωνσταντίνου), Τσάνι, Τσελεπής.  
ΕΟΡΔΑΪΚΌΣ: Χατζησάββας, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας (50ο λ.τ. Παπαζήσης), Μπαλίτσας, Παπάς, Αιχμαλωτίδης, Παπαδόπουλος (78ο Τσαγκαλίδης), Παπανικόπουλος, Νίκολι, Μέϊλαντ, Τοπάλης (65ο Κοντογουλίδης).
Θ.Η.

Εορδαϊκός – Ζάκυνθος  0-0 
Ισόπαλη χωρίς τέρματα η λασπομαχία της Πτολεμαΐδας.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από διαρκή χιονόπτωση (άλλοτε πυκνή και άλλοτε πιο αραιή) και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο Εορδαϊκός και Ζάκυνθος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου και άνοιξε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής.  (Την αλλαγή ζήτησε η Ζάκυνθος  αφού στις 17 Δεκεμβρίου γιορτάζει ο προστάτης του νησιού Άγιος Διονύσιος και όπως είπαν οι άνθρωποι της νησιώτικης ομάδας είναι μεγάλη γιορτή για το νησί).    
Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και αψήφησαν πρώτα το κρύο και έπειτα το ακατάλληλο της ώρας είδαν ένα παιχνίδι που είχε 2 όψεις.    
Στο πρώτο μέρος ο Εορδαϊκός ήταν κυρίαρχος, έπαιξε με πάθος, δύναμη και ψυχή (το μισό να έπαιζε με τον Κατσικά σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό), έχασε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε.  
Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 55ο οι νησιώτες ανέβασαν κατακόρυφα της απόδοση τους πίεσαν την εστία του Εορδαϊκού αλλά το σκορ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε.    
Ο Εορδαϊκός έδειξε πάντως πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και πως με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες.  
Η εικόνα του αγώνα: 
Στο 4ο σουτ του Μπαλίτσα ελάχιστα έξω άουτ ενώ στο 13ο τεράστια ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να ανοίξει το σκορ όταν ο Νίκολι σέντραρε ο Παπαδόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.    
Πέντε λεπτά μετά νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Παπανικόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Ραγιά αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ άστοχο.  
Στο 36ο σέντρα Κάρδαρη κεφαλιά Λιβέρη και ενώ ο επιθετικός της Ζακύνθου ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ο Χατζησάββας με εκπληκτική εκτίναξη απεσόβησε το σίγουρο όπως φαινόταν γκολ.  
Στο 63ο σουτ του αγέραστου (έχει πατήσει τα 40) Λιβέρη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χατζησάββας σε κόρνερ. 
Το εκτέλεσε ο Κάρδαρης κεφαλιά του Σούρπη άουτ.    
Στα τελευταία λεπτά τα σουτ των Αιχμαλωτίδη και Παπαζήση αν και ήταν από καλή θέση πέρασαν έξω.  
Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Σ.Δ. Ημαθίας)  (Άψογη η διαιτησία του)  Βοηθοί: Σιδερίδης (Σ.Δ. Καστοριάς)- Δημητριάδης (Σ.Δ. Καστοριάς)  Κίτρινες δέχτηκαν οι Πούλιος, Μάϊλαντ.    
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης) : Χατζησάββας, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Παπάς, Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης, Παπαδόπουλος, Μάιλαντ, Παπανικόπουλος, Νίκολι.  
Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης) : Ραγιάς, Ντούκας, Μεντής, Νικολακόπουλος, Λιβέρης, Σούρμπης, Τσιμέλι, Κάρδαρης, Μούστα, Αγκαράι, Γουσέτης.
Θ.Η.

Α.Ο. Αστέρας Πετριτή-Καστοριά 1980 1-0  
Για 15η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου, Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, η Καστοριά γνώρισε την ήττα, στο Αθλητικό Κέντρο Κανόνι της Κέρκυρας, από τον Αστέρα Πετριτή με 1-0, με γκολ του Π. Στεργίου στο 88′ .
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας, Στεργίου, Γεωργακόπουλος, Βλαχόπουλος. 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Πάλλας, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Παπουτζίδης (55΄ Φωλίνας – 60΄ Σαχινίδης), Μανακίτσας, Τσάκνης, Σαββόπουλος Ευαγ.
Διαιτητής: Μπούμπας Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Βοηθοί: Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Διαμαντόπουλος Διονύσιος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου).

Α.Ο. Ζακύνθου-Καστοριά 1980  2-1
Ήττα με ανατροπή για την Καστοριά στη Ζάκυνθο. 
Την 3η ήττα μακριά από την έδρα της γνώρισε η ομάδα της Καστοριάς στην Ζάκυνθο από την ομώνυμη τοπική ομάδα, βάζοντας φρένο στην ανοδική της πορεία, μετά από ένα αήττητο σερί 7 αγωνιστικών.  
Οι ερυθροκίτρινοι παρότι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 22’ με τον Τσελεπή 0-1, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.   
Το ματς
Στο 2΄ το σουτ του Νικολακόπουλου έφυγε άουτ.   
Στο 3΄ το λάθος του Τσαρούχα εκμεταλλεύτηκε ο Λιβέρης, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Μαγγίζης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.  
Στο 12΄ σε εκτέλεση φάουλ, το σουτ του Νικολακόπουλου, έδιωξε δύσκολα ο Τσαρούχας.   
Στο 17΄ υπέροχη κάθετη πάσα του Λιβέρη, ο Γουσέτης βγήκε τετ α τετ με τον Τσαρούχα, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Καστοριάς επενέβη σωτήρια, με τα πόδια.   
Στο 20΄ σε ωραίο σουτ του Νικολίτσα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαρούχα.   
Στο 22΄ ο Τσελεπής, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, εκμεταλλεύτηκε την λάθος τοποθέτηση του Ραγιά και με προβολή έκανε το 0-1.   
Στο 26΄ η κεφαλιά του Τσάνι πέρασε ελάχιστα άουτ, από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ραγιά.   
Στο 30΄ ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Chimeli με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1.   
Στο 31΄ το σουτ του Πάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.   
Στο 35΄ ο Γουσέτης έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Μωυσιάδης επενέβη σωτήρια κι απομάκρυνε τη μπάλα.   
Στο 45΄ο Ακαράι έπιασε την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων απέκρουσαν σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.  
Στο 53΄ ο Λιβέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γκέγκα κι ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. 
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Cimeli κι έγραψε το 2-1.  
Στο 68΄ ο Τσάκνης ανατράπηκε, μέσα στην περιοχή, απο τον Τσουκαλά, αλλά ο ρέφερυ αρνήθηκε στην Καστοριά το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι.    
Στο 69΄ το  γυριστό σουτ του Τσάκνη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ραγιάς σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.   
Στο 73΄ το σουτ του Τσάνι έφυγε απελπιστικά άουτ.   
Στο 76΄ το ωραίο σουτ του Μαγγίζη έφυγε ελάχιστα άουτ.  
Στο 89΄ ο Στύλλα με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.   
Στο 90΄+ 1΄ ο Σβίρος εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Chimeli, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, ύστερα απο σέντρα του Στύλλα.   
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ράγιας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς (80΄ Στύλλα), Chimeli Rodriguez, Κάρδαρης (71΄ Μεντής), Νικολακόπουλος, Αγκαράι, Νικολίτσας (55΄ Ντούκας).  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου (90΄ Αφεντουλίδης), Τσάνι, Σαχινίδης (57΄ Σβίρος), Πάλλας, Τσελεπής (72΄ Ντινόπουλος), Μωυσιάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης.  
Διαιτητής: Σαφαρίκας Ευάγγελος (Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας) Βοηθοί: Βλαχοδήμος Λάμπρος (Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας) Μπάκας Ιωάννης (Ε. Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας). 

Εορδαϊκός-Θύελλα Κατσικά 0-2
Άκαρπη και πάλι η έδρα του Εορδαϊκού.
Αν την περασμένη αγωνιστική ο Εορδαϊκός έκανε στην Άρτα την καλύτερη φετινή του εμφάνιση μια εβδομάδα μετά στο παιχνίδι με την Θύελλα Κατσικά εμφάνισε το πολύ κακό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ήττα πισωγύρισμα με 0-2.     
Ο Εορδαϊκός μπροστά σε περίπου 150 φιλάθλους  (σίγουρα ο κόσμος μπορούσε να είναι περισσότερος) δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να έχει τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που από τα πρώτα 30΄΄ ήταν απειλητική, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και στο τέλος δίκαια πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο.    
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι την κακή μέρα των γηπεδούχων έφτασαν στη πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.  
Το κακό για τον Εορδαϊκό είναι ότι δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε τα άλλα αποτελέσματα που μάλλον ήταν «βολικά» σε συνδυασμό με το χωρίς κόπο τρίποντο της άλλης εβδομάδας.  
Επόμενο παιχνίδι για τον Εορδαϊκό το Σάββατο 16/12 στις 11 το πρωί!!! με αντίπαλο την Ζάκυνθο στην Πτολεμαΐδα.    
Φάσεις και γκολ  
Στα 30″διαγώνιο σουτ του Παππάη μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 20ο νέο σουτ του Γούλα πέρασε έξω πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 25ο σέντρα Γούλα ο Μπαλίτσας πρόλαβε τη τελευταία στιγμή τον Παππά που ήταν έτοιμος να σουτάρει από πολύ κοντά.    
Στο 44ο ο Μελιόπουλος κέρδισε όλες τις κόντρες έξω από τη περιοχή σούταρε ο Δημητριάδης απέκρουσε και ο Παππάς από κοντά έκανε το 0-1.  
Στο 50ο εκτέλεση φάουλ από τον Γούλα κεφαλιά του αφύλακτου Παππά άουτ και 3 λεπτά μετά πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον Εορδαϊκό με το σουτ του Γροσδάνη να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.  
Στο 61ο φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι έφτασαν και σε 2ο γκολ με όμορφο σουτ του Εμβραΐζογλου έξω από τη περιοχή.    
Αμέσως μετά ευκαιρία για τον  Εορδαϊκό να μειώσει αλλά ο Θεμελής απέκρουσε το σουτ του Σιδηροπούλου που βρέθηκε μόνος απέναντι του .  
Στο 86ο εκτέλεση φάουλ Τοπάλη ο Νίκολι παίρνει τη κεφαλιά ο Θεμελής το “γκρεμίζει” αλλά προς γενική κατάπληξη ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ αντί για πέναλτι!!!    
Διαιτητής: Καρπέτσος  Βοηθοί: Κολιπέτρος – Αλμπαντής (Σ.Δ. Μακεδονίας)  Κίτρινη είδαν οι Βασιλάκης, Αιχμαλωτίδης, Σκανδάλης, Γούλας, Τοπάλης, Μπαλίτσας.    
Εορδαϊκός : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπανικόπουλος, Γροσδάνης (68ο Πούλιος), Μαρκόν (68ο Χάιτας), Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης (57ο Παπάς), Τοπάλης, Παπαζήσης (80ο Δερβίσι), Μάϊλαντ, Νικόλι.   
Θύελλα Κατσικάς: Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Μελιόπουλος (84ο Δάλλας )Παππάς (73ο Κωσταμένας), Γούλας (73ο Μπλέτσας), Σκανδάλης, Πάκος Πότσης, Βασιλάκης, Εμβραΐζογλου (84ο Καμπούρης).
Θ.Η.

Αναγέννηση Άρτας - Εορδαϊκός 0-2.   
Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Εορδαϊκός πήρε μια σπουδαία όσο και πολύτιμη νίκη στην Άρτα επί της Αναγέννησης με 2-0 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού.  
Ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη μετά αυτή επί του Κιλελέρ σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι και πέρα του γκολ είχαν ευκαιρίες και δοκάρι.  
Ο Εορδαϊκός άριστα στημένος από τον Νίκο Κατακαλίδη ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο, έκλεισε τους διαδρόμους στους γηπεδούχους και δίκαια πήρε το πολύτιμο τρίποντο.  
Ο Εορδαϊκός που πολλοί βιάστηκαν να τον ξεγράψουν έδειξε ότι έχει σφυγμό και αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα ανέβει βαθμολογικά.    
Φάσεις και γκολ  
Στο 2ο Ωραία επίθεση για την Αναγέννηση, ο Κυριάκης σπάει την μπάλα ενώ θα μπορούσε να εκτελέσει, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν και αμέσως μετά  επικίνδυνη φάση για τον Εορδαϊκό, με τον Αιχμαλωτίδη να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 7ο  Γύρισμα του Μουσιωτίτσα στο πέναλτι για το Ζυγκερίδη, κόβεται τελευταία στιγμή, πριν εκτελέσει από πολύ καλή θέση!  
Στο 12ο ΄Επικίνδυνη επίσκεψη του Εορδαϊκού, ο Παπαζήσης σουτάρει, με τον Μπαλαούρα να διώχνει σε κόρνερ και 6 λεπτά μετά επικίνδυνο φάουλ του Παπανίκου, ο Ζυγκερίδης δε βρήκε για λίγο την μπάλα, που έφυγε λίγο άουτ.    
Στο 22ο  Κεφαλιά του Γιαλεδάκη, μετά από κόρνερ φεύγει άουτ, ενώ στην κόντρα επίθεση, ο Τοπάλης δοκίμασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 48ο επικίνδυνο σουτ του Παπανικόπουλου, πήρε πορεία παράλληλα προς την εστία και πέρασε άουτ και 4 λεπτά μετά ο Εορδαϊκός άνοιξε το σκορ. 
Η άμυνα της Αναγέννησης, δεν απομάκρυνε ο Μαρκόν σουτάρει χαμηλά στη γωνία του Μπαλαούρα, που πέφτει αλλά δεν μπορεί να αποσοβήσει το 0-1.  
Στο 55ο Ο Παπανίκου βρίσκει στην περιοχή το Ζυγκερίδη, εκείνος σουτάρει, όμως ο Δημητριάδης μπλοκάρει σταθερά στη γωνία του.  
Ο Εορδαϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο παιχνίδι και στο 64ο κατάφερε να κάνει το 0-2. 
Φοβερή κούρσα του ταχύτατου Μάιλαντ, από αριστερά, κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο αμαρκάριστος Παπαζήσης, γράφει το 0-2     
Στο 68ο σέντρα του Μπεκατώρου, ο Ζυγκερίδης γυρίζει στο πέναλτι αλλά εκει απομακρύνουν οι αμυντικοί του Εορδαϊκού ενώ αμέσως μετά νέα κούρσα του εξαιρετικού Μάιλαντ, που σουτάρει αυτή τη φορά διαγώνια, πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 70ο έφυγε μόνος ο Νικόλι, με τον Μπαλαούρα να τον προλαβαίνει με τα πόδια, στη συνέχεια ο Παπαζήσης γυρίζει τη σέντρα, όμως η άμυνα απομακρύνει.    
Η αγωνιστική εικόνα του Εορδαϊκού  δεν είχε καμία σχέση με τη βαθμολογική του θέση και σκόρπισε αισιοδοξία για τη συνέχεια σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο  
Στο 72ο  ΔΟΚΑΡΙ για τον Εορδαϊκό που ξεδιπλώθηκε και πάλι στην κόντρα, με το Σιδηρόπουλο, όμως απέναντι από τον Μπαλαούρα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και στην επόμενη φάση Σέντρα του Πάνου, ο Ζυγκερίδης μπαίνει στη φάση, όμως η μπάλα φεύγει δίπλα από την εστία.  
Αναγέννηση Άρτας : Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Θεοδωράκης, Μουσιωτίτσας (75ο Πάνου), Μανιώτης, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης  
Εορδαϊκός : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπανικόπουλος, Πούλιος, Γροσδάνης, Μαρκόν (88ο Παπάς), Αιχμαλωτίδης, Τοπάλης (75ο Κοντογουλίδης), Παπαζήσης, Μάιλαντ, Νικόλι (80o Χάιτας).

Θύελλα Κατσικά - Καστοριά 1980 0-1
Ασταμάτητη η  Καστοριά!!!     
Με δύο γκολ του Λιριόν Τσάνι η Καστοριά επιβλήθηκε της Θύελλα Κατσικά στην έδρα της.
Φάσεις & γκολ.   
Στο 8΄ ο Πάλλας προσπάθησε να βρει τον Τσελεπή, όμως η προσπάθεια ανεκόπη από τους αμυντικούς, πριν η μπάλα φτάσει στον επιθετικό της Καστοριάς. 
Στο 20΄ ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ και ο Τσάνι με πλασέ έκανε το 0-1. 
Στο 33΄ μετά από λάθος διώξιμο των παικτών της Καστοριάς ο Σκανδάλης έπιασε το σουτ, έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 
Στο 35΄ σε εκτέλεση κόρνερ του Πότση, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. 
Στο 39΄ο Σκανδάλης βγηκε τετ α τετ με τον Τσαρούχα, έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ της Καστοριάς απέκρουσε υπέροχα κι αποσόβησε τον κίνδυνο. 
Στο 42΄ ο Τσαρούχας μπλόκαρε την κεφαλιά του Πότση. 
Στο 50΄ το σουτ του Παππά έφυγε άουτ. 
Στο 62΄ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν κι απομάκρυναν τη μπάλα. 
Στο 75΄ ο Τσαρούχας εξουδετέρωσε το σουτ του Μελιόπουλου. 
Στο 90΄+ 4΄ το σουτ του Πότση έφυγε άουτ. Στο 90΄ + 5΄ ο Τσάνι πήρε τη μπάλα από το κέντρο, ξεχύθηκε προς τα καρέ των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-2,
Διαιτητής: Πίγγιου Ειρήνη (Ε. Π. Σ. Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Ζιώγας Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Πρεβέζης – Λευκάδος) Αθανασίου Άγγελος (Ε. Π. Σ. Άρτας) 
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ: Λαδιάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Λάκος, Βασιλάκης, Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Πότσης, Γούλας, Πέτσας, Κωσταμένας. 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Kapllani, Σαββόπουλος Ευαγ. (82΄ Σαχινίδης), Μωυσιάδης, Παπαγεωργίου (88΄ Σβίρος), Μανακίτσας, Πάλλας (82΄ Παπουτζίδης), Τσάκνης, Τσάνι, Τσελεπής (59΄ Γκέγκας).

Εορδαϊκός-Α.Ε. Κιλελέρ 1-0
Νίκη ανάσα για την συνέχεια πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Εορδαϊκός ο οποίος για την 11η αγωνιστική κέρδισε το πολύ καλό Κιλελέρ με 1-0.     
Σκόρερ και σε αυτή τη νίκη που ήταν η 2η στο πρωτάθλημα ο Νίκολι για έναν Εορδαϊκό που ήξερε πολύ καλά πως αν δεν κέρδισε τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ δύσκολα αν και βρισκόμαστε μόνο στην 11η αγωνιστική.  
Οι περίπου 150 φίλαθλοι που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» είδαν έναν Εορδαϊκό να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να ανοίγει το σκορ πολύ νωρίς.  
Από εκεί και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη της άμυνας του Εορδαϊκού δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες.    
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στο Κιλελέρ που πίεσε χωρίς όμως να πετύχει κάτι θετικό και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες και φιλάθλους.  
Εδώ να σημειώσουμε πως ο Εορδαϊκός σε άλλα παιχνίδια που δεν κέρδισε ήταν πολύ καλύτερος αλλά το μόνο σίγουρο είναι στο ποδόσφαιρο μοναδικό ρόλο παίζουν τα γκολ και όχι να παίζεις όμορφο ποδόσφαιρο που δεν συνοδεύεται από θετικό αποτέλεσμα.  
Η νίκη αυτή σίγουρα θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα της Πτολεμαΐδας να δει τη συνέχεια με πολύ διαφορετικό «μάτι».    
Φάσεις-γκολ  
Στο 2ο ο Παπανικόπουλος μπήκε από δεξιά στη περιοχή αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και κόπηκε.  
Στο 11ο ο Μάϊλαντ μπήκε από αριστερά και τη κατάλληλη στιγμή έδωσε στον αμαρκάριστο Νίκολι που από κοντά έκανε το 1-0.  
Στην επόμενη φάση το σουτ του Τοπάλη δεν βρήκε στόχο ενώ στο 25ο γυριστό σουτ του Τσακίρη βρήκε κάπου και πέρασε ελάχιστα έξω κόρνερ και από την εκτέλεση του κεφαλιά του ίδιου άουτ.  
Στο επόμενο λεπτό σέντρα Θ. Παπαγεωργίου κεφαλιά Κατσαμάγκα άουτ και στο 27ο σουτ του Μάϊλαντ απέκρουσε ο Μισιρλής.  
Στο 37ο κόρνερ του Θ. Παπαγεωργίου ο Κατσαμάγκας ολομόναχος στη μικρή περιοχή θα πιάσει τη κεφαλιά με το Δημητριάδη να αποκρούει σωτήρια.    
Στο 44ο σέντρα Μπαρούτα ο Κατσαμάγκας ολομόναχος και πάλι στη μικρή περιοχή δεν θα βρει όπως θέλει τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.  
Στο 57ο σουτ Αιχμαλωτίδη από πολύ καλή θέση άουτ.  
Στο 65ο Μάϊλαντ έκλεψε τη μπάλα από δεξιά μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Αντωνίου έβαλε σωτήρια τη κόντρα και γλύτωσε την εστία του.  
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ:Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πούλιος, Παππάς (39ο Κουνάβας), Γροσδάνης, Μπαλίτσας Αιχμαλωτίδης (81ο Κοντογουλίδης), Παπανικόπουλος, Μάϊλαντ (86ο Ντερβίσι), Τοπάλης (81ο Μαρκόν), Νίκολι.
AE Κιλελέρ: Μισιρλής, Παπαγεωργίου Β. (71ο Ελέζι), Μπαρούτας (71ο Χατζής), Φουρκιώτης, Αντωνίου, Αλτάνης (58ο Χατζησαββίδης), Τσακίρης, Παπαγεωργίου Θ., Κατσαμάγκας ,Σούμπασης (58ο Χασομέρης), Βαγενάς.
Διαιτητής: Μαργαρίτης (Σ.Δ. Κέρκυρας)  Βοηθοί: Μιχάλας- Γραμμένος (Σ.Δ. Κέρκυρας)  Κίτρινες είδαν οι Αιχμαλωτίδης, Γροσδάνης, Μπαλίτσας , Κουνάβας.
Θ.Η.

Καστοριά 1980-Αναγέννηση Άρτας 4-0
Μεγάλη νίκη της Καστοριάς.
“Ντόρτια” έφερε η Καστοριά στον αγώνα της με την Αναγέννηση Άρτας, την οποία κέρδισε στο γήπεδο της με σκορ 4-0, πετυχαίνοντας το σκορ της αγωνιστικής, στον όμιλο της. 
Η Καστοριά πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και οι παίκτες της επιδίωξαν το γρήγορο γκολ, κάτι που συνέβη πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου του αγώνα, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού μια και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο ζωηρά το παιχνίδι, απειλώντας στο 3΄, όταν η κεφαλιά του Λισγάρα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 
Ήταν, λοιπό, το 17΄ του παινιδιού, όταν ο Μανακίτσας εκτέλεσε ένα από τα γνωστά του φαρμακερά πλάγια άουτ κι ο Λισγάρας στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).  
Στό 19′ η ωραία προσπάθεια του Σαββόπουλου Ευαγ., από τα αριστερά, ανακόπηκε, την τελευταία στιγμή, από τους αμυντικούς της Αναγέννησης Άρτας. 
Στο 26′ η σέντρα σουτ τού Τσελεπή, από τα αριστερά, πέρασε μόλις άουτ από τό οριζόντιο δοκάρι τού Πατσιούρα. 
Κι ενώ η Καστοριά πίεζε, οι φιλοξενούμενοι σε μια επιθετική τους προσπάθεια, στο 29΄ κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μωυσιάδη, μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. 
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπεκατώρος, αλλά ο Τσαρούχας απέκρουσε, πέφτοντας υπέροχα στην αριστερή του γωνία και κράτησε την εστία του ανέπαφη. 
Η απόκρουση του Τσαρούχα, που ήταν σε καταλυτικο σημείο του αγώνα, έδωσε “φτερά” στα πόδια των παικτών της Καστοριάς και ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας. 
‘Ετσι, στό 33′ το σουτ του Πάλλα μπλόκαρε ο Πατσιούρας. 
Σοό 35’ ο Πάλλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα. 
Στο 44΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., έκανε μία υπέροχη προσπάθεια, από τα αριστερά και με πλασέ έκανε το 2-0. 
Στο 45΄+ 1΄ ο Τσελεπής με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0. 
Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν σοβαρά την εστία της Καστοριάς. 
Έτσι οι γηπεδούχοι, αφού αντιπαρήλθαν αυτή την πίεση, κάνοντας σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, ισορρόπησαν στη συνέχεια και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. 
Έτσι στο 66′ η χλιαρή κεφαλιά του Τσελεπή κατέληξε στα χέρια του Πατσιούρα. 
Στο 71΄ο Παπουτζίδης εκτέλεσε κόρνερ κι ο Μαγγίζης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4-0. 
Στο 76΄ ωραία προσπάθεια και σουτ του Σβίρου, από τα δεξιά, απέκρουσε ο Πατσιούρας. 
Στο 81΄ το σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε ψηλά άουτ, πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα. 
Στο 86΄ σε ωραίο σουτ, στην κίνηση, του Σβίρου, η μπάλα πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίσς του Πατσιούρα. 
Στο 91΄ ο Δεληζήσης έπιασε το σουτ, από καλή θέση, η μπάλα, όμως, έφυγε πολλά μέτρα άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πατσιούρα.    
Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) Βοηθοί: Γκόγκος Αντώνιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) Σαμαράς Αναστάσιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας (70΄ Παπουτζίδης), Τσελεπής (70΄ Σαχινίδης), Μωυσιάδης, Μανακίτσας (80΄ Δεληζήσης), Τσάκνης (80΄ Αφεντουλίδης), Σαββόπουλος Ευάγ. (70΄ Σβίρος) 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Πατσιούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος. Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός, Μανιώτης, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης, Παππάς. 

Α.Ο. Νέας Αρτάκης-Εορδαϊκός  3-0
Παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία ο Εορδαϊκός.
Την ήττα γνώρισε ο Εορδαϊκός στη Νέα Αρτάκη από την τοπική ομάδα σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.  
Η ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ στο 25′ με προβολή του Δ. Χατζηστάμου, έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη, ενώ προηγούμενα είχε ακόμη 1-2 ακόμη καλές στιγμές, με Ιορδανίδη και Σκριβάνο, ενώ μετά το 1-0 προσπάθησε να απειλήσει και με σουτ του Ντελέκου στο 34′, με τους φιλοξενούμενους να μην δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. 
Ο ΑΟΝΑ διπλασίασε τα τέρματα του στο 54′ με κοντινό σουτ του Σκριβάνου, μετά από ασίστ του Παπάδακη. 
Στο 83′ ο Σπηλιώτης τροφοδότησε τον Α. Χατζηστάμου κι εκείνος με εύστοχο τελείωμα έκανε το 3-0, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και στην επανάληψη (ευκαιρίες και με Ντελέκο (απέκρουσε ο Δημητριάδης-Σκριβάνο (σουτ ελάχιστα έξω)-Παπαδάκη (απέκρουσε ο Δημητριάδης) και Ιορδανίδη (σουτ ελάχιστα έξω) και να φτάνουν σε άνετη επικράτηση, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής.     
Ο Εορδαϊκός από την πλευρά του προσπάθησε να σημειώσει κάποιο γκολ είχε ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε.     
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεκίδης (Αθηνών)/Ανδρέου (Αθηνών)-Τραντάς (Αθηνών), παρατηρητής: Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).     
ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Δ. Χατζηστάμου (70′ Βρέττος), Μερτύρης (85′ Βελής), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος (79′ Α. Χατζηστάμου), Σκριβάνος (70′ Σπηλιώτης), Ιορδανίδης (85′ Φισκατώρης), Παπαδάκης.  
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πούλιος, Παππάς, Κουνάβας, Μπαλίτσας (72′ Τσαγκαλίδης), Κοντογουλίδης (46′ Marcon), Παπανικόπουλος, Γκαϊτόρ (60′ Παπαδόπουλος), Χάιτας (70′ Παπαζήσης), Νίκολλι (84′ Ντερβίσι). 

Α.Ε. Κιλελέρ-Καστοριά 1980   0-1
Επιτυχιών συνέχεια για την Καστοριά, 0-1 στο Κιλελέρ.    
Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών συνέχισε η ομάδα της Καστοριάς, μετά το νέο «2» που πέτυχε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης κόντρα στο Κιλελέρ με σκορ 0-1. 
Αναμφίβολα, ήταν μία σπουδαία νίκη για τους ερυθροκίτρινους που μετράνε πλέον 3 νίκες εκτός έδρας, κόντρα σε μία δυνατή και αξιόμαχη ομάδα, όπως το Κιλελέρ, το οποίο επιβεβαίωσε την σκληρή του έδρα, καθώς πριν το ματας μετρούσε 3 νίκες και μόλις μία ήττα.  
Μετά και τη νέα επιτυχία η ομάδα της Καστοριάς συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα και αναρριχήθηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας.  
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα αμφίρροπο και δυνατό ματς, με την ομάδα της Καστοριάς να είναι περισσότερο πιεστική και απειλητική, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες. 
Το μαναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 58’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πάλλας  
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  
Στο 17΄ το σουτ του Φωλίνα, έφυγε μόλις άουτ.   
Στο 32΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Τσελεπής, μέσα από την περιοχή, δεν έπιασε το σουτ όπως το ήθελε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα.   
Στο 43΄ ο Μανακίτσας έπιασε το σουτ στα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 
Στο 44΄ καλή προσπάθεια και σου του Πάλλα από τα δεξιά δεν ειχε ευτυχή κατάληξη.   
Στο 45΄ ο Μπεκτέσι απέκρουσε εκπληκτικά του πλασέ του Πάλλα.  
Στο 57΄ ο Τσελεπής έκανε φοβερή ενέργεια, σούταρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών. 
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πάλλας κι έκανε το 0-1. 
Στο 90΄+1΄ ο Τσαρούχας έκανε εκπληκτική απόκρουση σε σουτ επιθετικού των γηπεδούχων. 
Διαιτητής: Πέτσας (Ε.Π.Σ. Τρικάλων), Αλεξόπουλος (Ε.Π. Σ. Τρικάλων), Κατσαρός (Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας)  
ΚΙΛΕΛΕΡ: Μπεκτέσι, Παπαγεωργίου Β., Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Χατζής, Αλτάνης, Παπαγεωργίου Θ., Χασομέρης, Βαγενάς.    
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος (79΄ Σαββόπουλος), Φωλίνας (70΄ Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας (79΄ Παπαγεωργίου), Τσελεπής (88΄ Κυριάκος), Γκέγκας, Μανακίτσας (79΄ Παπουτζίδης), Τσάκνης.  

Εορδαϊκός - Θεσπρωτός   3-3
Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές ο Εορδαϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Θεσπρωτό με το αγγλικό 3-3 αν και βρέθηκε να χάνει με 1-3 στο ημίχρονο σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.  
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και τελικά έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο νεανικό σύνολο του Θεσπρωτού.    
Ο Εορδαϊκός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτο και κυριάρχησε το γήπεδο αλλά από το πουθενά και μια κακή εκτίμηση από την Δημητριάδη βρέθηκε πίσω στο σκορ.  
Στη συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά με την σέντρα βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ και μάλιστα πριν το ημίχρονο δέχθηκε και 3ο γκολ.  
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά μείωσαν, ο Δημητριάδης τους κράτησε όρθιους όταν χρειάστηκε και τελικά με ένα πέναλτι στο 90ο πήραν τουλάχιστον το βαθμό.    
Ο Εορδαϊκός στα περισσότερα παιχνίδια του μέχρι τώρα δεν ήταν κακός αλλά πλήρωσε τα εύκολα και αβίαστα λάθη ειδικά στον χώρο της άμυνας. 
Το θετικό από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό είναι ότι δεν τα παράτησε, πάλεψε και τελικά ανταμείφτηκε έστω και κατά το ήμισυ.     
Φάσεις- γκολ    
Στο 3ο ο Γκαϊτόρ μπήκε από δεξιά στη περιοχή αλλά η σέντρα που επιχείρησε ήταν πολύ δυνατή και λίγο αργότερα ο ίδιος έδωσε στον Marcon αλλά το σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Σιδεράκης.  
Στο 10ο πάλι ο Γκαϊτόρ σέντραρε αλλά ο Χάιτας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει προς την εστία. 
Αμέσως μετά ο Παπαζήσης μπήκε από αριστερά αλλά η σέντρα του ήταν κακή και στο 12ο ο Παπαζήσης και πάλι πρόλαβε την έξοδο Σιδεράκη που είχε βγει μακριά από την εστία του επιχείρησε να σκοράρει αλλά ο Συμεωνίδης έκοψε σωτήρια.  
Στο 16ο και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ. 
Μετά από σέντρα η μπάλα έφτασε στο Ραπτόπουλο μέσα στη περιοχή που έκανε ένα αδύναμο σουτ με το αριστερό ο Δημητριάδης φάνηκε να μπλοκάρει τη μπάλα η οποία έφυγε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα.  
Στο 24ο σουτ του Villaba μέσα από τη περιοχή ψηλά άουτ και στο 27ο σέντρα Σιδηροπούλου ο Σιδεράκης δε βρήκε τη μπάλα αυτή έφτασε στον Παπαζήση που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στην επόμενη φάση σουτ του Ροβίνα άστοχο. 
Στο 32ο οι παίκτες του Εορδαϊκού άλλαξαν όμορφα τη μπάλα αυτή έφτασε στο Γκαϊτόρ που βρέθηκε απέναντι στο Σιδεράκη και με πλασέ ισοφάρισε. 
Στην επόμενη φάση όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα. 
Αρχικά ο Ζελέκου σούταρε από κοντά αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε σε κόρνερ. 
Από την εκτέλεση του η άμυνα του Εορδαϊκού αδράνησε και ο Ορφανός με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. 
Στο 42ο σέντρα Συμεωνίδη ο Τσιαφίτσας κατέβασε τη μπάλα και με σουτ με το αριστερό πάνω στη κίνηση έκανε το 1-3.    
Στο 43ο τεράστια ευκαιρία για τον Εορδαϊκό να μειώσει όταν ο Γκαϊτόρ σέντραρε ο Χάιτας με το κεφάλι γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω και με το Σιδεράκη εξουδετερωμένο ο Παπαζήσης σούταρε αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί. 
Στην επόμενη φάση ο Σιδηρόπουλος βγήκε στη πλάτη της άμυνας αλλά η σέντρα που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Σιδεράκης.  
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σέντρα Marcon κεφαλιά Χάιτα άουτ.  
Στο 53ο ο Ζελέκου σούταρε αλλά ο Δημητριάδης με εκπληκτική εκτίναξη απέκρουσε η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε ελάχιστα έξω πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 63ο εκτέλεση φάουλ Τοπάλη κεφαλιά Χάιτα άουτ. Στο 66ο εκτέλεση φάουλ από το Τοπάλη η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλίτσας με σουτ μείωσε σε 2-3. 
Στο 68ο σέντρα Σιδηροπούλου κεφαλιά Marcon η μπάλα ελάχιστα έξω. 
Στο 70ο εκτέλεση φάουλ από τον Τσιαφίτσα η μπάλα πέρασε από όλους κοντινό σουτ του Villalba απέκρουσε σωτήρια ο Δημητριάδης και 2 λεπτά μετά σέντρα Τσιαφίτσα κεφάλιά”ψαράκι” του Villaba ελάχιστα έξω.  
Στο 81ο σουτ Marcon η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. 
Στο 89ο Περπερίδης ανέτρεψε το Χάιτα μέσα στη περιοχή και το πέναλτι που υποδείχθηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαγκαλίδης για το 3-3.    
Στις καθυστερήσεις ο Γκαϊτόρ που ήταν μια διαρκή πηγή κινδύνων μπήκε από δεξιά γύρισε στο σημείο του πέναλτι αλλά ο Χάιτας ήταν ελάχιστα πιο πίσω και χάθηκε η ευκαιρία για την ολική ανατροπή.  
Διαιτητής: Φακής (Σ.Δ Λάρισας)  Βοηθοί: Καζορογιάννης- Μαυρογιώργος (Σ.Δ. Πιερίας)  Κίτρινες είδαν οι Αιχμαλωτίδης, Ζελέκου, Γκαϊτόρ, Συμεωνίδης, Μπαλίτσας, Περπερίδης, Τσαγκαλίδης.    
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας (46ο. Τοπάλης), Πούλιος, Μπαλίτσας, Αιχμαλωτίδης (79ο Παπαδόπουλος), Γκαϊτόρ, Marcon (86ο Τσαγκαλίδης), Παπανικόπουλος, Χάιτας, Παπαζήσης (68ο Ντερβίσι).   
Θεσπρωτός: Σιδεράκης, Συμεωνίδης, Ραπτόπουλος, Ορφανός, Περπερίδης, Παλαμούτσης, Μπουμπούκης (80ο Clemente ), Ζελέκου (74ο Ράπτης), Ροβίνας (73ο Αποστόλου), Τσιαφίτσας, Villalba.  
Θ.Η.

Καστοριά 1980-Α.Ο. Νέας Αρτάκης 0-0  
Λευκή ισοπαλία η Καστοριά με τη Νέα Αρτάκη (αποτελέσματα – βαθμολογία) 5 Νοεμβρίου 2023 | 17:18 1 λεπτό ανάγνωση  Ο-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καστοριά και τη Νέα Αρτάκη για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. 
Φάσεις
Στο 26΄ ο Τσαρούχας έκανε εκπληκτική απόκρουσε σε σουτ του Ντελέκου. 
Στο 28΄ η κεφαλιά του Τσάκνη πέρασε λιγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Διαμάντη. 
Στο 31΄ το σουτ του Ιορδανίδη, από καλή θέση, μπλόκαρε ο Τσαρούχας. 
Στο 50΄ η κεφαλιά του Τσάνι πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα (51΄), το σουτ του Φωλινα, έξω από την μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμάντη. 
Στο 53΄ το σουτ του Γκέγκα έφυγε άουτ. 
Στο 55΄ ο Τσούπρος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσαρούχας επενέβη σωτήρια κι αποσόβησε τον κίνδυνο. 
Στο 62΄ο Σπηλιώτης, από κοντά, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 
Στο 80΄ φοβερή απόκρουση του Διαμάντη στη δεξιά του γωνία σε σουτ του Πάλλα. 
Στο 81΄ η σέντρα του Τσάκνη κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.  
Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) Βοηθοί: Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Κοζάνης) Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου) 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Kapllani, Σβίρος (65΄ Σαχινίδης), Φωλίνας, Γκέγκας, Μανακίτσας, Παπουτζίδης (65΄ Πάλλας), Τσάκνης, Τσάνι, Τσελεπής (65΄ Σαββόπουλος Ευαγ.). 
Α. Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Διαμάντης, Χατζηστάνου Δ., Μερτύρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος, Σπηλιώτης, Ιορδανίδης, Παπαδάκης.

Εορδαϊκός-Α.Ε. Λευκίμμης  1-1 
Μετά από ένα καλό σε ποιότητα παιχνίδι που έγινε στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» στην Πτολεμαΐδα Εορδαϊκός και Λευκίμμη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.  
Ο Εορδαϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ και ήταν αναγκασμένος να «κυνηγά» την ανατροπή την οποία όμως δεν την ολοκλήρωσε.  
Ο Εορδαϊκός έχει παράπονα από την διαιτητή τόσο για το τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι που έδωσε εις βάρος του όσο και για ένα που δεν έδωσε υπέρ του σε χέρι αμυντικού της Λευκίμμης.    
Ο Εορδαϊκός στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή αλλά τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχαν οι φιλοξενούμενοι αλλά στην επανάληψη πίεσε με μια Λευκίμμη να είναι κλεισμένη όλη πίσω και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις και κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση.    
Φάσεις και γκολ  
Στο 9ο ο Γαστεράτος έφυγε στη πλάτη της άμυνας πλάσαρε αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε. 
Στο 17ο σουτ του Γκαϊτόρ ελάχιστα έξω ενώ στο 26ο σουτ Τσοπανά η μπάλα βρήκε κάπου και ο Δημητριάδης πρόλαβε και μπλόκαρε λίγο πριν τη γραμμή.  
Στο 30ο λάθος συννενόηση, Παπανικόπουλου -Πούλιου ο Γαστεράτος βγήκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό και άστοχο.    
Στο 38ο ο Μαστοράκης έκλεψε τη μπάλα από το Σιδηρόπουλο μέσα στη περιοχή και έπεσε (πολύ εύκολα). 
Ο διαιτητής χωρίς να διστάσει υπέδειξε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κωστακιώτης.
Στο 47ο σουτ Μαστοράκη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Δημητριάδης. 
Στο 60ο σουτ του Παπανικόπουλου άουτ και στο 63ο κόρνερ Γκάϊτορ κεφαλιά Χάιτα άουτ.  
Στο 77ο σουτ του Κουνάβα η μπάλα βρήκε το χέρι του Γρηγοριάδη ο διαιτητής δίπλα στη φάση δεν έδωσε τίποτα και στην επόμενη φάση εκτέλεση φάουλ του Αιχλαλωτίδη δύσκολα απέκρουσε ο Παγκράτης.    
Στο 83ο σουτ Αιχμαλωτίδη απέκρουσε ο Παγκράτης και ο Παπαζήσης από κοντά με δυνατό σουτ ισοφάρισε.  
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Παπάς (50ο Αιχμαλωτίδης), Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Παπανικόπουλος (63ο Χάιτας), Νίκολι,, Γκάϊτορ, Marcon (63ο Παπαζήσης).    
Διαιτητής: Μαγγιώρος  Βοηθοί: Ευαγγέλου -Γκέλης (Όλοι του Σ.Δ. Ηπείρου)  Κίτρινες είδαν οι Κωστακιώτης, Σιδηρόπουλος, Παπάς, Δημητριάδης.       
Α. Ε. Λευκίμμης: Παγκράτης, Mocovlla, Κουλαλής – Πέτσας, Μπάλος, Τσοπανάς (53ο Τσιρλίδης), Μαστοράκης (66ο Μουζακίτης), Βασσάκης, Κωστακιώτης, Ζέρβας, Γαστεράτος (78ο Νίτας), Γρηγοριάδης (78ο Βασιλάκης).   
Θ.Η.

Θεσπρωτός - Καστοριά 1980  0-1
Μεγάλο διπλό πήρε η Καστοριά. 
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Καστοριάς με 1-0 από την Ηγουμενίτσα, κόντρα στον Θεσπρωτό, για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Φάσεις και γκολ  
Στο 4΄ το σουτ του Τσιαφίτσα, πέρασε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαρούχα. 
Στο 11΄ το σουτ του Σβίρου, πέρασε αρκετά έξω, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη. 
Στο 14΄ και στο 17΄ δυο σουτ του Παπουτζίδη έφυγαν άουτ απο το δεξί κι αριστερό κάθετο δοκάρι αντίστοιχα της εστίας του Σιδεράκη. 
Στο 25΄ ο Τσαρούχας μπλόκαρε την κεφαλιά του Villalba. 
Στο 34΄το σουτ του Τσιαφίτσα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 
Στο 45΄ σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ από τον Τσάκνη, έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων, πάνω στη γραμμή. 
Στο 47΄, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από μέρους των γηπεδούχων, η κεφαλιά του Ροβίνα πέρασε μόλις άουτ. 
Στο 51΄ ο Σαχινίδης, με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. 
Στο 64΄ σε εκτέλεση φάουλ του Τσιαφίτσα, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ ένα μέτρο από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 
Στο 70΄ο Σιδεράκης έδιωξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τη σέντρα σουτ του Παπουτζίδη. 
Στο 72΄ το ανάποδο ψαλίδι του Πάλλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη. 
Στο 80΄ ο Τσαρούχας έκανε φοβερή απόκρουση σε σουτ του Ροβίνα.    
Διαιτητής: Τσιώρης Παναγιώτης (Ε. Π. Σ. Άρτας) Αθανασίου Άγγελος (Ε. Π. Σ. Άρτας) Ζιώγας Αλέξανδρος (Ε.Π.Σ. Πρεβέζης-Λευκάδος) 
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Σιδεράκης, Νικολάου (68΄ Ζαφείρης), Αγγελούλης, Ραπτόπουλος (46΄ Ράπτης), Συμεωνίδης (74΄ Πανταζής), Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας, Μπουμπούκης (61΄ Παππάς), Clemente (46΄ Ορφανός), Villalba Alvarengha, Ροβίνας. 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος (57′ Πάλλας), Φωλίνας, Μαγγίζης, Τσάνι, Kapllani, Παπουτζίδης (74΄ Δεληζήσης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης, Σαχινίδης (74΄ Αφεντουλίδης).

Καστοριά 1980-Α.Ε. Λευκίμμης 1-1
Ισοπαλία της Καστοριά στις καθυστερήσεις 1-1 με τη Λευκίμμη. 
Στο 90΄+ 4΄ ο Σαχινίδης, με κεφαλιά, ισοφάρισε για την Καστοριά 1-1, για την 7η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2023-2024  
Στο 6΄ το ωραίο σουτ του Τσελεπή δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε στα χέρια του Παγκράτη. 
Στο 16΄, το πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Πάλλα, έφυγε λίγο άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. 
Στο 21΄, το σουτ του Μπλάτζιου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. 
Στο 28΄ το σουτ του Κωστακιώτη κατέληξε στα χέρια του Τσαρούχα. 
Στο 32΄ο Πάλλας βγήκε τετ α τετ, όμως πρόλαβαν και τον ανέκοψαν οι αμυντικοί. 
Στο 34΄ η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Παγκράτη και κατέληξε στα δίχτυα, όμως, προς γενική κατάπληξη όλων το καθαρό γκολ ακυρώθηκε, μετά από υπόδειξη του βοηθού κ. Μουρατίδη. 
Στο 41΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., μόνος του με τον Παγκράτη σούταρε άουτ. 
Στο 42΄ διαδοχικά σουτ των παικτών της Καστοριάς, απέκρουσαν οι αμυντικοί, μάλιστα το ένα εξ αυτών, πάνω στη γραμμή.  
Στο 47΄ ο Παγκράτης απέκρουσε εκπληκτικά, στη δεξιά του γωνία την κεφαλιά του Μανακίτσα, με υποψία οτι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. 
Στο 48΄ο Βασσάκης τετ α τετ με τον Τσαρούχα, πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ των γηπεδούχων. 
Στο 54΄ ο Τσοπανάς σε μία αντεπίθεση της Λευκίμμης έκανε με σουτ το 0-1. 
Στο 71΄ο Τσελεπής αντικρυσε την κοκκινη κάρτα του διαιτητή (2η κίτρινη) για θέατρο. 
Στο 75΄ μετά απο διαδοχικά σουτ και κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τσάνι, που σούταρε μόλις άουτ. 
Στο 78΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσάκνη από τα δεξιά, ο Τσάνι αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. 
Στο 84΄ η Καστοριά έχασε κλασική ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η κεφαλιά του Πάλλα από τα δύο μέτρα, ύστερα από ωραία σέντρα του Τσάκνη, έφυγε άουτ. 
Στο 90΄+ 2΄ το σουτ του Μαγγίζη, έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ ένα μέτρο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παγκράτη. 
Στο 90΄+ 4΄ ο Σαχινίδης, με κεφαλιά, ισοφάρισε για την Καστοριά σε 1-1. 
Διαιτητής: Ρηγόπουλος Λουκάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) Βοηθοί: Γκόγκος Αντώνιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) Μουρατίδης Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας) 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Kapllani, Τσάκνης, Μωυσιάδης (61΄ Φωλίνας), Γκέγκας, Τσελεπής, Μανακίτσας (86΄ Σαχινίδης), Πάλλας, Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.(62΄ Παπουτζίδης) 
Α. Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Παγκράτης, Mocovlla, Μπλάτζιος, Μπάλος, Τσοπανάς, Μαστοράκης, Βασσάκης, Κωστακιώτης, Ζέρβας, Τσιρλίδης, Γρηγοριάδης. 

Π.Ο. Φήκης-Εορδαϊκός 1-0
Νίκη από χρυσάφι πέτυχε η Φήκη το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της με 1-0 κόντρα στον Εορδαϊκό για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.  
Οι παίκτες του Τάκη Ρούσσα έδειξαν ψυχή και πάθος, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήρθε για να κάνει την ζημιά.  
Η τρικαλινή ομάδα είχε σωστό προσανατολισμό στον αγώνα και τελικά πέτυχε το χρυσό γκολ στο 34’ όταν ο Παναγιώτου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.  
Η Φήκη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στον αντίπαλο, αλλά χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα. 
Ενώ η τρικαλινή ομάδα διαμαρτύρεται και για ακυρωθέν γκολ στο φινάλε του αγώνα.
Ήταν μια «κακή» ήττα για τον Εορδαϊκό από ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους αλλά η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.  
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Παπάς, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Παπανικόπουλος, Νίκολλι, Παπαζήσης (46ο Γκάϊτορ), Marcon (46ο Τσαγκαλίδης).

Εορδαϊκός-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0
Με γκολ του Νίκολλι στο 91ο λεπτό ο Εορδαϊκός πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη τόσο από βαθμολογικά όσο κυρίως από ψυχολογικής άποψης επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 1-0 για την 6η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.  
Με ψυχή χιλίων λεόντων ο Εορδαϊκός άψογα στημένος από τον Νίκο Κατακαλίδη περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον πρωτοπόρο και τελικά τον έριξε στο «καναβάτσο» λίγο πριν το τέλος και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα για φέτος.    
Οι παίκτες του Εορδαϊκού τα έδωσαν όλα και στο τέλος δικαιώθηκαν ενώ από την αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν τη κατοχή, κάποιες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι αλλά στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος πετυχαίνει γκολ και αυτός που το πέτυχε ήταν ο Εορδαϊκός.  
Ο Εορδαϊκός και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν κακός αλλά του έλειπε το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε στο κατάλληλο σημείο απέναντι στον πρωτοπόρο και όπως λέει και ο λαός η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή.    
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 350 φίλαθλοι που στήριξαν τον Εορδαϊκό και σίγουρα μπορεί να είναι περισσότεροι στα επόμενα παιχνίδια.    
Φάσεις και γκολ  
Στο 37ο ο Σεχολλάρι απέφυγε πολύ όμορφα το Παπά μέσα στη περιοχή ο οποίος τον ανέτρεψε. 
Το καθαρό πέναλτι εκτέλεσε ο Σεχολλάρι αλλά ο Δημητριάδης του είπε όχι κρατώντας το 0-0.  Στην αντεπίθεση ο Εορδαϊκός λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ σε διπλή ευκαιρία όταν το πρώτο σουτ του Καλογιαννίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Νίκολλι πέρασε ελάχιστα άουτ.  
Στο 50ο διαγώνιο σουτ Σεχολλάρι μέσα από τη περιοχή άουτ ενώ 5 λεπτά μετά σουτ του Μαρκόν έξω από τη περιοχή μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.  
Στο 62ο ο Δημητριάδης πρόλαβε τον Σεχολλάρι ο οποίος δεν πρόλαβε να “τσιμπήσει” τη μπάλα ενώ στο 65ο κοντινή κεφαλιά του ίδιου παίκτη πέρασε ελάχιστα έξω.    
Στο 71ο κόρνερ Καλογιαννίδη πρώτη κεφαλιά Παπά δεύτερη Νίκολλι μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος με τον επιθετικό του Εορδαϊκού να μην αφήνει τον Γροσδάνη να σουτάρει.  
Στο 91ο λεπτό ο Εορδαϊκός πέτυχε το χρυσό γκολ και προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στους φιλάθλους του.  
Πιο συγκεκριμένα ο Τοπάλης έδωσε δεξιά στον Χάιτα αυτός το επέστρεψε τη μπάλα και αυτός με τη μία έδωσε πιο αριστερά στον αφύλακτο Κουνάβα που αντί να σουτάρει έκανε τη παράλληλη σέντρα με τον Νίκολλι να «τρυπώνει» στην άμυνα και με προβολή να σημειώνει το γκολ που έδωσε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του.     
Το τελευταίο σφύριγμα της κας Πίγγιου βρήκε τους παίκτες του Εορδαϊκού να πανηγυρίζουν έξαλλα το πολύτιμο τρίποντο που τους δίνει άλλη ψυχολογία για την δύσκολή συνέχεια ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν το απόλυτο που είχαν να χάνεται στην Πτολεμαΐδα από τον ψυχωμένο Εορδαϊκό.  
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Γροσδάνης, Παπάς, Πούλιος, Καλογιαννίδης (88ο Χάιτας), Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Παπαζήσης (72ο Κουνάβας), Νίκολι, Marcon (77ο Τοπάλης).    
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (63ο Γ. Τουλίκας), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (95ο Ιντζόγλου), Ζούκαν (75ο Ιγγλέζος), Σεχολλάρι, Κρεμάλδι (95οΓκιώνης), Καρτσαμπάς (63ο Β. Τουλίκας), Κλιγγόπολος.
Διαιτητής: Πίγγιου (Σ.Δ. Θεσπρωτίας)  Βοηθοί: Δρουδάκης (Σ.Δ. Γρεβενών)- Γραμμένος (Σ.Δ. Κέρκυρας)  Κίτρινες είδαν οι Marcon, Παπαδόπουλος, Γιαννίτσης, Νίκολλι, Γροσδάνη. 
Θ.Η.

Καστοριά 1980-Π.Ο. Φήκης 3-1
Πρώτο τρίποντο εντός έδρας για την Καστοριά, 3-1 την Φήκη Τρικάλων.
Την πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Καστοριά, επικρατώντας εύκολα και δίκαια του ΠΟ Φήκης Τρικάλων με σκορ 3-1. 
Οι ερυθροκίτρινοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, διατηρώντας την πλήρη υπεροχή.  
Η ανωτερότητά τους καρποφόρησε μόλις στο 11’ όταν από σουτ του Τσελεπή η μπάλα κοντράρισε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Μπουρούση.   
Η Καστοριά συνέχιζε να πιέζει και στο 20’ διπλασίασε τα τέρματά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάνι, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Κουσκούνα.  
Στην επανάληψη η ομάδα της Καστοριάς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.     
Στο 86’ ο Γκέγκας από 40 μέτρα με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 94’ με πλασέ του Μπαλντά  
Διαιτητής: Μαυρίδης, Γκόγκος, Μουρατίδης  (Ε.Π.Σ. Ημαθίας)  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Μαγγίζης, Τσάνι (84΄ Δήμου), Kapllani, Παπουτζίδης (68΄ Σαχινίδης), Τσελεπής (68΄ Πάλλας), Μωυσιάδης (84΄ Σαββόπουλος Ευαγ.), Γκέγκας, Μανακίτσας (89΄ Κυριάκος), Τσάκνης  
Π. Ο. ΦΗΚΗΣ: Μπουρούσης, Γιαννούλας, Τζέλης, Ιωάννου, Κουσκούνας (68΄ Κατσιούλας), Πολυζόπουλος, Γεωργάκης, Γκάντιας, Γκίνης (46΄ Παναγιώτου), Μπαλντάς, Γούλας (60΄ Μπαμπατσιάς).

Πιερικός-Εορδαϊκός  1-0
Για την 5η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής ο Εορδαϊκός γνώρισε την ήττα στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 1-0.  
Ο Εορδαϊκός χάνει ακόμα ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες και σίγουρα χρειάζεται επειγόντως μια νίκη για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.  
Ο αγώνας με τον πρωτοπόρο και με το απόλυτο μέχρι τώρα Εθνικό Κεραμιδίου το ερχόμενο Σάββατο στην Πτολεμαΐδα είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξει ο Εορδαϊκός ότι έχει σφυγμό και με μια νίκη να ανέβει και βαθμολογικά αλλά πάνω από όλα ψυχολογικά.  
Όσο αφορά το παιχνίδι της Κατερίνης ο Πιερικός άνοιξε το σκορ και πήρε τελικά τη νίκη με το γκολ του Μπαλογιάννη στο 40ο.  
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το 85ο ο Πιερικός γύρισε πίσω αλλά ο Εορδαϊκός αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Παπαζήση να βγαίνει απειλητικά στο 87ο αλλά να κόβεται τη τελευταία στιγμή και τον Σαραντίδη στο 92ο να σουτάρει άουτ από καλή θέση στις καθυστερήσεις.  
Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για το γκολ που τους ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ στο 0-0  
Πιερικός: Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Οικονομόπουλος (46ο Κωνσταντινίδης), Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Παπαϊωάννου (30ο Μπλέτσας), Φασίδης (46ο Κατσαβάκης), Σαραντίδης, Κυπαρίσσης (84ο Κατσιαμήτας), Μπαλογιάννης (84ο Στόιος), Μήγγος (72ο Ματζαλάκου).  
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Παπάς, Πούλιος, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης (81ο Τσαγκαλίδης), Μπαλίτσας, Κουνάβας (67ο Ντερβίσι) , Παπανικόπουλος, Παπαζήσης , Χάιτας (78ο Τοπάλης), Νίκολι.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Καστοριά 1980  4-1
Την… προπαίδεια του τρία δείχνει ότι γνωρίζει άριστα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που σημείωσε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της Καστοριάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.  
Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου άνοιξε το σκορ στο 14′ με γκολ του Β. Τουλίκα. Στο 19′ έγινε το 2-0 για τους Κεραμιδιώτες με αυτογκόλ. 
Η Καστοριά μείωσε σε 2-1 με γκολ του Τσελεπή στο 30′. Στο 54′ ο Σεχολάρι έδωσε ξανά προβάδισμα δυο τερμάτων στον πιερικό σύλλογο, “γράφοντας” το 3-1. 
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 86′ ο Χατζής “σφραγίζοντας” το “τρίποντο” για το “συγκρότημα” του Βαγγέλη Μόρα που παρέμεινε στο +3 από το Κιλελέρ και στο +4 από Τρίκαλα και Πιερικό.  
Η ομάδα του Εθνικού το επόμενο Σάββατο αγωνίζεται εκτός έδρας, κόντρα στον Εορδαϊκό.  
Διαιτητής του αγώνα ήταν Πέτας με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Αλεξόπουλο, της ΕΠΣ Τρικάλων. 
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος, Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Κρυεμάδι, Τουλίκας Γεωργ., Κλιγγόπολος, Τουλίκας Βασ.  
Καστοριά: Τσαρούχας, Kapllani, Μαγγίζης, Μωυσιάδης, Σβίρος, Τσάκνης, Παπουτζίδης, Τσελεπής, Τσάνι, Σαχινίδης, Σαββόπουλος Ευαγ.  

Σβορώνος – Εορδαϊκός   4-2   
Λύγισε στις καθυστερήσεις ο Εορδαϊκός.
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σβορώνου ο Εορδαϊκός κατάφερε να “γυρίσει” από το 2-00που έχανε στο ημίχρονο να ισοφαρίσει αλλά τελικά με 2 γκολ στο 94ο και 97ο να γνωρίζει την ήττα με 4-2. 
Παίκτης αποκάλυψη για τον Εορδαϊκό ο Δημήτρης Παπαζήσης που στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα τη βοήθησε να “επιστρέψει” στο παιχνίδι. 
Φάσεις και γκολ 
Στο 9ο σέντρα Κυρτέγου κεφαλιά Κυπαρίσση άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κοντογουλίδη 4 λεπτά μετά. 
Στο 17ο μετά από κάθετη πάσα του Κυρτέγου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια. 
Στο 20ο Νίκολι-Χάιτας και Καλογιαννίδης άλλαξαν σουτ του τελευταίου από καλή θέση άουτ. 
Στο 23ο εκτέλεση φάουλ Κυρτέγου αδράνεια άμυνας και ο Μυστρίδης από κοντά άνοιξε το σκορ. 
Στο 28ο λάθος Πούλιου στο χώρο του κέντρου έκλεψε ο Κυπαρίσσης και έφυγε μόνος αλλαυο αμυντικός του Εορδαϊκού πρόλαβε και έκοψε. 
Στο 30ο σέντρα ακριβείας Κυρτέγου καταπληκτική κεφαλιά Μπατζώνη και 2-0. 
Στο 37ο παρόμοια φάση αλλά αυτή τη φορά το σουτ του Μπατζώνη μπλόκαρε ο Δημητριάδης ενώ το ίδιο έκανε ο Ζωγράφος στο σουτ του Παπανικόπουλου. 
Στο 50ο ο Παπαζήσης έφυγε μόνος απέναντι στο Ζωγράφο τη τελευταία στιγμή έκοψε τη τελευταία στιγμή σωτηρία ο Φυτόπουλους. 
Στο 52ο υποδειγματική αντεπίθεση για Εορδαϊκό ο Μπαλίτσας έδωσε Νίκολι, αυτός Κοντογουλίδη αυτός έδωσε ακόμα πιο αριστερά στον Παπαζήση που έκανε τη παράλληλη σέντρα και ο Χάιτας από κοντά μείωσε. 
Στο 57ο εκτέλεση φάουλ Κυρτέγου προβολή Μπατζώνη από κοντά άουτ. 
Στο 63ο σέντρα -σουτ Νίκολι δεν πρόλαβε ο Παπαζήσης και στο 72ο μόνος απέναντι στο Δημητριάδη πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού μπλόκαρε σωτήρια και στην επόμενη φάση πλασέ Κυρτέγου σχεδόν πάνω από τη γραμμή άουτ. 
Στο 78ο κεφαλιά Μπατζώνη άουτ και στο 79ο καταπληκτική ενέργεια από αριστερά απέφυγε εκπληκτικά τον αντίπαλο του σέντραρε και ο Τσαγκαλίδης από κοντά ισοφάρισε. 
Στο 94ο όμως αδράνεια της άμυνας παράλληλη σέντρα και ο Μυστρίδης από κοντά έκανε το 3-2 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. 
Στο 97ο ο Μπατζώνης έφυγε από καθαρή θέση οφσάιντ σέντραρε και ο Κυπαρίσσης από κοντά έκανε το 4-2.    
Διαιτητής: Τζήκας Βοηθοί: Φακανάς- Τσακιρόπουλος Κίτρινες είδαν οι Κωτσιόπουλος, Σωτηριάδης, Μητσόπουλος, Μυστρίδης, Παπαζήσης.  
ΓΑΣ Σβορώνος: Ζωγράφος, Βούλγαρης (87ο Καραγκούνης), , Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλους, Μυστρίδης, Ξυδούς (67ο Δημηνάς), Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (95ο Παπαδόπουλος), Μπατζώνης. 
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπάς, Πούλιος, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Καλογιαννίδης (61ο Μητσόπουλος, 85ο Δερβίσι), Παπανικόπουλος (46ο Παπαζήσης ), Χάιτας, Νίκολι (69ο Τσαγκαλίδης).
Θ.Η.

Βατανιακός-Καστοριά 1980 0-2 
Σεφτέ... στις νίκες έκανε η Καστοριά.
Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Καστοριά περνώντας με 0-2 από την έδρα του Βατανιακού 
Η ομάδα μας, έχοντας τρία προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα, έπαιξε, στην κυριολεξία, με την πλάτη στον τοίχο και κατόρθψωσε να περάσει νικηφόρα μέσα από το Δημοτικό Γήπεδο του Βατανιακού, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-2.  
Η Καστοριά μπήκε ζωηρά στο παιχνίδι κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1΄ λεπτό, όταν ο Παπουτζίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά κι ο Τσάνι, πηδώντας πιο ψηλά από όλους, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φιρινίδη, ανοίγοντας το σκορ (0-1), για τους φιλοξενούμενους.  
Το γκολ αυτό “έδωσε φτερά” στους παίκτες της Καστοριάς που έχασαν μιά ακόμη ευκαιρία στο 10΄ , όταν το σουτ του Τσελεπή πέρασε άθυτ. 
Στο 16′ μετά από κάθετη πάσα του Παπουτζίδη, ο Τσάνι γύρισε όμορφα τη μπάλα, αλλά η προσπάθεια του Γκέγκα, ανακοπηκε απο τους αμυντικούς. 
Στο 29΄ ο Τσάνι είδε τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, σε εκτέλεση φάουλ του ίδιου, έξω από την μεγάλη περιοχή και στην συνέχεια να αποκρούει ένας αμυντικός του Βατανιακού σε κόρνερ.  
Στην επανάληψη η Καστοριά πρόσεξε περισσότερο τα νώτα της. 
Αυτό έδωσε στους γηπεδούχους το δικαίωμα να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο ανορθόδοξος τρόπος παιχνιδιού τους με γιόμες, δεν δημιούργησαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην αμυντική γραμμή της Καστοριάς, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στο 46΄ο Τσελεπής απέτυχε να σκοράρει, από καλή θέση. 
Στο 62΄ η κεφαλιά του Τσάνι από κοντά πέρασε άουτ. 
Στο 70΄ ο Kapllani πέτυχε γκολ με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Παπουτζίδη, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφ- σάιντ. 
Στο 77΄ ο Δήμου έκλεψε, ωραία, τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου κι έκανε υπέροχη ασίστ στον Σαχινίδη, που βρέθηκε ακάλυπτος στην περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της Καστοριάς (2-0), εδραιώνοντας τη νίκη των φιλοξενουμένων, 
Στο 84΄ ο Πάλλας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.  
Διαιτητής: Λαμπρίδης Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Πέλλας)  Βοηθοί: Αδραμάνης Δημήτριος (Ε.Π.Σ.Πέλλας)  Κολιπέτρος Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)  
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Τόσκας, Κανταρτζής, Μαυρίδης, Τσενικλής, Ανανιάδης, Μιτακίδης, Μαργαρίτης, Μητράκας.  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας 46′ Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσελεπής (74΄ Σαχινίδης), Τσάνι (74΄ Πάλλας), Παπουτζίδης (67΄ Δήμου), Kapllani, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης (90΄+ 3΄ Αφεντουλίδης).
Καστοριά 1980

Εορδαϊκός - Αστέρας Σταυρού 1-1 
Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς!  
Αν και σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του εντούτοις δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Σταυρού με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.  
Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο χειρότερα για τον Εορδαϊκό αλλά στο 95ο ο Δημητριάδης απέκρουσε το πέναλτι του Κακκάβα αλλά το νέο σουτ από τον ίδιο παίκτη κρατώντας την ισοπαλία.    
Μπροστά σε περίπου 350 φιλάθλους (ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα) ο Εορδαϊκός βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ αλλά κατάφερε πριν το ημίχρονο να ισοφαρίσει και στην επανάληψη να έχει ένα πολύ καλό 20λεπτο στο ξεκίνημα όπου είχε και δοκάρι αλλά το 2ο γκολ δεν ήρθε.    
Μάλιστα όπως αναφέραμε λίγο έλειψε να χάσει και το παιχνίδι από ένα αντίπαλο που προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκε πολύ νωρίς, είχε ένα παίκτη (βλ. Αντωνόπουλο) που ήταν διαρκή πηγή κινδύνων, είχε τις δικές του ευκαιρίες (ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως χάθηκε η ευκαιρία πριν το 1-1) και στο 95ο είχαν την ευκαιρία τους για το διπλό αλλά ο Δημητριάδης είχε άλλη άποψη.  
Ο Εορδαϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο με νεανικό σύνολο και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι οι νίκες θα έρθουν.  
Φάσεις και γκολ  
Στο 5ο ο Αντωνόπουλος μπήκε από δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα ο Πούλιος έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).  
Στο 11ο σουτ Καλογιαννίδη ελάχιστα έξω, άουτ ενώ στο 32ο σουτ του Φράγκου απέκρουσε ο Δημητριάδης.  
Στο 34ο ο Αντωνόπουλος από δεξιά σέντραρε εξ’ επαφής σουτ Φράγκου εκπληκτική απόκρουση Δημητριάδη.       
Στο 41ο ήρθε η ισοφάριση με τον Μαρκόν να κάθετη πάσα στον Νίκολι ο οποίος ανατράπηκε από τον Ακασού. 
Το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκολι για το 1-1.    
Στο 47ο κάθετη πάσα Αντωνοπούλου στον Κακκάβα σουτ του τελευταίου άουτ από καλή θέση.  
Στο 50ο διπλή χαμένη ευκαιρία για το ν Εορδαϊκό. Στην πρώτη κάθετη πάσα Καλογιαννίδη για Παπανικόπουλο ο οποίος δεν πρόλαβε τη μπάλα μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και στη συνέχεια της φάσης σέντρα του τελευταίου η μπάλα μετά από κόντρα στρώθηκε στο Μπαλίτσα αλλά το σουτ από το σημείο του πέναλτι ήταν απελπιστικά άστοχο.  
Στο 54 ο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή του Ακασού αφού ο Νίκολι πέρασε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων πάτησε περιοχή και εκεί ανατράπηκε.  
Ο διαιτητής όμως έκρινε ότι η παράβαση έγινε εκτός και έδειξε απλά κίτρινη στο. Ακασού.  
Στο 63ο αντεπίθεση για το Εορδαϊκό ο Μαρκόν έδωσε στο Μητσόπουλο ο οποίος μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα καθυστέρησε και κόπηκε.    
Στην επόμενη φάση σέντρα Καλογιαννίδη κεφαλιά Πούλιου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 74ο λάθος της άμυνας του Εορδαϊκού σουτ του Αντωνοπούλου άουτ και στην επόμενη φάση κεφαλιά πάσα του Νίκολι πλασέ Τσαγκαλίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.  
Στο 91ο σουτ Φράγκου από καλή θέση η μπάλα κάπου κόντραρε και χάθηκε η ευκαιρία και στο 94ο σέντρα Νίκολι κεφαλιά Μπαλίτσα μπλόκαρε ο Τσάμης.    
Για να φτάσουμε στο 95ο ο όταν ο Δρόσος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη ο οποίος όμως έκοψε σωτήρια, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Φράγκο που δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Σιδηρόπουλο.    
Ο διαιτητής ήταν δίπλα στην φάση και έδειξε αμέσως το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κακκάβας (αρχικά είχε πάρει την μπάλα ο Αντωνόπουλος), αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε με την μπάλα να γυρίζει στον παίκτη του Αστέρα ο οποίος όμως και στην η προσπάθεια νικήθηκε από τον Δημητριάδη.  
Εορδαϊκός : Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας (46ο Σωτηριάδης),Πούλιος, Παπάς, Μπαλίτσας, Καλογιαννίδης (77ο Παπαδόπουλος), Μαρκόν (76ο Αιχμαλωτίδης), Ντερβίσι (46ο Σιδηρόπουλος ), Μητσόπουλος (67ο Τσαγκαλίδη), Νίκολι    
Αστέρας Σταυρού : Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισόβας, Μόσχος, Ακασού (64ο Φούντας), Λάππας, Φράγκος, Αλεξίου (85ο Δρόσος), Παρλάντζας, Κακάβας , Αντωνόπουλος.
Διαιτητής: Τζάμος (Σ.Δ. Καστοριάς) Βοηθοί: Τσίγκας – Γκίτσος (Σ.Δ. Καστοριάς) Κίτρινες είδαν οι Ακασού, Παπανικόπουλος, Πούλιος, Παπάς, Μαργαρίτης, Αιχμαλωτίδης. 
Θ.Η.

Καστοριά - Πιερικός 0-1
Νέα ήττα για την Καστοριά.
Πολύ άσχημα ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα οι γουναράδες και δεν έχουν κάνει ακόμη σεφτέ στους βαθμούς.
Το φιλμ του ματς
Στο 6΄οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά το σουτ του Σαραντίδη, που ανέλαβε να το εκτελέσει βρήκε το δοκάρι.   
Στο 11΄ το σουτ του Μπάλλα έφυγε ψηλά άουτ.   
Στο 18΄ το σουτ του Μπαλογιάννη έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.   
Στο 40΄ σε σουτ του Πάλλα η μπάλα βρήκε πάνω στους αμυντικούς του Πιερικού. 
Στο 49' μετά από παράλληλη σέντρα ο Ματζαλλάκου αφύλακτος από κοντά έκανε το 0-1.   
Στο 69' φάουλ τού Φωλίνα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 72' μεγάλη ευκαιρία για την Καστορά όταν την κεφαλιά του Γκέγκα απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας Μπίντσης, 
Στο 79' μετά από απόκρουση τού Τσαρούχα ο Μακρίδης από το σημείο τού πέναλτι σούταρε μόλις άουτ. 
Στο 94’ κεφαλιά τού Πάλλα λίγο άουτ.  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας, Μαγγίζης, Μωυσιάδης (76' Σαββόπουλος),Τσάνι, Καπλάνι(28' Πάλλας), Δήμου(59' Τσελεπής), Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσακνής(76' Σαχινίδης).  ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Καλαϊτζής (46' Ματζαλλάκου), Μαραγκός, Οικονομόπουλος, Μακρίδης, Μπλέτσας, Κατσαβάκης(90+6 Μυρωτής), Σαραντίδης(86' Φασίδης), Μπαλογιάννης (61'Οικονομίκος), Μπάλλας (61' Δεληγιάννης).  

Εορδαϊκός - Βατανιακός  1-2
Σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Εορδαϊκός γνώρισε «πικρή» εντός έδρας ήττα από τον Βατανιακό με1-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι είχαν ευκαιρίες αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από το «πουθενά» στη πρώτη τους επίθεση στο παιχνίδι. 
Στη συνέχεια κατάφεραν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα σε μια φάση που ξεκινά από παράβαση που κάνει παίκτης των φιλοξενούμενων (πιάνει τη μπάλα με τα χέρια) με το διαιτητή μπροστά στη φάση να μη δίνει τίποτα όπως και ο α΄ βοηθός και να κρατάν το πολύτιμο διπλό μέχρι τέλους.  
Το παιχνίδι παρά το εργάσιμο της ημέρας το παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι (ενθαρρυντικό δείγμα) και αναμένεται να είναι ακόμα περισσότεροι την Κυριακή όπου ο Εορδαϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Σταυρού όπου μοναδικός στόχος πλέον είναι η νίκη.  
Φάσεις και γκολ  
Στο 8ο σέντρα Δερβίσι κοντινό πλασέ Μητσόπουλου μπλόκαρε ο Φιρινίδης. 
Στο 15ο ο Μητσόπουλος μπήκε από αριστερά σέντραρε ο Δερβίσι δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία. 
Στο 50ο ο Νικόλλι βγήκε απέναντι στο Φιρινίδη αλλά αντί να πλασάρει πήγε να πασάρει στον Δερβίσι και τελικά δεν ήρθε το γκολ. Στο 57ο στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση του Βατανιακού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. 
Ο Τσενικλής σέντραρε ο Μαργαρίτης πρόλαβε αμυντικούς και τερματοφύλακα και έκανε το 0-1. Στην επόμενη φάση σουτ του Μητσόπουλου άουτ και στο 65ο ήρθε η ισοφάριση. 
Σέντρα ακριβείας του Παπανικόπουλου καρφωτή κεφαλιά Τσαγκαλίδη και 1-1. 
Στο 71ο παίκτης του Βατανιακού πέφτει και πιάνει τη μπάλα με τα χέρια ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα ο Μητράκας βγαίνει απέναντι στο Δημητριάδη και με σουτ έκανε το 1-2. 
Στο 82ο σέντρα Τοπάλη ο Τσαγκαλίδης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και στο 88ο σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Πούλιου άουτ.     
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης(46ο Τσαγκαλίδης ), Μαρκόν (46ο Τοπάλης), Ντερβίσι (68ο Σιδηρόπουλος), Μητσόπουλος (80ο Καλογιαννίδης),Νικόλι (59ο Χάιτας).        
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης) : Φιρινίδης, Κανταρτζής, Τόσκας, Σαμανίδης, Δερμίσης (73ο Μυρτολλάρι), Μαργαρίτης, Ανανιάδης, Τσενικλής (61ο Κυπαρίσσης), Ντόσης (77ο Μάλα), Μιτακίδης, Μαυριδης .
Διαιτητής: Μαγγιώρος (Σ.Δ. Ηπείρου) Βοηθοί: Γκόγκος -Ζουρνατζίδης (Σ.Δ. Ημαθίας) Κίτρινες είδαν οι Τοπάλης, Σαμανίδης, Μιτακίδης, Φιρινίδης και Μάλα.  

Α.Ο. Τρίκαλα - Εορδαϊκός  1-1
Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Εορδαϊκός ο οποίος με σκόρερ τον Νικόλι απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην δύσκολη έδρα των Τρικάλων.    
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με τον Εορδαϊκό να δίνει όμως το πρώτο του παιχνίδι.  Ο Εορδαϊκός ήταν στημένος πολύ καλά και πήρε δίκαια την ισοπαλία έχοντας τον Δημητριάδη σε πολύ καλή μέρα.  
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας που ξεκίνησε με μια άκρως νεανική ομάδα (6 παίκτες κάτω των 21) απέναντι στα Τρίκαλα που έχουν παίκτες επιπέδου super league (βλ. αδέρφια Σκόνδρα, Μπουκουβάλας) έχει παράπονα από τον διαιτητή για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε καθαρή ανατροπή του Μητσόπουλου από τον αμυντικό.  
Στην ομάδα ξέρουν όμως πως δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς αφού ακολουθούν 2 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Βατανιακό την Τετάρτη στις 4 και Αστέρα Σταυρού την Κυριακή την ίδια ώρα όπου οι νίκες είναι πολύτιμες και απαραίτητο να έρθουν.    
Φάσεις και γκολ  
Στο 3ο  από κάθετη του Ζαΐμι ο Σκόνδρας απέναντι από τον Δημητριάδη πλάσαρε μόλις άουτ. 
Στο 10ο  ο Νικόλι με κεφαλιά πετυχαίνει το 0-1 για τον Εορδαϊκό αλλά η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα για τα Τρίκαλα αφού στο 19ο ο Νίκος Σκόνδρας ισοφαρίζει με πέναλτι σε 1-1. 
Η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου έπειτα από σουτ του Μαλάκου.  
Στο 28ο  Πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ ο ΑΟΤ με τον Μπουκουβάλα να βρίσκεται απέναντι από τον Δημητριάδη και να μην σημαδεύει σωστά    
Στο 73ο  Σουτ του Πατρώνη μπλόκαρε ο Δημητριάδης και πέντε λεπτά μετά ο Δημητριάδης θα κάνει σωτήρια επέμβαση σε πλασέ του ίδιου παίκτη.  
Στο 80′ Σέντρα του Μπουκουβάλα κεφάλια Σκόνδρα μπλόκαρε ο Δημητριάδης.
Στο 85ο σωτηρία προβολή του Παπανικολόπουλου πριν ο Βασιλείου εκτελέσει. 
ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάννης Σκόνδρας, Μαλάκος, Ζαϊμι (70’ Πατρώνης), Κοντογεώργος (83’ Μαρούδας), Σαμαντάς (70’ Βασιλείου), Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου    
Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Παπανικολόπουλος, Κουναβάς, Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης (90’ Φασουλάκος), Μαρκόν (88’ Αιχμαλωτίδης), Ντερβίσι (83’ Χαϊτας), Μητσόπουλος (83’ Παπάς), Νικόλι (83’ Καλογιαννίδης).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτριος Θεοχάρης με βοηθούς τους Κων/νο Τασιόπουλο και Δημήτριο Σακκά, άπαντες από την Μαγνησία. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ζαϊμι, Αλεξίου, Μπουκουβάλα, Κατσαντώνη, Γιάννη Σκόνδρα, Μαλάκο  του ΑΟΤ και  Νικόλι του Εορδαϊκού.  

Αστέρας Σταυρού-Καστοριά 1980 2-0 
Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς για την ομάδα της Καστοριάς, κάνοντας έτσι ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.  
Οι ερυθροκίτρινοι στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Αστέρα Σταυρού Φθιώτιδας, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και με δύο γκολ που δέχθηκαν στο α’ ημίχρονο, γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0.  
Στο 3′ ο Μανακίτσας δοκίμασε το πόδι του από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  
Στο 12′ ο Μαλισσόβας έδωσε ωραία πάσα στον Φράγκο, αυτός κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, πέρασε τον Φωλίνα σούταρε με τον Δήμα τελικά να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα εκτός εστίας και το 1-0 ήταν γεγονός.  
Στο 40′ ο Παρλάντζας αν και πεσμένος στο χορτάρι έβγαλε πάσα στον Αλεξίου στα δεξιά, αυτός πάτησε περιοχή και απέναντι στον Δήμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.  
Στο 45+2 ο Αντωνόπουλος βρήκε ωραία τον Αλεξίου στη μεγάλη περιοχή αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Δήμας απομάκρυνε με τα πόδια κρατώντας το 2-0.  Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να προηγείται με 2-0 σκορ.  
Τριπλή προσπάθεια για τον Σταυρό από το 62′ έως το 65′ αλλά ούτε ο Φράγκος δυο φορές ούτε ο Κακκάβας κατάφεραν να σκοράρουν.  
Στο 67′ ο Τσάνι έπειτα από ωραία ενέργεια πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Τσάμης μπλόκαρε.  
Στο 75′ ο Αλεξίου βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Δήμα έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!  
Στο 84′ κόρνερ του Δήμου κεφαλιά του Τσάνι ο Τσάμης με το ένα χέρι απομάκρυνε σωτήρια.  
Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μόσχος, Ακασού, Μαλισσόβας, Αντωνόπουλος, Παρλάντζας, Λάππας, , Φράγκος, Αλεξίου, Αυγουστάτος.
Καστοριά (Γ. Κατσαρός): Δήμας, Φωλίνας, Kapllani, Μαγγίζης, Τσακνής, Μωυσίδης, Τσάνι, Παπουτζίδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσελέπης.

Καστοριά 1980-Α.Ο. Τρίκαλα  1-4
Ιδανική ήταν η πρεμιέρα του ΑΟ Τρίκαλα στην Καστοριά καθώς οι κυανέρυθροι πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς (1-4). 
Ο ΑΟΤ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους “γουναράδες” και επέβαλλε τον ρυθμό του.  
Το φιλμ του αγώνα 
5΄Ο Νίκος Σκόνδρας δοκίμασε το μακρινό σουτ η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Καστοριάς. 
10΄0-1. Ο Μπουκαβάλας από δεξιά σέντραρε παράλληλα στην περιοχή και αφύλαχτος ο Θέμης Αλεξίου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. 
24΄Σουτ δυνατό ο Κοντογεώργος, μπλόκαρε ο Δήμας. 26΄Ακυρώθηκε γκολ για τα Τρίκαλα του Θέμη Αλεξίου καθώς δόθηκε φάουλ για προηγούμενη φάση. 
38΄Σχεδόν στη γραμμή έδιωξε τελευταία στιγμή ο Μαλάκος σε σύγχυση στην περιοχή του ΑΟΤ. 
42΄Μεγάλη ευκαιρία ο Θέμης Αλεξίου στην περιοχή έκανε άστοχο σουτ πάνω από την αντίπαλη εστία. 
52΄0-2. Συνδυασμός ωραίος από τους παίκτες του ΑΟΤ και ο Νίκος Σκόνδρας σκόραρε για το δεύτερο γκολ του ΑΟ Τρίκαλα. 
55΄0-3. Νέο γκολ τα Τρίκαλα μετά από κόρνερ του Μαλάκου, πρώτη κεφαλιά ο Αλεξίου, απέκρουσε προς στιγμή ο Δήμας και ο Κατσαντώνης από κοντά με νέα κεφαλιά σκόραρε. 
63΄ 1-3. Ο Πάλλας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα χτύπησε στο τείχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα 
70΄ Ευκαιρία ο ΑΟΤ σε φάουλ του Μπουκουβάλα και κεφαλιά γυριστή του Γιάννη Σκόνδρα με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία της Καστοριάς.
 72΄ Μεγάλη ευκαιρία ο ΑΟΤ με προσπάθεια του Αλεξίου και πλασέ του Μπέκα στην περιοχή και σωτήρια απόκρουση του Δήμα. 
73΄Μακρινό επικίνδυνο σουτ του Φωλίνα για την Καστοριά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την Τρικαλινή εστία. 
75΄Νέα μεγάλη ευκαιρία ο ΑΟΤ με τον Αλεξίου να βρίσκει τον Νίκο Σκόνδρα, πλασέ στην κίνηση και νέα μεγάλη επέμβαση του Δήμα. 
84΄1-4. Εκπληκτικό γκολ για τον ΑΟ Τρίκαλα μετά από συνδυασμό, η μπάλα έφυγε από τους τέσσερις παίκτες στην αντεπίθεση , τελικός αποδέκτης ο Αλεξίου ο οποίος σούταρε εύστοχα στα δίχτυα της Καστοριάς. 
86΄Ο Αλεξίου από μακριά πήγε νε “κρεμάσει” τον Δήμα, ο τελευταίος έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.  
Kαστοριά (Κατσαρός) : Δήμας, Φωλίνας, Καπλάνι, Μαγγίτσης, Τσάκνης, Παπαγεωργίου (25΄λ.τρ. Σαββόπουλος), Τσάνι, Παπουτζίδης, Γκέκας, Μανακίτσας, Τσελέπης (36΄Πάλλας).   
ΑΟΤ (Καλογιάννης) Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάκος, Κατσαντώνης, Σκόνδρας Ι., Ζαίμι (68΄λ.τρ. Πατρώνης), Κωστόπουλος (17΄λ.τρ. Μπέκας), Αλεξίου, Σαμαντάς, Κοντογεώργος (60΄Βασιλείου), Σκόνδρας Ν.  
Διαιτητές : Γεώργιος Λαμπρίδης (Πέλλας), Δημήτριος Αδραμάνης (Πέλλας), Βασίλειος Καλλινιώτης (Ημαθίας).