Aρχείο Α΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Μακεδονικός Κοζάνης -  ΠΑΟΚ Κοίλων  1-3
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης που πέρασε και από τον Μακεδονικό Κοζάνης.    
Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν το 2023 αήττητοι και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει 34 βαθμούς σε 12 αγώνες, με έντεκα νίκες και μία ισοπαλία.  
Από την άλλη, οι «μπλε» παρέμειναν στην 4η θέση με 24 βαθμούς.  
Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Νικολαΐδης, ενώ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Στάθης Αθανασιάδης έβαλε τα επόμενα δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κάνοντας τόσο το 0-2, όσο και το 0-3.  
Το τελικό 1-3, διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Χάρης Σακαλής. 
Με δέκα παίχτες τελείωσε την αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, αφού αποβλήθηκε στο 45ο λεπτό ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Ζιώγας, ενώ ο Μακεδονικός Κοζάνης έχασε πέναλτι με τον Δημήτρη Τζέλο.  
Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί από τη νέα χρονιά (6 και 7 Ιανουαρίου 2024), οι πρωταθλητές χειμώνα θα φιλοξενήσουν την Α.Ε. Κοζάνης, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, ενώ ο Μακεδονικός Κοζάνης θα παίξει εκτός έδρας με τον Μακεδονικό Σιάτιστας.  
Διαιτητής: Καρατέρπος  Α' Βοηθός: Γεωργιάδης  Β' Βοηθός: Δρουδάκης  Παρατηρητής: Σαββούδης.
T.S. 

ΑΕ Περδίκκα - Τιτάν Σερβίων 3-0
Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε το τρίποντο ο Περδίκκας.
Ο αγώνας.
Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Περδίκκας και μόλις στο 2' ο Έμερσον ανοίγει το σκορ 1-0. 
Στο 26' ο Περδίκκας διπλασιάζει το σκορ  πάλι με τον Έμερσον.  
Στην επόμενη φάση κεφαλιά Μαυροδήμου, διώχνει ο Μήτκας , οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή! 
Στο 42' 3-0 Θεοδωρίδης με φάουλ.  
Α.Ε Περδίκκα (Θεοδωρίδης Γ. ) Μήτκας, Σαββάκης,Τσιντός Π,Καζανάς,Τζουβάρας, ΤσιντόςΧ, Συμεωνίδης, Τσεμπερλίδης, Γκρίζης, Έμερσον, Βλάχου.  
Αναπληρωματικοί Μπεσπάρας, Δημητριάδης, Κάμπερ,Παρίσης, Θεοδωρίδης,Mocanou, Σπίρλες.    
Τιτάν Σερβίων (Μαυροδήμος Σ) Τζέλλος,Μουρατίδης, Μαρούδης, Νταράμπας, Διβηκέλης,Νέστορας Αθ ,Βαβλιάρας, Βαχτσεβάνος, Τακίδης,Μαυροδήμος , Νέστορας Ε.  Αναπληρωματικοί: Βήττας Ι , Μπαλάνος, Μοσχόπουλος,Βήττας Θ, Παπαδημητρίου, Πελέκας,Σαλτσίδης, Χρυσοστομίδης.
Διαιτητής: Μπαλιάκας  Βοηθοί: Λαμπριανίδης – Γεωργιάδης  

Βελβεντό – Ιωνικός Βαθυλάκκου  2-0 
Την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 πήρε η ομάδα του Βελβεντού, απέναντι στον Ιωανικό Περιοχής Βαθυλάκκου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Το σκορ άνοιξε (1-0) ο Τσιφτσιάν, ενώ το τελικό 2-0 για τους «πράσινους» διαμόρφωσε ο νεαρός Δράμης.  
Με αυτό το «τρίποντο» το Βελβεντό ανέβηκε στην 7η θέση φτάνοντας τους 17 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική (14η), η οποία θα διεξαχθεί από τη νέα χρονιά, το σύνολο του κύριου Κουτσώνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Τιτάν Σερβίων.  
Από την άλλη, ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου, παρέμεινε στην προτελευταία και 12η θέση με 6 βαθμούς. 
Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στην έδρας του τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.  
Διαιτητής: Τζιουβάρας  Α' Βοηθός: Πραχάλης  Β' Βοηθός: Λαμπριανίδης.  

Α. Ε. Κοζάνης-Ατρόμητος Πτολεμαΐδας  1-0
Δύσκολη όσο και σημαντική νίκη πήρε η Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης.  
Το γκολ του Γιώργου Τσιόκανου στο 80′ λύτρωσε τους κιτρινόμαυρους που ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπορούσαν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα.  
Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό παιχνίδι στο οποίο ο 16χρονος μέσος έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 1-0, μετά το ματς της 6ης αγωνιστικής με τους Δαναούς.  
Στο 3′ πάσα του Παπαδόπουλου, σε θέση τετ-α-τετ ο Πουτογλίδης αλλά το σουτ του απέκρουσε εξ’ επαφής ο Βασιλειάδης.  
Στο 7′ ακυρώθηκε γκολ του Τσοπανίδη ως οφσάϊντ.  
Στο 8′ μπάσιμο του Μίχου από αριστερά, πλασέ που βρήκε το κάθετο δοκάρι ενώ στην συνέχεια ο Δημητρίου απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.  
Στο 31′ σέντρα του Πουρλουκάκη, πλασέ του Ι. Σίσκου, σωτήρια επέμβαση του Φωτιάδη.  
Στο 39′ φάουλ του Τσιόκανου, κεφαλιά του Ζαφειρόπουλου, τρεις παίκτες της ΑΕΚ έτρεξαν προς την μπάλα, σουτ του Πουτογλίδη από κοντά μόλις άουτ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και να πιέζει.  
Στο 55′ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο αρχηγός Γιάννης Σίσκος για σκληρό μαρκάρισμα στον Βεντούλη.  
Η ΑΕΚ, έχοντας πλέον την αριθμητική υπεροχή, συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες εκτός από κάποια σουτ εκτός περιοχής.  
Στο 80′ ωραία σκαφτή κάθετη πάσα του Τσοπανίδη στον Τσιόκανο που έκανε το κοντρόλ με το αριστερό και σούταρε αμέσως με το δεξί σημειώνοντας το νικητήριο γκολ του αγώνα.  
Στα τελευταία δέκα λεπτά και τις καθυστερήσεις η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ ενώ ο Ατρόμητος απείλησε με κάποια στημένα που δεν απέφεραν κάτι για την ομάδα της Πτολεμαϊδας.  
Με το παιχνίδι αυτό η Α.Ε. Κοζάνης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Α.Ε. Ποντίων όπου οι κιτρινόμαυροι θα πάρουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς λόγω αποχώρησης του αντιπάλου από το πρωτάθλημα.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (75′ Τσίπης), Βουνοτρυπίδης, Βεντούλης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης (55′ Λαζαριώτης), Τσιόκανος, Τσοπανίδης, Ζαφειρόπουλος (85′ Γεωργιάδης), Μίχος, Πουτογλίδης (75′ Σικαλόπουλος).  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Κώστας Μαργιορίδης): Θ. Βασιλειάδης, Μπεσπάρας, Ραμπίδης, Εμμανουήλ, Δημητρίου (65′ Ιω. Βασιλειάδης), Κούσης (85′ Τουρτούρης), Πουρλουκάκης (46′ Χ. Σίσκος), Δαβίτης, Γάκης (85′ Τζάνης), Ηλ. Σίσκος (65′ Νίκου), Ιω. Σίσκος.  
Διαιτητής: Πελετίδης.  Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας.
K.T.

ΠΑΟΚ Κοίλων – Α.Ο.Κρόκος 2-1 
Ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο Κοίλων μεταξύ του γηπεδούχου ΠΑΟΚ Κοίλων και του Α.Ο.Κρόκου   
Με το κρύο να είναι τσουχτερό και τους λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες του Λιάπειου,η του Κρόκου έβαλε τα δύσκολα στους πρωτοπόρους αφού η καλη αμυντικη λειτουργία της ομάδας του Γιάννη Τσιρέκα δεν επέτρεπε τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μαντζώλα να πλησιάσουν στην εστία του Μούσιου.  
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι στο σημερινό παιχνίδι και μπήκαν δυνατά να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ Κοίλων .  
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την εδαφική κατοχή της μπάλας,αλλά ο Κρόκος με σωστή τακτική αμυντικά απέτρεπε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να γίνουν απειλητικοί.  
Ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες και με τον κόουτς του ΠΑΟΚ Κοίλων να ψάχνει λύσεις….συνιστώντας στους ποδοσφαιριστές του υπομονή.  
Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και την πίεση που δεχόταν η άμυνα του Κρόκου,οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία και με τον νεαρό Τούνα που μπήκε ως αλλαγή,στο 78′ να μπουν μπροστά στο σκορ με 0-1.  
Άμεση η απάντηση του ΠΑΟΚ Κοίλων με τον Στάθη Αθανασιάδη στο 80′ λεπτό να κάνει το 1-1.  
Η ανατροπή στο σκορ έγινε στο 89′ με αυτογκόλ για την ομάδα του Κρόκου.  
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα έμεινε αήττητη, και με 31 βαθμούς(10 νίκες μία ισοπαλία) οδηγεί την ”κούρσα” του βαθμολογικού πίνακα,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στο Σκαφίδι από τον Μακεδονικό Κοζάνης.  
Η ομάδα του Κρόκου έφυγε από τα Κοίλα με γλυκόπικρη γεύση αφού δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα αν και το πάλεψε,έμεινε έτσι στους 9 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μακεδονικό Σιάτιστας.  
Διαιτητής: Μπαλιάκας  Βοηθοί: Πανυτσίδου – Γάτσου   
ΠΑΟΚ Κοίλων (Βασίλης Μαντζώλας) Γρηγοριάδης,Ποσινακίδης,Ντούκα, Ζιώγας,Τσιφτσής,Νικολαΐδης,ΣαμαράςΣαλονικίδης,Τρούπκος,Αθανασιάδης,Παπανικόπουλος   Στον πάγκο έκατσαν οι: Κυπίρτογλου,Σαββίδης, Γιαμουρίδης,Πίτσικος, Καρυπίδης,Μακρίδης, Σταυρίδης  
Α.Ο.Κρόκος (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας,Καρανάνος, Γιαννόπουλος,Αργυρόπουλος, Τσέπουρας, Βουτσίδης,Βογδόπουλος, Τσιάρας,Δούλδουρας,Μπελής   Στον πάγκο έκατσαν: Μουσαφίρης,Καραθανάσης,Τούνας, Σακκούλας,Στεργιούλας,ΧαλάτσογλουΤζιάστας,Ρούσης,Ντανάτσας.
Α.Α.

ΑΣ Ιωνικός - ΑΕ Περδίκκα 1-4 
Σκόρερ: 
0-1 Συμεωνίδης   
1-1 Κεΐσουγλου  
1-2  Βλάχου   ημίχρονο   
1-3 Θεοδωρίδης   
1-4 Τσεμπερλίδης

Δαναοί Κοζάνης-Μακεδονικός Σιάτιστας 0-0
Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν Δαναοί Κοζάνης και Μακεδονικό Σιάτιστας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Καλαμιάς.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής  του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους και με τον καιρό συννεφιασμένο, τα «πιτσιρίκια» των Δαναών υποδέχτηκαν τους πιο «έμπειρους» της Σιάτιστας.  
Οι φιλοξενούμενοι δεν έπεισαν με την απόδοσή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρ’ όλα αυτά είχαν ένα χαμένο πέναλτι από τον Καλογιαννίδη και δύο δοκάρια με τους Μπούρτζο και Μπατσή, σημαντικές ευκαιρίες δηλαδή για να πάρουν το «διπλό».    
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήταν προσηλωμένοι στον στόχο τους, να κρατήσουν την Σιάτιστα μακριά από το γκολ, κλείνοντας αρκετούς χώρους μέσα στο γήπεδο, δημιουργώντας πρόβλημα στο παιχνίδι των «μπλε», παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.  
Η αναμέτρηση σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια από πλευράς φάσεων, ενώ η Σιάτιστας τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής του Καλόγηρου στο 93ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Πελετίδη.  
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό Σιάτιστας θα έρθει στο 9ο λεπτό, με τον Καλογιαννίδη να κάνει σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μπατσή, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας.    
Στο 36ο λεπτό οι Δαναοί θα γίνουν απειλητικοί για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, με τον Καραγιάννη να εκτελεί απευθείας το κερδισμένο φάουλ της ομάδας του, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 41’ ο Καλογιαννίδης θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ζερβανταρίδης θα μπλοκάρει το σουτ.  
Στο 54ο λεπτό, μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή των Δαναών, η μπάλα θα στρωθεί στον Μπούτζο, ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση θα φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι, αφού θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 58’ ο Βασίλης Μπατσής μετά από ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή θα κάνει φαλτσαριστό σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και πάλι.    
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (59’), ο Μακεδονικός  Σιάτισυας θα κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Καλογιαννίδη από τον Τζουρμανά μέσα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή Πελετίδη, λέγοντας πως δεν υπάρχει παράβαση.  
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλογιαννίδης στο 60ο λεπτό, με το σέντερ φορ της Σιάτιστα να αστοχεί, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, γλιστρώντας στην εκτέλεση.   
Στο 76’ ο Μπατσής θα απειλήσει με σουτ αλλά ο Ζερβανταρίδης θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 80ο λεπτό ο Μπατσής θα κάνει λάθος πάσα, ο Πολύμερος θα κλέψει και θα χάσει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.  
Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Μακεδονικό Σιάτιστας να παραμένει στην 5η θέση φτάνοντας τους 18 βαθμούς, ενώ οι Δαναοί Κοζάνης έφτασαν τους 14 βαθμούς στην 7η θέση.  
Δαναοί Κοζάνης: (Παπαδόπουλος - Πολύμερος - Ιωαννίδης) Ζερβανταρίδης, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης, Τζήκας, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Τζουρμανάς, Μπαλτζής, Μεντεσίδης (87’ Νάτσος), Πολύμερος (87’ Αντάμης Χ.), Τσικόπουλος Σ. (34’ Δημητριου α.α. (78’ Βρόικος)  
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζηνόβιος, Μπατσής Χ., Καλόγηρος, Κοντός (68’ Αγκάστρα), Κυριλλίδης, Αποστόλου, Μπούρτζος, Σίμος (68’ Ντεμάι), Καλογιαννίδης, Μπατσής Β.  
Διαιτητής: Πελετίδης  Α’ Βοηθός: Γεωργιάδης  Β’ Βοηθός: Πραχάλης.
Τ.Σ.

ΑΕ Περδίκκα - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 3-2 
Ματσάρα είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στον Περδίκκα . Α.Σ Περδίκκας και Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας  πρόσφεραν απλόχερα γκολ και θέαμα στους φιλάθλους σ ένα παιχνίδι διαφήμιση.   
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έπιασαν πολύ καλή απόδοση και εκμεταλλεύτηκαν το κακό ημίχρονο των αντιπάλων τους πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Συμεωνίδη , Βλάχου και Τσεμπερλίδη ..   
Το 3- 0 ήταν  σκορ ημιχρόνου.   Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι άλλαξαν οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους  με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.   
Ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας έβγαλε αντίδραση και με δύο γρήγορα γκολ του Άγγελου Ρωσσίδη  και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμαραντίδη ξαναμπήκε για τα καλά στην αναμέτρηση χωρίς όμως στη συνέχεια να μπορέσει να πετύχει  την ισοφάριση αφού ο Περδίκκας άντεξε την πίεση που άσκησαν οι ποδοσφαιριστές της Άρδασσας.   
Tο φιλμ του αγώνα  
Στο 6' σέντρα σουτ Θεοδωρίδη περνάει ανεκμετάλλευτη. 
Στο 34' αριστοτεχνικό σουτ Βλάχου Π., η μπάλα στο παραθυράκι του Χρυσοστομίδη για το 2-0. 
Στο 17' σέντρα Τσεμπερλίδη στην περιοχή κι από κοντά ο Συμεωνίδης  θα γράψει το 1-0. 
Στο 20' σουτ του Σερσέμη αποκρούει ο Κάμπερ, νέο σουτ Μαυροματίδη νέα απόκρουση του Κάμπερ σε κόρνερ.  
Το κόρνερ εκτελείτε,  κοντινό σουτ του Τσελεσίδη, η μπάλα στο δοκάρι. 
Στο 33' σουτ Γκρίζη,  ωραία επέμβαση του Χρυσοστομίδη σε κόρνερ. 
Στο 41' φοβερό φάουλ του Τσεμπερλίδη από πλάγια θέση στο απέναντι παραθυράκι και γράφει το 3-0. 
Στο 46' σουτ Συμεωνίδη, κόντρα λίγο έξω. 
Στο 52' κόρνερ με τον Μαυροματίδη και ο Ρωσσίδης με κεφαλιά θα μειώσει σε 3-1. 
Στο 54' σουτ Σαμπροβαλάκη άουτ. 
Στο 58' η Άρδασσα θα κερδίσει πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες Θα το εκτελέσει ο Αμαραντιδης και θα γράψει το 3-2. 
Στο 67' σουτ Μαυροματίδη άουτ.    
ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Κάμπερ, Θεοδωρίδης, Σαββάκς, Καζανάς, Τζουβάρας, Τσιντός, Σαμπροβαλάκης, Συμεωνίδης, Τσεμπερλίδης, Γκρίζης, Βλάχου.   αναπληρωματικοί: Μπεσπάρας, Mocano, Μήτκας, Καπριδάκης, Emerson, Παρίσης, Δημητριάδης,     
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης): Χρυστοστομίδης, Λενομής Ν., Ρωσσίδης Ν., Μωυσιάηδς, Ρωσσίδης Α., Ρουσσάκης, Ξασνθόπουλος, Αμαραντίδης,μ Σερσέμης, Τσελεσίδης, Μαυροματίδης,  αναπληρωματικοί: Ποιμενίδης, Τσουμήτας, Μεντεσίδης, Σαραντινέλης, Λεμονής Ε., Σαουλίδης, Ελευθεριάδης, Βασιλίας.    
Διαιτητής: Καρατέρπος Βοηθοί: Μπαλιάκας, Τζιαμπάζης.
Γ.Κ. 

Βελβεντό – Α.Ε. Κοζάνης  3-2
Μετά από ένα δραματικό όσο και επεισοδιακό παιχνίδι το Βελβεντό με ολική ανατροπή νίκησε την Α.Ε. Κοζάνης με 3-2 για την 11η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.  
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.  
Στο δεύτερο ημίχρονο το Βελβεντό μπήκε πιό δυνατά κι αφού μείωσε στο 60′ με ανύπαρκτο πέναλτυ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70′ και να πάρει την νίκη στο 86′.  
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε δίκαια το προβάδισμα.  
Στο 5′ διπλή ευκαιρία από τον Γούτα από κοντά.  
Στο 11′ κάθετη του Τσιόκανου στον Μίχο που έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  
Στο 20′ προσπάθεια και σουτ του Βουνοτρυπίδη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε κόρνερ.  
Στο 23′ πάσα του Τσιόκανου στον Σικαλόπουλο που έκανε το σουτ αλλά ο Καραγιάννης απέκρουσε με τα πόδια.  
Στο 25′ κόρνερ του Βουνοτρυπίδη, κεφαλιά του Σικαλόπουλου από κοντά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.  
Στο 31′ αριστοτεχνικό φάουλ του Σικαλόπουλου από 25 μέτρα, η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.  
Στο 33′ νέο υπέροχο φάουλ του Σικαλόπουλου από περίπου το ίδιο σημείο, η μπάλα και πάλι στα δίχτυα για το 0-2.  
Στο 40′ σουτ του Μίχου απέκρουσε με τα πόδια ο Καραγιάννης.  Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Σικαλόπουλος μπήκε από δεξιά κι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο το Βελβεντό μπήκε δυνατά από την αρχή ενώ η ΑΕΚ γύρισε πίσω.  
Στο 50′ εναέριο σουτ του Μουλασιώτη μπλόκαρε ο Γεωργιάδης.  
Στο 60′ μετά από πλάγιο του Μέτκο και απόκρουση των αμυντικών ο Τσιόκανος στον αέρα “τσίμπησε” την μπάλα από τον Π. Παπαδόπουλο που τον κλώτσησε στο κάτω μέρος του παπουτσιού κι ο διαιτητής αντί για επιθετικό φάουλ έδωσε πέναλτυ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.  
Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστής Ευαγγελόπουλος μειώνοντας σε 1-2.  Στο 65′ σουτ του Α. Καρούζου μπλόκαρε ο Φωτιάδης.  
Στο 70′ φάουλ του Σαββούδη από αριστερά, ο Φωτιάδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι ο Ανδρέας Καρούζος από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.  
Στο 86′ σέντρα του Μέτκο, απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα στρώθηκε στον Καρούζο που έκανε το σουτ, ο Φωτιάδης απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στον Αντώνη Σαββούδη που από κοντά έκανε το 3-2.  
Στο 90′ σουτ του Ευαγγελόπουλου μόλις άουτ.  
Στο 92′ αποβλήθηκε ο Δ. Χατζηζήσης με απ’ ευθείας κόκκινη για εξύβριση διαιτητή.  
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη 6/12/23 για το Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης, αυτή τη φορά με γηπεδούχο την ΑΕΚ.  
ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Δημήτρης Κουτσώνας): Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θωμόγλου, Π. Καρούζος (46′ Ευαγγελόπουλος), Μουλασιώτης (85′ Σάλλα), Α. Καρούζος, Π. Παπαδόπουλος, Γούτας, Σαββούδης (95′ Σακούλας), Δράμης (46′ Τσιφτσιάν).  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (69′ Κακουλαντωνάκης), Βουνοτρυπίδης (81′ Πουτογλίδης), Βεντούλης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Μίχος, Γουρζουλίδης, Τσοπανίδης (85′ Γεωργιάδης), Δ. Χατζηζήσης, Σικαλόπουλος.
Διαιτητής: Τσάνης  Α’ Βοηθός: Μπαλιάκας  Β’ Βοηθός: Γεωργιάδης.
Κ.Τ.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - Μακεδονικός Κοζάνης 1-3   
Πέρασε από τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας ο Μακεδονικός Κοζάνης με σκορ 1-3. 
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη  διάρκεια είχαν τον έλεγχο αλλά ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια απέναντι σε έναν μαχητικό  Ατρόμητο που πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι που είχε ένταση και διακόπηκε για λίγα λεπτά μετά την είσοδο φιλάθλου της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.     
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10' σουτ από πλάγια του Νάνου,  αποκρούει ο Βασιλειάδης. 
Στο 17' Τζέλος  μέσα στην περιοχή  και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ 0-1. 
Στο 24' σέντρα Μετικάνου, ανάποδο ψαλιδάκι Τζέλου, άουτ. 
Στο 29’  σουτ Δαβίτη, άουτ. 
Στο 30’  ο Ατρόμητος θα σημειώσει γκολ  με τον Σίσκο, ο επόπτης θα σηκώσει τη σημαία ως οφσάιντ αλλά μετά τις έντονες  διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο διαιτητής κατακυρώνει το γκολ. 
Στο 38' ο Σακαλής θα κερδίσει πέναλτι.  
Το εκτελεί ο Νάνος και γράφει το 1-2. 
Στο 42' ο Ματούλας στον Τζέλο, από κοντά πλασάρει  για να αποκρούσει ο Βασιλειάδης. 
Στο 54' σύγχυση στην άμυνα του Μακεδονικού,  ο Βαρυτιμίδης θα μπλοκάρει, θα υπάρξει ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή με την είσοδο φιλάθλου στο γήπεδο. 
Στο 61, φάουλ Μετικάνου,  ο τερματοφύλακας θα χάσει τη μπάλα,  γυριστό σουτ Ματούλα στο οριζόντιο δοκάρι. 
`Στο 70' σουτ Τζέλου Θ.  από κοντά, άουτ. 
Στο 76' ο Σακαλής θα σημειώσει γκολ αλλά ο επόπτης θα σημειώσει το σκόρερ οφσάιντ. 
Στο 77' σέντρα Δάλλη κι από  κοντά ο Τζέλος  Δ.  με ωραίο πλασέ θα γράψει το 1-3.   
Στο 78' δεύτερη κίτρινη,  κόκκινη στον Χαραλαμπίδη. 
Στο 91' σουτ Τζέλου, μπλοκάρει ο Βασιλειάδης.     
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Μαργιορίδης):  Βασιλειάδης, Χαραλαμπίδης,  Ραμπίδης, Εμμανουήλ (77' Γάκης), Βλάχος Σ. (77' Δημητρίου), Μπεσπάρας (62' Πουρλουκάκης), Κούσης, Δαβίτης, Σίσκος Ηλ. (71' Νίκου), Βλάχος Θ. (62' Σίσκος Χ.), Σίσκος Γ.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας Μ.):  Βαρυτιμίδης,  Δάλλης, Κεϊσίδης (86' Πιλικίδης), Ευθυμιάδης, Ζερβανταρίδης  Μαλούτας (63' Τζέλος Θ.), Μετικάνος (86' Τσίτσαρης), Τζέλος  Δ., Ματούλας,  Νάνος (83' Μαντζιώκας), Σακαλής (83' Μόσχος).    
Διαιτητής: Κατής Βοηθοί: Μαδίας, Λαβασίδης.
Γ.Κ.

Τιτάν Σερβίων – Ιωνικός Βαθυλάκκου  3-0  
Την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 πήρε η ομάδα του Τιτάν Σερβίων επί του Ιωνικού Περιοχής Βαθυλάκκου.  
Το παιχνίδια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, στο γήπεδο των Σερβίων.  
Ο σκορ άνοιξε (1-0) ο Νέστορας με εύστοχη εκτέλεση, ενώ ο Μαυροδήμος έγραψε το 2-0, με το Νέστορα να διαμορφώνει με δεύτερο προσωπικό γκολ το τελικό 3-0 για τα Σέρβια.  
Με αυτό το «τρίποντο», το σύνολο του κύριου Μαυροδήμου επέστρεψε στις νίκες, φτάνοντας τους 17 βαθμούς στην 6η θέση της βαθμολογίας. 
Την επόμενη αγωνιστική, θα φιλοξενήσουν  τους Δαναούς Κοζάνης.  
Από την άλλη, ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου, παρέμεινε στην 12 και προτελευταία θέση με 6 βαθμούς, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί την Α.Ε. Περδίκκα.  
Διαιτητής: Κουτσώνας  Α' Βοηθός: Τζιουβάρας  Β' Βοηθός: Τζιαμπάζης.
T.S.

Π.Α.Ο. Κοίλων-Μακεδονικός Σιάτιστας  2-0
«Ασπρόμαυρο» το «ντέρμπι» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και Μακεδονικό Σιάτιστας.
Μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, στο  «ντέρμπι» του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κόντρα στον Μακεδονικό Σιάτιστας. 
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Στάθης Αθανασιάδης, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού τόσο το κρύο όσο και η δυνατή βροχή με τον αέρα, δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, με τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στην αρχή, να φεύγει δυστυχώς από το γήπεδο, λόγω του καιρού.  
Στα αγωνιστικά, από τη μία ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, πήρε το προβάδισμα στο 26ο λεπτό, κόντρα στη ροή του ματς, αφού μέχρι εκείνο το σημείο ο Μακεδονικός Σιάτιστας ήταν καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τρούπκο να κερδίζει πέναλτι στο 25’, με τον Αθανασιάδη να νικάει από την άσπρη βούλα τον Ζηνόβιο, για το 1-0. 
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του πέναλτι στον κύριο Κεχαγιά.    
Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, θα τελειώσει την υπόθεση νίκη στο 75ο λεπτό, όπου θα φύγει στην αντεπίθεση και με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 2-0 για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος, στον 60ο λεπτό. Αξίζει να τονίσουμε, πως ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων», Μιχάλη Πίτσικος, ήταν ένας εκ των διακριθέντων, αφού στέρησε από τον αντίπαλο πολλές φορές το γκολ, με τις σωτήριες επεμβάσεις που έκανε.  
Από την άλλη, ο Μακεδονικός Σιάτιστας, βάση της απόδοσης που είχε αλλά και των φάσεων στην αντίπαλη εστία, άξιζε κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν μετράει το πόσο καλός είσαι και πόσες ευκαιρίες έχασες, αλλά η αποτελεσματικότητα, κάτι που δεν είχαν στο παιχνίδι τους οι «μπλε». 
Σίγουρα η ομάδα πρέπει να κρατήσει την θετική εμφάνιση, παρά την ήττα, ενόψει της δύσκολεης συνέχειας.  
Έτσι, το σύνολο του κυρίου Μαντζώλα παραμένει αήττητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 28 βαθμούς, με εννιά νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής, ενώ την επόμενη αγωνιστική (11η) θα κάνει το καθιερωμένο ρεπό τους.   
Η ομάδα των Σιαπανίδη και Ιωαννίδη, παρέμεινε στην 5η θέση με 17 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει τα Κοίλα, μένοντας έντεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή, δείχνοντας όμως πολλά σημάδια βελτίωσης. 
Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Δαναούς Κοζάνης.  
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Πίτσικος, Μακρίδης, Ντούκα, Ζιώγας, Παπαδόπουλος, Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης, Τρούπκος, Γιαμουρίδης, Αθανασιάδης, Νικολαΐδης  
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζηνόβιος, Μπατσής Χ., Καλόγηρος, Κοντός, Μπούρτζος, Κυριλλίδης, Μπατσής Β., Σίμος, Καλογιαννίδης, Τσιούκρας, Αποστόλου  
Διαιτητής: Κεχαγιάς  Α’ Βοηθός: Μπαλιάκας  Β’ Βοηθός: Γεωργιάδης.  
T.S.   

Μακεδονικός Κοζάνης-Βελβεντό  3-1 
«Τρίποντο» ανατροπής για τον Μακεδονικό Κοζάνης κόντρα στο Βελβεντό.
Την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 πήρε η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης κόντρα στο Βελβεντό και μάλιστα με ανατροπή. 
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ, αφού στο 11ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σαββούδη, ο Καρούζος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, θα κάνει το 0-1 για το Βελβεντό.  
Ο Μακεδονικός Κοζάνης βρήκε απάντηση στο 34ο λεπτό, εκεί όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μετικάνου, ο Πολυχρονιάδης με κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Την ολική ανατροπή για τους «μπλε», έκανε ο Νάνος στο 78ο λεπτό, όπου με κοντινό σουτ θα γράψει το 2-1 για την ομάδα του.    
Οι γηπεδούχοι στο 93ο λεπτό έκαναν το 3-1, με το Νάνο να σκοράρει για δεύτερη φορά, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα του Μακεδονικού.  
Με αυτό το «τρίποντο» ο Μακεδονικός Κοζάνης έφτασε τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.  
Από την άλλη, το Βελβεντό παρέμεινε στους 11 βαθμούς και την 7η θέση. Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Κοζάνης.  
Μακεδονικός Κοζάνης: (Μαλούτας) Μεντεσίδης, Κεϊσίδης, Δάλλης, Ζερβανταρίδης, Πολυχρονιάδης (46’ Ευθυμιάδης), Τρομπούκης (46’ Μαλούτας), Σακαλής (89’ Στεφανίδης), Ματούλας, Τζέλος (Μαντζιώκας), Μετικάνος, Νάνος.
Βελβεντό: (Κουτσώνας) Καραγιαννίδης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θώμογλου, Καρούζος, Μουλασιώτης (71’ Λαμπρογιώτας), Παπαδόπουλος, Γούτας (86’ Δράμης), Ευαγγελόπουλος, Δούμας (65’ Σάλλα), Σαββούδης.
T.S.

Α. Ε. Κοζάνης-Α.Ε. Περδίκκα  0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Α.Ε. Κοζάνης και την Α.Ε. Περδίκκα που έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης.  
Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς τρανταχτές ευκαιρίες.  
Η Α.Ε. Κοζάνης πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της αλλά ταυτόχρονα βγήκε και αρκετές φορές μπροστά με αξιώσεις και είχε τις σχετικά καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι.  
Η δυνατή φέτος Α.Ε. Περδίκκα είχε περισσότερη κατοχή αλλά δεν δημιούργησε σημαντικές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.  
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ΑΕΚ να απειλεί πρώτα στο 10′ με κεφαλιά του Παπαχαρίση από κοντά μετά από κόρνερ του Σικαλόπουλου και με δύο καλά σουτ του Μίχου στο 23′ (λίγο πάνω από τα δοκάρια) και στο 38′ (μπλόκαρε ο Μήτκας).  
Ο Περδίκκας είχε μία κεφαλιά του Τζουβάρα στο 35′ από κοντά που πέρασε άουτ και μία του Σαμπροβαλάκη στο 40′ που μπλόκαρε ο Φωτιάδης.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περδίκκας πήρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να πιέσει την ΑΕΚ που με καλοοργανωμένη άμυνα δεν έδωσε ευκαιρίες στους αντιπάλους της.  
Στο 55′ μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της ΑΕΚ ο Μίχος έδωσε στον Σικαλόπουλο που έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την συμβολή των δοκών.  
Στο 68′ μπήκε ως αλλαγή ο 42χρονος Βραζιλιάνος Εμερσον Ντε Σόουζα που επέστρεψε στον Περδίκκα το καλοκαίρι μετά από αρκετά χρόνια στην Κρήτη.  
Στο 83′ σέντρα-σουτ του Βλάχου πήρε περίεργη τροχιά αλλά πρώτα ο Φωτιάδης και μετά ο Παπαχαρίσης κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα.  
Η διαιτησία ήταν με άρωμα Super League και δεν έδωσε κανένα περιθώριο για διαμαρτυρίες σε κανένα.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (75′ Ζαφειρόπουλος), Γεωργιάδης (40′ λ.τ. Βουνοτρυπίδης), Βεντούλης, Παπαχαρίσης, Γουρζουλίδης, Τσιόκανος, Τσοπανίδης, Δ. Χατζηζήσης (75′ Πουτογλίδης), Μίχος (88′ Αθ. Χατζηζήσης), Σικαλόπουλος.  
Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ (Γιώργος Θεοδωρίδης): Μήτκας, Θεοδωρίδης (75′ Γκρίζης), Καζάνας, Λιάμης, Τζουβάρας, Χ. Τσιντός, Σαμπροβαλάκης (68′ Εμερσον Ντε Σόουζα), Συμεωνίδης, Τσεμπερλίδης, Ευά. Βλαδίκας (85′ λ.τ. Mocau), Βλάχου.  Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.  Βοηθοί:  Τζουβάρας, Θεοδωρίδης.
Κ.Τ.

Δαναοί Κοζάνης-Π.Α.Ο. Κοίλων 1-1  
Οι Δαναοί Κοζάνης ήταν τελικά η ομάδα που έκοψε πρώτη βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κοίλων στο τελικό 1-1.  
Οι φιλοξενούμενοι είδαν τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Παπαδόπουλος στο 35ο ενώ νωρίτερα αυτοί είχαν αστοχήσει σε πέναλτι.  
Τελικά με 2ο πέναλτι που κέρδισαν και εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασιάδης κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.  
Τον ΠΑΟ Κοίλων πλησίασε η εκπληκτική Άρδασσα που πέρασε από τον Βαθύλακκο και είναι στο -4 από την κορυφή έχοντας όμως κάνει το ρεπό της.
Δαναοί Κοζάνης (Παπαδόπουλος): Ζερβανταρίδης,  Χαραλαμπίδης,  Καραγιάννης,  Τζήκας,  Παπαδόπουλος Θ. (93' Βρόικος), Μπαλτζής,  Τζουρμανάς,  Τσικόπουλος (90' Νάτσος), Αντάμης  Β. (66' Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος  Λ., Μεντεσίδης.   ΠΑΟ Κοίλων (Ματζώλας): Πιτσικός,  Ντούκα,  Γιαμουρίδης,  Ζιώγας,  Παπαδόπουλος  Ε., Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης,  Σαμαράς (79' Τσιφτσής),  Νικολαΐδης,  Αθανασιάδης,  Τρούπκος (68' Μακρίδης).            
Διαιτητής: Καρατέρπος   Βοηθοί: Θεοδωρίδης,  Πελετίδης .

Α.Ε. Περδίκκα-Μακεδονικός Κοζάνης 2-1    
Πήρε το ντέρμπι με τον Μακεδονικό Κοζάνης ο γηπεδούχος Περδίκκας με σκορ 2-1.  
Ήταν ένα παιχνίδι σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με δυνατές μονομαχίες πολλές διακοπές και λίγες κλασικές ευκαιρίες.  
Ο Περδίκκας εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες και πήρε το σημαντικό τρίποντο. 
Και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τη διαιτησία.    
Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε από τον Περδίκκα ο Πέτρος Τσιντός με κόκκινη κάρτα και ο Μάκης Μαλούτας από τον Μακεδονικό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.    
Στο 19' ο Βλάχου μέσα στην περιοχή και με  διαγώνιο σουτ θα ανοίξει το σκορ 1-0.  
Στο 21' Τζέλος στον Ματούλα μέσα στην περιοχή, σουτ, άουτ.  
Στο 31' σέντρα σουτ του Βλάχου, στην προσπάθεια να διώξει ο Μαλούτας, στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 33' ένα δύο Ματούλα, Νάνου θα μπει μέσα στην περιοχή και με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 48' φάουλ με το Βλαδίκα και με κεφαλιά ο Τζουβάρας θα γράψει το 2-1.   
Στο 49' φάουλ με τον Ματούλα, διώχνει σε κόρνερ δύσκολα ο Μήτκας.   
Κόρνερ ο Μετικάνος στον Ματούλα νέα σέντρα, κεφαλιά Ζερβανταρίδη από κοντά άουτ.  
Στο 65' σουτ Θωμά Τζέλου, λίγο έξω.  
Στο 82' κόρνερ Τζέλου δε μπορεί από κοντά ο Ζερβανταρίδης.     
ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Μήτκας, Καζανάς, Σαββάκης (35' Τσιντός Π.), Λιάμης, Τζουβάρας, Τσιντός Χρ., Μπεσπάρας (60' Σαμπροβαλάκης), Συμεωνίδης (80' Θεοδωρίδης), Τσεμπερλίδης (80' Γκρίζης), Βλαδίκας, Βλάχου.       
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης, Ζερβανταρίδης,  Κεϊσίδης,  Δάλλης,  Πολυχρονιάδης,  Τρομπούκης (75' Τζέλος Θ.),  Μαλούτας (75' Σακαλής),  Μετικάνος,  Τζέλος Δ., Ματούλας,  Νάνος. 
Γ.Κ.

Τιτάν Σερβίων-Α. Ε. Κοζάνης 3-1
Την νίκη με 3-1 πήρε ο Τιτάνας Σερβίων στο “ντέρμπυ των κιτρινόμαυρων” απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης για την 9η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας. 
 Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι κι έδειξε ότι θα διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά τα αμυντικά λάθη ήταν για άλλη μία φορά καταδικαστικά για την ομάδα του Βαγγέλη Μίχου. Ο Τιτάνας, με καλή αμυντική λειτουργία και με πίεση στον χώρο του κέντρου δεν άφησε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ένα σφιχτό σύνολο, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κέρδισαν δίκαια τους τρεις βαθμούς. 
 Το σκορ άνοιξε στο 15′ με πέναλτυ ο Τζίμης Νέστορας, ένα πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Φωτιάδη. 
 Στο 23′ από κόρνερ του Σαλτσίδη ο Νταράμπας ήρθε με φόρα, πάτησε δυνατά και με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιτάνας ξεκίνησε καλύτερα με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι μ’ ένα τρίτο γκολ και πίεσε την ΑΕΚ. 
 Στο τελευταίο μισάωρο η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία και την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλες φάσεις.
 Στο 84′ από νέο αμυντικό λάθος ο Τζίμης Νέστορας έφυγε μόνος του και πλάσαρε εύστοχα δίνοντας τέλος στο παιχνίδι. 
 Η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 93′ με πέναλτυ του Γιώργου Σικαλόπουλου που κέρδισε ο ίδιος. 
ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Τζέλλος, Μουρατίδης, Μαρούδης, Νταράμπας (89′ Λαβαντσιώτης), Διβηκέλης, Αθ. Νέστορας (66′ Βαβλιάρας), Δήμος (66′ Μοσχόπουλος), Σαλτσίδης, Τακίδης (86′ Μπάκανος), Μαυροδήμος, Ευθ. Νέστορας (89′ Βαχτσεβάνος). 
 Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Βεντούλης (71′ λ.τ. Τσίπης), Γεωργιάδης (63′ Κακουλαντωνάκης, 85′ λ.τ. Αθ. Χατζηζήσης), Παπαχαρίσης, Γουρζουλίδης (85′ Λαζαριώτης), Τσιόκανος, Τσοπανίδης, Βουνοτρυπίδης, Δ. Χατζηζήσης (63′ Πουτογλίδης), Μίχος, Σικαλόπουλος. 
Διαιτητής: Κουτσώνας. Βοηθοί: Δρουδάκης, Γεωργιάδης.
Κ.Τ.

Βελβεντό-Α.Ο. Κρόκου  2-2 
Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο Βελβεντό.  
Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Βελβεντό και Κρόκος, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.  Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Οι "πράσινοι" έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 92ο λεπτό, με τον Δούμα να δίνει το "φιλί της ζωής" στο Βελβεντό, ενώ ο Κρόκος μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από αυτή την εξέλιξη, αφού είχε μοναδική ευκαιρία να φύγει με το "διπλό" από μία πολύ δύσκολη έδρα.  
Ο Ηλίας Δούμας ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, αφού άνοιξε το σκορ (1-0) στο 24ο λεπτό, με ωραία ανάποδο ψαλίδι, έπειτα από σέντρα του Καρούζου, με τον Α.Ο. Κρόκου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 48ο λεπτό, με σκόρερ τον Βογδόπουλο.  
Στο 66ο λεπτό, οι παίχτες του κύριου Τσιρέκα θα κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Αργυρόπουλο να πετυχαίνει με κοντινό σουτ το 1-2.  
Το τελικό 2-2 όπως αναφέραμε και παραπάνω, διαμόρφωσε ο Δούμας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, σκοράροντας με το στήθος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου.  
Με αυτή την ισοπαλία το Βελβεντό έφτασε τους 11 βαθμούς (7η θέση) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μακεδονικό Κοζάνης.  
Από την άλλη, ο Α.Ο. Κρόκου έφτασε τους 6 βαθμούς (12η θέση) και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.  
Α.Σ. Βελβεντό: (Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θωμόγλου (81′ Πιτσιάβας), Τζούτζας, Καρούζος Π. (89’Σάλλα), Μουλασιώτης (54′ Καρούζος Α.), Παπαδόπουλος, Γούτας (89' Τσιφτσιάν), Ευαγγελόπουλος, Δούμας  
Α.Ο. Κρόκου: (Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρας, Καρανάνος, Μανώλας, Βουτσίδης, Βογδόπουλος (58’ Τσέπουρας), Τσιάρας, Δούλδουρας (79′  Τζιάστας ), Μπελής (58′ Γιαννόπουλος), Τούνας (79’ Ντανάτσας ) Αργυρόπουλος.  
Διαιτητής: Δούμτσης (Ε.Π.Σ. Φλώρινας)  Βοηθοί: Μαρκόπουλος – Ηλεκτρίδης (Ε.Π.Σ. Φλώρινας.
Α.Α.

Μακεδονικός Κοζάνης-Τιτάν Σερβίων 4-3    
Ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς είδαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης  μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και του Τιτάνα Σερβίων  4-3.   
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ 0-1 με τον Πελέκα για να ισοφαρίσει ο Μακεδονικός σε 1-1 με τον Δημήτρη Τζέλο, σκορ που ήταν και ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ 2-1 με γκολ - κεφαλιά του Ευθυμιάδη. 
Ο Μακεδονικός με τον  Τζέλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1  και φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι. 
Στο ποδόσφαιρο  όμως ποτέ μη λες ποτέ .. 
Ο Τιτάν έβγαλε αντίδραση και με δύο γκολ του Βαβλιάρα και του Δήμου ισοφάρισε σε 3-3. 
Ο Μακεδονικός στην τελευταία κυριολεκτικά φάση,  κέρδισε πέναλτι με τον Μαντζιώκα, ο Τζέλος ευστόχησε  και κάνοντας χατ τρικ έγραψε το τελικό 4-3 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του  Τιτάνα.   
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 9' σουτ Σακαλή μέσα από την περιοχή, άουτ. 
Στο 11' σουτ Ματούλα, διώχνει σε κόρνερ ο Τζέλλος. 
Στο 19' φάουλ Μαυροδήμου, αποκρούει ο Μεντεσίδης κι ο Πελέκας από κοντά γράφει το 0-1. 
Στο 34' παράλληλη μπαλιά Νάνου μέσα στην περιοχή, σουτ Τζέλου, άουτ. 
Στο 37'  σέντρα Τζέλου κεφαλιά Νάνου, μπλοκάρει ο Τζέλλος. 
Στο 41' σέντρα Μαλούτα, μέσα στην περιοχή και με σουτ ο Τζέλος γράφει το 1-1. 
Στο 50' ο Νάνος στον Ματούλα, σουτ μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Τζέλλος. 
Στο 51' κόρνερ Μετικάνου κεφαλιά του Ευθυμιάδη και 2-1 για τον Μακεδονικό. 
Στο 61' αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Νάνο, παράλληλη μπαλιά κι από κοντά ο Τζέλος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. 
Στο 76'σουτ Μετικάνου από κοντά σώζει ο Τζέλλος. 
Στο 80' σουτ του  Μπάκανου στο δοκάρι κι ο Βαβλιάρας από κοντά μειώνει σε 3-2. 
Στο 87' παράλληλη σέντρα Μουρατίδη κι από κοντά ο Δήμος θα ισοφαρίσει σε 3-3. 
Στο 93' Μαντζιώκας μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί, ο επόπτης θα σημειώσει την παράβαση και με την υπόδειξη του διαιτητή θα δείξει την άσπρη βούλα μέσα σε διαμαρτυρίες του Τιτάνα. 
Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Τζέλος και με χατ τρικ θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του  με σκορ 4-3.     
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Τάτσινας,  Κεϊσίδης,  Ευθυμιάδης (76’ Τρομπούκης),  Πολυχρονιάδης,  Μαλούτας (85’ Στεφανίδης),  Μετικάνος Ματούλας,  Τζέλος  Σ., Σακαλής,  Νάνος (85’ Μαντζιώκας ).     
Τιτάν Σερβίων (Μαυροδήμος):  Τζέλλος, Μουρατίδης, Τακίδης (78’ Λαβαντσιώτης), Νταράμπας (71’ Βαχτσεβάνος), Μαυρούδης, Νέστορας Αθ, Δήμος, Σαλτσίδης (76’ Διβηκέλης), Μοσχόπουλος (78’ Μπάκανος), Μαυροδήμος, Πελέκας (46’ Βαβλιάρας).     
Διαιτητής: Μπαλιάκας Βοηθοί: Δρουδάκης, Γεωργιάδης.
Γ.Κ.

Α. Ε. Κοζάνης-Ιωνικός Βαθυλάκου 4-1
Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στον Ιωνικό Περιοχής Βαθυλάκκου στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.  
Το παιχνίδι έγινε στο Γήπεδο Λευκόβρυσης σε βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών.  
Η επιστροφή του έμπειρου φορ Γιώργου Σικαλόπουλου στην ενδεκάδα μετά από τραυματισμό “έδεσε” την επίθεση της ΑΕΚ που έδειξε πολύ πιό άνετη στις κινήσεις της, πέτυχε τέσσερα γκολ κι έβγαλε αρκετές φάσεις.  
Ο Σικαλόπουλος, με δύο γκολ και μία ασσίστ, αλλά κυρίως με τον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού του έδειξε ότι είναι το κλειδί σε όλη την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.  
Διαρκής απειλή ήταν ο νεαρός Κυπαρίσσης Μίχος που με ένα γκολ και τρεις ασσίστ είχε συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ των κιτρινόμαυρων.  
Αντίθετα μεγάλη απώλεια για τον Ιωνικό ήταν ο Πλάτωνας Καρακατσάνης που έπαθε “τράβηγμα” στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό Κοζάνης.  
Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή, προηγήθηκε με 2-0 στο 17′ και θα μπορούσε να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι έχοντας κάποιες καλές στιγμές και για τρίτο γκολ.  
Στο 5′ ο Μίχος έδωσε στον Σικαλόπουλο, αυτός έκανε την ασσίστ στον Μίχο που πλάσαρε από κοντά για το 1-0.  
Στο 11′ ο Τσοπανίδης έβγαλε ωραία τον Χατζηζήση στα δεξιά, αυτός μπήκε κι έκανε το σουτ αλλά ο Πάσχος απέκρουσε σωτήρια στο κόρνερ.  Από το κόρνερ στο 12′, ο Ζαφειρόπουλος έκανε την συρτή σέντρα, ο Μίχος έκανε το σουτ από κοντά αλλά και πάλι ο Πάσχος απέκρουσε σε κόρνερ.  
Στο 17′ ο Μίχος μπήκε από δεξιά, έκανε την ασσίστ στον Σικαλόπουλο κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.  
Στο 19′ νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Γεωργιάδης μπήκε από αριστερά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.  
Στο 25′ όμως, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Ιωνικός ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν ο Γιάννης Ελευθεριάδης ελίχθηκε έξω από την περιοχή κι έπιασε ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στο “Γ” της εστίας μειώνοντας σε 2-1.  
Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με καλύτερη στιγμή ένα φάουλ του Κεϊσογλου στο 38′ που πέρασε λίγο άουτ.  
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά από την αρχή με σκοπό να πετύχει το τρίτο τέρμα που θα της έδινε την ηρεμία.  
Στο 50′ ωραία προσπάθεια του Μίχου από δεξιά που πέρασε τον αντίπαλο του κι έβγαλε σέντρα “πάρε-βάλε” στον Σικαλόπουλο που από την μικρή περιοχή έκανε το 3-1.  
Στην συνέχεια ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει κι είχε δύο καλές στιγμές στο 62′ με σουτ του Ι. Ελευθεριάδη από καλή θέση που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 66′ όταν σουτ του Β. Μακρυγιάννη μπλόκαρε ο Φωτιάδης.  
Μετά από αυτήν την πίεση του Ιωνικού η ΑΕΚ ξαναπήρε τον έλεγχο, είχε κάποιες μικροευκαιρίες και τελικά σφράγισε την νίκη στο 88′ όταν από σέντρα του Μίχου από αριστερά ο Ηλίας Τσοπανίδης πετάχθηκε στην μικρή περιοχή κι από κοντά έκανε το τελικό 4-1.  
Ευχάριστη νότα για την ΑΕΚ ήταν και η πρώτη φετινή εμφάνιση του Ευθύμη Πουτογλίδη που ήταν μακριά από τις εκδηλώσεις της ομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και την γέννηση της κορούλας του.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζαφειρόπουλος (85′ Λαζαριώτης), Γεωργιάδης, Βεντούλης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος (60′ λ.τ. Γουρζουλίδης), Τσοπανίδης, Βουνοτρυπίδης (73′ Κακουλαντωνάκης), Δ. Χατζηζήσης, Μίχος, Σικαλόπουλος (73′ Πουτογλίδης).  
ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Βασίλης Παπαζήσης): Πάσχος, Κ. Μακρυγιάννης, Γκούπι, Παλάσκας (46′ Χρ. Ελευθεριάδης), Κανάβας, Μπέσας, Β. Ελευθεριάδης, Ιω. Ελευθεριάδης (65′ Β. Μακρυγιάννης), Κωνσταντινίδης, Κεϊσογλου, Δούφας (21′ λ.τ. Ντάμαλης).  
Διαιτητής: Ρίγγος (Γρεβενών).  Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Γρεβενών), Ράτζας (Γρεβενών).
Κ.Τ.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Μακεδονικός Σιάτιστας 0-4
Εύκολο απόγευμα είχε ο Μακεδονικός Σιάτιστας στην Πτολεμαϊδα με τον τοπικό Ατρόμητο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.  
Η ομάδα της Σιάτιστα κέρδισε με σκορ 0-4 και πλησιάζει στην κορυφή!  
Τα γκολ πέτυχαν Γεωργάκας, Καλογιαννίδης, Ματέου και Σίμος Βασίλης.

Α.Ο. Κρόκου-Α.Ε. Περδίκκα 2-2
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Περδίκκας άφησε δύο βαθμούς στον Κρόκο και έφτασε στους 14 βαθμούς.
Ο Περδίκκας έχασε πέναλτι με Τζουβάρα στο 15ο απέκρουσε ο Μούσιος.
Τα γκολ πέτυχαν οι: 19ο Καρανάνος, 46ο Τσιάρας/ 44o Τσεμπερλίδης, 75ο Λιάμης (πεν.).

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας-Α. Ε. Κοζάνης 5-0
Βαριά ήττα για την Α.Ε. Κοζάνης στην Αρδασσα απέναντι στην δυνατή ομάδα του Μ. Αλέξανδρου για την 7η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.  
Οι γηπεδούχοι, έχοντας τον αέρα με το μέρος τους στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν τρία γκολ και ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι.  
Τα πρώτα δύο σημείωσε ο αειθαλής Γιώργης Μαυροματίδης με δύο πολύ ωραία σουτ έξω από την περιοχή, στο 21′ και στο 30′.  
Στο 35′ ο Μίχος κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Χρυσοστομίδης απέκρουσε, για να χαθεί έτσι η μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ξαναμπεί στο παιχνίδι.  
Το 3-0 έκανε ο Στάθης Ρουσσάκης με σουτ από τα πλάγια στο 40′ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν όλες τις αλλαγές τους και το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.  
Η Αρδασσα διεύρυνε περισσότερο το σκορ με άλλα δύο γκολ, πρώτα του Χρήστου Σερσέμη στο 57′ και τέλος με τον Ανέστη Ρουσσάκη στο 88′.  
Με την ήττα της αυτή η ΑΕΚ παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, μαζί με τον Α.Ο. Κρόκου, ενώ ο Μ. Αλεξανδρος ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 15.  
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ (Τηλέμαχος Καλπακίδης): Χρυσοστομίδης, Μ. Λεμονής, Ανδρ. Μωϋσιάδης (46′ Παναγιωτίδης), Θ. Μωϋσιάδης, Ρωσσίδης, Ανέ. Ρουσσάκης, Ευστ. Ρουσσάκης (71′ Τσελεγγίδης), Αμαραντίδης, Σερσέμης (71′ Βάσιλας), Ξανθόπουλος (46′ Ελευθεριάδης), Μαυροματίδης (71′ Ελ. Λεμονής).  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Αλ. Παπαδόπουλος (60′ Αθ. Χατζηζήσης), Γεωργιάδης, Βεντούλης (70′ Κακουλαντωνάκης), Παπαχαρίσης, Βουνοτρυπίδης (60′ Βογιατζής), Μίχος, Τσιόκανος, Τσοπανίδης, Δ. Χατζηζήσης (70′ Λαζαριώτης), Τσίπης (60′ Ζαφειρόπουλος).  
Διαιτητής: Τόϊτος (Φλώρινας).  Βοηθοί: Κούγιας (Φλώρινας), Ηλεκτρίδης (Φλώρινας).
Κ.Τ.

Μακεδονικός Σιάτιστας - Βελβεντό  2-0
Mε το «καλημέρα» έδειξε τις διαθέσεις του ο Μακεδονικός Σιάτιστας.
Μπροστά σε λιγοστό φίλαθλο κόσμο, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικές, ο Μακεδονικός Σιάτιστας φιλοξένησε το Βελβεντό, παίρνοντας το «τρίποντο», επιστρέφοντας στις νίκες, μετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με τους Καλογιαννίδη και Κυριλλίδη να σκοράρουν για τους γηπεδούχους.  
Η ομάδα των Σιαπανίδη και Ιωαννίδη, ήταν καλύτερη συνολικά στην αναμέτρηση, ενώ οι παίχτες του κύριου Κουτσώνα έδωσαν «μάχες» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.  
Η Σιάτιστα άνοιξε το σκορ με το «καλημέρα», αφού μόλις στο πρώτο λεπτό και συγκεκριμένα στο 15ο δευτερόλεπτο, ο Καλογιαννίδης μετά από πάσα του Αποστόλου, θα πλασάρει από κοντά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιώζη, κάνοντας το 1-0.  
Στο 3ο λεπτό, ο Αποστόλου με διπλή προσπάθεια θα προσπαθήσει να σκοράρει, αλλά ο Καραγκιώζης είπε «όχι» και στις δύο περιπτώσεις, αποκρούοντας την  μπάλα.  
Στο 7’ ο Π. Μπούρτζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με την πίεση του Μακεδονικού να είναι ασφυκτική.  
Στο 21ο λεπτό ο Καλογιαννίδης θα κάνει ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.  
Στο 22ο λεπτό, η μπάλα θα φτάσει έξω από την περιοχή στον Κυριλλίδη, ο οποίος με φανταστικό ευθύβολο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιώζη, σημειώνοντας το 2-0 για τον Μακεδονικό Σιάτιστας, μ’ ένα πραγματικά γκολ «ζωγραφιά»!   
Στο 30ο λεπτό, θα έρθει η πρώτη καλή ευκαιρία για το Βελβεντό, με τον Σάλλα να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Μέτκο, αλλά ο Ζιάρας θα αποκρούσει την μπάλα.  
Αυτή οι φάση θα είναι και η τελευταία καλή που θα δούμε στο πρώτο ημίχρονο.  
Στο δεύτερο μέρος, είδαμε ένα μέτριο παιχνίδι από μεριάς φάσεων, αφού από τη μία ο Μακεδονικός Σιάτιστας κρατούσε το υπέρ του 2-0, ενώ το Βελβεντό προσπαθούσε να γίνει απειλητικό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.  
Στο 59ο λεπτό, ο Τσιούκρας θα κάνει την κοντινή προβολή, αλλά ο Καραγκιώζης θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 62’ ο Τζούτζας θα κάνει σουτ στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.    
Στο 67’ και πάλι ο Τσικούκρας θα γίνει απειλητικός, αλλά το κοντινό πλασέ του θα τα διώξουν οι αμυντικοί.  
Στο 69ο λεπτό, ο κύριου Κουτσώνας θα κάνει τέσσερις μαζεμένες αλλαγές, «πετώντας» στον αγώνα «πιτσιρικάδες», οι οποίοι άλλαξαν κάπως την εικόνα του Βελβεντού, με την ομάδα να γίνεται πιο πιεστική στο παιχνίδι της, χωρίς όμως να δούμε κάτι σημαντικό. 
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης) Ζιάρας, Μπατσής, Ντεμάι, Σίμος Χ. (63’ Καρακουλάκης), Μπούρτζος Μ., Κυριλλίδης, Αγκάστρα (46’ Τσιούκρας), Μπούρτζος Π., Καλογιάννίδης (88’ Σίμος Β.), Γεωργάκας (95’ Βίτσιος), Αποστόλου (63’ Κοντός)  
Βελβεντό: (Κουτσώνας) Καραγκιώζης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Λαμπρογιώτας (69’ Μουλασιώτης), Σάλλα (69’ Καρούζος Α.), Τζούτζας, Καρούζος Π. (69’ Γούτας), Παπαδόπουλος (69’ Δραμής), Θώμογλου, Ευαγγελόπουλος, Δούμας.
Διαιτητής: Τζιαμπάσης  Α’ Βοηθός: Δρουδάκης  Β’ Βοηθός: Κάμπερ.
T.S. 

Τιτάν Σερβίων-Α.Ο. Κρόκου 2-1
Nωρίς έβαλε τις βάσεις για τη νίκη o Τιτάν Σερβίων.
Σε ένα μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό στάδιο “Αστέριος Μεγαρέας” στα Σέρβια ο τοπικός Τιτάν Σερβίων  κατάφερε να κερδίσει την νεανική ομάδα του Κρόκου με 2-1 και να ανέβει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.  
Προηγήθηκε έντονη βροχόπτωση στην περιοχή με αποτέλεσμα να έχει αρκετό νερό το γήπεδο,παρ’ όλα αυτά έγινε ένα μέτριο σε παραγωγή πολλών φάσεων στο σημερινό παιχνίδι.  
Πιο αποτελεσματικός και εύστοχος ο Τιτάν Σερβίων που νωρίς έβαλε τις βάσεις για την σημερινή του νίκη με 2-0 με ένα γκολ του Γιώργου Μαυροδήμου και ένα του Νέστορα Ευθ. κλειδώνοντας την νίκη.
Η ομάδα του Κρόκου “πλήρωσε” τις αδυναμίες τις στο αμυντικό κομμάτι,ενώ στάθηκε καλά και ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.  
Κατάφερε να μειώσει στο 41′ λεπτό με σουτ του Τσιάρα,χωρίς όμως να γίνει πιο απειλητικός για την ισοφάριση.  
Στο 11′ μόλις λεπτό λάθος των αμυντικών του Κρόκου και ο Μαυροδήμος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μούσιου.  
Στο 20′ ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσιάρα η μπάλα άουτ.  
Στο 25′ λεπτό μετά από λάθος των αμυντικών του Κρόκου ο Ευθύμης Νέστορας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μούσιου κάνοντας πολύ νωρίς το 2-0.  
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιρέκα προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 41′ λεπτό του αγώνα με τον συνήθη “ύποπτο” Μάρκο Τσιάρα να εκμεταλλεύεται ολιγωρία των αμυντικών του Τιτάν και με κοντινό σουτ να κάνει το 2-1 σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.  
Στο 48′ κόρνερ του Τακίδη απόκρουση Μούσιου σε κόρνερ.  
Στο 60′ λεπτό δυνατό σουτ του Σαλτσίδη που μπήκε ως αλλαγή θα φύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μούσιου  
Στο 70′ λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυροδήμος για τους γηπεδούχους που σουτάρει από κοντά με τον Μουσικό να αποκρούει σε κόρνερ  Στο 78′ δυνατό σουτ του Σαλτσίδη θα φύγει άουτ.  
Στο 89′ ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Πέλεκα αποκρούει ο Μούσιος σε κόρνερ.  
Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο γηπεδούχος Τιτάν Σερβίων έφτασε τους 11 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική(8η) φιλοξενείται στο Σκαφίδι από τον Μακεδονικό Κοζάνης, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τέσσερις μόλις βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Α.Ε.Περδίκκα.  
Α.Σ.Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Τζέλλος,Μουρατίδης, Τακίδης,Τσέτσιλας,Μαρούδης, Νέστορας,Δήμου(78’Πελέκας), Διβηκέλης (55’Σαλτσίδης), Μαυροδήμος,Νέστορας Ευθ.(86’Βαβλιάρας).  
Α.Ο.Κρόκου (Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Νεοφυτίδης(64’Τζιάστας), Καρανάνος,Μανωλάς,Τσιάρας, Μπελλής (46’Καραδήμος),Τσέπουρας (62’Δούλδουρας),Τουρτούρας, Ντανάτσας(87’Τούνας), Βουτσίδης, Κοστρέτσης (46’Γιαννόπουλος)  
Διαιτητής: Καρατέρπος  Βοηθοί: Γεωργιάδης – Κωτούλας.
A.A.

ΑΣ Ιωνικός - Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 
Δια  Πυρρός και σιδήρου πέρασε μέσα από τον Βαθύλακκο ο Μακεδονικός Κοζάνης κερδίζοντας τον σκληροτράχηλο και δυνατό  Ιωνικό με σκορ 0-1. 
Το γκολ της νίκης του Μακεδονικού το πέτυχε ο Νάνος στο 34' (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στον σκόρερ). Έγινε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. 
Ο Μακεδονικός  που κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς απ' αυτό το παιχνίδι, είχε τον έλεγχο  και την κυκλοφορία της μπάλας ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 
Οι δύο ομάδες φωνάζουν για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε από τον επόπτη ως οφσάιντ (Για τον  Μακεδονικό το πέτυχε ο Σακαλής στο πρώτο μέρος  και για τον Ιωνικό  ο Κωνσταντινίδης στο δεύτερο ημίχρονο). 
Ο Ιωνικός είχε δύο δοκάρια με τον Κωνσταντινίδη και τον Κεΐσογλου ενώ ο Μακεδονικός ένα με τον Τζέλο.   
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 15’ σέντρα Τάτσινας με κεφαλιά ο Σακαλής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα  αλλά ο επόπτης σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ στον σκόρερ. 
Στο 23' σουτ Καρακατσάνη, άουτ. 
Στο 25' ο Σακαλής μέσα στην περιοχή, σουτ λίγο, έξω. 
Στο 28' κάθετη Ματούλα  στον Νάνο, μέσα στην περιοχή,  σουτ, άουτ. 
Στο 34' σουτ Μαλούτα αποκρούει ο Πάσχος, το ριμπάουντ ο Νάνος και με νέο σουτ θα ανοίξει το σκορ 0-1. 
Στο 37' φάουλ Κεΐσογλου διώχνει ο Πολυχρονιάδης, επάνω στον Κωνσταντινίδη, σουτ, άουτ. 
Στο 41' σουτ Τζέλου, διώχνει σε κόρνερ ο Πάσχος. 
Στο 46' λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού,  τετ α τετ ο Καρακατσάνη , σουτ,  ο Μεντεσίδης σώζει, δεύτερο σουτ Κωνσταντινίδη, η μπάλα στο δοκάρι. 
Στο 47' σέντρα Μετικάνου,  σουτ Τζέλου, άουτ. 
Στο 50' ο Κωνσταντινίδης θα σημειώσει τέρμα, ο επόπτης θα υποδείξει οφσάιντ το σκόρερ 
Στο 54' φάουλ Καρακατσάνη   διώχνει ο Μεντεσίδης   δεύτερο σουτ Κεΐσογλου από πλάγια στο κάθετο δοκάρι. 
Στο 64' κόρνερ Μετικάνου κεφαλιά Νάνου, άουτ. 
Στο 66' σουτ Μετικάνου,  λίγο έξω. 
Στο 71' κόρνερ Κεΐσογλου,  κεφαλιά Κανάβα, μπλοκάρει ο Μεντεσίδης. 
Στο 72' Τζέλος μόνος στη περιοχή,  αργεί και διώχνουν οι αμυντικοί. 
Στο 80' παράλληλη σέντρα Ματούλα,   σε κενή εστία ο Τζέλος πλασέ στην κίνηση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.      
ΑΣ Ιωνικός (Παπαζήσης): Πάσχος,  Μακρυγιάννης  Κ., Γκούπι,  Κανάβας (83’ Μητράγκας),  Ελένη  Χρ., Ελευθεριάδης  Β., Μπέσας (87’ Ντάμαλης),  Κεΐσογλου,  Κωνσταντινίδης,  Καρακατσάνης (83’ Μακρυγιάννης Β.),  Καρακατσάνης, Δούφας (26’ .     
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας):  Μεντεσίδης, Τάτσινας, Κεϊσίδης, Πολυχρονιάδης, Ευθυμιάδης, Μετικάνος ,Μαλούτας (77’ Κουνάβας), Σακαλής (66’ Τρομπούκης ), Ματούλας Τζέλος (82’ Παπαγεωργίου), Νάνος.      
Διαιτητής: Καλδάνης Βοηθοί: Δημητρίου, Ζέζος (ΕΠΣ Φλώρινας).
Γ.Κ.

Π.Α.Ο. Κοίλων-Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 2-1
Αγχωτικό «τρίποντο» του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης κόντρα στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας
Το εφτά στα εφτά έκανε ο αήττητος και πρωτοπόρος του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης  , κερδίζοντας τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας με σκορ 2-1. 
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.  
Ο ΠΑΟΚ Κοίλων δεν πραγματοποίησε μία τόσο καλή εμφάνιση, ενώ ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας πάλεψε μέχρι τέλους για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.  
Ο Κλόντι Ντούκα άνοιξε το σκορ (1-0) στο 7ο λεπτό, ενώ ο Γιαμουρίδης διπλασίασε τα τέρματα (2-0) για τους γηπεδούχους στο 41ο λεπτό.  
Στο 70’ οι «μπλε» ξανά μπήκανε στο παιχνίδι, αφού ο Σίσκος μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.  
Η ομάδα του κύριου Μαντζώλα παρέμεινε αήττητη, πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 21 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική, θα φτάσουν ξεκούραστα τους 24 βαθμούς, αφού θα πάρουν άνευ αγώνα το ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης που έχει εγκαταλείψει.  
Από την άλλη, ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας παρέμεινε στην 12η θέση με 3 βαθμούς στο ενεργητικό του. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό Σιάτιστας.  
Διαιτητής: Ρίγγος -  Α’ Βοηθός: Βασιλόπουλος -  Β’ Βοηθός: Παπαλαμπρόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
T.S.

Μακεδονικός Κοζάνης - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 2 3
Μεγάλη νίκη πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας στη Νικόπολη  κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 2-3.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις 
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο όπου και προηγήθηκαν 0-3 , ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους μείωσαν σε 2-3  πίεσαν για την ανατροπή αλλά  δεν τα κατάφεραν αφού στο 85' ο Σακαλής εκτέλεσε πέναλτι για να αποκρούσει ο Χρυσοστομίδης. 
Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι. 
Ο Μακεδονικός με τον Νάνο  και η Άρδασσα με τον Ποιμενίδη ύστερα από επέμβαση του Μεντεσίδη.      
Τα φιλμ του αγώνα 
Στο 12' σουτ Μαυροματίδη, μπλοκάρει ο Μεντεσίδης. 
Στο 16' σουτ του  Μαυροματίδη από πλάγια, η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 
Στο 20' σουτ Σακαλή, άουτ. Στο 23' σουτ Νάνου μέσα από την περιοχή, άουτ. 
Στο 30' σουτ Μαυροματίδη,  διώχνει ο Μεντεσίδης σε κόρνερ. 
Το κόρνερ ο Αμαραντίδης  και στην προσπάθεια του να διώξει ο Ζερβανταρίδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 
Στο 43'  η Άρδασσα θα κερδίσει αυστηρό πέναλτι σε χέρι του Ευθυμιάδη. Ο Αμαραντίδης θα εκτελέσει εύστοχα για το 0-3. 
Στο 49' κάθετη Ματούλα στο Νάνο, πλασέ στο κάθετο δοκάρι. 
Στο 51' σέντρα Μετικάνου, πλασέ από κοντά Σακαλή, άουτ. 
Στο 58’  σουτ Νάνου μέσα από την περιοχή άουτ 
Στο 68’ ο Ποιμενίδης θα προλάβει την έξοδο του Μεντεσίδη θα πλασάρει,  αλλά πριν περάσει τη γραμμή σώζει ο Τάτσινας. 
Στο 73' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός με το Νάνο, θα αποφύγει τον τερματοφύλακα  και θα μειώσει σε 1-3. 
Στο 74' ο Ρουσάκης στην αντεπίθεση μόνος σουτάρει, αποκρούει ο Μεντεσίδης. 
Στο 76' Νάνος θα δώσει στην περιοχή στον Τζέλο, θα αποφύγει έναν αμυντικό και με σουτ θα κάνει το 2-3. Στο 85' ανατροπή Νάνου και πέναλτι. 
Το εκτελεί ο Σακαλής κι ο Χρυσοστομίδης αποκρούει.   
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης, Μαντζώκας (46’ Τάτσινας), Ευθυμιάδης, Ζερβανταρίδης (46’ Κουνάβας), Πολυχρονιάδης, Δάλλης, Μετικάνος, Τζέλος, Νάνος, Ματούλας, Σακαλής.     
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης): Χρυσοστομίδης, Μωυσιάδης Α. (64’ Ποιμενίδης), Πεπόνας (25’ α.α. Λεμονής Ν.), Μωυσιάδης Θ., Ρωσσίδης, Ρουσάκης Α., Ρουσάκης Σ.(78’ Ελευθεριάδης),  Αμαραντίδης (78’ Μεντεσίδης), Σερσέμης , Ξανθόπουλος (64’ Βασίλας), Μαυροματίδης.    
 Διαιτητής: Δροβατζήκας Βοηθοί: Ρατζάς, Παπαλαμπρόπουλος (ΕΠΣ Γρεβενών.
Γ.Κ.

Α..Ε Κοζάνης - Δαναοί Κοζάνης 1-0    
Μ’ ένα πολύ όμορφο βολέ του Γιώργου Τσιόκανου στο 60′ η Α.Ε. Κοζάνης πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, κερδίζοντας με 1-0 τους Δαναούς Κοζάνης για την 6η αγωνιστική.      
Το παιχνίδι δεν ήταν αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων για καλό ποδόσφαιρο, βέβαια σ’ αυτό δεν βοήθησε κι ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Λευκόβρυσης.  
Η ΑΕΚ, με την πλάτη στον τοίχο μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (έχοντας βέβαια διανύσει δύσκολο πρόγραμμα), πήρε μία σημαντική νίκη που σίγουρα θα της δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για την συνέχεια.  
Το ζητούμενο για τους κιτρινόμαυρους ήταν οι τρεις βαθμοί και τελικά οι νεαροί παίκτες του Βαγγέλη Μίχου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τους πήραν.  
Ντεμπούτο ως βασικοί για την ΑΕΚ έκαναν για πρώτη φορά ο 20χρονος δεξιός μπακ Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (αποκτήθηκε από την Α.Ε. Περδίκκα) κι ο 15χρονος επιθετικός Γιώργος Λαζαριώτης (αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Κοίλων).  
Οι Δαναοί δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΚ και δεν είχαν κάποια τρανταχτή ευκαιρία, εκτός από δύο απ’ ευθείας φάουλ του Τσικόπουλου κι ένα σουτ του Μπαλτζή στην εκπνοή του αγώνα.  
Στο 4′ ο Μίχος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το σουτ του απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Ζερβανταρίδης.  
Στο 20′ ο Μίχος άλλαξε την μπάλα με τον Βουνοτρυπίδη και βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 27′ φάουλ του Τσικόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ με την άκρη των δαχτύλων του ο Τσέλιος.  
Στο 36′ νέο φάουλ του Τσικόπουλου λίγο έξω από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 45′ φάουλ του Βουνοτρυπίδη από σχετικά μακριά απέκρουσε θεαματικά αλλά και σωτήρια σε κόρνερ  ο Ζερβανταρίδης.  Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ισοδύναμες και το παιχνίδι να γίνεται κυρίως στον χώρο του κέντρου.  
Στο 60′ μπαλιά του Βογιατζή, ο Μίχος “τσίμπησε” την μπάλα στον αέρα από τον Λ. Παπαδόπουλο, μπήκε από αριστερά κι έκανε την παράλληλη σέντρα, ένας αμυντικός προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Τσιόκανο λίγο έξω από την περιοχή κι αυτός αφού την σήκωσε έπιασε ένα υπέροχο βολέ στο “Γ” της εστίας για το 1-0.  
Στην συνέχεια η ΑΕΚ πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της χωρίς όμως να απειλείται ιδιαίτερα από τους Δαναούς.  
Στο 87′ κόρνερ του Σικαλόπουλου, η μπάλα πέρασε κι έφτασε στον προωθημένο Βεντούλη που από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να “τελειώσει” το παιχνίδι.  
Στο 90′ ο Σικαλόπουλος έδωσε στον Μίχο που από κοντά έκανε το σουτ αλλά ο Τζήκας με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.  
Στο 93′ φάουλ-σέντρα του Λ. Παπαδόπουλου από μακριά αριστερά, προσωρινή απόκρουση των αμυντικών, ο Παναγιωτίδης έδωσε στον Μπαλτζή που από καλή θέση έκανε το σουτ προς την εστία αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. 
Στην φάση αυτή δύο παίκτες των Δαναών βρέθηκαν στο έδαφος ζητώντας πέναλτυ, χωρίς να συγκινηθεί ο διαιτητής.     
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Αλ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Βεντούλης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος (90′ Βλαχόπουλος), Τσοπανίδης, Βουνοτρυπίδης (58′ Βογιατζής), Δ. Χατζηζήσης (75′ Ανδρεόπουλος), Μίχος, Λαζαριώτης (58′ Σικαλόπουλος).   
ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Θεόφιλος Παπαδόπουλος): Ζερβανταρίδης, Χαραλαμπίδης, Τζήκας, Θωμ. Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης (46′ Τσουλλχάϊ, 65′ λ.τ. Παππάς), Μπαλτζής, Τζουρμανάς, Μεντεσίδης (80′ Πολύμερος), Λαζ. Παπαδόπουλος, Αθ. Τσικόπουλος, Δημητρίου (62′ Παναγιωτίδης).   
Διαιτητής: Τόϊτος (Φλώρινας). Βοηθοί: Μαρκόπουλος (Φλώρινας), Ηλεκτρίδης (Φλώρινας).
Κ.Τ.

ΑΕ Κρόκου - Ιωνικός Βαθυλάκου  2-3 
Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-2 πανηγύρισε ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου, κερδίζοντας τον Α.Ο. Κρόκου, σ’ ένα «τρελό» ματς  , με τον Μπάμπη Κεΐσογλου να είναι ο πρωταγωνιστής, αφού στο 94ο λεπτό έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.   
Ο Βαθύλακκος κέρδιζε μέχρι και το 91ο λεπτό, με σκορ 1-2, αλλά ο Αργυρόπουλος βρήκε τον τρόπο στο 92ο λεπτό να ισοφαρίσει για τον Κρόκο σε 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
Ο Κεΐσογλου όμως είχε άλλη άποψη, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό (93’), με φοβερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3!    
Το ματς ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες, αφού μόλις στο 1ο λεπτό, ο Χρήστος Ελευθεριάδης θα ανατρέψει τον Δράκο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Τζιαμπάζη να καταλογίζει κατευθείαν πέναλτι για την ομάδα του Κρόκου. 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάρκος Τσιάρας, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.  
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν αμέσως, αφού στο 5ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Γιάννη Ελευθεριάδη και την ασταθή απόκρουση του Μούσιου, ο Βασίλης Μακρυγιάννης με κοντινό σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 13ο λεπτό, ο Καρακατσάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, θα στείλει την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.  
Στο 15’ και ενώ ο Ιωνικός πίεζε και για δεύτερο γκολ, θα το βρει με τον  συνήθη ύποπτο Μπάμπη Κεΐσογλου. 
Πιο συγκεκριμένα, μετά από κάθετη μπαλιά του Μπέσα, ο Καρακατσάνης θα κάνει συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο Κεΐσογλου θα πάρει την μπάλα και με κοντινή «ραμπόνα» θα σημειώσει ένα πολύ όμορφο γκολ, κάνοντας το 1-2 για τον Βαθύλακκο.    toucan834 1  
Στο 24’ ο Κεΐσογλου θα απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, ο Μούσιος θα αποκρούσει, με τον Καρακατσάνη να παίρνει το «ριμπάουντ», απειλώντας και αυτός με σουτ, αλλά ο Μούσιος θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο μπορεί να μπήκανε τρία γκολ, αλλά ήταν μέτριο ποιοτικά και από τις δύο ομάδες.  
Στο δεύτερο μέρος όμως, είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό ματς, αφού το παιχνίδι άνοιξε και πήρε άλλη τροπή. Μάλιστα ο κύριος Τσιρέκας έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές μετά την ανάπαυλα, δείχνοντας έτσι πως δεν ήταν ικανοποιημένος από την βασική εντεκάδα του.  
Στο 54ο λεπτό, ο Τσιάρας θα σουτάρει, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς και ο Πάσχος θα την αποκρούσει σε κόρνερ. 
Στο επόμενο λεπτό, μετά από σέντρα του Τσιάρα, η μπάλα θα φτάσει στον αμαρκάριστο Αργυρόπουλο, ο οποίος θα χάσει μοναδική ευκαιρία μπροστά στην εστία, αλλά η κεφαλιά που θα κάνει θα περάσει ελάχιστα σε άουτ.  
Στο 58’ ο Κεΐσογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα δει την μπάλα να περνάει λίγο δίπλά από το κάθετο δοκάρι της εστίας.  
Στο 61’ ο «αγέραστος» Καρακατσάνης με ωραία μεγάλη μπαλιά πίσω από το κέντρο θα βρει τον Κεΐσογλου, ο οποίος θα κάνει την κούρσα από τα δεξιά, θα μπει στην περιοχή, αλλά το πλασέ που θα κάνει θα αποκρουστεί από τον Μούσιο.    
Στο 63’ έπειτα από σέντρα του Τζιάστα, ο Τουρτούρας θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα σταματήσει το δοκάρι.  
Στο 67ο λεπτό, ο Τζαλαζίδης με σουτ έξω από την περιοχή, θα αναγκάσει τον Μούσιο σε νέα απόκρουση.  
Στο 80ο λεπτό, ο Τζαλαζίδης θα μπει στην περιοχή, με τον Γιαννόπουλο να τον ανατρέπει, και τον Ιωνικό να κερδίζει πέναλτι, έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Μούσιο να μαντεύει σωστά, αποκρούοντας την μπάλα και κρατώντας με αυτή την σημαντική επέμβαση τον Κρόκο στο παιχνίδι.  
Στο 81ο λεπτό, ο Κανάβας με κοντινή κεφαλιά θα χάσει μοναδική ευκαιρία για τον Βαθύλακκο, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.  Από εκεί και πέρα, ο Κρόκος πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση, ενώ ο Ιωνικός έδειχνε κουρασμένος και ήθελε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα.  
Στο 83ο λεπτό, μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσιάρα, η μπάλα θα περάσει από όλους και θα χτυπήσει το κάθετο δοκάρι.  
Στο 87’, ο Τσιάρας και πάλι, με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, θα αναγκάσει τον Πάσχο σε μεγάλη απόκρουση.  
Η πίεση τελικά «απέδωσε καρπούς», αφού ο Αργυρόπουλος στο 92ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, με ψύχραιμο πλασέ στο «γάμα», θα ισοφαρίσει σε 2-2 για τον Α.Ο. Κρόκου, πανηγυρίζοντας έξαλλα, βγάζοντας μάλιστα και την φανέλα του.      
Και εκεί που πιστέψαμε όλοι πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό, ο Μπάμπης Κεΐσογλου, είχε άλλη άποψη, αφού στο 94ο λεπτό, με φοβερό συρτό σουτ από διαγώνια θέση, θα σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το τελικό 3-2 για τον Ιωνικό Περιοχής Βαθυλάκκου, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.  
Έτσι, με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του κύριου Παπαζήση έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Κρόκου παρέμεινε στους 4.  
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Κρόκου θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αναμέτρηση τον Τιτάν Σερβίων, ενώ ο Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του, τον Μακεδονικό Κοζάνης.  
Α.Ο. Κρόκου: (Τσιρέκας) Μούσιος, Γιαννόπουλος, Καρανάνος Ι., Βογδόπουλος, Τσιάρας, Μπέλης (46’ Βουτσίδης), Δράκος (46’ Δουλδούρας), Τσέπουρας (46’ Καμπάνογλου Δ. (59’ Τζιάστας α.α.), Τουρτούρας, Ντανάτσας (46’ Αργυρόπουλος)  
Ιωνικός Περιοχής Βαθυλάκκου: (Παπαζήσης) Πάσχος, Μακρυγιάννης Κ., Νταμάλης (64’ Γκούπι), Κανάβας, Ελευθεριάδης Χ., Ελευθεριάδης Β. (64’ Τζαλαζίδης), Μπέσας, Μακρυγιάννης Β. (64’ Κωνσταντινίδης), Ελευθεριάδης Ι. (82’ Μήτραγκας), Καρακατσάνης (93’ Δούφας), Κεΐσογλου  
Διαιτητής: Τζιαμπάζης  Α’ Βοηθός: Πανυτσίδου  Β’ Βοηθός: Σίας Κ.
T.S.

Βελβεντό – ΠΑΟΚ Κοίλων  0-4 
«Τετράστερο» διπλό του αήττητου ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης στο Βελβεντό .
Χωρίς σταματημό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης στο Α' Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κερδίζοντας εκτός έδρας το Βελβεντό με σκορ 4-0, κάνοντας το 6 στα 6!  
Οι «ασπρόμαυροι» που παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, άνοιξαν το σκορ (0-1) μόλις στο 2ο λεπτό, με ωραίο σουτ του Νικολαΐδη, έξω από την μεγάλη περιοχή.  
Στο 44’ έπειτα από σέντρα του Κλόντι Ντούκα, ο Ζιώγας με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη, κάνοντας το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.  
Στο 52ο λεπτό, ο Σαλονικίδης με ωραίο σουτ στο «γάμα» της εστίας θα γράψει το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 για την ομάδα του κύριου Μαντζώλα θα γίνει στο 64ο λεπτό, με «δράστη» και πάλι το Νικολαΐδη, ο οποίος με δυνατό σουτ θα σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.  
Έτσι, ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης έφτασε τους 18 βαθμούς, παραμένοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το Βελβεντό παρέμεινε στην 3η θέση με 10 βαθμούς.  
Την επόμενη αγωνιστική, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Μακεδονικό Σιάτιστας ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στα Κοίλα.  
Α.Σ. Βελβεντό: (Κουτσώνας) Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Δούμας, Λαμπρογιώτας (77’ Σακούλας), Τζούτζας, Τσιφτσιάν (46′ Θωμόγλου), Παπαδόπουλος, Γούτας (68′ Μουλασιώτης), Ευαγγελόπουλος (68′ Σάλλα), Δράμης (46′ Καρούζος)  
ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Μαντζώλας) Πίτσικος, Γιαμουρίδης (80’Σταυρίδης), Ντούκα, Ζιώγας, Παπαδόπουλος (74’Τσιφτσής), Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης (80’Καρυπίδης), Νικολαΐδης, Παπανικόπουλος (57’ Μακρίδης ), Αθανασιάδης, Τρούπκος (74′ Φαρμάκης)  Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Α’ Βοηθός: Θεοδωρίδης  Β’ Βοηθός: Κωτούλας.
Θ.Τ.

ΠΑΟ Κοίλων - Περδίκκας  2-0 
Με σκόρερ τον συνήθη υπόπτο (βλ. Αθανασιάδης) που σκόραρε 2 φορές στο 80ο και 88ο ο ΠΑΟ Κοίλων πήρε το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Περδίκκα έκανε το 5 στα 5 και έμεινε μόνος πρώτος.  
Το παιχνίδι φυσικά ίσως είχε άαλλη εξέλιξη αν στο 53ο ο Συμεωνίδης ευστοχούσε στην εκτέλεση πέναλτι αλλά ο Πίτσικος κράτησε το 0 για την εστία του και την ομάδα του «όρθια».  
Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους έγινε ένα καλό παιχνίδι με την μπάλα πάνω κάτω, με μονομαχίες με παίκτες να τα δίνουν όλα αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.    
Ένα πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε με γκολ στα 15΄΄ από τον Βλάχου για τους φιλοξενούμενους το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφ-σάϊντ με διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.  
Στο υπόλοιπο διάστημα ρυθμός υπήρχε μεν χωρίς φάσεις όμως δε.  
Το β΄ μέρος ξεκίνησε με το χαμένο πέναλτι για τον Περδίκκα και τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να παίρνουν τη ηνία του αγώνα απέναντι στον Περδίκκα που δεν είχε και λύσεις από τον πάγκο.  
Στο 78ο οι γηπεδούχοι έστειλαν προειδοποιητική «βολή» με το δοκάρι του Ντούκα για να ακολουθήσουν τα 2 γκολ από τον Αθανασιάδη.  
Φάσεις και γκολ  
Στα 15΄΄ ο Βλάχου πετυχαίνει γκολ που ακυρώνεται ως οφ-σάϊντ ενώ στο 4ο σουτ Συμεωνίδη άουτ    Στο 52ο Περδίκκας κερδίζει πέναλτι. 
Το εκτέλεσε ο Συμεωνίδης ο Πίτσικος απέκρουσε παρέμεινε το 0-0.    
Στο 62ο ο Αθανασιάδης μπήκε από δεξιά σέντραρε δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας και 3 λεπτά μετά ο Αθανασιάδης μπήκε από αριστερά σούταρε αλλά ο Κάμπερ απέκρουσε.  
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Κοίλων στο 78ο όταν μετά από κακό διώξιμο της άμυνας ο Ντούκα μέσα στη περιοχή πήγε να “κρεμάσει” Κάμπερ που με εκπληκτική εκτίναξη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν  οι αμυντικοί.  
Στο 80ο ο Ντούκα μπήκε από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με προβολή σημείωσε το γκολ    
Στο 88ο ο Αθανασιάδης «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του αφού μπήκε στη περιοχή πλάσαρε και έκανε το 2-0  
Στην επόμενη φάση αποβλήθηκε ο Σαμαράς για τον ΠΑΟ Κοίλων για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης.           
Διαιτητές: Τσιμεντερίδης Βοηθοί: Γεωργιάδης – Λαμπριανίδης  
ΠΑΟ Κοίλων: Πίτσικος, Κυπηρτόγλου, Σαββίδης (38ο Παπαδόπουλος), Ζιώγας, Ντούκα, Σαλονικίδης (70ο Σαμαράς), Ποσινακίδης, Νικολαΐδης, Γιαμουριδης (46ο Παπανικόπουλος), Αθανασιάδης, Τρούπκος (74ο Μακρίδης).

ΑΕ Κοζάνης - Μακεδονικός Κοζάνης 1-6  
Σαν καταιγίδα πέρασε ο Μακεδονικός Κοζάνης μέσα από την Λευκόβρυση  παίρνοντας εμφατική νίκη με σκορ 1-6,  κόντρα στην γηπεδούχο ΑΕ Κοζάνης.     
Ο Μακεδονικός ήταν πολύ καλύτερος για 80' και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ εάν οι επιθετικοί του ήταν πιο εύστοχοι.  
Οι γηπεδούχοι μόνο στο διάστημα 45' - 55' απείλησαν όπου και ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1.
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 4'σεντρα Τζέλου, κεφαλιά Νάνου από κοντά, άουτ. 
Στο 5' Νάνος στον Δάλλη, σουτ, άουτ. 
Στο 7' ο Νάνος τρυπώσει ανάμεσα στους αμυντικούς,   βρίσκεται στο έδαφο , παίζεται λέει ο διαιτητής. 
Στο 13' σουτ Μετικάνου, αποκρούει ο Τζέλιος, δεύτερο σουτ  Σακαλή μέσα από την περιοχή νέα επέμβαση του Τζέλιου σε κόρνερ. 
Στο 16' σέντρα Νάνου, κεφαλιά Μαλούτα, άουτ. 
Στο 19' προωθημένη, μπαλιά Τζέλος, ο Νάνος αποφεύγει τον  τερματοφύλακα, από πλάγια θέση όμως χάνει το κοντρόλ  και τη μεγάλη ευκαιρία! 
Στο 22' σουτ Χατζηζήση μπλοκάρει ο Μεντεσίδης. 
Στο 23' σουτ Δάλλη άουτ Στο 28' σουτ Μίχου  με τα πόδια διώχνει ο Μεντεσίδης. 
Στο 30' ο Νάνος  στην αντεπίθεση  θα μπει στην περιοχή,  θα πλασάρει και θα κάνει το 0-1. 
Στο 34' σουτ Νάνου με τα πόδια σε κόρνερ ο Τζέλιος.  
Το κόρνερ ο Μετικάνος, πλασέ Πολυχρονιάδη, άουτ. 
Στο 39' σέντρα Νάνου, μόνος ο Τζέλος πλασάρει,  αποκρούει ο Τζέλιος. 
Στο 44' σέντρα Νάνου,  κεφαλιά σε κενή εστία από πλάγια θέση του Σακαλή, άουτ 
Στο 46' ωραίο κοντρόλ και πλασέ του Μίχου, λίγο έξω. Στο 48' Μίχος, στον Χατζησήση, μόνος πλασέ, άουτ. 
Στο 50' Μίχος στην αντεπίθεση   μέσα στην περιοχή σουτ, με τα πόδια ο Μεντεσίδης 
Στο 52' σουτ Ματούλα,  μέσα από την περιοχή, άουτ. 
Στο 54' πλασέ Μίχου  από κοντά διώχνει με τα πόδια ο Μεντεσίδης. 
Στο 55' κάθετη Τσιόκανου στον Μίχο  και με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1. 
Στο 57' σέντρα Τζέλου χάνει τη μπάλα ο Τζέλιος κι ο Νάνος από κοντά με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-2. 
Στο 60' λάθος του τερματοφύλακα, ο Σακαλής  δε θα χάσει την ευκαιρία κι από κοντά θα σημειώσει το 1-3. 
Στο 62' σουτ Τζέλου, διώχνει  με τα πόδια  ο Τζέλιος. Στο 67' σέντρα σουτ Νάνου διώχνει ο Τζέλιος σε κόρνερ 
Στο 72' ο Τζέλος  στην περιοχή θα αποφύγει έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-4. 
Στο 74' Νάνος στον Σακαλή μόνος μέσα από την περιοχή, άουτ. 
Στο 77' ωραία προσπάθεια Νάνου και με  σουτ βολίδα  θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο  1-5. 
Στο 85' κινηματογραφικός συνδυασμός Κεϊσίδη,  Σακαλή, Μετικάνου   κι ο τελευταίος με δυνατότητα σουτ,  γράφει το 1-6.     
ΑΕ Κοζάνης (Μίχος): Τζέλιος, Βουνοτρυπίδης, Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Μίχος (77’ Βλαχόπουλος), Γουρζουλίδης (63’ Σικαλόπουλος), Τσοπανίδης, Χατζηζήσης Θ. (77’ Ανδρεόπουλος), Χατζηζήσης Δ (81’ Λαζαριώτης), Βογιατζής (63’ Τσίπης).     
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης, Κεϊσίδης (85’ Μαντζώκας), Πολυχρονιάδης (80’ Τρομπούκης), Ευθυμιάδης, Μαλούτας, Μετικάνος (85’ Μόσχος), Νάνος (80’ Στεφανίδης),  Δάλλης, Τζέλλος, Σακαλής, Ματούλας.       
Διαιτητής: Καρατέρπος Βοηθοί: Πανυτσίδου, Σάκκος.
Γ.Κ.

Μακεδονικός Σιάτιστας-Τιτάν Σερβίων 0-0    
Κόλλησαν στο "0''  Μακεδονικος Σιάτιστας και Τιτάν Σερβίων στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης.     
Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες του Μακεδονικού Σιάτιστας σε ένα δυνατό παιχνίδι και μια κόκκινη στο ντεμπούτο τον... Σιαπανίδη και Ιωαννίδη στον πάγκο της Σιάτιστας!    
Ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε ευκαιρίες... πίεσε... αλλά το γκολ δεν ήρθε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο!   
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Σιαπανίδης-Ιωαννίδης): Ζιάρας, Κατσίρης, Μπατσής Χρ., Ντεμάϊ, Μ. Μπούρτζος, Γεωργάκας, Μέτκαρης, Χ. Τσιούκρας, Ηλίας, Αποστολου, Μπούρτζος Π.    
Τιτάν Σερβίων: (Μαυροδήμος): Τζέλλος, Μουρατίδης, Τακίδης,Τσέτσιλας, Νταραμπλάς, Μπακάνος, Νέστορας Αθ, Μαυροδήμος, Λαβαντσιώτης, Νεστορας Ε. Δήμος.

Μακεδονικός Κοζάνης-Α.Ε. Κοζάνης  1-2
Την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2023-24 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης που κέρδισε με 1-2 τον συμπολίτη Μακεδονικό στο εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε στην Ν. Νικόπολη.  
Τον αγώνα στην Ν. Νικόπολη παρακολούθησε πολύς κόσμος κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.    
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, δημιούργησε αρκετές φάσεις και γενικά πατούσε καλά στο γήπεδο.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός είχε την υπεροχή και την κατοχή ενώ η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να παίξει το γνωστό της παιχνίδι.  
Ο αγώνας είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, κάποια σκληρά φάουλ, κάποιες διαμαρτυρίες και γενικά είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπυ.  
Τελικά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο σπεσιαλίστας στα φάουλ Σικαλόπουλος στο 88′ μ’ ένα πολύ ωραίο χτύπημα έξω από την περιοχή έδωσε την νίκη και την πρόκριση στους κιτρινόμαυρους.  
Στο 27′ από σέντρα του Βεντούλη ο Μίχος έκανε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.    
Στο 33′ διαγώνια πάσα του Μετικάνου στον Δάλλη που μπήκε στην περιοχή, ο Φωτιάδης βγήκε κι απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Τζέλο που την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ την προβολή του Δάλλη στον Φωτιάδη.  
Στο 35′ ωραία πάσα του Γουρζουλίδη στον Δημήτρη Χατζηζήση που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσσαρε από κοντά για το 0-1, σκοράροντας κατά της παλιάς του ομάδας.  
Στο 45′ ο διαιτητής Καρατέρπος έδωσε πέναλτυ εις βάρος της ΑΕΚ που είδε μόνο αυτός (ή μάλλον ούτε αυτός το είδε καθώς δεν είχε οπτική γωνία) όταν η μπάλα βρήκε το στήθος του Παπαχαρίση σε προσπάθεια του Σακαλή.  
Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Τζέλος ιαοφαρίζοντας σε 1-1.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός πήρε την πρωτοβουλία, πίεσε την ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο τέρμα.  
Στο 46′ ωραία πάσα του Σικαλόπουλου στον Γουρζουλίδη που έφυγε μόνος του προς την εστία αλλά αντί να σουτάρει έδωσε στον Μίχο που ήταν σε θέση οφσάϊντ.  
Στο 52′ προσπάθεια και σέντρα του Τζέλου στον Μαλούτα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.  
Στο 60′ καλό σουτ του Σακαλή πέρασε μόλις άουτ.  
Στο 73′ σουτ του Μετικάνου με το εξωτερικό πέρασε κι αυτό λίγο άουτ.  
Την ίδια τύχη είχε κι ένα σουτ του Ευθυμιάδη στο 83′.  
Στο 85′ καλό αριστερό σουτ του Βεντούλη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μεντεσίδη.  
Στο 88′ ο έμπειρος Γιώργος Σικαλόπουλος κέρδισε φάουλ περίπου 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο ίδιος και με αριστοτεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των νεαρών παικτών της ΑΕΚ.  
Στο 94′ ο Μακεδονικός έχασε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση όταν από σέντρα του Τζέλου ο Ματούλας από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  
Στην 2η Φάση του Κυπέλλου η Α.Ε. Κοζάνης θα υποδεχθεί το Βελβεντό.  ΑΕΚ και Μακεδονικός θα ξανασυναντηθούν στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω εκλογών, αυτήν την φορά στην Λευκόβρυση στις 21/10/2023.  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Μεντεσίδης, Τάτσινας (90′ Αθ. Τρομπούκης), Δάλλης, Ζερβανταρίδης, Κεϊσίδης, Ευθυμιάδης, Μετικάνος, Σακαλής, Μαλούτας, Ματούλας, Τζέλος.    Διαιτητής: Καρατέρπος.  Βοηθοί: Τζουβάρας, Θεοδωρίδης.    
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Βεντούλης, Γεωργιάδης (90′ Αλ. Παπαδόπουλος), Αθ. Χατζηζήσης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Γουρζουλίδης (60′ Ανδρεόπουλος), Τσοπανίδης (76′ Βογιατζής), Δ. Χατζηζήσης, Μίχος, Σικαλόπουλος.

Δαναοί Κοζάνης-Μακεδονικός Σιάτιστας   2-1 
Την πρόκρισή τους στην Β' Φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης πανηγύρισαν οι Δαναοί Κοζάνης, κερδίζοντας εντός έδρας τον Μακεδονικό Σιάτιστας, με σκορ 2-1.
Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ήταν η νέα μεταγραφή των «πορτοκαλί», Σάκης Τσικόπουλος, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των Δαναών και μάλιστα κόντρα στην περσινή του ομάδα.  
Το ματς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης και ήταν νοκ-άουτ.    
Στην επόμενη φάση, οι Δαναοί Κοζάνης θα αντιμετωπίσουν τον Τιτάν Σερβίων.  
Στην αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Καλαμιάς, παραβρέθηκαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν… καλοκαιρινές και ιδανικές για ποδοσφαιρικό παιχνίδι.  
Στο 62ο λεπτό, ο Τσικόπουλος μετά από προσωπική προσπάθεια θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, με τον Μπούρτζο να τον ανατρέπει στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα και τον διαιτητή Κωνσταντινίδη να δείχνει απευθείας την άσπρη βούλα.    
Δυστυχώς, ο παίχτης του Μακεδονικού Σιάτιστας στάθηκε άτυχος, αφού όχι μόνο έκανε το πέναλτι, αλλά τραυματίστηκε κιόλας χαμηλά στο πόδι, αποχωρώντας από το παιχνίδι. 
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσικόπουλος, ο οποίος έγραψε και το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 67ο λεπτό.    
Οι «πράσινοι» βρήκανε απάντηση στο 76ο λεπτό, με τον Ηλία από κοντινή απόσταση να σουτάρει δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.  
Στο 86ο λεπτό όμως, μετά από λάθος αμυντικού της Σιάτιστας, η μπάλα θα φτάσει τον Σάκη Τσικόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ θα νικήσει για δεύτερη φορά των Καραγεώργο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, δίνοντας έτσι την πρόκριση στους Δαναούς.  
Δαναοί Κοζάνης: (Παπαδόπουλος - Πολύμερος - Ιωαννίδης) Ζερβανταρίδης, Χαραλαμπίδης, Τζήκας, Παπαδόπουλος Θ., Παναγιωτίδης, Μεντεσίδης (95’ Γκιόνι), Τζουρμανάς, Παπαδόπουλος Λ. (95’ Μπαλτζής Π.), Μπαλτζής, Τσικόπουλος (89’ Τριαντάφυλλος), Παπαδόπουλος Α. (78’ Δημητρίου)  
Μακεδονικός Σιάτιστας: (Βοριαζίδης) Καραγεώργος, Κατσίρης, Ντεμάι, Μπούρτζος Μ. (66’ Ντόλιας α.α.), Σίμος Χ., Τσιούκρας, Σίμος Β., Τσαλίκης (88’ Τσάμης), Καρακουλάκης, Μπούρτζος Π., Ηλίας  
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Α’ Βοηθός: Γεωργιάδης  Β’ Βοηθός: Ρίζος.

Μακεδονικός Κοζάνης - Δαναοί Κοζάνης    1-2 
Βόμβα μεγατόνων από τους νεοφώτιστους Δαναούς. 
Οι νεαροί του Θ. Παπαδόπουλου νίκησαν ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. 
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 12' σουτ Τζέλου , μπλοκάρει ο Ζερβανταρίδης.  
Στο 20' στην αντεπίθεση οι Δαναοί μέσα στην περιοχή ο Μεντεσίδης ωραίο σουτ δοκάρι και στα δίχτυα για το 0-1.  
Στο 43' Νάνος στον Τζέλο μέσα στην περιοχή σουτ,  άουτ.  
Στο 65' κόρνερ Τζελου στο δεύτερο δοκάρι κι ο Ματούλας με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 70' φάουλ Μεντεσίδη,  κεφαλιά Τζουρμανά,  στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 75' φάση καρμπόν με τον Μεντεσίδη να εκτελεί φάουλ,    κεφαλιά Τζουρμανά στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 76' στην αντεπίθεση ωραία πάλι οι Δαναοί , η μπάλα θα φτάσει στον Μεντεσίδη με ωραίο διαγώνιο σουτ θα γράψει το 1-2.  
Στο 80' δεύτερη κίτρινη- κόκκινη στο Νάνο.  
Στο 83' σουτ Αντάμη λίγο έξω.  
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης, Δάλλης,  Τάτσινας,  Πολυχρονιάδης (69' Ζερβανταρίδης) Ευθυμιάδης,  Μαλούτας,  Μετικάνος,  Τζέλος,  Ματούλας,  Νάνος,  Σακαλής (69' Αντάμης).  
Αναπληρωματικοί: Βαρυτιμίδης,  Μαντζώκας,  Πιλικίδης,  Κουνάβας,  Κοντός, Κεϊσίδης,  Δεμερτζίδης,  Ζερβανταρίδης,  Αντάμης. 
Δαναοί Κοζάνης (Παπαδόπουλος-Πολύμερος-Ιωαννίδης): Ζερβανταρίδης,  Χαραλαμπίδης,  Τζήκας,  Παπαδόπουλος  Θ., Παναγιωτίδης,  Μεντεσίδης (85' Δημητρίου),  Τζουρμανάς,  Παπαδόπουλος  Λ. (58' Καραγιάννης), Μπαλτζής  Τρ., Παπαδόπουλος  Α. (66' Παπάς), Πολύμερος (85' Τριαντάφυλλος).  
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος  Ρ., Παπάς, Λογδανίδης,  Καραγιάννης,  Μπαλτζής  Π., Δημητρίου,  Τριαντάφυλλος, Αλεξόπουλος, Γιαμουρίδης.    
Διαιτητής: Κουτσώνας Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Δρουδάκης  παρατηρητής: Φωλίνας.
Γ.Κ.

Α.Ο. Κρόκου-Α. Ε. Κοζάνης  2-2
Αν και προηγήθηκε δύο φορές η Α.Ε. Κοζάνης δεν κατάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο γήπεδο Κρόκου με τον Α.Ο. Κρόκου.  
Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος.  
Βάση ευκαιριών η ΑΕΚ έπρεπε να φύγει με το διπλό, βάση γενικής εικόνας η ισοπαλία είναι το πιό δίκαιο αποτέλεσμα.  
Για άλλη μία φορά οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν κι έμειναν στην ισοπαλία.  
Ο Α.Ο. Κρόκου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ συνέχιζε να παίζει με ηρεμία αλλά και μαχητικότητα και τελικά κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό.  
Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο εικοσάλεπτο, σημείωσε ένα γκολ, ενώ έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες.  
Στο 2′ μπαλιά του Τσιόκανου στον Μίχο, δυνατό σουτ του τελευταίου λίγο πάνω από τα δοκάρια.  
Το σκορ άνοιξαν οι κιτρινόμαυροι μόλις στο 4′ όταν ο Γιώργος Σικαλόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γουρζουλίδη, μπήκε στην περιοχή και με “ξερό” σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.  
Στο 6′ σουτ του Μίχου από αριστερά απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μούσιος.  
Στο 9′ μπαλιά του Τσέπουρα προς τον Τσιάρα που πρόλαβε την έξοδο του Τσέλιου αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.  
Στο 19′ προσπάθεια και σουτ του Δ. Χατζηζήση απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μούσιος.  
Στο 24′ μπαλιά του Γιαννόπουλου, η μπάλα πέρασε στον Τσιάρα που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.  
Στο 32′ κόρνερ του Σικαλόπουλου, βολέ του Μίχου, ο Καραδήμος απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.  
Στο 34′ πάσα του Σικαλόπουλου στον Γουρζουλίδη που μπήκε από δεξιά αλλά βιάστηκε να σουτάρει στην κλειστή γωνία κι ο Μούσιος απέκρουσε σε κόρνερ.  
Στο 38′ από λάθος πάσα της ΑΕΚ στο κέντρο η μπάλα πήγε στον Τζιάστα που έπαιξε με την μία, βγάζοντας τον Νίκο Βογδόπουλο σε θέση τετ-α-τετ κι αυτός με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.  
Στο 45′ σουτ του Μίχου από αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό αλλά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια σε κόρνερ.  
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά την αρχή, πήρε και πάλι νωρίς το προβάδισμα στο σκορ αλλά σταδιακά η απόδοση της έπεσε με αποτέλεσμα ο Κρόκος να ισοφαρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο.  
Στο 48′ από κόρνερ του Σικαλόπουλου ο Ηλίας Τσοπανίδης στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε την έξοδο του Μούσιου και με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-2.  
Στο 52′ έξυπνη μπαλιά του Τσιόκανου στον Δ. Χατζηζήση που από καλή θέση έκανε ένα αδύναμο σουτ πάνω στον Μούσιο.  
Στο επόμενο μισάωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς όμως σημαντικές ευκαιρίες.  
Στο 82′ σκαφτή κάθετη μπαλιά του Δράκου στον Δημήτρη Καπλάνογλου που έβαλε ωραία το σώμα στον αμυντικό, πήρε την μπάλα και με δυνατό αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.  
Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Μούσιος, Καραδήμος (56′ Μ. Καρανάνος), Γιαννόπουλος (46′ Ιωαν. Καρανάνος), Μανώλας, Ντανάτσας, Βογδόπουλος (56′ Τούνας), Τσέπουρας (78′ Μουσαφίρης), Τσιάρας, Δράκος, Τουρτούρας, Τζιάστας (56′ Δ. Καπλάνογλου).  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Βεντούλης, Βουνοτρυπίδης (68′ Τσουλλχάϊ), Παπαχαρίσης, Ανδρεόπουλος, Τσιοκάνος, Τσοπανίδης (83′ Βλαχόπουλος), Γουρζουλίδης (56′ Βογιατζής), Μίχος, Δ. Χατζηζήσης (68′ Τσίπης), Σικαλόπουλος.  
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.  Βοηθοί: Ζαφείρης, Πανυτσίδου.
K.Τ.

Μακεδονικός Σιάτιστας-Ιωνικός Βαθυλάκου  5-1
Αν και βρέθηκε να χάνει... ο Μακεδονικός από το Βαθύλακκο νωρίς με 0-1, δεν το έβαλε κάτω, έκανε την ανατροπή σκοράροντας πέντε φορές!!!  
Η ομάδα της Σιάτιστα κέρδισε με σκορ 5-1 τον Ιωνικό Περ. Βαθυλάκου στα πλιασια της 4ης αγωνιστικής στην Α΄κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης.  
Τα γκολ του Μακεδονικού πέτυχαν οι: Καρακουλάκης 2, και από ένα Μπούρτσος, Γεωργάκας και Κατσίρης.
Για τον Ιωνικό το γκολ πέτυχε ο Παλάσκας
Σ.Ι.

Τιτάν Σερβίων - ΠΑΟ Κοίλων 0-4 
Σκόρερ: Τρούπκος , Αθανασιάδης, Κυπίρτογλου, Νικολαΐδης .
Έμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Κοίλων κερδίζοντας με 0-4 τον Τιτάν Σερβίων. 
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πλούσιο σε φάσεις και γκολ πραγματοποιήθηκε η 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας μεταξύ του γηπεδούχου Τιτάν Σερβίων και του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Κοίλων με τελικό νικητή, τους φιλοξενούμενους με το ευρύ 0-4.  
Για τους φιλοξενούμενους που είχαν σε ακόμη μια αγωνιστική σε εξαιρετική κατάσταση τους Αντώνη Τρούπκο,και Στάθη Αθανασιάδη που σκόραραν στο ο μεν πρώτος στο 34′ λεπτό κάνοντας το 0-1,και τον δεύτερο να κάνει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους στο 42′,ενώ στο 44′ ο Κυπίρτογλου έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα.
Το 0-4 έκανε ο Νικολαΐδης .
Α.Α.  

ΑΣ Βελβεντό - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας   2-1
Σκόρερ: Δούμας, Σακούλας / Σίσκος 
Με ένα ασύλληπτο σουτ από τον 15χρονο Φίλιππο Σακκούλα του Βελβεντού στο 95′ λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας έδωσε την νίκη και το τρίποντο στην ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα.   
Ο μικρός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι από τον κόουτς του Βελβεντού και με ένα ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο “γάμα” της εστίας του Ατρομήτου και την ομάδα τους συμπαίκτες,προπονητή,και πάγκο της ομάδας του στα ”ουράνια”  
Α.Α.

Μακεδονικός Κοζάνης-Α.Ο. Κρόκου 5-1 
Καταιγιστικός  ήταν στην Νέα Νικόπολη  ο  Μακεδονικός Κοζάνης ο οποίος  κυριάρχησε  πλήρως στο ματς, κόντρα στον Κρόκο  με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με το εμφατικό 5-1. 
Οι κυανόλευκοι έπαιξαν κατά διαστήματα  πολύ καλό ποδόσφαιρο βγαλμένο από τα θέλω κάθε φιλάθλου  
Το σύνολο του Μάκη Μαλούτα  κυριάρχησε στο χόρτο  σκόραρε πέντε  φορές και είχε ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ απέναντι σε έναν νεανικό  και αγωνιστικό  Κρόκο ο  οποίος  λύγισε όμως στην εμπειρία  και στην ανωτερότητα των γηπεδούχων   
Τα γκολ για του γηπεδούχους πέτυχαν οι Ματούλας, Σακαλής δύο και Τζέλος δύο.  
Ενώ για τον Κρόκο το γκολ της τιμής σημείωσε ο Τσιάρας.     
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 4' Σέντρα Νάνου , κοντινή προβολή Τζέλου άουτ. 
Στο 7' πέναλτι επάνω στον Νάνο  εκτελεί ο Σακαλής, αποκρούει ο Μούσιος. 
Στο 17 ' Μετικάνος σέντρα στο δεύτερο δοκάρι  και με  πλασέ ο Ματούλας θα γράψει το 1-0. 
Στο 19' Τζέλος από τα δεξιά ωραία κούρσα , σέντρα την κατάλληλη στιγμή στον Σακαλή που από κοντά θα σημειώσει το 2-0. 
Στο 21' σέντρα Ματούλα μονοκόμματο σουτ  Νάνου λίγο έξω. 
Στο 26' Νάνος από τα δεξιά ωραία παράλληλη σέντρα στον Σακαλή που με ψύχραιμο πλασέ ανεβάζει  το δείκτη του σκορ στο 3-0.  
Στο 28' ο  Δάλλης θα βρεθεί στο έδαφος   μέσα στην περιοχή, τίποτα λέει ο διαιτητής. 
Στο 30 ' σε καλή θέση ο Δράκος αποκρούει ο Μεντεσίδης. Στο 36' σουτ Καραφυλλίδη, άουτ. 
Στο 43' σουτ Τσιάρα, άουτ. 
Στο 48' σουτ Σακαλή διώχνει σε κόρνερ ο Μούσιος. 
Στο 59' σουτ Ντανάτσα  σε κόρνερ ο Μεντεσίδης , το κόρνερ ο Τζιάστσς κεφαλιά Ντανάτσα άουτ. 
Στο 60' ξερό  σουτ Τζέλου  μέσα από την περιοχή και 4-0 για τον Μακεδονικό. 
Στο 64' Τζιάστας κάθετη στον  Τσιάρα  και με διαγώνιο σουτ μειώνει σε 4-1. 
Στο 65' Μετικάνος στον Τζέλο  που από κοντά θα κάνει το 5-1. 
Στο 71'  Ματούλας , στον Νάνο με τη μία στον Τζέλο , σουτ άουτ. 
Στο 78' Νάνος στον Ματούλα , σουτ σώζουν  επάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί ,νέο σουτ Ματούλα άουτ.    
Μακεδονικός Κοζάνης ( Μαλούτας): Μεντεσίδης, Ευθυμιάδης (75’ Κουνάβας), Δάλλης (65’ Τάτσινας), Ζερβανταρίδης (65’ Κοντός), Πολυχρονιάδης, Νάνος, Μαλούτας, Μετικάνος (83’ Μαντζώκας), Σακαλής (75’ Στεφανίδης), Τζέλος, Ματούλας.      
ΑΟ Κρόκου  (Τσιρέκας): Μούσιος, Καραδήμος, Γιαννόπουλος,  Καραφυλλίδης (53’ Κοστρέτσης), Μανώλας, Δράκος (86’ Βαρτζώκας Δ.), Τσέπουρας (53’ Τουρτούρας),  Ντανάτσας (84’ Τούνας), Τσιάρας, Καρανάνος  Μ. (53’ Τζιάστας), Νεοφυτίδης.    
Διαιτητής: Τζουβάρας  Βοηθοί: Ζαφείρης, Τζιαμπάζης .
Γ.Κ.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας-Α.Ε. Περδίκκα  0-4
Εύκολη η νίκη του Περδίκκα κόντρα στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.
Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Περδίκκας απέναντι στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, συνεχίζοντας έτσι την αήττητη πορεία του  στο πρωτάθλημα του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.  
Δίχτυα βρήκαν οι Λιάμης, Τζουβάρας, Συμεωνίδης και Τσίντος.  
Με αυτό το «τρίποντο» η Α.Ε. Περδίκκα έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΠ Κοζάνης, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.  
Από την άλλη, ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας παρέμεινε στους 3 βαθμούς  και την επόμενη εβδομάδα τα ταξιδέψει στο Βελβεντό για να αναμετρηθεί με τους «πράσινους».  
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: (Κώστας Μαργιορίδης) Μπεμπερίδης, Χαραλαμπίδης, Ραμπίδης, Δημητρίου, Εμμανουήλ, Μπεσπάρας, Κούσης, Μπαδάρας, Δαβίτης, Σίσκος Ηλ., Σίσκος Χρ.  
Α.Ε. Περδίκκα: (Γιώργος Θεοδωρίδης) Κάμπερ, Καζανάς, Σαββάκης, Τζουβάρας, Λιάμης, Τσιντός, Συμεωνίδης, Παναγιωτίδης, Τσιντός Π., Βλαδίκας, Τσεμπερλίδης  Διαιτητής: Κωνσταντινίδης  Βοηθοί: Θεοδωρίδης – Ρίζος

Μακεδονικός Σιάτιστας-Α. Ε. Κοζάνης  4-1
Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η Α.Ε. Κοζάνης στην Σιάτιστα απέναντι στον δυνατό Μακεδονικό για την 2η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.  
Η ΑΕΚ, αν και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, στην συνέχεια προδώθηκε από τα αμυντικά λάθη και υπέκυψε φυσιολογικά.  
Οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ φαίνεται ότι “τους παίρνει από κάτω” όταν βρεθούν πίσω στο σκορ και δεν δείχνουν την αντίδραση και τον ποδοσφαιρικό “εγωϊσμό” που θα έπρεπε.  
Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και εκμεταλλεύτηκε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.  
Μόλις στο 3′ η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από γύρισμα του Δ. Χατζηζήση ο Κ. Μεχτερίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Ζιάρας.  
Στο 23′ μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό όταν μετά από σέντρα του Αποστόλου ο Κατσίρης βρέθηκε μόνος απέναντι στην εστία αλλά του σουτ του από κοντά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 29′ κόρνερ του Κοτζατίσογλου, κεφαλιά του Μ. Μπούρτζου από κοντά λίγο πάνω από τα δοκάρια.  
Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Αγγελος Κοτζατίσογλου με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.  
Στο 40′ βαθιά μπαλιά του Χ. Σίμου, κεφαλιά του Μπατσή από κοντά πέρασε άουτ.  
Στο 44′ ο Μίχος έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και ελίχθηκε αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Ζιάρας.  
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47′) ο Μακεδονικός έκανε το 2-0, μ’ ένα “φθηνό” γκολ από πλευράς άμυνας της ΑΕΚ, όταν οι γηπεδούχοι πήραν τρεις κεφαλιές μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκο Μπούρτζο που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.  
Στην συνέχεια η τετραπλή αλλαγή της ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν επιθετικά αλλά χωρίς να δημιουργούν φάσεις.  
Στο 78′ προσπάθεια και σουτ του Ηλία απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσέλιος.  
Στο 81′ το παιχνίδι πήρε νέο ενδιαφέρον όταν ο Βουνοτρυπίδης έδωσε στον Μίχο που μπήκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Γιώργο Σικαλόπουλο που έδειξε την εμπειρία του καθώς με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 2-1.  
Τρία λεπτά αργότερα όμως (84′) ο Γιάννης Ηλίας με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1,  
Στην συνέχεια η ΑΕΚ έχασε δύο καλές ευκαιρίες, πρώτα στο 85′ όταν μετά από μπαλιά του Βεντούλη ο Βογιατζής ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Μ. Μπούρτζος απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.  
Στο 87′ φαλτσαριστό φάουλ του Σικαλόπουλου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ζιάρας.  
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94′ ο Μακεδονικός έκλεισε το σκορ στο τελικό 4-1 όταν μετά από πάσα του Ντεμάϊ ο Γιώργος Γεωργάκας με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Χάρης Βοριαζίδης): Ζιάρας, Κατσίρης, Καρακουλάκης (87′ Ντεμάϊ), Χ. Σίμος, Μ. Μπούρτζος, Κυριλλίδης (82′ Τσάμης), Β. Σίμος, Β. Μπατσής, Χ. Τσιούκρας (53′ Γεωργάκας), Κοτζατίσογλου (65′ Ηλίας), Αποστόλου.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Βουνοτρυπίδης, Γεωργιάδης (53′ Ζαφειρόπουλος), Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Τσιόκανος, Πατιός (53′ Α. Μεχτερίδης), Βλαχόπουλος (53′ Βογιατζής), Μίχος, Κ. Μεχτερίδης (53′ Σικαλόπουλος), Δ. Χατζηζήσης (84′ Λαζαριώτης).  
Διαιτητής: Ντούκας (Καστοριάς).  Βοηθοί: Πανταζής (Καστοριάς), Παπαβασιλείου (Καστοριάς).
Κ.Τ.

Τιτάν Σερβίων - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 2-1
Με τρίποντο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην έδρα του ο Τιτάν. 
Σκόρερ: 45',79' Νέστορας Ευθ  70 Νίκου  
Θα πρέπει να σταθούμε στο fer play στο 4' των καθυστερήσεων που έκανε ο Χαραλαμπίδης Αθανάσιος. 
Ενώ έχανε η ομάδα του έδωσε την μπάλα στην ομάδα του Τιτάν γιατί είχε τραυματιστεί ποδοσφαιριστής του.  
Συγχαρητήρια πολλά και στον ποδοσφαιριστή Χαραλαμπίδη αλλά και στους προπονητές του Ατρόμητου γιατί τα αυτονόητα δύσκολο τα βλέπουμε στα γήπεδα.  
Μπράβο και πάλι μπράβο   

ΑΟ Κρόκου - Δαναοί Κοζάνης 3-2
Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο οι δύο νεανικές ομάδες του Κρόκου και των Δαναών. 
Οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο.  
Πέντε γκολ (τρία για τον Κρόκο και δύο για τους Δαναούς) δοκάρι για τους Δαναούς και καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν συνέθεσαν το παζλ της νίκης του Κρόκου με σκορ 3-2 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Α'  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.   
Το φιλμ  του αγώνα  
Στο 4' δυνατό σουτ του Τσέπουρα από καλό σημείο λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 10' ωραίο σουτ Ντανάτσα εξίσου ωραία και η απόκρουση σε κόρνερ του Παπαδόπουλου.   
Στο 15' ο Σιδηρόπουλος στον Τσιάρα θα αποφύγει έναν αμυντικό και με ωραίο σουτ θα γράψει το 1-0  
Στο 24' φάουλ με τον Μεντεσίδη , μπλοκάρει ο Πάζης.  
Στο 32' αντεπίθεση των Δαναών με τον Μπαλτζή σπάει μέσα στην περιοχή στον Τριανταφύλλου , αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Πάζης.  
Στο 43' σουτ Τριαντάφυλλος λίγο έξω.  
Στο 52' σουτ Δράκου , άουτ  
Στο 62' φάουλ Τσιάρα αποκρούει  ο Παπαδόπουλος,  σουτ δεύτερο του Τζιάστα άουτ.  
Στο 70' φάουλ με τον Πολύμερο , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 74' σουτ βολίδα του Παπαδόπουλου Αγγέλου η μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-1.    
Στο 80 ο Ντανάτσας 2-1
Στο 83 ο Παναγιωτίδης 2-2
Στο  93 ο Καπλάνογλου  3-2  
ΑΟ Κρόκου (Τσιρέκας): Πάζης, Καραδήμος, Γιαννόπουλος, Καρανάνος Γ. (58' Τζιάστας), Μανώλας,  Καραφυλλίδης (46' Τούνας),  Σιδηρόπουλος,  Τσέπουρας (46' Δράκος),  Βογδόπουλος (46' Τουρτούρας),  Τσιάρας.     
Δαναοί Κοζάνης (Παπαδόπουλος, Πολύμερος, Ιωαννίδης):  Παπαδόπουλος,  Χαραλαμπίδης,  Παπαδόπουλος  Θ., Τζήκας, Τριαντάφυλλος,  Παπαδόπουλος  Π., Παπάς, Νάτσος, Παναγιωτίδης,  Μεντεσίδης,  Μπαλτζής.     
Διαιτητής: Κουτσώνας Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης.
Γ.Κ.

Π.Α.Ο. Κοίλων-Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 5-0
Σκόρερ: (39′ Γιαμουρίδης, 41′ αυτογκόλ, 55ο, 70ο Αθανασιάδης, 60ο Παπανικόπουλος)

Μακεδονικός Κοζάνης - Μακεδονικός Σιάτιστας 3-1   
Ματσάρα στη Νέα  Νικόπολη.  
Μακεδονικός Κοζάνης και Μακεδονικός Σιάτιστας  πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.  
Τελικός νικητής ο Μακεδονικός Κοζάνης με σκορ 3-1  και μάλιστα με ανατροπή.  
Άριστη η διαιτησία  του κ. Τσετσιλα και των βοηθών του.  
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10' Αποστόλου κόρνερ, κεφαλιά Μέτκαρης , διώχνει ωραία ο Μεντεσίδης  
Στο 16' Μπατσής Β στην αντεπίθεση σουτ 0-1 διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ.  
Στο 31' βαθιά μπαλιά Μετικάνου στον Τζέλλο που θα αποφύγει δύο παίκτες και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1.  
Στο 33' Νάνος στον Σακαλή μέσα στην περιοχή σουτ γυριστό αποκρούει Ζιάρας  
Στο 34' σουτ Μπούρτσου διώχνει σε κόρνερ ο Μεντεσίδης , το κόρνερ ο Αποστόλου κεφαλιά ο Καρακουλάκης, άουτ.  
Στο 40' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός Κοζάνης, σέντρα μέσα στην περιοχή του Νάνου κεφαλιά Τζελλου και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1  
Στο 50' διαδοχικά σουτ Ματούλα   Νάννου , διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί  
Στο 60' παράλληλη μπαλιά Νάννου από κοντά ο Τζέλλος σουτ διώχνει ο Ζιάρας, η μπάλα στον Μετικάνο , μπαλιά στον Τζελλο που θα κάνει χατ τρικ 3-1  
Στο 68' επέλαση Τζέλλου σουτ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι    
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας): Μεντεσίδης,  Δάλλης, Τάτσινας, Πολυχρονιάδης (55' Ζερβανταρίδης),  Ευθυμιάδης,  Μαλούτας (88' Αργυρόπουλος),  Σακαλής (85' Αντάμης),  Νάνος,  Ματούλας,  Μετικάνος,  Τζέλος.     
Μακεδονικός Σιάτιστας (Βοριαζίδης): Ζιάρας,  Αποστόλου  Ντεμάι (63' ΣίμοςΧρ. ),  Τσιούκρας,  Κατσίρης,  Μπούρτσος  Π., Κυριλίδης, Σίμος Β. (46' Κοτζατίσογλου), Καρακουλάκης,  Μέτκαρης (46' Γεωργάκας) , Μπατσής Β. (α.α. 80' Τσαλίκης).     
Διαιτητής: Τσέτσιλας  Βοηθοί: Τσάγκας, Πρωτόγερος   (Καστοριάς)  παρατηρητής: Παπαδόπουλος Μακάριος.
Γ. Κ. 

Α. Ε. Κοζάνης-Π.Α.Ο. Κοίλων 0-2
Ο Π.Α.Ο. Κοίλων επικράτησε με 0-2 της Α.Ε. Κοζάνης στην πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2023-24.  
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης παρουσία αρκετού κόσμου, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.  
Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετούς έμπειρους παίκτες στην σύνθεση τους, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια την νίκη.  
Με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος Στάθη Αθανασιάδη, ένα σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του Βασίλη Μαντζώλα ξεκίνησε την σαιζόν με το δεξί.  
Η Α.Ε. Κοζάνης δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην συνεχή πίεση των αντιπάλων στην μπάλα και δεν κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της στον χώρο του κέντρου.  
Οι κιτρινόμαυροι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα.  Στο 6′ σουτ του Τρούπκου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 10′ προσπάθεια και σουτ του Μίχου από αριστερά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.  
Το σκορ άνοιξε στο 13′ όταν μετά από κάθετη πάσα του Σαμαρά ο Στάθης Αθανασιάδης με σουτ από τα πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  
Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο και οι δύο ομάδες έχασαν από μερικές μικροευκαιρίες.  
Στο 39′ αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι “όλα μπαίνουν και όλα χάνονται” όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Ντούκα ο Αθανασιάδης προ κενής εστίας από ένα μέτρο “κατάφερε” να στείλει την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού και άουτ.  
Στο 52′ μετά από σέντρα του Γιαμουρίδη ο Αθανασιάδης πήδηξε ανάμεσα από τους αμυντικούς και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-2.  
Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος ο Π.Α.Ο. Κοίλων έλεγχε τον αγώνα και είχε κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσει την διαφορά αλλά οι παίκτες του ήταν άστοχοι, ενώ δύο-τρεις φορές χρειάστηκε να επέμβει και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Τσέλιος.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Ζαφειρόπουλος (65΄ Σπυριδόπουλος), Βουνοτρυπίδης, Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Ανδρεόπουλος, Τσοπανίδης (65′ Α. Μεχτερίδης), Βογιατζής (74′ Σικαλόπουλος), Μίχος, Κ. Μεχτερίδης (68′ Γεωργιάδης), Δ. Χατζηζήσης.  
Π.Α.Ο. ΚΟΙΛΩΝ (Βασίλης Μαντζώλας): Ρουμπούλης, Η. Ποσινακίδης (74′ Σαλονικίδης), Κ. Ντούκα, Ζιώγας, Ε. Παπαδόπουλος (74′ Μακρίδης), Κυπίρτογλου, Μηλιδώνης, Σαμαράς (54′ Γιαμουρίδης), Τρούπκος (68′ Νικολαϊδης), Αθανασιάδης, Οικονόμου (68′ Παπανικόπουλος).  
Διαιτητής: Τόϊτος (Φλώρινας).  Βοηθοί : Κούγιας (Φλώρινας), Μαρκόπουλος (Φλώρινας).
Κ.Τ.

Βελβεντό - Τιτάν Τιτάν Σερβίων 0-0 
Λευκή ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι. 
Δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Βελβεντού,μεταξύ του γηπεδούχου Βελβεντού του Δημήτρη Κουτσώνα και των φιλοξενούμενων του Τιτάν Σερβίων του Σωτήρη Μαυροδήμου.  
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες,να κοιτούν περισσότερο τα μετόπισθεν,με πολύ κατοχή μπάλας και λίγες επισκέψεις στις δύο εστίες των Κουλτούκη και Σαββίδη.    
Στο 12 λεπτό ο αρχηγός του Βελβεντού Ευαγγελόπουλος θα ελιχθεί και θα σουτάρει αλλά σε ετοιμότητα ο Σαββίδης θα πέσει και θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 22′ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κουλτούκη και ενώ η μπάλα είναι στην περιοχή του Βελβεντού ο Νέστορας του Τιτάν θα πέσει στο έδαφος με τον κ Τσιμεντερίδη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.  
Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Νέστορας θα σουτάρει από κοντά η μπάλα θα φύγει άουτ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο που ανήκε πέρα για πέρα στο Βελβεντό που πίεσε πολύ την άμυνα του Σαββίδη,έκανε πολλές ευκαιρίες με την μεγαλύτερη στο 62′ λεπτό με τον Ευαγγελόπουλο να βρίσκει τον Παπαδόπουλο και από κοντά να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Τιτάν.   
Με πρωταγωνιστή τον Ευαγγελόπουλο οι γηπεδούχοι στο 67′ και στο 74′ επιχείρησε δυνατά σουτ στην εστία του Σαββίδη με τον πορτιέρο των Σερβίων να είναι πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του και στο 87′ ο Βρόϊκος που είχε περάσει αλλαγή έπιασε ωραίο δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι του Σαββίδη.   
Έτσι το ματς έληξε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.  
Την επόμενη αγωνιστική το Βελβεντό αγωνίζεται στο γήπεδο Περδίκκα με την ομώνυμη ομάδα,ενώ ο Τιτάν Σερβίων θα παίξει εντός έδρας με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.   
Α.Σ.Βελβεντό (Δημήτρης Κουτσώνας): Κουλτούκης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Λαμπρογιώτας, Θωμόγλου, Τζούτζιας (84′ Βρόϊκος), Τσιφτσιάν (65′ Μπισιούκης), Παπαδόπουλος, Γούτας (76′ Μαδίκας), Ευαγγελόπουλος, Καρούζος (82′ Δούμας).   
Α.Σ. Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος): Σαββίδης, Μουρατίδης, Ταΐρης (83′ Δαλαγιώργος) Τσέτσιλας, Μαρούδης, Νέστορας Αθ., Δήμου (63′ Ζαρογιάννης), Μαυροδήμος, Μοσχόπουλος, Τακίδης, Νέστορας Ε.   
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης Βοηθοί: Τζιουβάρας – Ζαφείρης.
Α.Α.

Δαναοί Κοζάνης - Α.Ε. Περδίκκα 0-1  
Πρεμιέρα» με νίκη έκανε η ομάδα του Περδίκκα, κερδίζοντας εκτός έδρας τους Δαναούς Κοζάνης, με σκορ 1-0..
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  «Λυτρωτής» για τους φιλοξενούμενους ο πολύπειρος Συμεωνίδης, ο οποίος με δικό του γκολ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, έδωσε ένα δύσκολο «τρίποντο», απέναντι στη «νεοφώτιστη» ομάδα των Δαναών Κοζάνης.  
Στην αναμέτρηση στο γήπεδο της Καλαμιάς, παραβρέθηκαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο, σε μία γενικά ηλιόλουστη αγωνιστική.    
Στο ματς είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, αφού στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, όπου η αναμέτρηση άνοιξε, με τις ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες.  
Η Α.Ε. Περδίκκα πήρε ένα σημαντικό «διπλό» στην έναρξη της χρονιάς, αφού δυσκολεύτηκε πολύ για να φτάσει σε αυτή την αγχωτική νίκη, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει και την φετινή σεζόν.   
Από την άλλη πλευρά, οι Δαναοί Κοζάνης που έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στο Α Τοπικό, έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο, με τους «πιτσιρικάδες» να έχουν πολύ καλή απόδοση, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με την φιλοσοφία της ομάδας να παραμένει ίδια και αυτή την χρονιά.    
Η πρώτη υποψία φάσης θα έρθει στο 10ο λεπτό, με τον  Τσεμπερίδη να κάνει αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή και τον Ζερβανταρίδη να μπλοκάρει εύκολα. 
Στο 19’ και πάλι ο Περδίκκας θα απειλήσει, αλλά το σουτ που θα κάνει ο Παναγιωτίδης θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι.  
Στο 27’ ο Τσεμπερλίδης θα δοκιμάσει εκ νέου το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά ο  Ζερβανταρίδης θα μπλοκάρει την μπάλα.   
Στο 34ο λεπτό, ο Μπαλτζής μετά από ατομική προσπάθεια θα κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Μήτκα να μπλοκάρει, στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση των Δαναών στο ματς.  
Οι παραπάνω φάσεις, ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο πρώτο  μέτριο σαρανταπεντάλεπτο.  
Στο 51ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα θα φτάσει στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα κάνει το σουτ, αλλά οι αμυντικοί θα διώξουν την μπάλα, σώζοντας τον Περδίκκα.  
Στο 55ο λεπτό, ο Μεντεσίδης μετά από ατομική προσπάθεια έξω από την περιοχή, θα κάνει δυνατό σουτ, με τον Μήτκα να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα στην γωνία του.    
Στο 61’ ο Συμεωνίδης με ωραία πάσα θα βρει τον Μπεσπάρα μέσα στην περιοχή, αυτός θα περάσει τον  τερματοφύλακα Ζερβανταρίδης, θα πλασάρει, αλλά ο Τζήκας θα σώσει τους Δαναούς , διώχνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή.  
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπεσπάρας θα απειλήσει και πάλι, αλλά ο Ζερβανταρίδης με ωραία απόκρουση θα διώξει τον κίνδυνο.  
Στο 64’ και ενώ το παιχνίδι έχει «πάρει φωτιά», έπειτα από σέντρα του Χαραλαμπίδη, ο Μπαλτζής θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω.   
Στο 65’, ο Καζανάς θα σουτάρει έξω από την περιοχή για τον Περδίκκα, αλλά η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει λίγο δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.    
Στο 66’ και πάλι ο Καζανάς με σουτ στην κίνηση μέσα από την μεγάλη περιοχή, θα αναγκάσει τον Ζερβανταρίδη στην απόκρουση του παιχνιδιού, στο γάμα της εστίας.  
Στο 67’, ο Μπαλτζής θα φύγει στην αντεπίθεση, θα πασάρει πανέμορφα στον Παππά, ο οποίος θα βγει μόνος του απέναντι από τον Μήτκα, με τον τερματοφύλακα του Περδίκκα να αποκρούει σωτήρια την μπάλα και τους Δαναούς να χάνουν μία μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.  
Στο 71ο λεπτό όμως, μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και απανωτά λάθη, η μπάλα θα φτάσει στον Συμεωνίδη, ο οποίος με σουτ από κοντινή απόσταση, θα νικήσει τον Ζερβανταρίδη, πανηγυρίζοντας έξαλλα το 0-1 για τον Περδίκκα.      
Από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάποια καλή φάση. 
Οι Δαναοί πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Περδίκκα να κρατάει το υπέρ του προβάδισμα μέχρι τέλους!  
Την επόμενη αγωνιστική, οι «νεοφώτιστοι» θα παίξουν εκτός έδρας με τον Α.Ο. Κρόκου, ενώ ο Περδίκκας θα υποδεχτεί την ομάδα του Βελβεντού.  
Δαναοί Κοζάνης: (Παπαδόπουλος - Ιωαννίδης - Πολύμερος) Ζερβανταρίδης, Χαραλαμπίδης (83’ Ζωγράφος), Παπαδόπουλος Θ., Τζήκας, Δημητρίου, Παπαδόπουλος Λ., Μπαλτζής, Μεντεσίδης (87’ Καλημέρης), Παναγιωτίδης (83’ Τριαντάφυλλος), Νάτσος (68’ Παπαδόπουλος Α.), Παππάς (87’ Αλεξόπουλος)  
Α.Ε. Περδίκκα: (Θεοδωρίδης) Μήτκας, Καζανάς, Σαββάκης, Τζουβάρας, Λιάμης, Τσιντός, Μπεσπάρας (68’ Γκρίζης), Παναγιωτίδης (85’ Mocanu), Συμεωνίδης, Θεοδωρίδης (75’ Σπυρλές), Τσεμπερλίδης  
Διαιτητής: Καρατέρπος  Βοηθοί: Γεωργιάδης - Κωνσταντινίδης.
T.S.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - Ιωνικός Βαθυλάκου 3-2
Ο σοβαρός τραυματισμός του Λυπηρίδη του Ατρόμητου που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 38ο (οι λόγοι κάνουν για κάταγμα αστραγάλου) επισκίασε την πολύ σημαντική νίκη του νεανικού Ατρομήτου επί του νεοφώτιστου Ιωνικού Βαθυλάκκου για την 1η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης.    
Σε ένα παιχνίδι που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2 φορές αλλά τα «πιτσιρίκια» του Ατρόμητου όχι μόνο κατάφεραν να έχουν απάντηση αλλά λίγο πριν το τέλος πήραν και το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.  
Ο Ατρόμητος αν και διαθέτει πάρα πολλά «πιτσιρίκια» έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν μαχητικός και πήρε το τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό που είχε αρκετές ελλείψεις αλλά με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία έχοντας δοκάρι στις καθυστερήσεις.    
Φάσεις και γκολ:  
Στο 8ο κόρνερ Η. Σίσκου κεφαλιά Πουρλουκάκη άουτ και στην επόμενη φάση ο Β.  Μακρυγιάννης μόνος απέναντι στο Μπερμπερίδη με πλασέ έκανε το 0-1.  
Στο 19ο ο Δαβίτης μπήκε στη περιοχή αλλά το σουτ αδύναμο μπλόκαρε ο Παπακώστας αλλά  αμέσως μετά ο Ι. Σίσκος με σουτ έξω από τη περιοχή ισοφάρισε.  
Στο 29ο ο Κεΐσογλου μπήκε στη περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.    
Στις καθυστερήσεις σέντρα στη περιοχή του Ιωνικού πρώτη κεφαλιά Πουρλουκάκη πλασέ Δαβίτη και 2-2.  
Στο 53ο σουτ του Η. Σίσκου απέκρουσε δύσκολα ο Παπακώστας. 
Στο 60ο μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό αλλά το σουτ του Κεΐσογλου απέκρουσε ο Μπερμπερίδης και 3 λεπτά μετά δυνατό σουτ του Ι. Σίσκου πολύ δύσκολη απόκρουση του Παπακώστα.  
Στο 82ο ο Δαβίτης μπήκε στη περιοχή πιεζόμενος σούταρε αλλά ο Παπακώστας μπλόκαρε. 
Στο 85ο Δαβίτης από κοντινή θέση με σουτ μετά από κόρνερ έκανε το 3-2.  
Στο 93ο εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης. 
Εκτέλεση από το Κεΐσογλου δύσκολα έδιωξε ο Μπερμπερίδης η μπάλα έφτασε πάλι στο πρώτο σέντρα σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  
Διαιτητής: Καρατερπός Βοηθοί: Κωνσταντινίδης – Τζιουβάρας    
Αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Βασιλειάδης του Ιωνικού.    
Ατρόμητος: Μπερμπεριδης, Εμμανουήλ, Χαραλαμπίδης, Πουρλουκάκης (83ο Μπεσμπάρας), Ραμπίδης, Η. Σίσκος, Ι.Σίσκος, Κουτσογιώργος (58ο Νίκου), Λυπηρίδης (38ο λ.τ. Χ.Σίσκος), Δαβίτης, Δημητρίου.    
Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου: Παπακώστας, Ντάμαλης (75ο Δάβδας), Παλάσκας (46ο Κ. Μακρυγιάννης),Κανάβας (46ο Βασιλειάδης ), Γκούπι, Β. Ελευθεριάδης , I. Ελευθεριάδης (87ο Αναγνώστου), Β. Μακρυγιάννης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Κεΐσογλου.
Θ.Η.

Μακεδονικός Σιάτιστας-Α. Ε. Κοζάνης  4-1
Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η Α.Ε. Κοζάνης στην Σιάτιστα απέναντι στον δυνατό Μακεδονικό για την 2η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.  
Η ΑΕΚ, αν και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, στην συνέχεια προδώθηκε από τα αμυντικά λάθη και υπέκυψε φυσιολογικά.  
Οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ φαίνεται ότι “τους παίρνει από κάτω” όταν βρεθούν πίσω στο σκορ και δεν δείχνουν την αντίδραση και τον ποδοσφαιρικό “εγωϊσμό” που θα έπρεπε.  
Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και εκμεταλλεύτηκε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.  
Μόλις στο 3′ η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από γύρισμα του Δ. Χατζηζήση ο Κ. Μεχτερίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Ζιάρας.  
Στο 23′ μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό όταν μετά από σέντρα του Αποστόλου ο Κατσίρης βρέθηκε μόνος απέναντι στην εστία αλλά του σουτ του από κοντά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.  
Στο 29′ κόρνερ του Κοτζατίσογλου, κεφαλιά του Μ. Μπούρτζου από κοντά λίγο πάνω από τα δοκάρια.  
Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Αγγελος Κοτζατίσογλου με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.  
Στο 40′ βαθιά μπαλιά του Χ. Σίμου, κεφαλιά του Μπατσή από κοντά πέρασε άουτ.  
Στο 44′ ο Μίχος έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και ελίχθηκε αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Ζιάρας.  
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47′) ο Μακεδονικός έκανε το 2-0, μ’ ένα “φθηνό” γκολ από πλευράς άμυνας της ΑΕΚ, όταν οι γηπεδούχοι πήραν τρεις κεφαλιές μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκο Μπούρτζο που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.  
Στην συνέχεια η τετραπλή αλλαγή της ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν επιθετικά αλλά χωρίς να δημιουργούν φάσεις.  
Στο 78′ προσπάθεια και σουτ του Ηλία απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσέλιος.  
Στο 81′ το παιχνίδι πήρε νέο ενδιαφέρον όταν ο Βουνοτρυπίδης έδωσε στον Μίχο που μπήκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Γιώργο Σικαλόπουλο που έδειξε την εμπειρία του καθώς με ψύχραιμο πλασέ μείωσε σε 2-1.  
Τρία λεπτά αργότερα όμως (84′) ο Γιάννης Ηλίας με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1,  
Στην συνέχεια η ΑΕΚ έχασε δύο καλές ευκαιρίες, πρώτα στο 85′ όταν μετά από μπαλιά του Βεντούλη ο Βογιατζής ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Μ. Μπούρτζος απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.  
Στο 87′ φαλτσαριστό φάουλ του Σικαλόπουλου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ζιάρας.  
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94′ ο Μακεδονικός έκλεισε το σκορ στο τελικό 4-1 όταν μετά από πάσα του Ντεμάϊ ο Γιώργος Γεωργάκας με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Χάρης Βοριαζίδης): Ζιάρας, Κατσίρης, Καρακουλάκης (87′ Ντεμάϊ), Χ. Σίμος, Μ. Μπούρτζος, Κυριλλίδης (82′ Τσάμης), Β. Σίμος, Β. Μπατσής, Χ. Τσιούκρας (53′ Γεωργάκας), Κοτζατίσογλου (65′ Ηλίας), Αποστόλου.  
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Βουνοτρυπίδης, Γεωργιάδης (53′ Ζαφειρόπουλος), Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Τσιόκανος, Πατιός (53′ Α. Μεχτερίδης), Βλαχόπουλος (53′ Βογιατζής), Μίχος, Κ. Μεχτερίδης (53′ Σικαλόπουλος), Δ. Χατζηζήσης (84′ Λαζαριώτης).  
Διαιτητής: Ντούκας (Καστοριάς).  Βοηθοί: Πανταζής (Καστοριάς), Παπαβασιλείου (Καστοριάς).
Κ.Τ.

Τιτάν Σερβίων - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 2-1
Με τρίποντο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην έδρα του ο Τιτάν. 
Σκόρερ: 45',79' Νέστορας Ευθ  70 Νίκου  
Θα πρέπει να σταθούμε στο fer play στο 4' των καθυστερήσεων που έκανε ο Χαραλαμπίδης Αθανάσιος. 
Ενώ έχανε η ομάδα του έδωσε την μπάλα στην ομάδα του Τιτάν γιατί είχε τραυματιστεί ποδοσφαιριστής του.  
Συγχαρητήρια πολλά και στον ποδοσφαιριστή Χαραλαμπίδη αλλά και στους προπονητές του Ατρόμητου γιατί τα αυτονόητα δύσκολο τα βλέπουμε στα γήπεδα.  
Μπράβο και πάλι μπράβο   

ΑΟ Κρόκου - Δαναοί Κοζάνης 3-2
Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο οι δύο νεανικές ομάδες του Κρόκου και των Δαναών. 
Οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο.  
Πέντε γκολ (τρία για τον Κρόκο και δύο για τους Δαναούς) δοκάρι για τους Δαναούς και καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν συνέθεσαν το παζλ της νίκης του Κρόκου με σκορ 3-2 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Α'  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.   
Το φιλμ  του αγώνα  
Στο 4' δυνατό σουτ του Τσέπουρα από καλό σημείο λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 10' ωραίο σουτ Ντανάτσα εξίσου ωραία και η απόκρουση σε κόρνερ του Παπαδόπουλου.   
Στο 15' ο Σιδηρόπουλος στον Τσιάρα θα αποφύγει έναν αμυντικό και με ωραίο σουτ θα γράψει το 1-0  
Στο 24' φάουλ με τον Μεντεσίδη , μπλοκάρει ο Πάζης.  
Στο 32' αντεπίθεση των Δαναών με τον Μπαλτζή σπάει μέσα στην περιοχή στον Τριανταφύλλου , αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Πάζης.  
Στο 43' σουτ Τριαντάφυλλος λίγο έξω.  
Στο 52' σουτ Δράκου , άουτ  
Στο 62' φάουλ Τσιάρα αποκρούει  ο Παπαδόπουλος,  σουτ δεύτερο του Τζιάστα άουτ.  
Στο 70' φάουλ με τον Πολύμερο , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο 74' σουτ βολίδα του Παπαδόπουλου Αγγέλου η μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-1.    
Στο 80 ο Ντανάτσας 2-1
Στο 83 ο Παναγιωτίδης 2-2
Στο  93 ο Καπλάνογλου  3-2  
ΑΟ Κρόκου (Τσιρέκας): Πάζης, Καραδήμος, Γιαννόπουλος, Καρανάνος Γ. (58' Τζιάστας), Μανώλας,  Καραφυλλίδης (46' Τούνας),  Σιδηρόπουλος,  Τσέπουρας (46' Δράκος),  Βογδόπουλος (46' Τουρτούρας),  Τσιάρας.     
Δαναοί Κοζάνης (Παπαδόπουλος, Πολύμερος, Ιωαννίδης):  Παπαδόπουλος,  Χαραλαμπίδης,  Παπαδόπουλος  Θ., Τζήκας, Τριαντάφυλλος,  Παπαδόπουλος  Π., Παπάς, Νάτσος, Παναγιωτίδης,  Μεντεσίδης,  Μπαλτζής.     
Διαιτητής: Κουτσώνας Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης.
Γ.Κ.

Π.Α.Ο. Κοίλων-Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 5-0
Σκόρερ: (39′ Γιαμουρίδης, 41′ αυτογκόλ, 55ο, 70ο Αθανασιάδης, 60ο Παπανικόπουλος)