Aρχείο Α΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης


ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης 3-1 
Καλά κρατούν τα πανηγύρια του ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης.
Οι πρωταθλητές κέρδισαν και τον Μακεδονικός Κοζάνης.
Ένα  ανοιχτό και αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη στο Λιάπειο μεταξύ του γηπεδούχου ΠΑΟ Κοίλων και του Μακεδονικού Κοζάνης,  με τον ΠΑΟ Κοίλων να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1.  
Οι δύο προπονητές Βασίλης Μαντζώλας και Μάκης Μαλούτας χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα Κ16 βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το αύριο των δύο συλλόγων.   
Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος  
Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι. 
Ο ΠΑΟ Κοίλων με τον Αθανασιάδη και ο Μακεδονικός Κοζάνης με τον 15χρονο Μέρο.   
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 1' σουτ Ματούλα λίγο έξω.  
Στο 10' πλασέ Τρούπκου αποκρούει ο Μεντεσίδης.  
Στο 15' μπαλιά τετ α τετ Ματούλα στον Μέρο, πλασάρει τον Ρουμπούλη λίγο έξω.  
Στο 22' μέσα στην περιοχή ο Αθανασιάδης σουτ στο κάθετο δοκάρι.   Στο 24' σέντρα Μακρίδη κεφαλιά Αθανασιάδη διώχνει ο Μεντεσίδης.  
Στο 45' αντεπίθεση Μακεδονικού ο Μέρος από πλάγια θέση σουτ άουτ.  
Στο 48' σέντρα Αθανασιάδη , κεφαλιά Νικολαΐδη, η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.  
Στο 52' σέντρα Νάνου στο δεύτερο δοκάρι και με μονοκόμματο σουτ ο Μαλούτας θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 54' τετ α τετ ο Κυπίρτογλου πλασάρει, ο Μεντεσίδης σώζει.  
Στο 59' σουτ συρτό Μέρου στο κάθετο δοκάρι.  
Στο 64' ωραία προσποίηση Νικολαΐδη και με ωραίο σουτ θα γράψει το 2-1.  
Στο 73' διαγώνιο σουτ Αθανασιάδη, λίγο έξω.  
Στο 75' παράλληλη μπαλιά Νάνου πλασέ από κοντά Παπαδόπουλου, σώζει ο Ρουμπούλης.  
Στο 87' κόρνερ Νικολαΐδης και με κεφαλιά ο Τσιφτσής θα σημειώσει το 3-1.   
ΠΑΟ Κοίλων (Μαντζώλας):  Ρουμπούλης,  Ντούκα, Δραγώγιας (46' Καρυπίδης ), Κυπίρτογλου,  Μακρίδης (46' Τσιφτσής),  Μαντώς, Σαμαράς (46' Γιαμουρίδης),  Σαλονικίδης (76' Τσιμηνάκης),  Τρούπκος (46' Νικολαΐδης),  Αθανασιάδης, Φαρμάκης.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Μαλούτας, Μόσχος (83' Τσιάρας),  Πολυχρονιάδης (83' Τάκος),  Κεϊσίδης (33' α.α. Ευθυμιάδης),  Νάνος, Μετικάνος,  Μέρος,  Στεφανίδης (66' Κοβαλέγγος), Φεϊζίδης (46' Παπαδόπουλος),  Ματούλας.  
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Βοηθοί: Κωτούλας,  Γάτσου.  
Γ.Κ.

Α.Ο.Κρόκου – Ιωνικός Βαθυλάκκου 3-0 
Ο Κρόκος κέρδισε 3-0 τον Ιωνικό ο οποίος όπως φαίνεται θα περιμένει να δει τι θα κάνουν ΠΑΟ Κοίλων στα μπαράζ ανόδου και Εορδαϊκός στην Γ΄ Εθνική όπου θα περιμένει θετικές εξελίξεις και για τους 2 και παραμείνει έτσι στην κατηγορία.    
Τη νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε η ομάδα του Α.Ο. Κρόκου απέναντι στον Ιωνικό Περιοχής Βαθυλάκκου, το Σάββατο 13 Απριλίου στο γήπεδο του Κρόκου.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Out του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Ο Α.Ο. Κρόκου μετά απ΄αυτό το «τρίποντο» ουσιαστικά κέρδισε την παραμονή του στην κατηγορία, δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού πλέον Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και Ιωνικός θα παλέψουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υποβιβασμό, με την ομάδα του Βαθυλάκκου να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.  
Η ομάδα του Κρόκου άνοιξε το σκορ (1-0) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος με έξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιάρα, ενώ ο Καπλάνογλου στο 70ο λεπτό με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 2-0. 
Το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Τσιάρας στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.  
Έτσι το σύνολο του κύριου Τσιρέκα έφτασε τους 24 βαθμούς στην 4η θέση, παραμένοντας ουσισαστικά στην κατηγορία, ενώ ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου έμεινε μόνο στην 6η και τελευταία θέση των Play Out με 18 βαθμούς.  
Την 4η αγωνιστική ο Κρόκος παίζει εκτός έδρας με τον Τιτάν Σερβίων, ενώ την 5η και τελευταία αγωνιστική παίζει και πάλι εκτός έδρας με την Α.Ε. Κοζάνης.  
Από την άλλη, ο Ιωνικός υποδέχεται την 4η αγωνιστική την Α.Ε. Κοζάνης και την 5η αγωνιστική πάιζει εκτός έδρας στο Βελβεντό.

Δαναοί Κοζάνης – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 3-3 
«Χορταστικό θέαμα » στην Καλαμιά, Δαναοί και Άρδασσα παίζοντας ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3 φορές αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις.
Σκόρερ: Μπαλτζής, Τσικόπουλος (2)/Βλάχου, Ξανθόπουλος, Ρωσσίδης)  

Α.Ε. Περδίκκα – Μακεδονικός Σιάτιστας 2-2 
Στον Περδίκκα η τοπική ομάδα προηγήθηκε 2-0 αλλά η Σιάτιστα κατάφερε να πάρει το βαθμό. 
Σκόρερ: 22o Βλάχου, 54ο Μεντεκίδης/ Μπατσής, Καλογιαννίδης) 

Α.Ε.Κοζάνης – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 1-2 
Ο Ατρόμητος δείχνει μεταμορφωμένος έκανε το 3 στα 3 και αγκάλιασε την παραμονή του.
Σκόρερ: Τσίπης/Η. Σίσκος, Νίκου.  

Μακεδονικός Σιάτιστας – ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης   2-2 
Και μαθηματικά πρωταθλητής ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης.
Αυτό που ήθελε το πήρε ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης απέναντι στον ανταγωνιστικό Μακεδονικό Σιάτιστας, με τους «ασπρόμαυρους»  να κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, αφού χρειαζόντουσαν μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσουν, όπως και έγινε μετά το τελικό 2-2.  Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ενώ απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η σεζόν.  
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας που αξίζει το χειροκρότημα όλων, μπήκε πιο κεφάτος στο ματς, με τον Τάσο Παπουτσίδη να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανοίγοντας το σκορ (1-0) στο 9ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία.  
Ο ίδιος παίχτης στο 26ο λεπτό με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή θα γράφει το 2-0 για τους γηπεδούχους.  
Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, αν και νωχελικός, βρήκε τον τρόπο να μειώσει το σκορ στο πιο κατάλληλο σημείο, με τον συνήθη ύποπτο Αθανασιάδη, να βρίσκει δίχτυα στο 45ο λεπτό, μετά από προσωπική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, κάνοντας το 2-1.  
Στο 63ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Σιάτιστας, ο προωθημένος Κλόντι Ντούκα με κοντινό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζηνόβιου, ισοφαρίζοντας σε 2-2.  
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας δεν τα παράτησε, χάνοντας τρις ακόμα ευκαιρίες με τους Καλόγηρο, Μπατσή και Καλογιαννίδη, αλλά ο Γρηγοριάδης είχε απαντήσεις στα σουτ των «μπλε».  
Έτσι το τελικό 2-2 έδωσε το έναυσμα στον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης για να πανηγυρίσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.  Από την άλλη οι άνθρωποι του Μακεδονικού Σιάτιστας, έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταθλητές, σε μία πολύ όμορφη κίνηση, που μας αρέσει να βλέπουμε στον αθλητισμό.  
Ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης έφτασε τους 73 βαθμούς στην κορυφή και παραμένει αήττητος, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό Κοζάνης, σ’ ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα.  
Η Σιάτιστα ανέβηκε στην 3η θέση φτάνοντας τους 57 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Α.Ε. Περδίκκα. 
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζηνόβιος, Ματέα, Σίμος Χ. (54’ Αγκάστρα), Μπατσής Χ., Μπούρτζος, Τσιούκρας (80’ Κοτζατίσογλου), Μπατσής Β., Σίμος Β., Παπουτσίδης, Καλογιαννίδης, Ηλίας (90’ Σίμος Β.)  
ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Γρηγοριάδης, Ντούκα, Δραγώγιας (62’  Δραγώγιας), Ζιώγας, Σαββίδης (76’ Παπαδόπουλος), Κυπίρτογλου, Μαντώς, Σαλονικίδης (90’ Τσιφτσής), Γιαμουρίδης (46’ Καρυπίδης), Αθανασιάδης, Νικολαΐδης (46’ Τρούπκος)  
Διαιτητής: Πελετίδης  Α’ Βοηθός: Γεωργιάδης  Β’ Βοηθός: Θεοδωρίδης.
T.S.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης   2-3 
Με σκόρερ ποιον άλλον τον Αθανασιάδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟ Κοίλων πήρε νίκη-τίτλο (θέλει τυπικά ακόμα μια ισοπαλία) στην Άρδασσα απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο με 3-2 για την 2η αγωνιστική των play-off στην Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης και ξέφυγε με 8 βαθμούς από τον αντίπαλο του.     
Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι μπροστά σε 500 και πλέον φιλάθλους (ανάμεσα τους και περίπου 80 από τα Κοίλα) με διακυμάνσεις στο σκορ, 5 γκολ, 2 δοκάρια, πολλές δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες.     
Οι γηπεδούχοι που ήξεραν ότι μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν μπήκαν πολύ δυνατά και αιφνιδίασαν τον ΠΑΟ Κοίλων με γκολ στο 8ο.  Από το 15ο και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν στο ημίχρονο να προηγηθούν με 1-2.    
Στην επανάληψη οι αλλαγές των γηπεδούχων τους βοήθησαν  να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσουν για την ισοφάριση.  
Αφού ο ΠΑΟ Κοίλων δεν έκανε το 1-3 με τον Νικολαΐδη (η μπάλα βρήκε στο δοκάρι), οι γηπεδούχοι άρχισαν να ασκούν έντονη πίεση, είχαν και αυτοί δοκάρι με τον Μαυροματίδη, ζήτησαν (μάλλον δίκαια) πέναλτι στο 81ο που τελικά το κέρδισαν λίγο μετά για να γίνει το 2-2.    
Μάλιστα στο 86ο λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή με τον Γρηγοριάδη να κάνει σπουδαία επέμβαση.  
Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία στο 92ο ο Αθανασιάδης χτύπησε και πάλι και μετά από πάσα του Ντούκα (όπως και στο 1-1) έκανε το 2-3 και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς που έγιναν πιο έντονοι με τη λήξη.    
Φάσεις και γκολ  
Μόλις στο 1ο λεπτό σουτ του Νικολαΐδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Χρυσοστομίδης.  
Στο 8o σέντρα ακριβείας Σιδηροπούλου και ο Ποιμενίδης από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0 ενώ 10 λεπτά μετά σουτ Μαυροματίδη, άγαλμα ο Γρηγοριάδης η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω άουτ.    
Στο 28ο κακή συνεννόηση στην άμυνα της Άρδασσας ο Ντούκα έδωσε στον συνήθη ύποπτο Αθανασιάδη και αυτός σε κενή εστία με πλασέ ισοφάρισε ( ο Χρυσοστομίδης πήγε να καλύψει Ντούκα).  
Στο 33ο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Σαλονικίδη που με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Χρυσοστομίδη (δοκάρι και γκολ) για το 1-2.  
Στο 49ο σέντρα Βάσιλα ο Ρωσίδης ανενόχλητος στη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει τη κεφαλιά και χάθηκε η ευκαιρία.    
Στο 55ο διαγώνιο σουτ του Νικολαΐδη στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού και  στο 66ο ήταν η σειρά των γηπεδούχων να έχουν δοκάρι όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά από τον Βλάχο η μπάλα στρώθηκε στο Μαυροματίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής που σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.  
Στο 73ο διαγώνια πάσα Μαυροματίδη για τον Σιδηρόπουλο που έκανε το σουτ αλλά ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε.    
Στο 80ο ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ ο Γρηγοριάδης έχασε τη μπάλα ο Βλάχος πήρε τη κεφαλιά και ο τερματοφύλακας των Κοίλων έπεσε πάνω του με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.  
Στο 84ο όμως ο Μαυροματίδης μπήκε στη περιοχή μαρκαρίστηκε από τον Ντούκα και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ε  Ρουσάκης.    
Δύο λεπτά μετά ο σκόρερ του 2ου γκολ για την Άρδασσα μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Γρηγοριάδης με φανταστική απόκρουση κράτησε το 2-2.    
Στο 91ο όμως ο Αθανασιάδης “χτύπησε” και πάλι και με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Ντούκα χάρισε τη νίκη -τίτλο στον ΠΑΟ Κοίλων.  Διαιτητής: Κεχαγιάς  Βοηθοί: Γεωργιάδης – Τζουβάρας    
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Παναγιωτίδης (87ο Ξανθόπουλος), Μωυσιάδης, Ρωσσίδης, Ρουσσάκης (46o Ρουσσάκης Α.), Βάσιλας (81ο Μεντεσίδης), Σερσέμης, Ποιμενίδης (59o Τσελεγγίδης), Τσελαλίδης (46ο Βλάχος), Μαυροματίδης.
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: Γρηγοριάδης, Ντούκα, Γιαμουρίδης, Ζιώγας, Σαββίδης, Κυπίρτογλου (74ο Δραγώγιας), Σαλονικίδης, Μαντώς, Νικολαΐδης (77ο Φαρμάκης, 92ο Καρυπίδης), Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος (74ο Σαμαράς).
Θ.Η.

Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Σιάτιστας  0-3 
Στη μάχη των Μακεδονικών η Σιάτιστα επιβλήθηκε στη Νέα Νικόπολη τον συνονόματο της Μακεδονικό  Κοζάνης με σκορ 0-3.  
Οι φιλοξενούμενοι  σ'  ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του , ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς και πήραν σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού μια δίκαιη νίκη.   
Τα γκολ της συνάντησης σημείωσαν οι Κοντός το 0-1 ( σκορ ημιχρόνου), ο Βασίλης Μπατσής  το 0-2 και Ντεμάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 0-3  
Το πέναλτι κέρδισε ο Αγκάστρα. 
Η Σιάτιστα είχε και ένα δοκάρι με τον Κοντό. 
Ο Μακεδονικός από την άλλη χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές προετοιμάζοντας σιγά σιγά την ομάδα για τη νέα χρονιά.   
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 8' φάουλ Κοτζατίσογλου στο δεύτερο δοκάρι, νέο γέμισμα Μπατσή κεφαλιά από κοντά Κοντού στο οριζόντιο δοκάρι κι έξω Στο 20' φάουλ Παπουτσίδη, γέμισμα Μπατσή, στον Κοντό από κοντά με πλασέ 0-1. 
Στο 24' σπάσιμο Τζέλου στον Σακαλή σουτ, άουτ. 
Στο 26' φάουλ Μετικάνου κεφαλιά Πολυχρονιάδη, άουτ. 
Στο 28' πλασέ αδύναμο από κοντά Σακαλή άουτ. 
Στο 48'  με διαγώνιο σουτ από πλάγιας Μπατσής Β. θα γράψει το 0-2. 
Στο 74' ο Αγκάστρα θα κερδίσει πέναλτι. 
Θα το εκτελέσει ο Ματέο και θα σημειώσει το 0-3.    
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης, Δάλλης,  Κεϊσίδης, Μόσχος, Πολυχρονιάδης (72' Φεϊζίδης), Μαλούτας  (60' Μέρος), Μετικάνος, Στεφανίδης (72' α.α.  Σακαλής (65' Κοβαλέγγος).    
Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης-Ιωαννίδης):  Ζηνόβιος, Ηλίας (73' Μπούρτζος Μ.) Ματέο , Κοντός, Μπατσής Χ, Κοτζατίσογλου, Μπατσής Β. (60' Τσιούκρας), Αγκάστρα, Παπουτσίδης (80' Τσάμης), Καλογιαννίδης, Καλόγερος.    Διαιτητής: Πελετίδης  Βοηθοί:  Σίας Κ., Κωτούλας.
Γ. Κ.

Α.Ε.Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων  4-0
Ευρεία νίκη με 4-0 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης από τον Τιτάνα Σερβίων στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέϊ-άουτ της Α’ Κατηγορίας.  
Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ έφτασε τους 30 βαθμούς και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές.  
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από την αρχή και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων σχετικά νωρίς.  Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Μάξιμος Γκάργκας με αριστερό σουτ στο 8΄.  
Στο 21′ ο Κυπαρίσσης Μίχος πέτυχε το 2-0 μετά από πάσα του Σικαλόπουλου και ωραίο αριστερό πλασέ του σκόρερ.  
Το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε στο 35′ μετά από ασσίστ του Γουρζουλίδη στον Γιώργο Σικαλόπουλο που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ σφράγισε την νίκη στο 58′ με σουτ του Βαγγέλη Γουρζουλίδη που σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ την φετινή σαιζόν.  
Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν μία τυπική διαδικασία, με τις δύο ομάδε να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Ποζίδης, Ζάχος (85′ Αλ. Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Πουτογλίδης, Γουρζουλίδης (70′ Σπυριδόπουλος), Μίχος (46′ Τσίπης), Γκάργκας (85′ Αθ. Χατζηζήσης), Σικαλόπουλος (75′ Σαράφας).  
ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Τζέλλος, Μοσχόπουλος, Μαρούδης, Νταράμπας, Διβηκέλης, Σ. Παπαδόπουλος (56′ Μουρατίδης), Βαβλιάρας, Μπάκανος (80′ Κακαφίκας), Τακίδης (80′ Βήττας), Ε. Νέστορας, Α. Νέστορας.  Διαιτητής:  Στεργιάδης (Φλώρινας).  Βοηθοί: Μαρκόπουλος, Μαδιάς (Φλώρινας).
Τ. Κ.

Μακεδονικός Σιάτιστας – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας  1-2 
Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Σιάτιστας στην πρεμιέρα των Play off με 1-2 από τον Μ. Αλ. Άρδασσας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής τον Play off στην 'Α ΕΠΣ Κοζάνης.    
Η ομάδα της Σιάτιστας δημιούργησε φάσεις με Μπατσή Β. και Παπουσίδη στο 1ο ημίχρονο ωστόσο το γκολ δεν ήρθε.  
Με Βάσιλα και Μαυροματίδη η Άρδασσα απείλησε τη Σιάτιστα.  
Η Σιάτιστα ζήτησε πέναλτι στο 37ο λεπτό μετά από φάουλ με την μπάλα φαίνεται να χτυπά σε σηκωμένο χέρι αμυντικού στο τοίχος των φιλοξενούμενων!  
Στην τελευταία φάση του αγώνα του 1ου ημιχρόνου στο 45+ είναι οριακή για οφ σάιντ του Σερσέμη!   
Στην συνέχεια ο Σερσέμης προλαβαίνει τον Ζηνόβιο... οποίος στην έξοδο τον βρίσκει με το πόδι!   
Αν και μπροστά ο διαιτητής του αγώνα δεν δίνει αμέσως το πέναλτι... και μετά από διαμαρτυρίες το έδωσε... τελικά!  
Το πέναλτι αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Ρωσσίδης και σημειώνει το 0-1!    
Στο 2ο ημίχρονο η Άρδασσα μπήκε πιο δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 51ο λεπτό με τον Σερσέμη... ο Ζηνόβιος του είπε όχι!  Νέα ευκαιρία στο 56ο λεπτό από την Άρδασσα και πάλι ο Ζηνόβιος είναι εκεί!  
Η Σιάτιστα ανεβαίνει και χάνει ευκαιρία για ισοφάριση στο 57ο λεπτό με τον Μπατσή Β.!  
Στο 61ο λεπτό η Άρδασσα σημειώνει και δεύτερο γκολ με τον Βάσιλα!    
Στο 64ο λεπτό χάνει μοναδική ευκαιρία από κοντά ο Τσιούκρας!  
Στο 66ο λεπτό με τα από ωραία αντεπίθεση του Μακεδονικού Σιάτιστας ο Ηλίας που μόλις μπήκε αλλαγή βάζει ένα υπέροχο γκολ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή... 1-2 και η Σιάτιστα μπαίνει πάλι στο παιχνίδι!  
Η Σιάτιστα πίεσε μέχρι το τέλος αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε...   
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης-Ιωαννίδης) Ζηνόβιος, Σίμος Χ., Ντεμάι, Μπατσής Χ., Μπούρτζος Μ., Τσιούκρας, Σίμος Β., Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης, Αγκάστρα, Μπατσής Β.  Έπαιξαν ακόμα: Καλόγερος, Ηλίας, Κοντός.    
Μεγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης) Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Ρωσσίδης Μ,, Μωυσιαδης Θ, Ρωσσίδης, Ρουσσάκης Α., Βάσιλας Σερσέμης, Τοπάλης, Μαυροματίδης, Ρουσσάκης Α..  Έπαιξαν ακόμα: Βλάχου, Ξανθόπουλος, Τσελαλίδης.  
Σιάτιστα ινφο 

ΠΑΟ Κοίλων- Δαναοί Κοζάνης  3-0 
Το «τρίποντο» της νίκης με σκορ 3-0 πήρε ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, επί των Δαναών Κοζάνης, στην «πρεμιέρα» των Play Off.  
Η νίκη ήρθε πιο δύσκολο απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού το σύνολο του κύριου Μαντζώλα πιέστηκε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, από τη νεανική ομάδα του κύριου Παπαδόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν «δύσκολα» στον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.  
Παρ’ όλη την «μαχητικότητα» που έδειξαν οι Δαναοί Κοζάνης, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μέταλλο νικητή, παραμένοντας αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πίσω τους τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.  
Να τονίσουμε πως οι παίχτες του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, αφιέρωσαν το πρώτο γκολ που πέτυχε η ομάδα με τον Σαλονικίδη, στον άτυχο Ηλία Ποσινακίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. 
Στα αγωνιστικά, στο 15ο λεπτό ο Αθανασιάδης θα απειλήσει με σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει την μπάλα.  
Στο 18ο λεπτό, ο Τρούπκος μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, θα «σπάσει» την μπάλα στον Σαλονικίδη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.  
Στο 31’ ο Αθανασιάδης από καλό σημείο θα εκτελέσει απευθείας το κερδισμένο φάουλ της ομάδας του, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας.  
Στο 32’ θα έρθει η πρώτη απειλή για τους Δαναούς Κοζάνης, με τον Μπαλτζή να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά ο Γρηγοριάδης θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 34’ ο Αθανσιάδης με ωραίο προσπάθεια και φαλτσαριστό σουτ θα δει την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.    
Στο 35ο λεπτό, ο Σάκης Τσικόπουλος θα σκοράρει για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο διαιτητής Ζαφείρης θα ακυρώσει το γκολ, μετά από υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού Θεοδωρίδη, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες παιχτών και προπονητών των Δαναών.  
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη απειλή θα έρθει από τους «πορτοκαλί» στο 58’, με τον Τσικόπουλο να «τσιμπάει» την μπάλα πάνω από τον  Γρηγοριάδη, αλλά ο Ζιώγας θα σώσε πάνω στην γραμμή, διώχνοντας την μπάλα με το κεφάλι.  
Στο 77’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα για χέρι σε αμυντικό των Δαναών μετά από γύρισμα του Ζιώγα μέσα στην περιοχή, αλλά μετά από συνομιλία του διαιτητή με τον επόπτη, το ματς συνεχίστηκε με κόρνερ.  
Έτσι στο 78’ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νικολαΐδη, ο Ζιώγας με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ από την άλλη η πλευρά είχαμε εκ νέου διαμαρτυρίες των Δαναών Κοζάνης, ζητώντας επιθετικό φάουλ στην φάση του γκολ.  3-461-A9448  toucan834 1  
Στο 85’ ο Σαμαράς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Δημητρίου με κεφαλιά θα απειλήσει στο 88’ για τους Δαναούς Κοζάνης, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από την εστία.  
Το τελικό 3-0, θα διαμορφώσει ο νεαρός Καρυπίδης στο 90ο λεπτό, σε μία φάση όπου σούταρε ο Αθανασιάδης, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, με τον «μικρό» να παίρνει το «ριμπάουντ» και από κοντά να σκοράρει.  
Έτσι, ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης έφτασε τους 69 βαθμούς στην 1η θέση και συνεχίζει στο +5 από τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική, στο «απόλυτο ντέρμπι» των Play Off.  
Από την άλλη, οι Δαναοί Κοζάνης παρέμειναν στην 6η θέση με 35 βαθμούς, και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν την Α.Ε. Περδίκκα.  
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Βασίλης Μαντζώλας) Γρηγοριάδης, Δραγώγιας (81’ Καρυπίδης), Ντούκα, Ζιώγας, Σαββίδης (61’ Γιαμουρίδης), Μαντώς, Νικολαΐδης (81’ Τσιφτσής), Σαλονικίδης, Τρούπκος (61’ Σαμαράς), Αθανασιάδης, Φαρμάκης (54’ Παπανικόπουλος)  
Δαναοί Κοζάνης: (Θεόφιλος Παπαδόπουλος) Παπαδόπουλος Ρ., Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης (86’ Παππάς), Παπαδόπουλος Θ., Τζήκας, Παπαδόπουλος Λ. (86’ Παπαδόπουλος Α.), Μεντεσίδης (86’ Λαζαριώτης), Μπαλτζής Τ., Τριαντάφυλλος (46’ Δημητρίου), Πολύμερος (51’ Μπαλτζής Π.), Τσικόπουλος Σ.  
Διαιτητής: Ζαφείρης  Α’ Βοηθός: Θεοδωρίδης  Β’ Βοηθός: Γάτσου.
T.S.
  
ΑΕ Περδίκκα - Μακεδονικός Κοζάνης 2-1 
Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Περδίκκας με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα τωνν πλέι οφ κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης  . 
Ο Μακεδονικος προηγήθηκε 0-1, με τον Σακαλή για να ισοφαρίσει ο Μεντεκίδης  λίγο πριν το ημίχρονο.  
Στο δεύτερο μέρος  και συγκεκριμένα στο 87' ο Τσεμπερλίδης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του 2-1.   
Όταν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι πρωταγωνιστής γίνεται ο διαιτητής με τα σφυρίγματα του  και τις αποφάσεις του  είναι λογικό  να υπάρξουν νεύρα και ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών.   
Ένας διαιτητής που δε μπορούσε να επιβληθεί  και σφύριζε υπέρ  σε όποιον φώναζε περισσότερο.   
Ήταν ξεκάθαρο πως δε μπορούσε να διαχειριστεί το παιχνίδι αλλά και τους 22 ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν.    
Ευτυχώς το παιχνίδι χάρη στους ψυχραιμότερους τελείωσε και αποφεύχθηκαν  τα χειρότερα.  
Πολλά τα παράπονα και των δύο ομάδων στον κ. Κατή από τη Φλώρινα.  
Ο Περδίκκας φώναξε για ένα πέναλτι ενώ ο Μακεδονικός φωνάζει για το πρώτο γκολ  της ισοφάρισης του Περδίκκα που προήλθε από φάουλ στα όρια της περιοχής που μόνο ο κ. Κατής είδε.  
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 3' βολίδα Τσεμπερλίδη τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 9' σουτ Τσεμπερλίδη λίγο έξω.   
Στο 22' ο Συμεωνίδης θα αποφύγει τον Βαρυτιμίδη; από πλάγια θα σουτάρει; σώζει επάνω από τη γραμμή ο Ματούλας.  
Στο 29' θα κλέψει ο Σακαλής , θα κρεμάσει τον Μήτκα και θα γράψει το 0-1.  
Στο 40' φάουλ Μεντεκίδη χτυπάει στο τοίχο ή μπάλα και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.  
Στο 55' σουτ Συμεωνίδη μπλοκάρει ο Βαρυτιμίδης.  
Στο 87' ο Τσεμπερλιδης θα μπει στην περιοχή και με συρτό σουτ θα κάνει το 2-1  
Α.Ε Περδίκκα (Θεοδωρίδης):  Μήτκας, Τσιντός Π, Τσάρδας, Καζανάς, Τζουβάρας, Τσιντός Χ, Συμεωνίδης, Τσεμπερλίδης, Μεντεκίδης, Βλάχου,Ρέλκας.  
Μακεδονικός Κοζάνης ( Μαλούτας Μ) Βαρυτιμίδης, Κεϊσίδης, Μόσχας, Πολυχρονιάδης, Τζέλος, Μετικάνος, Κεΐσογλου, Ματούλας, Παπαδόπουλος, Σακαλής, Δάλλης   
Διαιτητής: Κατής  Βοηθοί: Ευαγγέλου, Δημητρίου Φλώρινας.
Γ.Κ. 

Βελβεντό – Α.Ε. Κοζάνης  4-1 
Εύκολη νίκη πέτυχε το Βελβεντό.
Η ομάδα του Βελβεντού ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού μη αφήνοντας την ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης να κάνει το παιχνίδι της.   
Οι φάσεις του παιχνιδιού  
Νωρίς νωρίς θα ανοίξει το σκορ και συγκεκριμένα στο 4′ ύστερα από σέντρα του Ευαγγελοπούλου, κεφαλιά του Δούμα αλλά η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα Φωτιάδη και ο Καρούζος Π. από κοντά με σουτ θα ανοίξει το σκορ. 1-0.  
Στο 12′ λεπτό από κόρνερ του Σαββουδη ο Τζουτζας με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.  
Στο 18′ λεπτό δυνατό σουτ του Γουτα εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 24′ λεπτό δυνατό διαγώνιο σουτ του Γουτα η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.  
Στο 33′ λεπτό από φάουλ του Ευαγγελοπούλου, θα διώξει δύσκολα με τις γροθιές ο Φωτιάδης. 
Στο 35′ δυνατό πλάγιο του Μετκο, κεφαλιά Δούμα η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 45’λεπτό με δυνατό σουτ του Ευαγγελοπούλου εκτός περιοχής θα γίνει το 3-0 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.  
Στο 61′ κάθετη πάσα του Σικαλοπουλου στον Μίχο που με διαγώνιο πλασέ θα μειώσει σε 3-1.  
Στο 66′ σέντρα του Θωμογλου θα πάρει την κεφαλιά ολομόναχος ο Δούμας και θα κάνει το 4-1.  
Στο 76′ κάθετη πάσα του Σικαλοπουλου στον Μίχο, διαγώνιο σουτ και η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσέλιου.  
Στο 80′ δυνατό σουτ του Σικαλοπουλου εκτός περιοχής θα διώξει με τις γροθιές ο Τσέλιος.  
Α.Σ.Βελβεντό ( Δημήτρης Κουτσώνας) Τσέλιος, Μέτκο, Λαμπρογιώτας (65’Τσιάμης), Θωμόγλου, Τζούτζας, Καρούζος Π., Καρούζος Ανδρ., Σαββούδης, Γούτας, Ευαγγελοπούλος(75′ Καραγιάννης) Δούμας.   
Α.Ε.Κοζάνης (Βαγγέλης Μίχος) Φωτιάδης, Παπαδόπουλος(55′ Σπυριδόπουλος ),Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης, Τσιόκανος, Μίχος, Χατζηζήσης Δ.(24’Πουτογλίδης), Γουρζουλίδης(55’Τσίπης), Γκάργκας( 64′ Χατζηζήσης Α), Σικαλόπουλος,Παπαχαρίσης.  
Διαιτητής: Καρατέρπος Α’βοηθός: Τζιαμπάζης Β’βοηθός: Σίας Κ. 
Θ.Τ.

ΠΑΟ Κοίλων – Μακεδονικός Κοζάνης  3-1
Ο ΠΑΟ Κοίλων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του αήττητος, κερδίζοντας 3-1 τον Μακεδονικό Κοζάνης που προηγήθηκε. 
Το ματς
Στο 2' σουτ Αθανασιάδη άουτ.  
Στο 9' φάουλ Μαντού, διώχνει νει σε κόρνερ ο Μεντεσίδης.  
Στο 10' αντεπίθεση Μακεδονικού, σέντρα Τζέλου , σε κενή εστία ο Δάλης άουτ.  
Στο 12' φάουλ Κεΐσογλου διώχνει σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης.  
Στο 16' Κεΐσογλου κάθετη στο Σακαλή που θα προλάβει την έξοδο του Γρηγοριάδη και θα γράψει το 0-1.  
Στο 24' μονοκόμματο σουτ Δάλη λίγο έξω.  
Στο 45' μόνος ο Αθανασιάδης μέσα στην περιοχή ,δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι  
Στο 46' βαθιά μπαλιά Ζιώγα ο Αθανασιάδης προλαβαίνει τον Μεντεσίδη και κάνει το 1-1.  
Στο 55' σουτ Ποσινακίδη διώχνει νει ο Μεντεσίδης.  
Στο 60' με διαγώνιο σουτ ο Ποσινάκιδης θα. Γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1  
Στο 67' ο Φαρμάκη με ωραίο σουτ θα γράψει το 3-1.  
Στο 81' φάουλ Κεΐσογλου διώχνει σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης.  
Στο 82' φάουλ Κεΐσογλου Στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 90' σουτ Μαντού διώχνει ο Μεντεσίδης.   
ΠΑΟ Κοίλων (Μαντζώλας): Γρηγοριάδης,  Ντούκα,  Δραγώγιας,  Μαντώς,  Σαββίδης,  Κυπίρτογλου,  Γιαμουρίδης,  Σαμαράς,  Νικολαΐδης,  Αθανασιάδης,  Τρούπκος.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Δάλλης, Μόσχος,  Ευθυμιάδης,  Πολυχρονιάδης,  Μαλούτας,  Κεϊσίδης,  Κεΐσογλου,  Ματούλας,  Τζέλος,  Σακαλής.  
Διαιτητής: Καρατέρπος  Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης.
Γ.Κ.

Μακεδονικός Σιάτιστας- Α.Ο. Κρόκου  7-1
Πολυβόλο.... ο  Μακεδονικός Σιάτιστας.
Ισοπεδωτικός ήταν ο Μακεδονικός Σιάτιστας που με μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση μετά το 65ο λεπτό φιλοδώρησε με επτά τέρματα το ανήμπορο να αντιδράσει ΑΟ Κρόκου!   
Ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Μακεδονικό Σιάτιστας λίγο πριν τα μπαράζ στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Κοζάνης!   
Τα γκολ πέτυχαν, 4 Παπουτσίδης και από ένα, Καλογιαννίδης, Μπατσής Β. και  Αγκάστρα.   
Η απόκρουση του αγώνα από τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού Σιάτιστας Καραγιώργου στο 63ο λεπτό... είπε όχι στο 2-2 με τρομερή επέμβαση! 
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης-Ιωαννίδης) Καραγεώργος, Σίμος, Τσάμης, Κοντός, Μπούρτζος Μ, Κοτζαντίσογλου, Σίμος Β, Μπούρτζος Π., Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης, Αγκάστρα.  Έπαιξαν ακόμα: Μπατσής Β., Μπατσής Χ., Ντεμάι, Ηλίας, Τσιούκρας   
Α.Ο.Κρόκος: (Τσιρέκας) Μούσιος, Αργυρόπουλος, Μανώλας, Καρανάνος, Τουρτούρας, Γιαννόπουλος, Τσιάρας, Τούνας, Βογδόπουλος, Καπλάνογλου, Τσέπουρας,  Έπαιξαν ακόμα: Σακκούλας, Μουσαφείρης,  Τόσκας, Χαλάτσογλου.
Σιάτιστα ινφο 

Τιτάν Σερβίων- Α.Ε. Περδίκκα  1-5  
Βαριά ήττα υπέστη ο Τιτάν Σερβίων.
Με νίκη έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η Α.Ε.Περδίκκα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον γηπεδούχο Τιτάν Σερβίων με το ευρύ 1-5.   
Η ομάδα του Γιώργου Θεοδωρίδη προηγήθηκε στο 18′ λεπτό με τον Ρέλκα να κάνει το 0-1, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 25′ λεπτό με τον Γιώργο Συμεωνίδη.  
Στο 35′ λεπτό ο Τσεμπερλίδης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τζέλλου για τρίτη φορά κάνοντας το 0-3.  
Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων, με την ομάδα του Περδίκκα να μπαίνει δυνατά και να εξασφαλίζει ένα ισχυρό προβάδισμα.  
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ λεπτό ο Βλάχου θα κάνει το 0-4 για την ομάδα της Εορδαίας, ενώ και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 75′ λεπτό θα στείλει για 5η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Τιτάνα.   
Αυτό που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Μαυροδήμου είναι να μειώσουν σε 1-5 με γκολ του Εύθυμη Νέστορα στο 78′ λεπτό.  
Έτσι η Α.Ε.Περδίκκα έχοντας “μαζέψει” 52 βαθμούς με συνολικά 16 νίκες,4 ισοπαλίες και 4 ήττες και συντελεστή τερμάτων 54-17,έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μπαίνει στα play off .  
Από την άλλη μεριά ο Τιτάν παρέμεινε στους 32 βαθμούς με συνολικά 9 νίκες,5 ισοπαλίες και 10 ήττες και συντελεστή τερμάτων 32-40 μπαίνοντας στα play out.   
Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Δήμος, Μοσχόπουλος,Νταραμπάς,Σαλτσίδης, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος,Μπάκανος,Βαβλιάρας, Νέστορας Ευθ,Νέστορας Α.   Στον πάγκο έκατσαν οι: Βήττας Ι,Μαραμής,Μαρούδης, Βήττας Θ, Παπαδημητρίου, Μαυροδήμος, Κακαφίκας   
Α.Ε.Περδίκκα(Γιώργος Θεοδωρίδης) Μήτκας,Θεοδωρίδης,Σαββάκης, Καζανάς, Τζιουβάρας,Τσιντός Χ,Συμεωνίδης,Τσεμπερλίδης, Μεντεκίδης,Βλάχου, Ρέλκας   Στον πάγκο έκατσαν οι: Mocanu,Γκρίζης,Μπεσπάρας,Μήτκας Θ,Παρίσης,Τσάρδας,Τσιντός Π,Μαράσι  
Διαιτητής: Πελετίδης  Βοηθοί: Μπαλιάκας – Σίας Κ.   

Ιωνικός Βαθυλάκκου- Βελβεντό  3-1 
Μεγάλο προβάδισμα παραμονής απέκτησε ο Ιωνικός.
Σκόρερ: 40′ ,82΄ Κακλίδης,77′ Πουλατσόγλου/ 35′ Ευαγγελόπουλος,  

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας- Ατρόμητος Πτολεμαΐδας  1-0  
Η Άρδασσα κέρδισε δύσκολα τον Ατρόμητο.  
Το γκολ πέτυχε στο τέλος 80′ ο Τσελαλίδης. 

Βελβεντό-Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 0-3 
Σημαντική νίκη την οποία την κρατά στο -5 από την κορυφή πέτυχε η Άρδασσα στην έδρα του Βελβεντού.  
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μάλλον το νού τους στον 2ο ημιτελικό της Τετάρτης με τα Κοίλα και το όνειρο συμμετοχής στο τελικό του κυπέλλου.  
Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή αρκετών 15χρονων παικτών. Του 15χρονου Στεφανόπουλου στην βασική ενδεκάδα και των 4 αλλαγών 15 χρόνων επίσης.οπως και οι Ματόπουλος, Σακούλας Ι., Μαλιούσης και Βαρσαμόπουλος.     
Οι φάσεις του παιχνιδιού:  
Στο 10′ λεπτό σουτ του Ευαγγελοπούλου εκτός περιοχής, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Χρυσόστομιδης. 
Στο 23′ λεπτό σπάσιμο του Τοπάλη στον Μαυροματίδη, αδύναμο πλασέ του τελευταίου και θα μπλοκάρει εύκολα ο Τσέλιος ενώ 3 λεπτά μετά κάθετη πάσα του Τζούτζα στον Μέτκο, δυνατό σουτ του τελευταίου η μπάλα θα βρει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.  
Στο 29′ λεπτό από βολέ του Χρυσόστομιδη, λάθος αντίδραση Λαμπρογιώτα, η μπάλα θα φτάσει στον Μαυροματίδη που με δυνατό σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.   
Στο 45′ λεπτό μετά από σέντρα του Μαυροματιδη, δυνατό σουτ του Βλάχου θα διώξει με τις γροθιές ο Τσέλιος.  
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ λεπτό από κόρνερ του Τοπάλη, θα διώξουν οι αμυντικοί και ο Ρουσσάκης Α. με δυνατό σουτ εκτός περιοχής θα ανοίξει το σκορ σε 0-1.  
Στο 52′ λεπτό από κόρνερ του Τοπάλη, θα διώξουν οι αμυντικοί και ο Μαυροματιδης με δυνατό πλασέ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 0-2.  
Στο 69′ λεπτό από φάουλ του Τοπάλη θα πηδήξει ψηλότερα ο Ρωσιδης και με κεφαλιά θα κάνει το 0-3.   
Στο 75’λεπτό φάουλ του Σαββούδη, χέρι του Ρωσίδη εντός περιοχής και ο διαιτητής Πελετίδης θα δώσει το  πέναλτι. 
Θα το εκτελέσει ο Καρούζος Π. και θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας Χρυσοστομίδης.     
Α.Σ.Βελβεντό: ( Δημήτρης Κουτσώνας) Τσέλιος, Μέτκο, Πασχαλίδης(63 Μαλιούσης), Λαμπρογιώτας(65′ Βαρσαμόπουλος), Τζούτζας(54′ Τσιφτσιάν),Καρούζος Π, Σαββούδης,Παπαδόπουλος (54′ Ματόπουλος),Γούτας, Ευαγγελόπουλος(54’Σακούλας Ι), Στεφανόπουλος.    
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τέλης Καλπακίδης) Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Ρωσίδης Μ., Μωυσιάδης, Ρουσσάκης, Βλάχος(46′ Ποιμενίδης),Ξανθόπουλος(46′ Ελευθεριάδης), Βλάχου(76′ Μεντεσίδης ),Τοπάλης Ρωσίδης Α, Μαυροματίδης( 79′ Τσελεγγίδης).     
Διαιτητής: Πελετίδης Α’ βοηθός: Γεωργιάδης Β’ βοηθός: Θεοδωρίδης      


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Α. Ε. Κοζάνης  1-2
Με το διπλό έφυγε η Α.Ε. Κοζάνης από το γήπεδο του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας στο παιχνίδι της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.  
Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ έφτασε τους 24 βαθμούς.  
Αν προστεθούν και οι 3 “ξεκούραστοι” βαθμοί που θα πάρουν  την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, οι κιτρινόμαυροι θα τερματίσουν την κανονική σαιζόν με 27 βαθμούς.  
Οι 27 βαθμοί  ουσιαστικά εξασφαλίζουν στην ΑΕΚ την παραμονή, πριν την έναρξη των πλεϊ-άουτ.  
Αντίθετα ο Ατρόμητος παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς και θα χρειαστεί να παλέψει για την παραμονή.  
Ο αγώνας στο γήπεδο Ατρομήτου, ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες, ήταν σχετικά μέτριος, με τους δύο αντιπάλους να μην πιάνουν υψηλά επίπεδα απόδοσης.  
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις ομάδες να έχουν από κάποια σχετικά καλά διαστήματα.  Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν ο Σικαλόπουλος στο 3′ που από καλή θέση σούταρε άουτ και ο Λιάμης στο 30′ που από κοντά σούταρε στο δοκάρι.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και πίεσε τον Ατρόμητο.  
Τελικά στο 69′ οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ μετά από προσπάθεια και πάσα του Γκάργκα στον αρχηγό Γιώργο Σικαλόπουλο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  
Στο 76′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε όταν μετά από κόρνερ του που πέρασε από όλους ο Νίκος Λιάμης από κοντά σκόραρε με σουτ.  
Η ΑΕΚ πήρε την νίκη στο 86′ όταν μετά από προσπάθεια και σουτ του Μίχου που απέκρουσε ο Βασιλειάδης ο Σικαλόπουλος στην επαναφορά έκανε το τελικό 1-2, φτάνοντας τα 16 γκολ στην κανονική σαιζόν.  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Στράτος Καραμπατζάκης): Βασιλειάδης, Γ. Δημητρίου, Λιάμης, Γάκης, Ραμπίδης, Χαραλαμπίδης, Χ. Σίσκος, Μπασδάρας, Δ. Δημητρίου, Η. Σίσκος, Ι. Σίσκος.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ζάχος (83′ λ.τ. Αθ. Χατζηζήσης), Κακουλαντωνάκης, Τσιόκανος, Δ. Χατζηζήσης, Γουρζουλίδης (58′ Τσίπης), Γκάργκας, Μίχος (87′ Παπαχαρίσης), Σικαλόπουλος.  
Διαιτητής: Κεχαγιάς.  Βοηθοί: Δρουδάκης, Κουτούλας.
Κ.Τ.

Δαναοί Κοζάνης - Τιτάν Σερβίων  2-1
Το μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε πανάξια !!! 
Ποιος θα το περίμενε αλήθεια;  
Η νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία ομάδα των Δαναών το περασμένο καλοκαίρι κέρδισε την άνοδο για πρώτη φορά στην κατηγορία. 
Μετρημένα λόγια χαμηλά τη μπάλα όλων των υπευθύνων της ομάδας για μια καλή πορεία στην Α κατηγορία και με ένα μεγάλο στοίχημα..    
Να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία .
Στόχος δύσκολος έλεγαν αλλά όχι ακατόρθωτος .Θα το παλέψουμε  
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Δαναούς τελείωσε αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.  
Το στοίχημα όμως κερδήθηκε, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος όχι μόνο παρέμεινε πανάξια στην κατηγορία αλλά είναι πολύ κοντά στα πλέι οφ της Α κατηγορίας.  
Οι κόποι της χρονιάς η χαρά της επιτυχίας η επίτευξη του άθλου των Δαναών αποτυπωμένα σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.   
Ποδοσφαιριστές προπονητικό τιμ αλλά και διοίκηση το χαίρονται με την καρδιά τους.   Το αξίζουν !!!
Σκόρερ: Μπαλτζής, Τσικόπουλος/ Ντάραμπας .   
Δαναοί Κοζάνης (Παπαδόπουλος Θ.):  Παπαδόπουλος, Μπαλτζής ,Καραγιάννης , Παπαδόπουλος Θ. , Τζήκας, Παπαδόπουλος Λ, Μεντεσίδης ,Μπαλτζής Τ, Τσικόπουλος, Χαραλαμπίδης, Πολύμερος.  Αναπληρωματικοί: Παναγιωτίδης , Τριαντάφυλλος, Τσουλχάι,Παππάς , Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Γκιόνι , Λαζαριώτης.    
Τιτάν Σερβίων ( Μαυροδήμος Σ) Τζέλλος, Μοσχόπουλος, Μαρούδης,Ντάραμπας, Κακαφίκας, Νέστορας Αθ,Δήμου, Μπάκανος, Λαβαντσιώτης,Μαυροδήμος , Νέστορας Ευθ. Αναπληρωματικοί: Αντωνόπουλος, Βήττας, Βαβλιάρας,Βήττας Θ,Πελέκας, Μαραμής, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος.  
Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου  Βοηθοί: Ευαγγέλου, Γεωργίου (ΕΠΣ Ηπείρου)

Α.Ε. Κοζάνης - Βελβεντό  0-1
Με γκολ από φάουλ του Κώστα Ευαγγελόπουλου στο 94′ το Βελβεντό πήρε την νίκη στην εκπνοή του αγώνα απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης, στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στην Λευκόβρυση.  
Ο αγώνας ήταν δυνατός, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δεν ευνοούσε την ανάπτυξη.  
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.  
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες.  
Στο 75′ ο διαιτητής Ζαφείρης “χάρισε” την κόκκινη κάρτα στον Γούτα του Βελβεντού που έσπρωξε από τον λαιμό τον Γεωργιάδη της ΑΕΚ.  
Στο 90′ προσπάθεια του Γκάργκα από δεξιά και πάσα στον επερχόμενο Τσιόκανο που απέναντι στην εστία σούταρε αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε σωτήρια με το πόδι.  
Στο 93′ η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, ο διαιτητής Ζαφείρης δεν σφύριξε φάουλ που έγινε στον Τσιόκανο στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα κατέληξε σε παίκτη του Βελβεντού που έδιωξε ψηλοκρεμαστά κι ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Βελβεντού έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, σε μία καθαρή διεκδίκηση.  
Το φάουλ εκτέλεσε ο Ευαγγελόπουλος στο 94′ κι έδωσε την νίκη στην ομάδα του.  
Μετά τον αγώνα η Α.Ε. Κοζάνης και οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας να μην ξαναοριστεί ο διαιτητής Θεόδωρος Ζαφείρης σε κανέναν αγώνα τον ομάδων τους, από Κ-10 έως ανδρικό, καθώς είναι η πολλοστή φορά που ο εν λόγω διαιτητής αποδεικνύεται ανεπαρκέστατος να σφυρίζει σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος, Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Δ. Χατζηζήσης, Γουρζουλίδης (57′ Αλ. Παπαδόπουλος), Μίχος, Γκάργκας (89′ Αθ. Χατζηζήσης), Σικαλόπουλος.  
ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Δημήτρης Κουτσώνας): Τσέλιος, Γούτας, Βίτσιος, Πασχαλίδης, Π. Παπαδόπουλος, Τζούτζας, Ευαγγελόπουλος, Σαββούδης (89′ Λαμπρογιώτας), Α. Καρούζος, Π. Καρούζος (89′ Σακούλας), Δούμας (89′ Μαλιούσης).  
Διαιτητής: Ζαφείρης.  Βοηθοί: Μπαλιάκας, Πραχάλης.
Κ.Τ.

Μακεδονικός Κοζάνης - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 3-2 
Έπαιξε για την τιμή του και το όνομα του ο Μακεδονικός Κοζάνης. 
Το φιλμ του αγώνα. 
Στο 12' σουτ Κούση στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 19' σέντρα Μέρου, πλασέ Σακαλή άουτ.  Στο 28' σουτ Ματούλα λίγο έξω.  
Στο 31' μπαλιά Μετικάνου, τετ α τετ ο Τζέλος πλασάρει άουτ.  
Στο 33" πέναλτι σε χέρι για τον Ατρόμητο μέσα σε διαμαρτυρίες   Εκτελεί ο Λιάμης και κάνει το 0-1  
Στο 40' Διαμαρτυρίες για δεύτερο πέναλτι στον Μακεδονικό δε δίνεται από τον διαιτητή.  
Στο 42' δυνατο σουτ Κείσογλου δε μπορεί να διώξει πάρα την προσπάθεια ο Βασιλειάδης και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.  
Στο 53' δεύτερη κίτρινη κόκκινη στον Κούση.   
Στο 56' κόρνερ Κεΐσογλου Στο οριζόντιο δοκάρι   
Στο 57' νέο κόρνερ Κεΐσογλου κεφαλιά Σακαλή διώχνει επάνω από τη γραμμή ο Χαραλαμπίδης.  
Στο 58" σέντρα Ματούλα Στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ο Τζέλος γράφει το 2-1.   
Στο 60' φάουλ Σίσκου και με κεφαλιά ο Χαραλαμπίδης θα ισοφαρίσει σε 2-2  Στο 62' σουτ Μέρου λίγο έξω.  
Στο 73' σουτ Σακαλή αποκρούει ο Βασιλειάδης σε κόρνερ.  
Στο 74' σουτ Κεΐσογλου άουτ.  
Στο 76' μπαλιά Δαβίτη στον Σίσκο σουτ από πλάγια διώχνει σε κόρνερ ο Κεΐσογλου Το κόρνερ ο Σίσκος κεφαλιά Λιάμη άουτ.  
Στο 77' σουτ Μέρου λίγο έξω.  
Στο 90' σουτ Μετικάνου διώχνει ο Χαραλαμπίδης επάνω από τη γραμμή.  
Στο 91' δύο κόκκινες μια για Μακεδονικό Κεϊσίδη , μια για Ατρομητο Δαβίτης.  
Στο 95' με σουτ βολίδα  του Κεΐσογλου  έξω από τη μεγάλη  περιοχή,  γράφεται το τελικό  3-2. 
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Βαρυτιμίδης,  Φεϊζίδης (α.α.7' Μερος), Δάλλης,  Ευθυμιάδης,  Κεϊσίδης,  Σακαλής,  Ματούλας, Τζέλος  Μαντζιώκας,  Κεΐσογλου,  Μετικάνος.   
Ατρόμητος  Πτολεμαΐδας (): Βασιλειάδης,  Πουρλουκάκης,  Λιάμης, Γάκης,  Ραμπίδης,  Κούσης, Χαραλαμπίδης  Α., Σίσκος  Χρ., Δαβίτης,  Μπασδάρας, Σίσκος  Ηλ.  
Διαιτητής: Ιωαννίδης   Βοηθοί: Σταθόπουλος,  Μαδίας.
G.K.

ΑΣ Ιωνικός -Τιτάν Σερβίων 1-1 
Παληκαρίσιο βαθμό πήρε ο Ιωνικός. 
Μοιράστηκαν γκολ και  βαθμούς Ιωνικός και Τιτάν Σερβίων στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έληξε  1-1 .
Οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν 0-1 με γκολ του Βαβλιάρα στο 40'.για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι  σε 1-1 στο 53' με τον Κακλίδη.
Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα χαμένο πέναλτι.   
Στο 35'  πέναλτι  για τον Βαθύλακκο εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης κι απέκρουσε  ο Τζέλος. 
Στο 88' πέναλτι για τον Τιτάν εκτέλεσε  ο Νέστορας Ευθ.απέκρουσε  ο Δούφας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΑΦΕΙΡΗ 
Προς πάσα υπεύθυνο στην ΕΠΣ Κοζάνης:  
Ζητάμε να μην ξαναοριστεί ποτέ ο διαιτητής Θεόδωρος Ζαφείρης  σε αγώνα των ομάδων της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης, από Κ-10 έως ανδρικό.  
Μετά τιμής,  
Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης  
Το Δ.Σ. των Ελπίδων Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης

Μακεδονικός Σιάτιστας - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης 1-1    
Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το «ντέρμπι» ανάμεσα σε Μακεδονικό Σιάτιστας και ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Η αναμέτρηση είχε πολλή ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος, αφού είχαμε αποβολές, εισβολή ανθρώπων της Σιάτιστας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δύο γκολ, αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά και αγκαλιές μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο τέλος, δείχνοντας πως αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές.  
Στο 6ο λεπτό ο Μακεδονικός Σιάτιστας θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Βασίλη Μπατσή να κάνει το σουτ, ενώ ο Γρηγοριάδης είναι εκτός εστίας, αλλά ο Μαντώς θα σώσει τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, διώχνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή.  
Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 10ο λεπτό, εκεί όπου ο Σαλονικίδης θα κάνει δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.  
Και ενώ η Σιάτιστα βρισκόταν στην επίθεση και πίεζε, ο ΠΑΟΚ Κοίλων στο 14ο λεπτό θα βγει στην αντεπίθεση, με τον Αθανασιάδη να «τσιμπάει» την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Ηλία να τον ανατρέπει, κάνοντας τάκλιν στα πόδια του επιθετικού των Κοίλων, με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να βγάζει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των «μπλε», με τον Μακεδονικό να μένει από πολύ νωρίς με δέκα παίχτες.  
Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στην συγκεκριμένη φάση ήταν πολύ έντονες, διαφωνώντας με την κόκκινη κάρτα, υποστηρίζοντας πως ο παίχτης τους έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα, με τον Ηλία να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.  
Το κερδισμένο φάουλ των Κοίλων ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μαντώς, ο οποίος στο 16ο λεπτό με πολύ δυνατή απευθείας εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζηνόβιου, πανηγυρίζοντας πολύ έντονα με τους συμπαίχτες του, κάνοντας το 0-1.  
Κάπου εκεί οι άνθρωποι της Σιάτιστας μπήκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν προς τον κύριο Τσιμεντερίδη, ενώ προέτρεπαν τους παίχτες τους να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν ήθελαν οι ίδιοι, οι οποίοι παρέμειναν μέσα για να συνεχιστεί το ματς.    
Στο 31ο λεπτό υπήρξε διαμάχη ανάμεσα στον προπονητή των Κοίλων, Βασίλη Μαντζώλα και την κερκίδα, με τον κύριο Τσιμεντερίδη να τον αποβάλει.  
Στο 39ο λεπτό ένα δυνατό σουτ από τον Μπούρτζο θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 41’ μετά από κόρνερ του Σαμαρά, ο Νικολαΐδης θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί θα διώξουν πάνω στην γραμμή.  Στο 43ο λεπτό και πάλι ο Μπατσής θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γρηγοριάδης θα αποκρούσει την μπάλα με τα πόδια.  
Στο 56ο λεπτό όμως, η μπάλα θα φτάσει και πάλι στον δραστήριο Μπατσή, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Μακεδονικό Σιάτιστας.  
Το ματς άνοιξε, με τον Ντούκα να χάνε μοναδική ευκαιρία στο 61ο λεπτό, κάνοντας ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και τον Ζηνόβιο εκτός εστίας, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.  
Στο 67’ ο Μακεδονικός Σιάτιστας θα χάσει μοναδική διπλή ευκαιρία, να πάρει το προβάδισμα. 
Αρχικά  Τσιούκρας θα περάσει τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη και από πλάγια θέση θα πλασάρει σε κενή εστία, αλλά εκεί ως από μηχανής θεός θα εμφανιστεί ο Κυπίρτογλου, ο οποίος με τάκλιν στην μπάλα θα σώσει την  ομάδα του, αλλά η μπάλα θα φτάσει στον Παπουτσίδη, ο οποίος από κοντινή απόσταση θα στείλει την μπάλα μόλις άουτ.  
Στο 68’ ο πορτιέρο της Σιάτιστας θα δηλώσει παρών, βγάζοντας το πλασέ του Νικολαΐδη.  
Στο 86’ ο Μαντώς θα δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει και πάλι την μπάλα σε κόρνερ.  
Στο 87’ η Σιάτιστα θα βγει στην αντεπίθεση, με τον Μπούρτζο να τροφοδοτεί τον Μπατσή, ο οποίος θα κάνει το σουτ από πλάγια θέση, με τον Γρηγοριάδη να μπλοκάρει.  
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας ενώ έπαιζε με παίχτη λιγότερο από πολύ νωρίς, αυτό δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς, αφού ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης δεν βρήκε τον τρόπο να το εκμεταλλευτεί.  
Έτσι τα Κοίλα έφτασαν τους 60 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι στην κορυφή, ενώ η Σιάτιστα έφτασε τους 47 βαθμούς στην 3η θέση.  
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζηνόβιος, Ηλίας, Αγκάστρα (61’ Κοντός), Ντεμάι, Μπούρτζος, Τσιούκρας, Μπατσής, Σίμος Β (23’ Μπούρτζος Π.), Παπουτσίδης (80’ Σίμος Χ.), Καλογιαννίδης, Καλόγηρος  
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Γρηγοριάδης, Ντούκα, Ποσινακίδης (87’ Σαββίδης), Ζιώγας, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης, Νικολαΐδης, Σαμαράς (63’ Φαρμάκης), Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος (46’ Τρούπκος). 
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης  Α’ Βοηθός: Μπαλιάκας  Β’ Βοηθός: Δρουδάκης.

ΑΣ Βελβεντό - Μακεδονικός Κοζάνης   2-1 
Άλλη μια καλή εμφάνιση και νίκη επί του Μακεδονικού Κοζάνης για το Βελβεντό. 
Με γκολ στις καθυστερήσεις ,το ψυχωμένο Βελβεντό  πήρε το τρίποντο με αντίπαλο τον Μακεδονικό. 
Το παιχνίδι είχε ένταση,  δυνατές μονομαχίες με εναλλαγές συναισθημάτων.  Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι  και πιο ψυχωμένοι  απέναντι σ έναν Μακεδονικό που στην κυριολεξία ψαχνόταν.    
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0 με τον Βίτσιο κι έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν  κι άλλο γκολ.  
Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι άλλαξαν. 
Ο Μακεδονικός ανέβασε την απόδοση του ισοφάρισε  σε 1-1 νωρίς με τον Ματούλα  και δημιουργούσε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με το Βελβεντο να δείχνει ικανοποιημένο  με τον βαθμό της ισοπαλίας.  
Στις καθυστερήσεις όμως ο Δούμας από κοντά σε μια αντεπίθεση του Βελβεντού  έστειλε τη  μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 μέσα σε τρελά  πανηγύρια.
Το φιλμ του αγώνα. 
Στο 5' σουτ Κεΐσογλου άουτ. 
Στο 10' σουτ Βίτσιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στην αντεπίθεση το Βελβεντό με τον Καρούζο σουτ διώχνει ο Βαρυτιμίδης. 
Στο 31' φάουλ Σακαλή λίγο έξω. 
Στο 34' σουτ Γιούτα. διώχνει ο Βαρυτιμίδης σε κόρνερ. 
Στο 46' κεφαλιά Ματούλα σε κόρνερ διώχνει ο Τσέλιος. 
Στο 47 πλασέ Ευγγελόπουλου από κοντά σωτήρια επέμβαση του Μόσχου 
Στο 53' σπάει τη μπάλα ο Δάλλης και με δυνατό γυριστό σουτ ο Ματούλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 67' Ματούλας , στο Σακαλή ,συρτό σουτ λίγο έξω. 
Στο 74' Ματούλας , στον Τζέλο πλασάρει, επάνω από τη γραμμή διώχνει ο Πασχαλίδης. 
Στο 77' σουτ Κεΐσογλου λίγο έξω. 
Στο 78' σουτ Στεφανίδη άουτ.   
ΑΣ Βελβεντό (Κουτσώνας): Τσέλιος, Θωμόγλου,  Πασχαλίδης,  Τζουράς, Μαλιούσης, Βίτσιο, Καρούζος  Α., Καρούζος  Π., Γούτας,  Ευαγγελόπουλος,  Μέτκο.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Βαρυτιμίδης, Κεϊσίδης, Σακαλής Πολυχρονιάδης, Μόσχος, Μαλούτας, Μετικάνος,  Ματούλας,  Τζέλος Δ., Μέρος,  Κεΐσογλου.  
Διαιτητής: Τζιουβάρας Βοηθοί: Θεοδωρίδης, Λαμπριανίδης 
Γ.Κ.

Α.Ε. Περδίκκα-Α. Ε. Κοζάνης   2-0  
Με 2-0 επικράτησε η δυνατή Α.Ε. Περδίκκα της αποδεκατισμένης από απουσίες Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.  
Αν και η Α.Ε. Κοζάνης είχε μόνο 11 διαθέσιμους παίκτες (άλλοι 11 απουσίαζαν για διάφορους λόγους) και στην θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο αμυντικός Θανάσης Χατζηζήσης, οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.  
Για άλλη μία φορά η αστοχία μπροστά στην εστία ήταν καταδικαστική για την ΑΕΚ, που έχασε τέσσερα κλασσικά τετ-α-τετ (δύο με τον Σικαλόπουλο στο 2′ και στο 75′, ένα με τον Δ. Χατζηζήση στο 30′ κι ένα με τον Γκάργκα στο 41′), ενώ δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.  
Ο Περδίκκας πήρε μία δύσκολη νίκη και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς.  
Ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι, με πιό χαρακτηριστική στο 15′ όταν κόρνερ του Συμεωνίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.  
Γενικά έγινε ένα καλό παιχνίδι, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, από δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.  
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4′ ο έμπειρος Γιώργος Συμεωνίδης με απ’ ευθείας κόρνερ.  
Στην συνέχεια η Α.Ε. Κοζάνης πήρε την πρωτοβουλία κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Δ. Χατζηζήση και Γκάργκα, ενώ πριν δεχθεί το γκολ είχε άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Σικαλόπουλο.  
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από καλά διαστήματα η κάθε μία.  
Τελικά ο Μεντεκίδης με δυνατό σουτ στο 80′ σφράγισε την νίκη του Περδίκκα.  
Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ (Γιώργος Θεοδωρίδης): Μήτκας, Θεοδωρίδης (55′ Π. Τσιντός), Σαββάκης (72′ Γκρίζης), Τσάρδας, Τζουβάρας, Χ. Τσιντός, Συμεωνίδης (85′ Παρίσης), Τσεμπερλίδης, Βλάχου (85′ Mocanu), Ρέλκας, Μεντεκίδης.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Αθ. Χατζηζήσης, Αλ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ζάχος, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Γουρζουλίδης, Δ. Χατζηζήσης, Γκάργκας, Μίχος, Σικαλόπουλος.  
Διαιτητής: Χαλδάνης (ΕΠΣ Φλώρινας).  Βοηθοί: Ευαγγέλου, Σταθόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας).
Κ.Τ.

Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΕ Περδίκκα 1-3 
Νικητής στο ντέρμπι με τον Μακεδονικό Κοζάνης μέσα στη Νέα Νικόπολη  αναδείχθηκε ο Περδίκκας με σκορ 1-3.   
Σ'  ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και δυνατές μονομαχίες ιδίως στο πρώτο μέρος  οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους μέτριους για 65 λεπτά  γηπεδούχους και να προηγηθούν στο ημίχρονο με 0-3 με δύο γκολ του Τσεμπερλίδη και ένα του Βλάχου.  
Ο Μακεδονικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 74' με τον Ευθυμιάδη.   
Ο Περδίκκας να σημειώσουμε πως από το 68' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μαράσι. 
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν  για αυστηρότητας της  απόφασης.  
Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους διαμαρτύρονται για επιθετικό  φάουλ στο πρώτο γκολ επάνω στον Πολυχρονιάδη και για το τρίτο γκολ και  υποστήριξαν  πως ο σκόρερ έφυγε από θέση οφσάιντ.  
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 7' σουτ Ματούλα μέσα από την περιοχή λίγο έξω.  
Στο 9' επιθετικό φάουλ δε δίνεται από τον Πελετιδη και δίνει κόρνερ Το κόρνερ εκτελεί ο Συμεωνίδης, κεφαλιά πρώτη του Τσιάρδας,  στο οριζόντιο δοκάρι και δτην επαναφορά με κεφαλιά ο Τσεμπερλίδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.  
Στο 13' φάουλ Κεΐσογλου, διώχνει ωραία σε κόρνερ ο Μήτκας.  
Στο 27' φάουλ Τσιντού πίσω από την άμυνα κι ο Τσεμπερλίδης από κοντά θα γράψει το 0-2.  Στο 30' κάθετη μπαλιά  στο Βλάχο που με πλασέ θα γράψει το 0-3.  
Στο 43' σουτ Τζέλου Θ., σε κόρνερ διώχνει ο Μήτας.  
Στο 50' μέσα στην περιοχή ο Συμεωνίδης σουτ , η μπάλα κοντράρει κι απομακρύνεται.
Στο 68 ' απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μαράσι.  
Στο 74' κόρνερ Κεΐσογλου και με κεφαλιά ο Ευθυμιάδης θα μειώσει σε 1-3.  
Στο 92' κόρνερ ο Κεΐσογλου κεφαλιά ο Μαντζιώκας άουτ.    
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Κεϊσίδης,  Σακαλής (82' Μέρος),  Μαλούτας,  Ματούλας,  Τζέλος Δ., Μόσχος (60' Στεφανίδης),  Κεΐσογλου,  Δάλλης (46' Ευθυμιάδης),  Πολυχρονιάδης (60' Μαντζιώκας),  Τζέλος Θ. (82' Κοβαλέγγος).    
ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης):  Μήτκας,  Τσιντός  Π., Τσάρδας,  Καζανάς,  Τζουβάρας,  Τσιντός  Χρ., Συμεωνίδης (62' Μεντεκίδης),  Τσεμπερλίδης (80' Σαββάκης),  Βλάχου (64' Γκρίζης),  Ρέλκας (80' Θεοδωρίδης), Μαρασί.      
Διαιτητής: Πελετίδης  Βοηθοί: Γεωργιάδης,  Λαμπριανίδης.
Γ.Κ.

Α.Ε.Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων 1-2 
Με γκολ του Τζίμη Νέστορα στο 89′ ο Τιτάν Σερβίων απέδρασε με το διπλό από την Λευκόβρυση στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης.   
Εγινε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, με αρκετά νεύρα και αψιμαχίες.  
Τελικά ο Τιτάνας στην εκπνοή, κι ενώ η ΑΕΚ πίεζε για το δεύτερο γκολ, ήταν αυτός που πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.  
Η ΑΕΚ άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, αν όχι την νίκη, αλλά γιά άλλη μία φορά τα ατομικά λάθη της στοίχισαν τους βαθμούς.  
Στο πρώτο ημίχρονο ο Τιτάνας μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο κι έκλεισε την ΑΕΚ στην περιοχή της, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 1′ με σουτ του Λαβαντσιώτη που απέκρουσε δύσκολα ο Φωτιάδης και στο 12′ όταν σουτ του Νταράμπα απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Γεωργιάδης.   
Στην συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι κι άρχισε να βγαίνει κι αυτή μπροστά.  
Στο 18′ μπάσιμο και παράλληλη σέντρα του Μίχου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κι ο Σικαλόπουλος δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα δίχτυα εξ’ επαφής.  
Στο 24′ διαγώνιο σουτ του Γκάργκα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τιτάνα.  
Στο 28′ φάουλ του Σικαλόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 29′ προσπάθεια και σουτ του Μίχου από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.  
Στο 37′ ο Τιτάνας έκανε το 0-1 με απ’ ευθείας φάουλ του Σάκη Τακίδη λίγο έξω από την περιοχή.   
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ ο Τιτάνας δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί ιδιαίτερα επιθετικά.  
Στο 50′ η ΑΕΚ ισοφάρισε μ’ ένα πολύ ωραίο γκολ του Κυπαρίσση Μίχου που με διαγώνιο ψηλοκρεματό σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στο κάτω μέρος του οριζοντίου δοκαριού και μέσα.  
Στο 53′ λάθος γύρισμα αμυντικού της ΑΕΚ, ο Πελέκας μπήκε στην φάση και τσίμπησε την μπάλα αλλά αυτή πέρασε μόλις άουτ.  
Στην συνέχεια η ΑΕΚ είχε την κατοχή και δημιούργησε αρκετές μικροευκαιρίες.   
Στο 75′ μετά από κόρνερ του Σικαλόπουλου, ο Μίχος γύρισε την μπάλα από κοντά προς την εστία αλλά ο Τζέλος απέκρουσε σωτήρια.  
Στο 87′ δυνατό σουτ του Μίχου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 89′ μπαλιά του Βαβλιάρα στον Τζίμη Νέστορα, αυτός μπήκε από αριστερά και μ’ ένα συρτό σουτ από πολύ πλάγια έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία για το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.   
Α.Ε.Κοζάνης (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος, Γεωργιάδης (77′ Αθ. Χατζηζήσης), Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Τσοπανίδης (66′ Σαράφας, 77′ λ.τ.  Τσίπης), Δ. Χατζηζήσης, Μίχος, Γκάργκας (66′ Βογιατζής), Σικαλόπουλος.   
Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος): Τζέλλος, Μουρατίδης (70′ Βαβλιάρας), Τακίδης, Νταράμπας, Διβηκέλης, Α. Νέστορας, Μοσχόπουλος, Μπάκανος (46′ Μαυροδήμος), Λαβαντσιώτης, Ε. Νέστορας, Πελέκας (75′ Μαρούδης).   
Διαιτητής:  Ζαφείρης.  Βοηθοί: Μπαλιάκας, Τζιαμπάζης. 
Κ.Τ.

Α.Ο.Κρόκου – Α.Σ.Βελβεντό 2-2 
“Ματσάρα” στον Κρόκο μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο.Κρόκου και του Βελβεντού στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.   
Μπροστά σε 100 φιλάθλους και από τις δύο ομάδες οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιρέκα όσο και οι παίκτες του Δημήτρη Κουτσώνα έδωσαν ψυχή και σώμα και πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανταμοίβωντας στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Κρόκου.  
Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο,(προηγήθηκε έντονη βροχόπτωση) το Βελβεντό ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς νωρίς στο σκορ με τον Ανδρέα Καρούζο στο 2′ λεπτό με ωραίο κοντινό σουτ.   
Στο 13′ λεπτό ήρθε η αντίδραση από την ομάδα του Κρόκου με τον συνήθη “ύποπτο”  Μάρκο Τσιάρα να ισοφαρίζει σε 1-1 και να φέρνει το ματς στα ίσια.   
Η ομάδα του Βελβεντού πήρε τα ηνία του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες με τον Γούτα,Σαββούδη και Δούμα να προηγηθεί στο σκορ.  
Τα κατάφερε όμως στο 23′ λεπτό με τον αειθαλή Ηλία Δούμα να κατεβάζει ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ να νικά τον πορτιέρο Μούσιο κάνοντας το 1-2,και βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ .  
Έτσι έκλεισε το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες με τους Τσιάρα, Ουσταγιαννίδη, Σταυρίδη και Βογδόπουλο.  
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάρκου Τσιάρα και λάθος εκτίμηση του πορτιέρο του Βελβεντού, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα,και ο Κρόκος θα ισοφαρίσει σε 2-2.   
Στο 61′ λεπτό θα αποβληθεί για το Βελβεντό με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζούτζας με την ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα να αναγκάζεται να παίξει με 10 παίκτες.  
Παρόλα αυτά δεν κλείστηκε στην άμυνα του έπαιξε πολύ δυνατά χωρίς να φαίνεται ουσιαστικά ότι παίζει με λιγότερους.  
Έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με τους Γούτα και Σαββούδη χωρίς να τα καταφέρει.  
Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο τελευταίο 15 λεπτό πιέζοντας την άμυνα του Βελβεντού και χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθούν με τους Ουσταγιαννίδη και Σταυρίδη.
Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-2 μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις.  
Η ομάδα του Κρόκου μετά την ισοπαλία έφτασε τους 12 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα έφτασε τους 26 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό Κοζάνης.  
Α.Ο.Κρόκου(Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας, Γιαννόπουλος,Μανώλας, Αργυρόπουλος,Βογδόπουλος, Τσιάρας,Νεοφυτίδης, Ουσταγιαννίδης,Σταυρίδης, Καπλάνογλου.
Α.Σ.Βελβεντό(Δημήτρης Κουτσώνας) Τσέλιος, Πασχαλίδης,Θωμόγλου, Βίτσιος,Γούτας,Παπαδόπουλος, Τζούτζας,Ευαγγελόπουλος, Σαββούδης,Καρούζος, Δούμας.   
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Βοηθοί: Δρουδάκης – Πανυτσίδου.
Α.Α.

Π.Α.Ο. Κοίλων-Δαναοί Κοζάνης   2-0 
Σκόρερ: Νικολαΐδης, Ζιώγας.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας-Ιωνικός Βαθυλάκου    2-1  
Η Άρδασσα υπέταξε τον Βαθύλακκο και έτσι η διαφορά παρέμεινε στους 10 βαθμούς.
Σκόρερ: αυτογκόλ, Σερσέμης/ Μακρυγιάννης.
    
Ιωνικός - ΠΑΟ Κοίλων   0-7
Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης στον Βαθύλακκο, κερδίζοντας τον τοπικό Ιωνικό με σκορ 7-0, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι  της 16ης αγωνιστικής.  
Η ομάδα του Ιωνικού Περιοχής Βαθυλάκκου, μπόρεσε να αντισταθεί μέχρι και το 42ο λεπτό της αναμέτρησης, μένοντας μέσα στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης να «φορτσάρει» τελειώνοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο.  
Να τονίσουμε πως το σύνολο του κύριου Καραγιάννη παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες, αφού είχε μόλις δύο αλλαγές στον πάγκο.  
Από την άλλη, ο κύριος Μαντζώλας στο πρώτο μέρος έκανε μικρό ροτέισον, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε πολύ σύντομα τις αλλαγές του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε μικρότερους ηλικιακά παίχτες.  Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, αφού σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την τραγωδία και το κρατικό έγκλημα.  
Στο 9ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) με ωραίο σουτ του Νικολαΐδη έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ το 0-2 ήρθε στο 42ο λεπτό με κοντινό πλασέ του  Φαρμάκη, έπειτα από σέντρα του Σαλονκίδη.  
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Μακρίδη, ο προωθημένος Ζιώγας με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-3 για τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.  
Το 0-4 θα έρθει στο 55ο λεπτό, με τον Σαμαρά να τροφοδοτεί τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Στάθη Αθανασιάδη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα σκοράρει.  
Στο 66’ μετά από κάθετη μπαλιά του Μαντού, ο Παπανικόπουλος με κοντινό πλασέ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-5, ενώ στο 67’ ο Μαντώς με ωραίο σουτ θα κάνει το 0-6.  
Το τελικό 0-7 θα διαμορφώσει στο 84ο λεπτό και πάλι ο Μαντώς με πλασέ μέσα από την περιοχή.  
Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης έφτασε τους 56 βαθμούς, συνεχίζοντας πρώτος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική (22η), θα υποδεχτεί τους Δαναούς Κοζάνης.  
Από την άλλη, ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου, παρέμεινε στην 10η θέση με 13 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.  
Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου: (Μακρυγιάννης) Γκούπι, Μακρυγιάννης Α., Δούφας, Κακλίδης, Κανάβας, Μπέσας, Νταμάλης, Μακρυγιάννης Β. (18’ Μαργαρίτης α.α.), Ελευθεριάδης Ι., Ελευθεριάδης Χ., Αναγνώστου (73’ Ασλανίδης).  
ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Γρηγοριάδης (70’ Ρουμπούλης), Μακρίδης, Γιαμουρίδης (64’ Τσιφτσής), Ζιώγας, Μαντώς, Νικολαΐδης, Σαμαράς (64’ Αναγνώστος), Σαλονικίδης (64’ Ντούκα), Παπανικόπουλος, Αθανασιάδης, Φαρμάκης (64’ Τσιμινάκης).
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Α’ Βοηθός: Πραχάλης  Β’ Βοηθός: Πανυτσίδου.
T.S.

Τιτάν Σερβίων - Μακεδονικός Κοζάνης    0-1
Με το τρίποντο απέδρασε από τα Σέρβια ο Μακεδονικός Κοζάνης.   
Φάσεις & γκολ 
Στο 16' Μπαλιά Ματούλα στον Νάνο , σουτ άουτ.  
Στο 20' σουτ Λαβαντσιώτη μπλοκάρει ο Μεντεσίδης.  
Στο 25' σουτ Τζέλου Θ στο κάθετο δοκάρι  
Στο 26 ' σουτ Ματούλα μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Τζέλος.  
Στο 32' Ματούλας μέσα στην περιοχή δυνατό σουτ λίγο έξω.  
34" κάθετη Ματούλα στον Κεΐσογλου διαγώνιο σουτ μπλοκάρει ο Τζέλος  
Στο 41' κάθετη Μετικάνου στον Ματούλα που θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει εύστοχα και θα γράψει το 0-1.  
Στο 47' κεφαλιά πάσα Τζελου Θ , μόνος μέσα στην περιοχή Ματούλας ,σουτ λίγο έξω.  
Στο 57' ατομική προσπάθεια Τζέλου Δ , σουτ μπλοκάρει ο Τζέλος.  
Στο 60' μόνος ο Κεΐσογλου μέσα στην περιοχή, σουτ άουτ.  
Στο 78' μεγάλη τριπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό με Ματούλα , Τζέλου Θ και Τζελου Θ να αστοχούν από κοντά.  
Στο 93' απ ευθείας κόκκινη στον Σαλτσίδη.  
Τιτάν Σερβίων (Μαυροδήμος): Τζέλλος,  Μουρατίδης,  Ντάραμπας,  Διβηκέλης,  Νέστορας  Α., Μοσχ, Μπάκανος,  Λαβαντσιώτης,  Νέστορας  Ευθ,  Πελέκας.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Κεϊσίδης,  Σακαλής, Μόσχος,  Ευθυμιάδης,  Μαλούτας,  Μετικάνος,  Νάνος (α.α. Τζέλος Θ. )Τζέλος Δ., Ματούλας,  Κεϊσογλου (Στεφανίδης)  
Διαιτητής: Καρατέρπος  Βοηθοί: Τζιουβάρας, Κάμπερ.
Κ.Τ.

Μακεδονικός Σιάτιστας -  Ατρόμητος Πτολεμαΐδας  5-0  
Εύκολο απόγευμα είχε ο Μακεδονικός Σιάτιστας απέναντι στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης στην Α' Κατηγορία.   
Η ομάδα της Σιάτιστας επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 επί της νεανικής ομάδας του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας.        
Τα γκολ πέτυχαν δυο Καλόγερος και από ένα Παπουτσίδης, Καλογιανίδης και Β. Μπατσής.    
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζηνόβιος, Αγκάστρα, Σίμος Β., Ματεος, Μπούρτζος Π., Τσιούκρας Χ., Σίμος Β., Μπατσής Β., Καλογιαννίδης, Καλόγερος, Παπουτσίδης.  
Έπαιξαν ακόμα: Γκουντούλιας, Κοντός, Τσάμης, Κοτζατισογκλου  
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: (Καραμπατζάκης): Παπάζογλου, Μουρουζίδης, Κοτσαϊτσης, Δημητρίου,Μπεσπάρας, Πουρλουκάκης, Νικου, Στεφανίδης, Γάκης, Μπασδάρας, Σίσκος, Δαβίτης. 
Έπαιξαν ακόμα: Κούσης.
Σ.Ι.

ΑΣ Ιωνικός - ΑΕ Κοζάνης   2-4
Με το διπλό έφυγε η Α.Ε. Κοζάνης από τον Βαθύλακκο στο παιχνίδι που έγινε για την 21η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.  
Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη.  
Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 23′, κόντρα στην ροή του αγώνα, με σουτ του Στάθη Κωνσταντινίδη από κόρνερ του Ελευθεριάδη.  
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 24′ η ΑΕΚ ισοφάρισε μετά από πάσα του Γεωργιάδη και σουτ του Γιώργου Σικαλόπουλου, που κόντραρε και σε αμυντικό.  
Στο 28′ η ΑΕΚ γύρισε το σκορ μετά από πάσα του Δ. Χατζηζήση, ωραίο κοντρόλ και δυνατό αριστερό σουτ του Σικαλόπουλου.  
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να “καθαρίσει” το παιχνίδι και σημειώσε άλλα δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο.  
Στο 50′ μετά από μπαλιά του Γουρζουλίδη, που φαινόταν να ελέγχει ένας αμυντικός του Ιωνικού, ο Κυπαρίσης Μίχος μπήκε στην φάση, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-3.  
Στο 63′ η ΑΕΚ έκανε το 1-4 μετά από πάσα του Μίχου στον Σικαλόπουλο που έκανε μία ωραία προσποίηση και με δυνατό σουτ την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, σημειώνοντας άλλο ένα όμορφο γκολ.  
Στο 70′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Γκούπι από τον Πουτογλίδη πάνω στην γραμμή της περιοχής και δεύτερη κίτρινη στον Πουτογλίδη που αποβλήθηκε. 
Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο 71′ για το 2-4.  
Στα τελευταία 20 λεπτά και τις καθυστερήσεις η ΑΕΚ με 10 παίκτες πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.  Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ παρέμεινε στην 9η θέση με 21 βαθμούς ενώ ο Ιωνικός είναι στην 10η με 13.  
ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Α. Μακρυγιάννης): Παπακώστας, Δούφας (46′ Δ. Αναγνώστου), Κ. Μακρυγιάννης, Κανάβας, Κακλίδης, Πουλατσόγλου, Μητράγκας (81′ Ασλανίδης), Γκούπι, Β. Μακρυγιάννης (53′ Μαργαρίτης), Χ. Ελευθεριάδης, Ευστ. Κωνσταντινίδης.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος, Γεωργιάδης (78′ Αλ. Παπαδόπουλος), Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης (76′ Αθ. Χατζηζήσης), Τσιόκανος, Πουτογλίδης, Γουρζουλίδης (54′ Γκάργκας), Δ. Χατζηζήσης, Μίχος (76′ Τσίπης), Σικαλόπουλος.  Διαιτητής: Ζαφείρης.  Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πανυτσίδου.
Κ.Τ.

Δαναοί Κοζάνης - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας  0-3 
Συνεχίζει το κυνήγι του ΠΑΟ Κοίλων η Άρδασσα. 
Τα τέρματα πέτυχαν οι 7′, 55′ Μαυροματίδης, 61′ Τσελεγγίδης.
Οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Σερσέμη  για την Άρδασσα. 

Α.Ε. Περδίκκα-Α.Ο. Κρόκου 1-0  
Σκόπερ o Τσεμπερλίδης.
  
ΠΑΟ Κοίλων - Α.Σ Βελβεντού  1-1
Ισόπαλος με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης  και Βελβεντό, ενώ το εισιτήριο του τελικού, θα κριθεί στον δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει στο Βελβεντό. 
Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, με δύο γκολ, δύο κόκκινες, αρκετές δυνατές μονομαχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και «σύρραξη» στο τέλος, με τους ανθρώπους του Βελβεντού, να καταγγέλλουν ρατσιστική επίθεση σε παίχτη τους.  
Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, η οποία πήγε να ξεφύγει.  
Στα αγωνιστικά, το Βελβεντό προηγήθηκε στο 68ο λεπτό με γκολάρα του Δούμα, ενώ έπαιζε και με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μέτκο στο 59’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ισοφάρισε με “buzzer beater» στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον συνήθη ύποπτο, Στάθη Αθανασιάδη.  
Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης έχασε ευκαιρίες με τους Σαλονικίδη, Κυπίρτογλου, Ποσινακίδη, Αθανασιάδη και Ζιώγα, ενώ το Βελβεντό απείλησε με τους Σαββούδη, Γούτα και Δούμα.  
Οι γηπεδούχοι δεν εμφανίστηκαν καλοί συνολικά στην αναμέτρηση, αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι που μας έχουν συνηθίσει, αλλά στο τέλος έδειξαν πως έχουν μέταλλο, ισοφαρίζοντας κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. 
Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κυπίρτογλου στο 89ο λεπτό.  
Από την άλλη, το Βελβεντό πρέπει να είναι παραπάνω από ευχαριστημένο, αφού έκανε μία μεγάλη εμφάνιση, βγάζοντας πάθος και αυταπάρνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας τις βάσεις για να διεκδικήσει το εισιτήριο του τελικού στην έδρα του.  
Ο δεύτερος ημιτελικός δεν έχει οριστεί ακόμα από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης. 
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Γρηγοριάδης, Ντούκα, Ποσινακίδης (70’ Μαμκρίδης), Ζιώγας, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Νικολαΐδης, Σαλονικίδης (86’ Καρυπίδης), Σαμαράς (86’ Σαμαράς), Αθανασιάδης, Γιαμουρίδης (60’ Παπανικόπουλος)  
Βελβεντό: (Κουτσώνας) Τσέλιος,  Μέτκο, Πασχαλίδης, Λαμπρογιώτας (61’ Λαμπρογιώτας), Θώμογλου, Τζούτζας, Μουλασιώτης, Παπαδόπουλος, Γούτας, Σαββούδης (83’ Καρούζος Π.), Δούμας (93’ Καρούζος Α.) .
Διαιτητής: Κατής  Βοηθοί: Στεργιάδης, Ηλεκτρίδης.
T.S.

Α. Ε. Κοζάνης-Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 1-6
«Αέρας» η Άρδασσα πέρασε με «6αρα» από την Λευκόβρυση απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης.    
Ένα εύκολο μεσημέρι είχε το Σάββατο η ομάδα της Άρδασσας που με πρωταγωνιστές τους Μαυροματίδη που πέτυχε 3 γκολ και Τοπάλη που πρόσθεσε άλλα 2 κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-1 εκτός έδρας την ΑΕ Κοζάνης.  
Το σκορ άνοιξε ο  Μαυροματίδης με σουτ, ενώ ο Σαράντης Τοπάλης στο 27ο, θα σημειώσει 0-2 με δυνατό σουτ επίσης.  
Το 0-3 θα έρθει με τη συμπλήρωση μισής ώρας στον αγώνα και πάλι από τον Μαυροματίδη, ο οποίος στο 39ο έκανε «χατ-τρικ», και παράλληλα το 0-4 για την Άρσασσα.  
Στο 64′ λεπτό, ο Σερσέμης θα κάνει το 0-5 για να μειώσει στο 79ο ο Σικαλόπουλος.  
Το  τελικό 1-6 θα διαμορφώσει ο Τοπάλης στο 89′ λεπτό της αναμέτρησης, με καταπληκτικό σουτ και από μεγάλη απόσταση.     
Α.Ε. Κοζάνης: Φωτιάδης, Χατζηζήσης (68ο Βογιατζής),Ζάχος (58ο Τσοπανίδης), Παπαχαρίδης, Τσιόκανος (71ο Σπυριδόπουλος), Πουτογλίδης (58ο Γουρζουλίδης), Μίχος, Γκάργκας (58ο Παπαδόπουλος), Χατζηζήσης Δ., Σικαλόπουλος, Γεωργιάδης     
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος (76ο Λιάμης), Παναγιωτίδης (68ο Ελευθεριάδης), Μωυσιάδης, Ρωσσίδης Αγγ., Ρωσσίδης Μιχ., Βασίλας (46ο Μωυσιάδης), Σερσέμης (68ο Ξανθόπουλος), Τσελεγγίδης, Τοπάλης, Μαυροματίδης (46ο Μεντεσίδης) 

Βελβεντό – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-1 
Άφησε δύο βαθμούς στο Βελβεντό ο Μακεδονικός Σιάτιστας. 
Σε μια ηλιόλουστη μέρα κατάλληλη για ποδόσφαιρο Βελβεντό και Μακεδονικός Σιάτιστας έμειναν στο ισόπαλο 1-1. 
Σκορ που επετεύχθη σχετικά νωρίς, στο 13′ λεπτό μόλις του αγώνα. 
Η Σιάτιστα μπορεί να είχε την κατοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.  Οι φάσεις του παιχνιδιού  
Στο 3′ λεπτό από φάουλ του Δούμα, θα διώξει δύσκολα ο Ζιάρας και στην συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί. 
Στο 6′ λεπτό ένα σουτ του Καλογιαννίδη για την Σιάτιστα εντός περιοχής, θα διώξει δύσκολα ο Τσέλιος και στην συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.  
Στο 11′ λεπτό από κόντρα στον χώρο του κέντρου η μπάλα θα φτάσει στον Καλόγηρο που θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Τσέλιο, θα σπάσει δίπλα στον Καλογιαννιδη που με πλασέ θα ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.  
Στο 13′ λεπτό γρήγορη απάντηση του Βελβεντού στο γκολ της Σιάτιστας, από κάθετη πάσα του Μουλασιώτη στον Μέτκο, σουτ του τελευταίου εντός περιοχής θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 29′ λεπτό δυνατό σουτ του Μετκο εκτός περιοχής θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Ζιάρας. 
Στο 43′ λεπτό μεγάλο πλάγιο του Μέτκο, η μπάλα θα φτάσει στον Δούμα, θα γυρίσει, θα σουτάρει και η μπάλα θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζιάρα.  
Στο 75’λεπτό σέντρα του Μπούρτζου, χλιαρό σουτ του Καλογιαννίδη μπλοκάρει εύκολα ο Τσέλιος.  
Στο 78’λεπτό από πλάγιο του Μέτκο, ανάποδο ψαλίδι του Σαββούδη, μπλοκάρει εύκολα ο Ζιάρας.  
Στο 90’λεπτό φάουλ του Παπουτσίδη, λάθος διώξιμο του Τσιάμη, η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα περάσει κόρνερ.  
Α.Σ.Βελβεντό (Δημήτρης Κουτσώνας ) Τσέλιος, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θωμόγλου, Λάμπρογιώτας, Τζούτζας, Μουλασιώτης, Γούτας,Μαλιούσης ( 59′ Ευαγγελοπούλος ), Σαββούδης (88′ Τσιάμης),Δούμας( 90+ Σακούλας).   
Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης – Ιωαννίδης) Ζιάρας,Ηλίας( 65′ Παπουτσίδης), Αγκάστρα, Κοντός, Ντεμάϊ, Τσιούκρας, Σίμος (85′ Κοτζατισογλου), Μπούρτζος,Μπαλτζής, Καλόγηρος,Καλογιαννίδης.   
Διαιτητής: Καρατέρπος Α’ βοηθός Σάκκος, Β’ βοηθός Κάμπερ. 
Θ. Τ.

Α.Ο. Κρόκου – Τιτάν Σερβίων  1-1
Δεν ξεκολλάει από τον πάτο ο Κρόκος.
Σε ένα όμορφο παιχνίδι στο γήπεδο Κρόκου διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι το παιχνίδι του γηπεδούχου Α.Ο.Κρόκου με τον Τιτάν Σερβίων στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.   
Σε ιδανικές συνθήκες Γιάννης Τσιρέκας και Σωτήρης Μαυροδήμος παρέταξαν τις ομάδες τους με σκοπό την νίκη.  
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ορεξάτο Τιτάν Σερβίων,να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει την άμυνα του Κρόκου.  
Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 17′ λεπτό με πολύ ωραίο γκολ του Τακίδη μετά από εξαιρετική σέντρα του Μοσχόπουλου,κάνοντας το 0-1.  
Στο 18′ λεπτό δυνατό σουτ του Πέλεκα μεγάλη απόκρουση του Μούσιου σε κόρνερ.  
Ο Κρόκος πήρε την κατοχή και ανέβασε τις γραμμές του,πιέζοντας στο χώρο του κέντρου.  
Στο 21′ λεπτό οι γηπεδούχοι του Κρόκου κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Μάρκος Τσιάρας αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.  
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 22′ λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Εύθυμη  Νέστορα για τον Τιτάν Σερβίων να σκοράρει σουτάροντας άουτ.  
Στο 38′ λεπτό με ωραίο σουτ στο “γάμα” της εστίας του Τζέλλου ο Γιάννης Καρανάνος με ωραίο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 54′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Κρόκο με τον Σταυρίδη σε γυριστό σουτ και από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τζέλλου.  
Στο 75′ δυνατό σουτ του Σταυρίδη η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Τζέλλου και θα φύγει άουτ.  
Το παιχνίδι έληξε 1-1 με το σκορ να κρίνεται δίκαιο.  
Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κρόκος έφτασε τους 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με τον Περδίκκα.  
Ο φιλοξενούμενος Τιτάν Σερβίων έφτασε τους 28 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό Κοζάνης.   
Α.Ο.Κρόκου (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας,Καρανάνος,Μανώλας,Αργυρόπουλος,Τσέπουρας, Βογδόπουλος,Τσιάρας,Μπελής, Καραδήμος,Σταυρίδης  
Στον πάγκο έκατσαν οι:Μουσαφείρης,Τούνας,Γκανάτσιος,Τζιάστας,Κακαρέτσας,Τότσκας, Ρούσης ,Ντανάτσας, Σακκούλας   
Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος,Μουρατίδης,Μαρούδης, Νταραμπάς, Διβηκέλης,Νέστορας Αθ,Μοσχόπουλος,Σαλτσίδης,Τακίδης,Νέστορας Ευθ,Πελέκας  
Στον πάγκο έκατσαν οι: Αντωνόπουλος,Βήττας,Βαβλιάρας,Πάσχος, Λαβαντσιώτης,Μπάκανος, Μαυροδήμος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος.   
Διαιτητής: Ζαφείρης  Βοηθοί: Γάτσου – Τζιαμπάζης.
Α.Α. 

Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΣ Ιωνικός 4-0       
Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό Κοζάνης που επιβλήθηκε του Ιωνικού περιοχής Βαθυλάκκου με σκορ 4-0.  
Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού.  
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστεί δυσκολεύοντας τον Μακεδονικό που ξεκλείδωσε την άμυνα του Ιωνικός στο 40 ' με τον Ματούλα να γράφει το 1-0. 
Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός σημείωσε άλλα τρία γκολ με Τζέλο, Κεΐσογλου και Ματούλα παίρνοντας τη νίκη με σκορ 4-0.  
Ο Ιωνικός απείλησε από τη μεριά του δύο φορές με τον Κωνσταντινίδη και μία με τον Μακρυγιάννη.   
Το φιλμ του αγώνα  
Στο7' σέντρα Ματούλα , γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του  Δημήτρη Τζέλου, άουτ. 
Στο 13' Σουτ Δημήτρη Τζέλου   διώχνει ο Παπακώστας, ο Σακαλής παίρνει το ριμπάουντ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός τον σημειώνει ως οφσάιντ. 
Στο 30' διαγώνιο σουτ Κεΐσογλου, λίγο έξω. 
Στο 40' παράλληλη μπαλιά Δημήτρη Τζέλου κι ο Ματούλας από κοντά θα ανοίξει το σκορ 1-0. 
Στο 42' σουτ Κωνσταντινίδη , ωραία διώχνει σε κόρνερ ο Μεντεσίδης. 
Στο 46' ο Κωνσταντινίδης θα φύγει στην αντεπίθεση θα αποφύγει τον Μεντεσίδη , από πλάγια θέση όμως θα σουτάρει άουτ. 
Στο 54' ωραία μπαλιά Μετικάνου στον Δημήτρη  Τζέλο, που θα στοπάρει ωραία και μέσα από την περιοχή θα σημειώσει το 2-0. 
Στο 56' ο Ματούλας, θα βγάλει τη σέντρα κι ο Κεΐσογλου με τακουνάκι θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. 
Στο 62' σουτ Μαλούτα, αποκρούει ο Παπακώστας. 
Στο 76' σουτ Μπέσα, λίγο έξω. 
Στο 80' ωραία προσπάθεια Νάνου δίνει στον Ματούλα που θα γράψει από κοντά το 4-0.    
Μακεδονικός Κοζάνης ( Μαλούτας): Μεντεσίδης, Πολυχρονιάδης (70' Μαντζιώκας), Σακαλής, Μαλούτας, Τζέλος Θ. (80' Φεϊζίδης), Ματούλας, Τζέλος Δ., Μόσχος (80' Κοβαλέγγος),  Κεΐσογλου  (57' Νάνος), Μετικάνος (70' Στεφανίδης), Ευθυμιάδη.     
ΑΣ Ιωνικός (Μακρυγιάννης): Παπακώστας, Μακρυγιάννης Κ., Δούφας (69' Μαργαρίτης), Κανάβας, Γκούπι, Μπέσας, Ντάμαλης, Ασλανίδης, Μακρυγιάννης Β, Ελευθεριάδης Χρ. Κωνσταντινίδης.   
Διαιτητής: Πελετίδης Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Πραχάλης.
Γ.Κ.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Π.Α.Ο. Κοίλων 0-6
Εύκολο «διπλό» του ΠΑΟ Κοίλων στην Πτολεμαΐδα. 
Με εντυπωσιακή νίκη προχώρησε ο ΠΑΟ Κοίλων στην 20η αγωνιστική της ΕΠΣ Κοζάνης.  Πιο συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος κέρδισε εύκολα με 6-0 στην Πτολεμαΐδα τον Ατρόμητο.
Πρωταγωνιστής και πάλι ο Αθανασιάδης, πέτυχε πέντε τέρματα (30’45’ 50′ 64′ 88′), και άλλο ο Ζιώγας (80′). 

Δαναοί Κοζάνης-Α. Ε. Κοζάνης   2-2   
Ισόπαλο με 2-2 τελείωσε το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στους Δαναούς και την Α.Ε. Κοζάνης που έγινε στο γήπεδο Καλαμιάς κάτω από βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα.  Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ, με δυνατές μονομαχίες, κάποιες αψιμαχίες, διαμαρτυρίες προς τους Καστοριανούς διαιτητές, πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ.  
MVP της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας των Δαναών Ζερβανταρίδης που έκανε μία σειρά εντυπωσιακών αποκρούσεων.  
Βάση ευκαιριών η ΑΕΚ αδικείται από το αποτέλεσμα καθώς για άλλη μία φορά οι κιτρινόμαυροι δημιούργησαν αρκετές φάσεις αλλά βρέθηκαν απέναντι σ’ έναν τερματοφύλακα που “κατέβασε τα ρολά”.  
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 8′ μετά σέντρα του Βουνοτρυπίδη και κεφαλιά του Γιώργου Σικαλόπουλου που εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του Δημήτρη που έφυγε από την ζωή πριν λίγες μέρες.  
Οι Δαναοί ισοφάρισαν στο 35′ με γυριστή κεφαλιά του Σάκη Τσικόπουλου στο πρώτο δοκάρι μετά από φάουλ-σέντρα του Καραγιάννη από πλάγια δεξιά.  
Με την λήξη του ημιχρόνου (45′) οι Δαναοί έκαναν την ανατροπή με δυνατό σουτ του Τριαντάφυλλου Μπαλτζή που βρήκε και σε αμυντικό και κατέληξε στην γωνία.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά αλλά τρείς φορές ο Ζερβανταρίδης έσωσε την ομάδα του, στο 46′ σε κοντινό πλασέ του Σικαλόπουλου από πάσα του Γκάργκα, στο 51′ σε τετ-α-τετ του Σικαλόπουλου από πάσα του Μίχου και στο 54′ σε γωνιακό σουτ του Μίχου (στην επαναφορά ο Σικαλόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ).  
Τελικά στο 56′ η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτυ του Σικαλόπουλου μετά από ανατροπή του Μίχου από τον Λ. Παπαδόπουλο.  
Το παιχνίδι στην συνέχεια ήταν σχετικά αμφίρροπο, με την ΑΕΚ να χάνει τις καλύτερες ευκαιρίες όταν ο Ζερβανταρίδης και πάλι είπε “όχι” στο 73′ σε φάουλ του Σικαλόπουλου στο “Γ”, στο 76′ σε εναέριο βολέ του Σικαλόπουλου από σέντρα του Χατζηζήση και τέλος στο 90′ σε τετ-α-τετ του Μίχου από πάσα του Σικαλόπουλου.  Ενδιάμεσα οι Δαναοί είχαν μία καλή ευκαιρία στο 74′ όταν μετά από μακρινό φάουλ του Καραγιάννη ο Φωτιάδης δεν συγκράτησε την μπάλα κι ο Στάθης από κοντά την έστειλε άουτ.  
Το τελικό αποτέλεσμα άφησε μία πικρία στους κιτρινόμαυρους που θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από την έδρα μιάς δυνατής ομάδας όπως οι Δαναοί.  
ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Θεόφιλος Παπαδόπουλος): Ζερβανταρίδης, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης, Τζήκας, Θ. Παπαδόπουλος, Λ. Παπαδόπουλος, Μεντεσίδης (89′ Τριαντάφυλλος), Πολύμερος (72′ Στάθης), Τσικόπουλος, Μπαλτζής, Βρόϊκος (25′ Τζουρμανάς, 72′ Δημητρίου).  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος, Βουνοτρυπίδης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Πουτογλίδης (89′ Βογιατζής), Μίχος, Γκάργκας (73′ Γουρζουλίδης), Δ. Χατζηζήσης, Σικαλόπουλος.  
Διαιτητής: Κύρκος (Καστοριάς).  Βοηθοί: Πανταζής (Καστοριάς), Νεστορίδης (Καστοριάς).
Κ.Τ.

Μακεδονικός Σιάτιστας - Α.Ε. Περδίκκα  1-0
Δύσκολο «τρίποντο» του Μακεδονικού Σιάτιστας.     
Μία αρκετά δύσκολη νίκη κατάφερε να πάρει η ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας, κερδίζοντας με σκορ 1-0 την Α.Ε. Περδίκκα.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Λιγοστός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Σιάτιστας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, η οποία ήταν «ντέρμπι» από την αρχή έως και το τέλος, χωρίς να δούμε βέβαια πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με το πάθος παρ’ όλα αυτά να υπερτερεί από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ενώ σε αρκετά σημεία και κυρίως στο δεύτερο μέρος, είχαμε ένταση, με τις «εστίες φωτιάς» να είναι αρκετές, χωρίς όμως να ξεφεύγει η κατάσταση.  
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, σκόραρε ο Ηλίας Καλογιαννίδης στο 16ο λεπτό, σε μία φάση όπου διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι του Περδίκκα, ζητώντας οφσάιντ, με την σημαία του βοηθού Πελετίδη να μένει κάτω.  
Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από την κερκίδα, την στιγμή που ο Ηλίας κάνει την μπαλιά προς τον Καλογιαννίδη, ο επιθετικός της Σιάτιστας είναι εκτεθειμένος.  
Στα αγωνιστικά, η πρώτη φάση θα έρθει για τους γηπεδούχους στο 11ο λεπτό, εκεί όπου ο Βασίλης Σίμος θα απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.  
Στο 16ο λεπτό, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Ηλίας με ωραία μακρινή μπαλιά θα βρει τον προωθημένο Καλογιαννίδη, ο οποίος θα πάρει την μπάλα, θα μπει στην περιοχή και ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Μήτκα, γράφοντας το 1-0 για τον Μακεδονικό Σιάτιστας, μέσα σε πανηγυρισμούς. 
Στο 34ο λεπτό, ο Μπούρτζος από κοντινή απόσταση θα χάσει μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.  
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Βασίλης Μπατσής θα γυρίσει πολύ ωραία μέσα στην περιοχή με την μπάλα, εκεί όπου θα πλασάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Μήτκας θα αποκρούσει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, ο Περδίκκας θα φτάσει μία «ανάσα» από την ισοφάριση, με τον Συμεωνίδη να εκτελεί το κερδισμένο φάουλ της ομάδας του και τον Τζουβάρα από κοντινή απόσταση μέσα στην περιοχή να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Ζιάρας θα του πει «όχι», κάνοντας τεράστια απόκρουση σε κόρνερ, σώζοντας την Σιάτιστα από την ισοφάριση.  
Στο 61’ ο  Συμεωνίδης θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ζιάρας θα μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.  
Από εκεί και πέρα η Σιάτιστα κοίταξε να προφυλάξει περισσότερο το υπέρ της προβάδισμα, με τον Περδίκκα να πιέζει για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρνει.  
Μετά το τελευταίο «σφύριγμα» της λήξης από τον κύριο Κεχαγιά, υπήρξε μία μικρή ένταση, χωρίς όμως να δίνεται συνέχεια, με τις ομάδες να ηρεμούν πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.
Με αυτή τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 39 βαθμούς, ενώ η Α.Ε. Περδίκκα παρέμεινε στην 4η θέση με 34 βαθμούς.  
Την επόμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» θα παίξουν εκτός έδρας με το Βελβεντό, ενώ  Περδίκκας θα κάνει το ρεπό του.  
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζιάρας, Ηλίας, Ματέο, Μπατσής Χ., Μπούρτζος, Τσιούκρας, Σίμος Β., Αγκάστρα (65’ Παπουτσίδης), Μπατσής Β. (85’ Μπούρτζος Π.), Καλογιαννίδης, Καλόγερος (79’ Κοντός)  
Α.Ε. Περδίκκα: (Θεοδωρίδης) Μήτκας, Θεοδωρίδης (85’ Mocanu), Σαββάκης (67’ Έμερσον), Καζανάς, Τζουβάρας, Τσιντός, Συμεωνίδης, Τσεμπερλίδης, Βλάχου (67’ Γκρίζης), Ρέλκας, Μαράσι. 
Διαιτητής: Κεχαγιάς  Α’ Βοηθός: Πραχάλης  Β’ Βοηθός: Πελετίδης.  
T.S.
  
Π.Α.Ο. Κοίλων-Βελβεντό  2-0 
Το βιολί του ο ΠΑΟ Κοίλων άλλη μια νίκη επί της αξιόμαχης ομάδας του Βελβεντού. Μια νίκη αφιερωμένη στον Ευθύμη Παπαδόπουλο και στον Μιχάλη Πιτσίκο.  
Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΠΑΟ Κοίλων και συνεχίζει αήττητος προς τον τίτλο.    
Ο ΠΑΟ Κοίλων με δύο γκολ του Νικολαΐδη και του Αθανασιάδη  καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.  

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας-Μακεδονικός Κοζάνης  4-1 
Σούπερ ανατροπή για τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.
Μπορεί ο Μακεδονικός να προηγήθηκε αλλά η Άρδασσα  φανερά καλύτερη  από το 25' και μετά δεν άφησε στον μέτριο  Μακεδονικό περιθώρια να ελπίζει πως θα έφευγε  απο το παιχνιδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. 
Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ  0-1 με τον Σακαλή αλλά οι γηπεδούχοι πριν κλείσει το Α ημίχρονο με δύο όμορφα  γκολ  του Τοπάλη και του Ρουσσάκη Στ. σε δύο λεπτά (38' και 40' ) γύρισαν το ματς  στο 2-1.
Στο δεύτερο μέρος  ο Μέγας Αλέξανδρος συνέχισε  να πιέζει και με γκολ του Βασίλα στο 57' και του Σιδηρόπουλου στο 80' διαμορφωσε το τελικο  4-1.  
Ο Μακεδονικός από το 58' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κεϊσίδη.   
Μία κόκκινη που όπως υποστήριξε ο Μακεδονικός  κρίνεται αυστηρή αφού ναι μεν η μπάλα βρήκε το χέρι του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, αλλά στη συνέχεια της φάσης αφού ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα η Αρδασσα σημείωσε γκολ .  
Σύμφωνα με τον τελευταίο  κανονισμό ο παίκτης που υποπίπτει  σε  παράβαση(χέρι) δεν τιμωρείται εάν η  μπάλα στη συνέχεια της φάσης καταλήξει στα δίχτυα   με τον  διαιτητή να  έχει αφήσει προηγουμένως το πλεονέκτημα στην  ομάδα που βρίσκεται στην επίθεση.  Η απόφαση αυτή να τονίσουμε  όμως,  δεν επηρέασε το τελικό αποτελεσμα αλλά ούτε και  μειώνει τη δίκαιη νίκη των γηπεδούχων .  
Στο 4' φάουλ Μετικάνου μέσα στην περιοχή, κεφαλιά Κεΐσογλου μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.  
Στο 14' σουτ Τοπάλη λίγο έξω.  
Στο 16' σέντρα Κεΐσογλου χάνει τη μπάλα ο Χρυσοστομίδης κι απο κοντά ο Σακαλής κάνει το 0-1.  
Στο 38' με συρτο σουτ του Τοπάλη γίνεται το 1-1  
Στο 47' κόρνερ Τοπάλη σουτ Ρωσσίδη Α κόντρα κόρνερ.  
Στο 55' μπαλιά Κεΐσογλου Στο δεύτερο δοκάρι , σουτ Τζέλλου Δ , λίγο έξω.  
Στο 57'  με ωραίο σουτ ο Βασίλας θα γράψει το 3-1  
Στο 60' δεύτερη κίτρινη κόκκινη στον Κεϊσίδη  
Στο 80' με σουτ ο Σιδηρόπουλος θα ανεβάσει τον δείκτη του δκορ στο 4-1.   
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης ):  Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλο,Ρωσσίδης Μ (81' Ξανθόπουλος), Μωυσιάδης Θ, Ρωσσίδης Α, Βασίλας (62' Τσελενγγίδης), Σερσέμης, Ρουσσακης Ε (62' Παναγιωτίδης), Τοπάλης (81' Ελευθεριάδης), Μαυροματίδης (81' Μωυσιάδης Α.).    
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας):  Βαρυτιμίδης, Μόσχος, Πολυχρονιάδης (73' Στεφανίδης), Κεϊσίδης, Ευθυμιάδης, Μαλούτας (60' Ματζώκας), Μετικάνος (80' Μέρος), Σακαλής, Τζέλος Θ, Τζέλος Δ. (80' Παπαδόπουλος), Κεΐσογλου (80' Φεϊζίδης).    
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Βοηθοί: Πραχάλης,  Σίας  Κ. 
Γ.Κ.

Α.Ε. Περδίκκα-Π.Α.Ο. Κοίλων  0-1 
Διπλό τίτλου για τον Π.Α.Ο. Κοίλων!  
Σπουδαίο διπλό για τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟ Κοίλων μέσα στη δυνατή ομάδα του Περδίκκα  με σκορ 0-1.  
Οι γηπεδούχοι που παρουσίασαν μια πάρα πολύ καλή εικόνα,  μπορούν να τα έχουν και με την τύχη τους αφού είχαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια για να σημειώσουν γκολ.  
Ατυχία , αστοχία αλλά και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Κοίλων Γρηγοριάδης έβαλαν στοπ στους επιθετικούς του Περδίκκα.  
Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μαντζώλα καλπάζουν προς τον τίτλο.  
Ακόμα κι όταν η απόδοση τους  δεν είναι καλή και δεν τους βγαίνει το ματς, έχουν τον τρόπο και καταφέρνουν να το  κερδίζουν .  
Σίγουρα χρειάζεται και "το άστρο" αλλά τίποτα δε γίνεται μόνο στην τύχη.   
Οι ποδοσφαιριστές  του ΠΑΟ Κοίλων  πιστοί στο στυλ,  και στο ποδόσφαιρο που θέλει ο Βασίλης Μαντζώλας αλλά  μέσα από την ποιότητά τους  και από τον τρόπο που αγωνίζονται  καταφέρνουν  να παίρνουν το αποτέλεσμα.  
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 5' Αθανασιάδης σουτ άουτ.  
Στο 18' φάουλ Συμεωνίδη στην καρδιά της άμυνας κεφαλιά Τσεμπερλίδη από κοντά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.   
Στο 25' διπλή ευκαιρία για τον Περδίκκα με τον Τσεμπερλίδη, ωραία προσπάθεια, πρώτο σουτ κόντρα δεύτερο σουτ από κοντά διώχνει σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης.  
Στο 26' σουτ Βλάχου αποκρούει ο Γρηγοριάδης, δεύτερο σουτ Μαράσι άουτ.  
Στο 30' μπαλιά τετ α τετ του Ρέλκα στον Συμεωνίδη πλασάρει αποκρούει και πάλι ο Γρηγοριάδης.  
Στο 43' κόρνερ Ποσινακίδη κεφαλιά Αθανασιάδη άουτ  
Στο 50' Ρέλκας μπαλιά στον Τσεμπερλίδη πλασάρει τον εξερχόμενο Γρηγοριάδη, η μπάλα περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.     
Στο 62' ο Ποσινακίδης παράλληλη μπαλιά προς στην εστία κι ο Γιαμουρίδης  από κοντά θα σημειώσει το 0-1.  
Στο 72' φάουλ Αθανασιάδη αποκρούει σε κόρνερ ο Μήτκας.  
Στο 75' σέντρα Θεοδωρίδη , αδύναμο πλασέ Τσεμπερλίδη , μπλοκάρει ο Γρηγοριάδης.  
Στο 77' κοντινή κεφαλιά Έμερσον.  
Στο κάθετο δοκάρι, η μπάλα δεν απομακρύνεται φτάνει πάλι στον Έμερσον πλασέ κοντινό,  άουτ.  
Στο 83' αντεπίθεση των Κοίλων με τον Αθανασιάδη ανατρέπεται έξω από την περιοχή από τον Μήτκα με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα, με 10 συνεχίζει ο Περδίκκας.  
Στο 88' σουτ Συμεωνίδη στο οριζόντιο δοκάρι.    
Α.Ε Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Μήτκας, Τσάρβας (75' Desousa),  Σαββάκης,  Καζανάς, Τζουβάρας, Τσιντός,  Συμεωνίδης,  Τσεμπερλίδης,  Βλάχου (70' Θεοδωρίδης),  Ρελκας, Μαράσι (82' Γκρίζης).     
ΠΑΟ Κοίλων (Ματζώλας): Γρηγοριάδης,  Ποσινακίδης (87' Μακρίδης),  Ντούκα,  Ζιώγας,  Μαντώς, Κυπίρτογλου,  Σαλονικίδης,  Σαμαράς (87' Τσιφτσής),  Γιαμουρίδης (81' Καρυπίδης) Αθανασιάδης,  Νικολαΐδης (67' Τρούπκος).     
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Βοηθοί: Πραχάλης,  Σίας Κ.
Γ.Κ.

Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Κοζάνης 2-0
Πήρε το Κοζανίτικο ντέρμπι ο Μακεδονικός Κοζάνης  με σκορ 2-0.   
Τα δυο γκολ που έκριναν τη συνάντηση σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.   
Το 1-0 έγινε στο 69'  με σουτ μέσα από την περιοχή του Πολυχρονιάδη μετά από κόρνερ του Νάνου και το 2-0 στο 83' με το Νάνο να κάνει ωραία προσπάθεια,  την κατάλληλη  στιγμή να δίνει έτοιμο γκολ στο Δημήτρη Τζέλο που δεν αστόχησε από κοντά γράφοντας το τελικό 2-0.  
Το παιχνίδι διεξήχθη  στη Νέα Νικόπολη και κράτησε το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που το παρακολούθησε ως το τέλος.  
Ο Μακεδονικός είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με την Α.Ε .Κοζάνης να κοιτάει περισσότερο την άμυνα της και να είναι αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις που επιχειρούσε όταν της το επέτρεπαν οι καταστάσεις.  
Ο Μακεδονικός είχε και ένα δοκάρι με τον Θωμά Τζέλο  στο πρώτο ημίχρονο.     
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 18' σουτ Πουτογλίδη, άουτ.  
Στο 20' σουτ Κεΐσογλου, άουτ.  
Στο 21’  σουτ μακρινό Τζέλου Θ.,  στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 28' διαγώνιο σουτ Γουρζουλίδη, άουτ.  
Στο 35' σουτ Μίχου, διώχνει ο Βαρυτιμίδης.  
Στο 53' ένα - δύο Νάνου Σακαλή, σουτ του Σακαλή σε κόρνερ διώχνει ο Φωτιάδης.  
Στο 69' κόρνερ Νάνου και με μονοκόμματο σουτ ο Πολυχρονιάδης ανοίγει το σκορ 1-0.  
Στο 83' ωραία προσπάθεια Νάνου, έτοιμο γκολ στο Τζέλο που από κοντά θα γράψει το 2-0.  
Στο 93' κλέβει ο Μέρος δίνει στον Τζέλο Δ., σουτ άουτ.    
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας):  Βαρυτιμίδης,  Πολυχρονιάδης (85’ Ματζώκας), Κεϊσίδης,  Σακαλής,  Μαλούτας,  Τζέλος Θ. (60’ Ευθυμιάδης),  Τζέλος Δ,  Μόσχος,  Κεΐσογλου (73’ Στεφανίδης),  Μετικάνος,  Νάνος (85’ Μέρος).    
ΑΕ Κοζάνης (Μίχος): Φωτιάδης,  Ζάχος (69’ Παπαδόπουλος),  Βουνοτρυπίδης,  Κακουλαντωνάκης,  Παπαχαρίσης,  Τσιόκανος,  Πουτογλίδης,  Μίχος,  Γκάργκας (78’ Τσίπης),  Γουρζουλίδης (59’ Σικαλόπουλος),  Χατζηζήσης  Δ.     
Διαιτητής: Πελετίδης  Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης.
Γ.Κ.

Α.Ο. Κρόκου – Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας 2-5 
Την εντός έδρας ήττα, με το ευρύ 2-5 γνώρισε η νεανική ομάδα του Κρόκου,από την πιο έμπειρη και με διαφορετικούς στόχους ομάδα της Άρδασσας.   
Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές και την ηλιοφάνεια να βοηθά στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου Κρόκου,50 και πλέον φίλοι της γηπεδούχου ομάδας και της φιλοξενούμενης βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι.  
Ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι με σημαντική κατοχή της μπάλας και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, είχαν την δυνατότητα να βγαίνουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις και να δημιουργούν “ρήγματα” στις πλευρές της άμυνας ποτέ με τον Σιδηρόπουλο και πότε με τον Ανέστη Ρουσάκη, αλλά για ακόμη μια αγωνιστική η παρουσία του πορτιέρο Νίκου Μούσιου των γηπεδούχων ήταν καταλυτική, με πολλές και σημαντικές αποκρούσεις.  
Στο κέντρο επιβλητική η παρουσία των Σαράντη Τοπάλη, Γιώργη Μαυροματίδη και Χρήστου Σερσέμη, που με πολύ ποιότητα και τρέξιμο κατάφεραν να “ανοίξουν” την άμυνα του Κρόκου, που παρ’ όλα αυτά δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων.  
Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από τα γρήγορα γκολ των Στάθη Ρουσσάκη στο 12′ λεπτό να κάνει το 0-1,και δύο λεπτά αργότερα στο 14′ λεπτό ο Θοδωρής Σιδηρόπουλος να πετυχαίνει με ωραίο σουτ το 0-2.  
Η ομάδα του Κρόκου προσπάθησε να αντιδράσει περνώντας μέτρα στο παιχνίδι με κύριους “εκφραστές” των επιθέσεων της τον Μάρκο Τσιάρα και τον Νίκο Βογδόπουλο.  
Ενώ ο Κρόκος προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις έξω από την εστία του Σαραντινέλλη,και κόντρα στην ροή,στο 40′ λεπτό ο “αειθαλής” Γιώργης Μαυροματίδης με ωραίο σουτ θα κάνει το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η διάθεση και η  ταχύτητα των φιλοξενούμενων ”έπεσε”,αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Κρόκος και στο 66′ λεπτό μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τσιάρας κάνοντας το 1-3 και μειώνοντας το σκορ του αγώνα.  
Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους,και να κάνουν πολλά και αβίαστα λάθη.  
Στο 73′ και σε αντεπίθεση της ομάδας της Άρδασσας ο Παναγιωτίδης που πέρασε ως αλλαγή κατάφερε να στείλει για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μούσιου και να κάνει το 1-4.  
Στο 79′ ο Γιώργης Μαυροματίδης έκανε το 1-5 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.  
Οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος προσπάθησαν και πάλι να ισσοροπήσουν και κατάφεραν τελικά να μειώσουν περαιτέρω στο 90′ λεπτό με τον Σταυρίδη,που είχε περάσει ως αλλαγή με ωραίο πλασέ κάνοντας το τελικό 2-5.  
Διαιτητής: Καρατζίδης (ΕΠΣ Καστοριάς)  Βοηθοί: Τρυφόπουλος – Νεστορίδης (ΕΠΣ Καστοριάς)   
Α.Ο. Κρόκου (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος, Γιαννόπουλος, Καρανάνος, Μανώλας, Βογδόπουλος, Τσιάρας, Τζιάστας, Μπελής, Σιδηρόπουλος, Νεοφυτίδης.  
Στον πάγκο έκατσαν: Καραδήμος, Αργυρόπουλος,Τούνας, Καραθανάσης, Μουσαφίρης, Ουσταγιαννίδης, Ντανάτσας, Σακκούλας, Σταυρίδης.   
Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας (Τέλης Καλπακίδης) Σαραντινέλλης, Σιδηρόπουλος,Μωυσιάδης Α,Μωυσιάδης Θ,Ρωσσίδης Α,Ρωσσίδης Μ,Βλάχου, Σερσέμης,Ρουσάκης, Τοπάλης,Μαυροματίδης.  
Στον πάγκο έκατσαν: Τσελεγγίδης, Ξανθόπουλος, Παναγιωτίδης, Χρυσοστομίδης, Ελευθεριάδης, Βασίλας, Σαουλίδης, Μεντεσίδης, Λιάμης. 
Α.Α.

Τιτάν Σερβίων - Μακεδονικός Σιάτιστας 2-4 
Σε ένα όμορφο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Σερβίων ο φιλοξενούμενος Μακεδονικός Σιάτιστας κέρδισε με 2-4 τον γηπεδούχο Τιτάν Σερβίων.   
Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπατσής στο 40′ λεπτό της αναμέτρησης.  
Ο Τιτάν ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Εύθυμη Νέστορα σε 1-1 στο 45+1 και λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος.  
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό ο Αγκάστρα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Μακεδονικό Σιάτιστας με 1-2.  
Ενώ στο 55′ λεπτό ο Μπατσής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αύξησε την διαφορά κάνοντας το 1-3.  
Στο 60′ λεπτό οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευθ.Νέστορα,ενώ το τελικό 2-4 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε στο 70′ λεπτό ο Καλογιαννίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.  
Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Μουρατίδης, Μαρούδης, Ντάραμπας,  Διβηκέλης, Νέστορας Αθ, Μοσχόπουλος, Σαλτσίδης, Πελέκας, Μαυροδήμος, Νέστορας Ευθ.   
Στον πάγκο έκατσαν οι : Αντωνόπουλος, Βαβλιάρας, Βήττας Ιωαν, Βήττας Θεόδ,  Παπαδόπουλος, Δήμος, Μαραμής, Χρυσοστομίδης, Τακίδης.
Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης-Ιωαννίδης) Ζιάρας, Ηλίας, Ντεμάϊ, Μπατσής Χρ,  Μπούρτζος, Τσιούκρας, Σίμος, Αγκάστρα, Μπατσής Β, Καλογιαννίδης, Καλόγηρος.   
Στον πάγκο έκατσαν οι: Κοντός, Μπούρτζος Π, Σίμος Χρ, Ζηνόβιος, Γκουντουλιάς, Τσάμης, Κοτζατίσογλου, Παπουτσίδης.
Διαιτητής: Δούμτσης (ΕΠΣ Φλώρινας)  Βοηθοί: Μαδίας – Κεβρεκίδης (ΕΠΣ Φλώρινας)  Γιατρός αγώνα: Πιτσιάβας Χρυσοβαλάντης.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Δαναοί Κοζάνης   1-3
Συνεχίζουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις οι Δαναοί.
Σκόρερ: 10′ Τσικόπουλος, 44′ Σίσκος, Γ, Μπαλτζής.

Π.Α.Ο Κοίλων - Τιτάν Σερβίων  4-0 
Τη νίκη με σκορ 4-0 πήρε η ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης, κόντρα στον Τιτάν Σερβίων, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γιαμουρίδης, Σαμαράς, Αθανασιάδης και Καρυπίδης.  Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα των Κοίλων έφτασε τους 41 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. 
Την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν εκτός έδρας με την Α.Ε. Περδίκκα.  
Από την άλλη, ο Τιτάν Σερβίων παρέμεινε στην 6η θέση με 27 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Σιάτιστας.  
ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης: (Βασίλης Μαντζώλας) Γρηγοριάδης, Μακρίδης, Ντούκα, Ζιώγας, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Σαμαράς, Σαλονικίδης, Τρούπκος, Αθανασιάδης, Γιαμουρίδης  
Τιτάν Σερβίων: (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Μουρατίδης, Τακίδης, Ντάραμπας, Διβηκέλης, Νέστορας Αθ., Δήμος, Μαυροδήμος, Μοσχόπουλος, Νέστορας Ευθ., Πελέκας 

ΑΕ Κοζάνης - ΑΟ Κρόκου 4-1   
Εμφατική νίκη με 4-1 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης από τον Α.Ο. Κρόκου στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο Γήπεδο Λευκόβρυσης. 
Οι κιτρινόμαυροι δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και πήραν μία απόλυτα δίκαιη νίκη.  Πρωταγωνιστής ο 17χρονος Κυπαρίσης Μίχος που πέτυχε χατ-τρικ, μάλιστα εκτελώντας χρέη αρχηγού.  
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Σικαλόπουλου που έφυγε από την ζωή.    
Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μονόλογος της ΑΕΚ.  
Στο 32′ ο Τσιόκανος έδωσε στον Μίχο που ελίχθηκε από τα δεξιά και με υπέροχο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0.  
Στο 38′ ο Μίχος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά έκανε το 2-0.  
Στο 41′ ο Κρόκος μείωσε σε 2-1 με μακρινό απ’ ευθείας φάουλ του Ντανάτσα από πλάγια δεξιά.  
Στο 43′ όμως η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων όταν ο Γουρζουλίδης έκανε την σέντρα,  ο Γκάργκας μέσα στην περιοχή έκανε το κοντρόλ κι έστρωσε στον Δημήτρη Χατζηζήση που με αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρόκος προσπάθησε να ανέβει ψηλότερα χωρίς όμως να απειλεί. 
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με καλή αμυντική λειτουργία δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι μπορεί να κινδυνεύσει.  
Προς το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ θα μπορούσε να διευρύνει περισσότερο το σκορ καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Δ. Χατζηζήση στο 78′, Γκάργκα στο 82′, Βογιατζή στο 85′ και Μίχο στο 90′.  
Τελικά στο 92′, μετά από προσπάθεια και πάσα του Βογιατζή, ο Μίχος με σουτ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, σημειώνοντας το τελικό 4-1.    
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (66’ Ζάχος), Βουνοτρυπίδης,  Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Πουτογλίδης, Μίχος, Γκάργκας (89’ Τσίπης), Γουρζουλίδης (82’ Βογιατζής), Δ. Χατζηζήσης (89’ Α. Χατζηζήσης).    
Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Καραθανάσης, Γιαννόπουλος (89’ Σακκούλας), Καραδήμος (46’ Μπελής), Καρανάνος, Μανώλας, Αργυρόπουλος, Τσέπουρας (78’ Τούνας), Βογδόπουλος, Τσιάρας, Τζιάστας (46’ Νεοφυτίδης), Ντανάτσας (78’ Ουσταγιαννίδης).    
Διαιτητής: Τζιουβάρας. Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας.
Κ.Τ.   

Δαναοί Κοζάνης - Μακεδονικός Κοζάνης 0-0 
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στην Καλαμιά μεταξύ των Δαναών και του Μακεδονικού  Κοζάνης.  
Έγινε ένα αμφίρροπο  παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες  στο χώρο του κέντρου, με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα. 
Ο δυνατός αέρας όμως  που φυσούσε  δυσκόλευε τις προσπάθειες και των εικοσιδύο  ποδοσφαιριστών με συνέπεια  το παιχνίδι να μη διεκδικεί δάφνες ποιότητας..  
Σε γενικές γραμμές το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τους Δαναούς να δείχνουν για ένα ακόμη παιχνίδι πως δίκαια τους αποκαλούν ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.  
Για τον Μακεδονικό ήταν το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα  και η μοναδική φορά που δε σημείωσε  κάποιο γκολ.  
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 2' σουτ Κεΐσογλου, άουτ.  
Στο 5’  δυνατό σουτ Κεΐσογλου με τα πόδια διώχνει ο Ζερβανταρίδης.  
Στο 21' φάουλ Πολύμερου αποκρούει ο Μεντεσίδης.  
Στο 24' ατομική προσπάθεια και σουτ Πολύμερου, λίγο έξω.  
Στο 33' σουτ Τσικόπουλου, μπλοκάρει ο Μεντεσίδης.  
Στο 58' σέντρα σουτ Κεϊσίδη, στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 60' φάουλ Δάλλη, λίγο έξω.  
Στο 88' διαγώνιο σουτ Μπαλτζή, άουτ.     
Δαναοί  Κοζάνης (Παπαδόπουλος): Ζερβανταρίδης,  Μπαλτζής Τρ., Καραγιάννης,  Τζήκας,  Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος  Λ., Τζουρμανάς,  Βρόικος (54' Χαραλαμπίδης), Μεντεσίδης (79' Δημητρίου),  Πολύμερος (79' Παπαδόπουλος Άγγ.),  Τσικόπουλος (81' Παπάς).    
Μακεδονικός Κοζάνης ( Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Κεϊσίδης,  Μόσχος, Κεΐσογλου,  Πολυχρονιάδης,  Σακαλής,  Μαλούτας, Μετικάνος,  Νάνος,  Δάλλης,  Τζέλος Δ.     
Διαιτητής: Τρυφόπουλος,    Βοηθοί: Κύρκος, Βάσσου.
Γ.Κ.

Μακεδονικός Σιάτιστας - Άρδασσα 3-1  
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ψυχωμένος Μακεδονικός Σιάτιστας στο χιονισμένο ΔΑΚ Σιάτιστας απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο!  
Η ομάδα της Σιάτιστας κέρδισε με 3-1 τον μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Κοζάνης!   
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας μπήκε πολύ καλά και μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκε με 1-0 με φάουλ του Μπούρτζου Παναγιώτη και λάθος εκτίμηση του Χρυσοστομίδη!  
Η ομάδα της Σιάτιστας έπαιξε πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο και έφτασε πολύ κοντά σε 2ο τέρμα κάτι που δεν έγινε όμως.  
Στο 2ο ημίχρονο η Άρδασσα πίεσε τον Μακεδονικό για να φέρει το ματς στα ίσια... 
Η Σιάτιστα απειλούσε με στημένες μπάλες.    
Η πίεση όμως της Άρδασσας έφερε γκολ στο 65' λεπτό και μετά από κόρνερ... σύγχυση στην μικρή περιοχή του Ζιάρα, δεν διώχνουν οι αμυντικοί της Σιάτιστας η μπάλα πάει στον Ρουσάκη, πλασάρει τον Ζιάρα και σημειώνει το 1-1!   
Στο 69ο λεπτό η Άρδασσα ζήτησε πέναλτι!   
Στο 78ο λεπτό ο 1ος βοηθός σταμάτα λανθασμένα τη Σιάτιστα σε αντεπίθεση! (οφ σάιντ)   
Στο 83ο λεπτό έρχεται η λύτρωση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας με τον Καλόγερο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς... 2-1!   
Νέα χαμένη ευκαιρία στο 89ο λεπτό για τον Μακεδονικό Σιάτιστας!  
Το κερασάκι στην "τούρτα" βάζει ο Αγκάστρα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Χρυσοστομίδη που παρά την προσπάθεια του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα.   
Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης): Ζιάρας,  Μπατσής Χ, Καλόγηρος, Ντεμάι, Μπούρτζος Μ., Τσιούκρας, Mπατσής B., Μπούρτζος Π., Σίμος Β., Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης.    Έπαιξαν ακόμα: Σίμος Χ. Κοντός, Αγκάστρα.   
Μεγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης) Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Ρωσσίδης Μ,, Μωυσιαδης Θ, Ρωσσίδης, Ρουσσάκης Α., Βασιλιας Σερσέμης, Τοπάλης, Μαυροματίδης, Ρουσσάκης Α..  Έπαιξαν ακόμα: Βλάχου, Παναγιωτίδης, Μωυσιαδης.   
siatistainfo.

ΑΟ Κρόκου - Μακεδονικός Κοζάνης 0-2     
Κάτω από ακατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή του αγώνα λόγω παγετού, δυνατού αέρα και με τη βροχή να πέφτει παγωμένη ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη μέσα στον Κρόκο με σκορ 0-2.  
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος σ' αυτή την αναμέτρηση, μ'  αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και που κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας.   
Χαρακτηριστικό ήταν πως με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή όλοι έτρεξαν κατευθείαν στα αποδυτήρια μη μπορώντας ακόμα και να μιλήσουν.  
Στα αγωνιστικά τώρα κι όσο μπορούσε να διεξαχθεί η αναμέτρηση ,το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους απο τη μια που ,είχαν με το μέρος τους τον αέρα, να είναι επικίνδυνοι και να δημιουργούν καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βαρυτιμίδη.   
Από την άλλη κι ο Μακεδονικός που έφτανε με δυσκολία στην αντίπαλη περιοχή λόγω αντίθετου αέρα, δημιούργησε κι αυτός κάποιες ευκαιρίες να ανοξει το σκορ.  
Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Μακεδονικού έχοντας αυτός τον αέρα με το μέρος του ήταν καθολική , δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ με τον Μετικάνο και τον Σακαλή φτάνοντας σε μια παγωμένη κυριολεκτικά νίκη.   
Το ματς   
Στο 1' σουτ Τουρτούρα από κοντά διώχνει ο Βαρυτιμίδης  
Στο 22' σουτ Τσιάρα άουτ  
Στο 35' σουτ Δάλη άουτ.  
Στο 44' σέντρα σουτ Τζέλου Δ διώχνει σε κόρνερ ο Μούσιος.  
Στο 65' φάουλ Μετικάνου δε μπορεί να διώξεις ο Μούσιος και γίνεται το 0-1.  
Στο 67' σουτ Θωμά Τζέλου διώχνει σε κόρνερ ο Μούσιος.  
Στο 77' Τζέλος στον Σακαλή κι από κοντά κάνει το 0-2. 
ΑΟ Κρόκου  (Τσιρέκας): Μούσιος,  Γιαννόπουλος. Καραδήμος,  Καρανάνος ,  Μανώλας,  Τουρτούρας,  Τσέπουρας,  Βογδόπουλος,  Τσιάρας,  Τζιαστας, Ντανάτσας.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Βαρυτιμίδης, Μαντζώκας, Δάλλης, Πολυχρονιάδης, Ευθυμιάδης, Μαλούτας, Μετικάνος, Τζέλος Δ., Τζέλος Θ., Σακαλής, Βαλταδώρος.   
Διαιτητής: Καλδάνης   Βοηθοί:  Στεργιάδης, Δημητρίου.
Κ.Γ.  

Βελβεντό-Δαναοί Κοζάνης  0-2 
Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Δαναοί του Θ. Παπαδόπουλου.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η ομάδα των Δαναών 2000 στο Δημοτικό γήπεδο Βελβεντού απέναντι στον γηπεδούχο Α.Σ.Βελβεντό.   
Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης (έβρεχε και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού) και με αρκετό κρύο. 
Η ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αντιθέτως η νεανική ομάδα του Θεόφιλου Παπαδόπουλου εμφανίστηκε αρκετά σοβαρή, ήταν ποιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μια πολύ δύσκολη και δυνατή έδρα.  
Φάσεις & γκολ  
Στο 23′ ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Γούτα η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ. 
Στο 29′ ένα δυνατό σουτ του Τζουρμανά θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Καραγιάννης.  
Στο 43′ ένα δυνατό σουτ του Πολύμερου, θα αποκρούσει ασθενώς ο Καραγιάννης και θα πάρει το ριμπάουντ ο Βρόϊκος που από κοντά με σουτ θα ανοίξει το σκορ για τους Δαναούς σκοράροντας απέναντι στην παλιά του ομάδα κάνοντας το 0-1 χωρίς να το πανηγυρίσει.  
Στο 45′ σέντρα του Καραγιάννη στο δεύτερο δοκάρι θα πεταχτεί ο Μπαλτζής Τ. που με το στήθος θα κάνει το 0-2 όπου θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.  
Στο 51′ κόρνερ του Ευαγγελοπούλου αλλεπάλληλα σουτ του Παπαδόπουλου και Γούτα η μπάλα θα βρει σε σώματα αμυντικών.  
Στο 61′ δυνατό σουτ του Μεντεσίδη θα διώξει με τις γροθιές ο Καραγιάννης. 
Στο 68′ δυνατό σουτ του Πολύμερου εκτός περιοχής η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.  
Στο 79′ δυνατό σουτ του Καραγιάννη εκτός περιοχής θα διώξει δύσκολα ο Καραγιάννης. 
Στο 82′ δυνατό σουτ του Πολύμερου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Καραγιάννης.  
Στο 84′ από μεγάλο πλάγιο του Μέτκο γυριστό σουτ του Καρούζου Π η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.  
Στο 94′ δυνατό σουτ του Μπαλτζή θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Καραγιάννης.    
Α.Σ.Βελβεντό (Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μετκο, Θωμογλου( 71’Τσιάμης ),Τσιφτσιάν (73′ Βίτσιος )Τζούτζας, Καρούζος Π, Καρούζος Ανδρ (46′ Δούμας), Παπαδόπουλος, Γούτας, Ευαγγελοπούλος, Μουλατσιώτης(46′ Σαββούδης).   
Δαναοί 2000:(Θεόφιλος Παπαδόπουλος) Ζερβανταριδης, Τζουρμανάς, Παπαδόπουλος Λ, Παπαδόπουλος Θ, Καραγιάννης(90′ Νάτσος),Τζήκας, Πολύμερος(83′ Λαζαριώτης), Μπαλτζής Τ, Μεντεσίδης(90’Παπαδόπουλος Α.),Βρόϊκος (58’Παππάς) Δημητρίου(58’Χαραλαμπίδης).   
Διαιτητής: Ζαφείρης, Α’ βοηθός: Τζιαμπάζης, Β’ βοηθός: Κάμπερ.
Θ.Τ.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας-Π.Α.Ο. Κοίλων   0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής στην Άρδασσα ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο και τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κοίλων ο οποίος διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών.  
Μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν μόνο με το Νίκο Χάιτα από τα νέα αποκτήματα τους (Τοπάλης και Σιδηρόπουλος θα παίξουν από την επόμενη αγωνιστική) έγινε ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς τις μεγάλες φάσεις με πιο σπουδαία το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Βλάχου για τους γηπεδούχους στο 79ο.  
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 29ο σουτ του Κυπιρτόγλου από καλή θέση άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γιαμουρίδη στο 53ο ενώ στο 60ο Σουτ από τον Μαντώ, μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.  
Ενδιάμεσα στο 54ο σουτ του Βάσιλα από καλή θέση άουτ.  
Όπως αναφέραμε η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους αλλά το σουτ του Βλάχου μετά από σέντρα του Μαυροματίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.     
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Χρυστοστομίδης, Ελευθεριάδης (72ο Παναγιωτίδης), Ρωσσίδης, Μωυσιάδης, Ρωσσίδης, Ρουσάκης, Ξανθόπουλος (72ο Βλάχου), Σερσέμης, Χάιτας (39ο λ.τ. Ποιμενίδης, 90ο Τσουμήτας), Μεντεσίδης, Μαυροματίδης.
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: Γρηγοριάδης, Ντούκα, Ποσινακίδης, Ζιώγας, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης, Παπανικόπουλος (90ο Καρυπίδης), Τρούπκος (90ο Σαββίδης), Αιανασιάδης, Γιαμουρίδης (72ο Σαμαράς).       

Α.Ε. Κοζάνης - Μακεδονικός Σιάτιστας  2-3
Δύσκολη νίκη με 2-3 πήρε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την μαχητική Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης.  
Εγινε ένα γρήγορο και δυνατό παιχνίδι, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν παρά το τσουχτερό κρύο.  
Η Α.Ε. Κοζάνης, παρά την απουσία των δύο βασικών αμυντικών της χαφ Τσιόκανου και Τσοπανίδη, αλλά και του αριστερού μπακ Βουνοτρυπίδη, πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο.  
Ο Μακεδονικός Σιάτιστας μπήκε καλύτερα στον αγώνα, προηγήθηκε με 0-2 στο 24′, ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 51′ , αλλά ευτύχησε να πετύχει το τρίτο γκολ σχεδόν αμέσως, κάτι που κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος.  
Το σκορ άνοιξε στο 8′ όταν μετά από σέντρα του Ντεμάϊ από δεξιά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Θανάση Χατζηζήση και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.  
Στο 24′ ο Βασίλης Μπατσής έκανε το 0-2 με σουτ έξω από την περιοχή που έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα και πέρασε από πάνω του.  
Η ΑΕΚ μείωσε στο 43′ μετά από ωραία προσπάθεια του νεαρού Γκάργκα από αριστερά και πάσα στον Κυπαρίση Μίχο που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.  
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51′ όταν μετά από συνδυασμό Μίχου και Σικαλόπουλου, ο πρώτος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 2-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.  
Τέσσερα λεπτά αργότερα (54′) όμως ο Μακεδονικός πήρε και πάλι το προβάδισμα όταν μετά από φάουλ-σέντρα του Καλόγηρου ο Ηλίας Καλογιαννίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3.  
Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τον Μακεδονικό να προσπαθεί να πετύχει το τέταρτο γκολ που θα του έδινε την ηρεμία και την ΑΕΚ να προσπαθεί να βγει μπροστά χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση.  Ενα δοκάρι σε σουτ του Γεωργάκα στο 80′ ήταν η τελευταία καλή φάση του αγώνα.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (72′ Ζαφειρόπουλος), Γεωργιάδης, Αθ. Χατζηζήσης (72′ Κακουλαντωνάκης), Παπαχαρίσης, Γουρζουλίδης, Πουτογλίδης (85′ Βογιατζής), Δ. Χατζηζήσης, Γκάργκας (75′ Τσίπης), Μίχος, Σικαλόπουλος.  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Δημήτρης Σιαπανίδης): Ζιάρας, Ντεμάϊ, Καλόγηρος (83′ Κοντός), Χ. Μπατσής, Μ. Μπούρτζος, Αγκάστρα (67′ Γεωργάκας), Π. Μπούρτζος, Β. Σίμος (61′ Κοτσαντίσογλου, 83′ λ.τ. Χ. Σίμος), Β. Μπατσής, Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης.  
Διαιτητής:  Καρατέρπος.  Βοηθοί: Δρουδάκης, Μπαλιάκας.
Τ.Κ.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Τιτάν Σερβίων  3-4 
Δύσκολο "διπλό" του Τιτάν Σερβίων κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.   
Παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με τσουχτερό κρύο αλλά με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν  τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να χαρίζουν στους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο Ατρομήτου ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με επτά γκολ,με πολλές φάσεις και συγκινήσεις.  
Το παιχνίδι ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος ήταν διαφήμιση,με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να προσφέρουν θέαμα.  
Οι φιλοξενούμενοι τελικά στο 91′ λεπτό καταφέρανε με γκολ του Εύθυμη Νέστορα( που πέτυχε και τα τρία γκολ των φιλοξενουμένων),να φύγουν με νίκη από την Πτολεμαϊδα με το τελικό 3-4.  
Η ομάδα του Κώστα Μαργιορίδη ήταν και αυτή πολύ ανταγωνιστική ,παρότι προηγήθηκε με 2-1 δεν μπόρεσε να αντέξει..και το νεαρό της ηλικίας και η απειρία της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.  
Ο Τιτάν Σερβίων προηγήθηκε λοιπόν στο σκορ στο 9′ λεπτό της αναμέτρησης με τον Εύθυμη Νέστορα.  
Στο 13′ λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Ατρόμητο σε 1-1 με τον Ηλία Σίσκο.  
Στο 40′ λεπτό οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Σίσκου κάνοντας το 2-1.  
Λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στ ο 41′ λεπτό και πάλι ο Ευθ.Νέστορας θα ισοφαρίσει σε 2-2 και αυτό να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.  
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό ο Τιτάν Σερβίων θα κερδίσει πέναλτι και ο Ευθύμης Νέστορας και πάλι θα σκοράρει κάνοντας προσωπικό χατ τρικ και βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Τιτάνα με 2-3.  
Στο 58′ λεπτό όμως ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας θα ισοφαρίσει με το δεύτερο γκολ του Γιάννη Σίσκου κάνοντας το 3-3.  
Το “κερασάκι” στην τούρτα θα βάλει στο 91′ λεπτό για τους φιλοξενούμενους ο Τακίδης γράφοντας το τελικό 3-4 για τους φιλοξενούμενους που γυρνούν στα Σέρβια με νίκη .  
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Κώστας Μαργιορίδης) Βασιλειάδης, Ραμπίδης,Χαραμπίδης,Δημητρίου, Εμμανουήλ,Κούσης, Σίσκος Χ, Μπεσπάρας,Σίσκος Η,Δαβίτης,Σίσκος Ι.  
Στον πάγκο έκατσαν οι: Παπάζογλου,Πουρλουκάκης,Γάκης,
Νίκου,Γεωργιάδης,Κουτσογιώργας, Βασιλειάδης,Παπαδόπουλος,Νίκου Χ.  
Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος, Μουρατίδης, Τακίδης,Νταραμπάς,Διβηκέλης, Νέστορας Α,Δήμος,Σαλτσίδης, Μοσχόπουλος,Μαυροδήμος,Νέστορας Ε.  
Στον πάγκο έκατσαν οι: Πελέκας,Βήττας,Χρυσοστομίδης, Πάσχος,Μπάκανος,Μαρούδης, Αντωνόπουλος,Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος.  
Διαιτητής: Κατής (ΕΠΣ Φλώρινας)  Βοηθοί: Δημητρίου – Λαβασίδης (ΕΠΣ Φλώρινας.
Α.Α.

Βελβεντό-Α.Ε. Περδίκκα  1-1 
Ένα πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Βελβεντού μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Α.Ε. Περδίκκα.   
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με δύσκολες καιρικές συνθηκες και κάτω από αρκετό κρύο.  Ένας αγώνας που είχε δύο γκολ, δύο κόκκινες κάρτες ( μια για κάθε ομάδα) δυνατά μαρκαρίσματα(σε αθλητικά πλαίσια πάντα).  
Οι φάσεις του παιχνιδιού:  
Στο 25′ ένα δυνατό σουτ του Συμεωνίδη εκτός περιοχής θα μπλοκάρει εύκολα ο Καραγιάννης.  
Στο 27′ κάθετη πάσα του Συμεωνίδη στον Γκρίζη,αυτός θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Καραγιάννη, θα σουτάρει αλλά θα αποκρούσει με τα πόδια ο Καραγιάννης, δεύτερο σουτ του Τσεμπερλίδη θα αποκρούσει εντυπωσιακά και πάλι ο Καραγιάννης.  
Στο 29′ το Βελβεντό θα μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπρογιώτα.  
Στο 38′ δυνατό σουτ του Ανδρέα Καρούζου για το Βελβεντό,η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει κόρνερ.  
Στο 44′ δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, ψηλά άουτ. 
Στο 46′ κεφαλιά πάσα του Μέτκο εντός περιοχής στον Πασχαλίδη, θα σουτάρει, θα κοντράρει σε αμυντικό και κόρνερ.  
Στο 47’λεπτό με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Γουτα θα διώξουν οι αμυντικοί και ο Μουλασιώτης με ένα ” ξερό ” σουτ θα ανοίξει το σκορ για το Βελβεντό σε 1-0.  
Στο 72′ λεπτό κόκκινη κάρτα για τον Πέρδικα που θα δεχθεί ο Τσιντος Πέτρος.  
Στο 80’λεπτό μετά από φάουλ του Τσιντού Χ. ο Παπαδόπουλος άθελά του με το κεφάλι θα πετύχαινε  αυτογκόλ για την ομάδα του,αλλά ο τερματοφύλακας Καραγιάννης θα διώξει σε κόρνερ.  
Στο 81’λεπτό κάθετη πάσα του Τσιντού Χ. στον Βλάχο ο οποίος με διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 92′ ένα δυνατό σουτ του Τζούτζα από το κέντρο σε κενή εστία θα προλάβει να γυρίσει ο τερματοφύλακας Κάμπερ.  
Στο 95′ φάουλ του Τσεμπερλίδη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.  
Α.Σ.Βελβεντό: (Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Λαμπρογιώτας, Τζούτζας, Καρούζος Ανδρ ( 87′ Δούμας) Καρούζος Π., Παπαδόπουλος, Γούτας, Ευαγγελόπουλος ( 90′ Τσιάμης )Μουλασιώτης ( 64′ Μπισιούκης) .
Α.Ε.Περδίκκα: (Γιώργος Θεοδωρίδης) Κάμπερ,Σαββάκης,(65′ Τσάρδας) Τσιντός Π., Καζανάς, Τζιουβάρας, Τσιντός Χ.,Συμεωνίδης,Γκρίζης(65′ Μπεσπάρας),Θεοδωρίδης(51′ Μαράσι),Τσεμπερλίδης,Βλάχου(94′ Μοκάνου).  
Διαιτητής: Πελετίδης  Α’ βοηθός: Τζιουβάρας  Β’ βοηθός: Πραχάλης.
Θ.Τ.
Π.Α.Ο. Κοίλων-Α. Ε. Κοζάνης   4-1
Άλλο ένα τρίποντο για τον εκπληκτικό Π.Α.Ο. Κοίλων.  
Με νίκη ξεκίνησε το 2024 ο πρωτοπόρος του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ΠΑΟ Κοίλων  Κοζάνης, κερδίζοντας την Α.Ε. Κοζάνης με σκορ 4-1  , στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο των Κοίλων.    
Η Α.Ε. Κοζάνης κέρδισε πέναλτι μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης σε ανατροπή του Σικαλόπουλο, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να εκτελεί ο ίδιος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-1 στο 2ο λεπτό.  
Στο 14’ ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης θα ισοφαρίσει σε 1-1, με πολύ όμορφο σουτ του Σαλονικίδη έξω από την μεγάλη περιοχή.  
Η ομάδα του κύριου Μαντζώλα θα πάρει προβάδισμα στο σκορ, χάρις σε γκολ που θα πετύχει με κοντινό σουτ ο Παπανικόπουλος, έπειτα από δοκάρι που είχε ο Τρούπκος στο 29ο λεπτό, κάνοντας το 2-1.    
Στο 58’ ο «συνήθης ύποπτος» και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Στάθης Αθανασιάδης, θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με σου από κοντά, ενώ το τελικό 4-1 θα διαμορφώσει ο  Γιώργος Κυπίρτογλου, στο 80ο λεπτό, με πανέμορφο σουτ στη κίνηση, έξω από την περιοχή.  
Από τη μία ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων, ενώ η ομάδα του κύριου Μίχου, παρά την ήττα, ανά διαστήματα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, κάνοντας ευκαιρίες για γκολ, αλλά εκεί βρήκε… τοίχος!  
Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, Μιχάλης Πίτσικος, «κατέβασε ρολά», αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σε ακόμα ένα παιχνίδι, κάνοντας μεγάλες αποκρούσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.    
Έτσι, με αυτό το «τρίποντο» οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τους 37 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζουν αήττητοι. 
Την επόμενη αγωνιστική έρχεται το μεγάλο «ντέρμπι» κορυφής, εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.  
Από την άλλη, η Α.Ε. Κοζάνης παρέμεινε στη 9η θέση με 14 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Σιάτιστας.  
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Ματζώλας) Πίτσικος, Γιαμουρίδης (65’ Παπαδόπουλος), Ποσινακίδης (77’ Καρυπίδης), Ντούκα, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Νικολαΐδης (77’ Μακρίδης), Σαλονικίδης, Τρούπκος (84’ Τσιφτσής), Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος (65’ Σαμαράς). 
Α.Ε. Κοζάνης: (Μίχος) Φωτιάδης, Παπαδόπουλος (73’ Γεωργιάδης), Βουνοτρυπίδης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Μίχος, Τσαπανίδης, Χατζηζήσης (80’ Ζάχος), Γκάργκας (73’ Βογιατζής), Σικαλόπουλος, Γουρζουλίδης  Διαιτητής: Πελετίδης  Α’ Βοηθός: Πραχάλης  Β’ Βοηθός: Κοτούλας.
T.S.

Μακεδονικός Σιάτιστας - Μακεδονικός Κοζάνης 3-1   
Νίκη με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ο Μακεδονικός Σιάτιστας κόντρα στον συνονόματο Μακεδονικό Κοζάνης. 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 10' με γκολ του Τζελου και μέχρι το 60' έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.  
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ινία του αγώνα έκλεισε τον Μακεδονικό Κοζάνης στα καρέ του και με δύο γκολ του Κοτζατίσογλου το ένα πέναλτι εύστοχο και ένα του Μάρκου Μπούρτζου έφτασε στο τρίποντο με 3-1.  
Ο Μακεδονικός Κοζάνης εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Πραχάλη και για τον έναν επόπτη τον Λαμπριανίδη.  
Στο 10' ο Ματουλας θα κλέψει από τον τερματοφύλακα θα σουτάρει, η μπάλα  στο κάθετο  δοκάρι και ο επερχόμενος Δημήτρης  Τζέλος θα γράψει το 0-1.  
Στο 21' φάουλ Τσιούκρα μέσα στην περιοχή,  κεφαλιά Μπούρτζιου Μ άουτ.   
Στο 23' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός Κοζάνης με τον Τζέλο σουτ αποκρούει ο Ζιάρας.  
Στο 37' Τζέλος Θ. ωραία μπαλιά στον Τζέλο Δ μόνος μέσα στην περιοχή, σουτ άουτ.  
Στο 41' σέντρα Τζέλου Δ κεφαλιά Ματούλα άουτ.   
Στο 62' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός Κοζάνης μόνος ο Νάνος, δυνατό σουτ άουτ.   
Στο 72' κόρνερ Παπουτσίδης κεφαλιά ο Μπούρτζος Μ.,  άουτ.  
Στο 73' σουτ Αγκάστρα μπλοκάρει ο Μεντεσίδης.  
Στο 76' σέντρα Παπουτσίδη και με κεφαλιά από κοντά ο Κοτζαντίζογλου θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 85' ο Μπούρτζος από πλάγια θέση θα σημειώσει γκολ για το 2-1 ,οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθώ για επιθετικό φάουλ.   
Στο 95' η Σιατιστα θα κερδίσει πέναλτι σε αντεπίθεση με γον Παπουτσίδη κι ο Κοτζαντίσογλου με εύστοχη εκτέλεση θα γράψει το τελικο 3-1.  
Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης): Ζιάρας,  Μπατσής Χ, Καλόγηρος (74' Κοτζατίσογλου),  Κοντός (74' Σίμος Χ. ), Μπούρτζος Μ, Τσιούκρας (88' Τσάμης), Αποστόλου (69' Αγκάστρα) Μπούρτζος Π, Σίμος Β. (46' Ντεμάι), Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης.  
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης, Δάλλης, Σακαλής, Πολυχρονιάδης, Ευθυμιάδης, Μαλούτας, Μετικάνος, Νάνος (64' Κεϊσίδης), Τζέλος Θ, Τζέλος Δ, Ματούλας.   
Διαιτητής: Πραχάλης  Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Ζαφείρης.
Γ.Κ.    

Τιτάν Σερβίων – Α.Σ.Βελβεντό  1-0   
Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Σερβίων μεταξύ του τοπικού Τιτάν Σερβίων απέναντι στο Βελβεντό.   
Λίγες φάσεις στις δύο εστίες παρόλα αυτά το παιχνίδι το παρακολούθησαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.  
Εμφανής η έλλειψη ρυθμού και των δύο ομάδων λόγω της διακοπής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  
Ο Τιτάν Σερβίων ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με ένα τυχερό γκολ του Τακίδη με φάουλ με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα Καραγιάννη που δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει.  
Οι φάσεις του αγώνα:  
Στο 16′ λεπτό από φάουλ του Σαλτσίδη, θα πάρει την κεφαλιά ο Μαυροδήμος αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.  
Στο 24′ λεπτό από φάουλ του Μαυροδήμου θα διώξει σε κόρνερ ο πορτιέρο Καραγιάννης. 
Στο 44′ λεπτό θα ακυρωθεί γκολ του Βελβεντού με τον Δούμα ως οφσάιντ.  
Στο 71′ λεπτό ένα δυνατό σουτ του Ευαγγελοπούλου εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.  
Στο 76′ λεπτό φάουλ του Τακίδη η μπάλα θα φύγει μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα Καραγιάννη που δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει,ανοίγοντας το σκορ οι γηπεδούχοι με 1-0.  
Στο 93’λεπτό λίγο έλειψε να ισοφαρίσει το Βελβεντό ύστερα από κόρνερ του Ευαγγελοπούλου και κεφάλια του Μέτκο που θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.  
Τιτάν Σερβίων: (Σωτήρης Μαυροδήμος )Τζέλλος,Μουρατίδης, Τακίδης, Ντάραμπας, Διβηκέλης, Νέστορας Α., Δήμος, Σαλτσίδης (58’Πελέκας ) Μοσχόπουλος (95’Μαρούδης), Μαυροδήμος, Νέστορας Ε.(88′ Κακαφίκας)   
Α.Σ.Βελβεντό:(Δημήτρης Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης,Λαμπρογιώτας, Τσιφτσιάν, Τζούτζας, Καρούζος Π(85′ Μαλιούσης )Παπαδόπουλος, Γούτας (63’Μπισιούκης)Ευαγγελοπούλος, Δούμας.   Διαιτητής: Ζαφείρης Α’ Βοηθός: Δρουδάκης Β’ Βοηθός: Λαμπριανίδης 

ΑΣ Ιωνικός - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 2-0     
Νίκη ψυχολογίας για τον Ιωνικό .. 2-0 την νεανική ομάδα του Ατρόμητου.   Τα γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62' με τον  Στάθη  Κωνσταντινίδη και στο  79' με τον Σωτήρη  Μπέσα.       
Διαιτητής: Τόιτος Βοηθοί: Μαρκόπουλος, Ηλεκτρίδης (Ε.Π.Σ. Φλώρινας).