Aρχείο Β΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Αναγέννηση Αργίλου – ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ 1-1 
Ένα δυνατό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο Αργίλου μεταξύ της γηπεδούχου Αναγέννησης και του νεανικού συνόλου του ΠΑΟΚ Κοίλων Β’.  
Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές οι δύο ομάδες να παίζουν  δυνατά διεκδικώντας την νίκη.  
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 8′ λεπτό σουτ του Κυρίτση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Ρουμπούλη.  
Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11 λεπτό οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν με τον συνήθη “ύποπτο” Γιώργο Δρίτσα ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρο Ρουμπούλη κάνοντας το 1-0.   
Οι δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκαν στον χώρο του κέντρου,με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Παπανικόπουλου να προσπαθούν να βρουν ρυθμό.  
Η πίεση των γηπεδούχων και καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αργίλου απέτρεψε την δημιουργία φάσεων μπροστά στην εστία του Κατηγιάννη.  
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις με τους Νταζάνη,Δραγώγια και Νάννο αλλά η καλή συνοχή της άμυνας της Αναγέννησης τους περιόρισε.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν το ίδιο δυνατά με τον Άργιλο να χάνει αρκετές ευκαιρίες με εκφραστές τους Δρίτσα,Κυρίτση και Τσάλκα χωρίς να μπορεί να διευρύνει το σκορ  Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ απέκτησε συνοχή,άρχισε να βρίσκει διαδρόμους,να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να γίνετε πιο απειλητικός.  
Στο 62′ λεπτό του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νταζάνης ισοφαρίζοντας σε 1-1.  
Οι αντιδράσεις των γηπεδούχων για το πέναλτι του ρέφερι Τόϊτου ήταν έντονες!!!  
Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και έπειτα έγινε πιο δυνατό και τον Άργιλο να “ψάχνει” το γκολ της νίκης.  
Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Κυρίτση και Τσάλκα στο 67′ και 73′ λεπτό,ενώ την μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Δρίτσας στο 79′ όταν βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο Ρουμπούλη σούταρε δυνατά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζοντιο δοκάρι.  
Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες τόσο στους γηπεδούχους όσο και στους φιλοξενούμενους.  
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με την Αναγέννηση Αργίλου να φτάνει τους 31 βαθμούς στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ την τελευταία αγωνιστική (18η) θα φιλοξενήσουν τον Ερμή Πλατανορρεύματος.  
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ έφτασε τους 36 βαθμούς και την 2η θέση και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Βυζαντινό Αετό.  
Αναγέννηση Αργίλου(Λάμπρος Βήττας) Κατηγιάννης,Καραβίδας,Βρόϊκος, Τσιλιμπώνης,Τανίδης,Ποσινακίδης, Δρίτσας,Στάθης,Γκλούμπος,Κυρίτσης,Τσάλκας  Στον πάγκο έκατσαν οι: Στύλας,Χλιαράς,Ευαγγελόπουλος, Τζημόπουλος,Καζαντζίδης, Πιτσιδόπουλος, Καραλίγκας   
ΠΑΟΚ Κοίλων Β'(Θοδωρής Παπανικόπουλος)Ρουμπούλης, Χαραλαμπίδης,Λαμπράκης, Τσιμηνάκης,Ζησιάδης, Καραϊορδανίδης,Καραδήμος,Σαμαράς,Δραγώγιας,Νταζάνης,Νάνος  Στον πάγκο έκατσαν οι: Στημονιάρης,Τζιαμαμπέτης, Νατσαρίδης,Μυροφορίδης,Κεΐσογλου,Μετικάνος,Νάτσος,Φαρμάκης, Καρυπίδης   
Διαιτητής: Τόϊτος  Βοηθοί: Μαρκόπουλος – Ηλεκτρίδης.
Α.Α.

Δάφνη Πολυμύλου-Δόξα Βερμίου Πύργων  0-2
Συνεχίζει το "βιολί" της η Δόξα Βερμίου Πύργων.
Αήττητη στην πρώτη θέση!!! 
Είχε Σίμο Τσάκο η Δόξα Βερμίου Πύργων και "καθάρισε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο.  
Τα γκολ για την Δόξα Βερμίου Πύργων ήρθαν από 2 κεφαλιές στο 19"και στο 23"λεπτο από κόρνερ και φάουλ με τον σκόρερ Σίμο Τσάκο να βάζει την ομάδα των Πύργων μπροστά στο σκορ.  
Το παιχνίδι στην συνέχεια κύλησε δίχως κάτι το ιδιαίτερο μιας και ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους. 
Η σκληροτράχηλη ομάδα της Δάφνης έπαιξε δυνατά και πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στην πρωταθλήτρια ομάδα των Πύργων. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ντίνας τραυματιστηκε και αποχώρησε ενώ θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του μετά τις ακτινογραφίες και την διάγνωση των Γιατρών.  
Ο Τάσος Αραμαδανίδης συνεχάρει τους παίχτες του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα και πλέον στον τελευταίο αγώνα το μόνο που απομένει είναι να φανεί αν η Δόξα τερματήσει Αήττητη σημειώνοντας το μοναδικό αυτό ρεκόρ δίχως ήττα στην Ιστορία της.    
Με τιμή  Γραφείο Τύπου 
Δόξας Βερμιου Πύργων

Βυζαντινός Αετός-Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης  2-3
Εντυπωσιακό φινάλε είχε ο αγώνας Βυζαντινός Αετός – Ελπίδες ΑΕΚ καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90′ και οι Ελπίδες πήραν την νίκη στο 92′.  
Το παιχνίδι της 17ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας έγινε στο γήπεδο Προαστείου.  
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 6′ με σουτ του Θεοδουλίδη.  
Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 23′ μετά από κόρνερ, σύγχυση στην περιοχή του Βυζαντινού, και σουτ του Αποστόλη Τσάμη.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες έκαναν την ανατροπή στο 53′ με γκολ του έμπειρου Γιάννη Γκόγκου.  
Κι ενώ το παιχνίδι έδειχνε πως θα τελειώσει με επικράτηση των Ελπίδων στο 90′ ο Βυζαντινός Αετός ισοφάρισε με γκολ του Γραμματικόπουλου.  
Οι Ελπίδες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 92′ πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον 16χρονο Νίκο Γεωργακάδα που σκόραρε στην επαναφορά μετά από σουτ στο δοκάρι.  
Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες ΑΕΚ παρέμειναν στην 4η θέση με 26 βαθμούς ενώ ο Βυζαντινός Αετός στην 9η (προτελευταία) θέση με 15.  
Την 18η (τελευταία) αγωνιστική, που θα γίνει μετά τις Αποκριές, στις 24/3/2024 οι Ελπίδες ΑΕΚ θα υποδεχθούν τους Ακρίτες στο τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν.  
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ (Τσιάρας): Καλαϊτζόπουλος Καββαδίας (72′ Ρουφίδης), Καμπούρης, Ηλιάδης, Τσαγκαλίδης, Βασιλείου (63′ Τύπου), Δασκαλίδης, Θεοδουλίδης, Μεταξάς (63′ Σαμαράς), Μαλλιόπουλος (76′ Τριανταφυλλίδης), Γραμματικόπουλος.  
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπαλτζής (78′ Μανιός), Μαργαρίτης (78′ Γεωργακάδας), Τσάμης, Μαρκόπουλος, Παπαθανασίου, Ζιάγκας (78′ Ζέρβας), Ζαφείρης (89′ Μουράτογλου), Λ. Παπαδόπουλος, Πεσλής, Γκόγκος (55′ Μούτος).  
Διαιτητής: Ζαφείρης.  Βοηθοί: Γάτσου, Κωτούλας.
Γ.Κ.

Ακρίτες Κοζάνης - Δόξα Βερμίου Πύργων 0-1       
Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή στον Άργιλο.  
Νέα νίκη για την πρωταθλήτρια Δόξα που κράτησε  το αήττητο σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σ' έναν δυνατό και φορμαρισμένο  αντίπαλο όπως είναι τελευταία οι Ακρίτες . 
Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Αραμαδανίδη  κατάφεραν  να πάρουν  ένα δύσκολο διπλό (0-1 )με αντίπαλο την ομάδα των Ακριτών. 
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αδαμίδη από την άλλη , με την απόδοση τους   δικαίωσαν  αυτούς που χαρακτηρίζουν την ομάδα  των Ακριτών ως τις πιο φορμαρισμένες ομάδες  της  κατηγορίας. 
Έγινε ένα αμφίρροπο  παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες εκατέρωθεν Όλα έδειχναν ότι όποια ομάδα θα σημείωνε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι .
Το γκολ ήρθε στο  78' για τους Πύργους με ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ντίνα, και ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή του Σιδηρόπουλου .  
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 11 ' Παναγούλας,   σουτ μέσα από την περιοχή.  αποκρούει ο Τσιτλαχίδης.  
Στο 12' κόρνερ Τσαμπερτίδη κεφαλιά Ανδρεόπουλου, μπλοκάρει ο Τσιτλαχίδης.  
Στο 28' σέντρα Νίκου Γ.,  σουτ μέσα στην περιοχή του Χριστοφορίδη,  άουτ.  
Στο 52' Σιδηρόπουλος θα κερδίσει την κόντρα δυνατό σουτ, λίγο έξω.  
Στο 59' στην αντεπίθεση οι Πύργοι με τον Σιδηρόπουλο να σπάει στον Νίκου Γ , σουτ άουτ.  
Στο 65' τετ α τετ Νίκου Γ. , πλασάρει αποκρούει ο Παρχαρίδης με τα πόδια.  
Στο 67' φάουλ του Τσαμπερτίδη από 35 μέτρα, πετάγεται ο Τσιτλαχίδης και διώχνει τη μπάλα κόρνερ.    
Στο 78' Ντίνας παράλληλη μπαλιά και ο Σιδηρόπουλος ψύχραιμα θα γράψει το 0-1.  
Στο 80' σουτ του Τσαμπερτίδη λίγο έξω.  
Στο 82' ο Νίκου στην περιοχή σουτ αποκρούει ο Παρχαρίδης.   
Ακρίτες Κοζάνης (Αδαμίδης ): Παρχαρίδης, Δασκαλόπουλος, Σαριόγλου (71' Σούλα), Ανδρεόπουλος, Τσαμπερτίδης Α, Ζαφειρίου, Ντερίλας (56' Παυλίτσας), Τατσόπουλος, Γκέτσιος (85' Σεΐσογλου), Παναγούλας, Φαρμάκης (46' Τσαμπερτίδης).     
Δόξα Βερμίου Πύργων (Αραμαδανίδης): Τσιτλαχίδης, Οριγκίτο, Ντίνας (86' Τριανταφυλλίδης), Βασιλειάδης, Κοτταρίδης, Χαριτίδης, Νίκου Γ., Τσάκος (75' Μοσχάκος), Σιδηρόπουλος, Χριστοφορίδης (79' Μούκας) , Νίκου Ι. (86' Γκιούρος).   
Διαιτητής: Καρατέρπος Βοηθοί: Γάτσου, Κωτούλας.
Γ.Κ. 

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης-Αναγέννηση Αργίλου   1-1
Ισόπαλος με 1-1 τελείωσε ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και την Αναγέννηση Αργίλου που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.  Εγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις.  
Ο Άργιλος προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (44′) με συρτό σουτ του Γιώργου Δρίτσα.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την ισοφάριση που τελικά ήρθε στο 75′ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λάμπρου Παπαδόπουλου.  
Στο τελευταίο τέταρτο και τις καθυστερήσεις οι Ελπίδες προσπάθησαν να κάνουν την ολική ανατροπή χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.  
Αντίθετα ο Αργιλος είχε ένα δοκάρι.  
Ετσι η Αναγέννηση Αργίλου παρέμεινε στην 3η θέση με 30 βαθμούς ενώ οι Ελπίδες ΑΕΚ στην 4η με 23.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπάλλας, Μαργαρίτης (73′ Γεωργακάδας), Τσάμης, Μαρκόπουλος, Ζιάγκας (73′ Ζέρβας), Ζαφείρης, Πεσλής, Παπαθανασίου (62′ Παλούκας), Μούτος (62′ Γκόγκος), Λ. Παπαδόπουλος (80′ Μουράτογλου).  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΙΛΟΥ (Λάμπρος Βήττας): Κατηγιάννης, Καραβίδας, Βρόϊκος, Τσιλιμπώνης, Τανίδης, Κυρίτσης, Δρίτσας, Στάθης, Αλεξανδρίδης, Τσάλκας (76′ Ποσινακίδης), Χλιαράς (66′ Στύλας).  Διαιτητής: Καρατέρπος.  Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πελετίδης.

Δόξα Βερμίου Πύργων-Βυζαντινός Αετός   2-1
Επιστροφή  της Δόξας στην Α’ Κατηγορία.
Πανηγυρισμοί στους Πύργους Εορδαίας για την επάνοδο της αγαπημένης τους Δόξας στην Α’ Κατηγορία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 2-1 με τον Βυζαντινό Αετό.   
Η ομάδα των Πύργων 1 χρόνο μετά την πτώση της ξανανεβαίνει επάξια στην Α’ Κατηγορία αφού 3 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι αήττητη, πρώτη και μαθηματικά “κλειδωμένη”.  
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον αξιόμαχο Βυζαντινό Αετό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ του Χάρη Σιδηρόπουλου στο 35’λεπτο και του Χρήστου Χριστοφορίδη στο 44’λεπτο “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο.  
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε δίχως κάτι το αξιόλογο με τις 2 ομάδες να παίζουν μετά το 77’λεπτο με 10 παίκτες.  
Ο Πουλτίδης για την Δόξα πήρε κόκκινη κάρτα – 2η κίτρινη – ενώ σε τραυματισμό παίκτη του Βυζαντινού Αετού δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή γιατί είχαν ήδη πραγματοποιηθεί οι αλλαγές.   
Το σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Δόξας με τον προπονητή τους Τάσο Αραμαδανίδη.  
Η Διοίκηση της ομάδας συνεχάρει παίκτες και προπονητή και παρέθεσε γεύμα μετά τον αγώνα σε όλη την ομάδα. 
Να σημειωθεί ότι η ιστορική ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων έχει σαν στόχο εκτός από το πρωτάθλημα να παραμείνει αήττητη στους επόμενους 3 αγώνες κατακτώντας αυτό το ρεκόρ στην πορεία της από την ίδρυση της το 1982.  
Με τιμή   
Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Αναγέννηση Αργίλου-Αλιάκμων Αιανής   2-0
«Επαγγελματική» νίκη της Αναγέννησης Αργίλου επί του Αλιάκμων Αιανής.
Την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 πήρε η ομάδα της Αναγέννησης Αργίλου επί του Αλιάκμων Αιανής, το απόγευμα της Κυριακής.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Β’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Τα δύο γκολ για του γηπεδούχους, πέτυχαν οι Γκλούμπος και Δρίτσας.  Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους και των δύο ομάδων, η Αναγέννηση Αργίλου, υποδέχτηκε τον Αλιάκμων Αιανής, σε μία συννεφιασμένη ημέρα, με την θερμοκρασία να είναι ιδανική για ποδόσφαιρο.  
Από τη μία, το σύνολο του κύριου Βήττα πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο παιχνίδι, ενώ από την άλλη, η νεαρή ομάδα του κύριου Τσαουσίδη, πάλεψε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας πως είναι ένα «αξιόμαχος» αντίπαλος.  
Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, αφού δεν είδαμε πολλές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.  
Στο 9ο λεπτό, ο Γκλούμπος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τσάλκα, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπούλη, κάνοντας το 1-0 για την Αναγέννηση  Αργίλου, ουσιαστικά στην πρώτη απειλή των γηπεδούχων.  
Στο 22ο λεπτό, ο Χατζηαθανασίου θα χάσει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει για την Αιανή, αλλά το σουτ που θα κάνει από κοντινή πλάγια θέση θα καταλήξει άουτ.  
Στο 26’ ο Δρίτσας θα κλέψει την μπάλα και με σουτ έξω από την περιοχή θα απειλήσει, αλλά ο Μπούλης θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 33ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Κυρίτση, ο Γκλούμπος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από την εστία.  
Στο 66ο λεπτό ο Χατζηαθανασίου με σουτ έξω από την περιοχή θα δοκιμάσει το πόδι του, αλλά ο Κατηγιάννης θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Έτσι, στο 83ο λεπτό, ο Δρίτσας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, θα αιφνιδιάσει τον Μπούλη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για την Αναγέννηση Αργίλου.  
Η τελευταία φάση ανήκει στον Αλιάκμων Αιανής, με το Τζιφόπουλο να εκτελεί απευθείας το κερδισμένο φάουλ της ομάδας του, αλλά ο Κατηγιάννης θα αποκρούσει την μπάλα.  
Αναγέννηση Αργίλου: (Βήττας) Κατηγιάννης, Καραβίδας, Βρόικος, Τσιλιμπώνης, Τανίδης, Σαββίδης (79’ Ζύμπας), Δρίτσας, Κυρίτσης (67’ Ποσινακίδης), Στάθης (56΄Αλεξανδρίδης), Τσάλκας, Γκλούμπος.
Αλιάκμων Αιανής: (Τσαουσίδης) Μπούλης, Πλακουτσής, Δάλλης (56’ Μυρωνίδης), Μυροφορίδης (86’ Τζέλλος), Μέτσο, Ντούμπας (86’ Μπαλιάκας), Τζιφόπουλος, Χατζηαθανασίου, Παπαδόπουλος, Κύρινας (46’ Χασιώτης), Παπαζήσης (46’ Πελέκας)  
Διαιτητής: Καρατέρπος  Α’ Βοηθός: Γεωργιάδης  Β’ Βοηθός: Πραχάλης.
T.S.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης-ΠΑΟ Κοίλων Β΄   0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τον Π.Α.Ο. Κοίλων Β’ που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.  
Ηταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι χωρίς καθόλου φάσεις που θα ξεχαστεί γρήγορα από τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.  
Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς να απειλούν.  
Η μοναδική φάση έγινε στο 35′ όταν ο ΠΑΟ Κοίλων Β’ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των Ελπίδων.  
Οι Ελπίδες ΑΕΚ, που παραμένουν αήττητες στο Στρατιωτικό, παρέμειναν στην 4η θέση με 20 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟ Κοίλων Β’ στην δεύτερη με 30.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Ιωαννίδης (73′ Παλούκας), Παπαθανασίου, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Μπάλλας, Ζαφείρης, Μαργαρίτης (81′ Γρηγοριάδης), Μούτος (85′ Τριανταφυλλίδης), Λ. Παπαδόπουλος, Γκόγκος (73′ Μουράτογλου).  
Π.Α.Ο. ΚΟΙΛΩΝ Β’ (Θόδωρος Παπανικόπουλος): Ρουμπούλης, Χαραλαμπίδης (87′ Νάννος), Δραγώγιας, Τσιμηνάκης, Ζησιάδης, Καραγιορδαννίδης, Νταζάνης, Καραδήμος (57′ Σαμαράς), Λίτσιος, Φαρμάκης, Καρυπίδης (73′ Λαμπράκης).  Διαιτητής: Ζαφείρης.  Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πραχάλης.

Δόξα Βερμίου Πύργων - Αναγέννηση Αργίλου 3-2
Καλπάζει η Δόξα και βρίσκεται πλέον στον +7 στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.  
Με την έναρξη του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αργίλου 'γεμισε' στην περιοχή της Δόξας όπου μετά από ασυνεννοησία άμυνας και τερματοφύλακα των Πύργων έγινε το 0-1.
Η Δόξα αντέδρασε άμεσα με πέναλτι που κέρδισε ο Χάρης Σιδηρόπουλος - εκτέλεσε ο ίδιος - αφού ντρίπλαρε 2 αμυντικούς του Αργίλου που τον "γκρέμισαν" στην περιοχή με τον Διαιτητή Καρατέρπο να καταλογιζει την έσχατη των ποινών.  
Στην συνέχεια η τοπική ομάδα πίεσε με τους Χριστοφορίδη και Πουλτίδη να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να περάσει η Δόξα μπροστά. 
Το γκολ ήρθε στο 31'λεπτο με κεφαλιά του Βασιλειάδη που έφερε τούμπα το ματς από 0-1 σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ φαινόταν η πρωτοπόρος Δόξα να ελέγχει το παιχνίδι, η πολύ καλή ομάδα του 3ου στην βαθμολογία Αργίλου εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού των Πύργων και έκανε το 2-2.
Άμεσα η Δόξα έβγαλε αντίδραση και σκόραρε με τον επόπτη γραμμών να δείχνει σέντρα και μετά να αλλάζει γνώμη καταλογίζοντας οφσάιντ.
Στην συνέχεια η Δόξα θα συνεχίσει να ασκεί πίεση και σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ ο Σίμος Τσάκος έκανε το 3-2 στο 75'λεπτο που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 
Από την ομάδα του Τάσου Αραμαδανίδη διακρίθηκαν εκτός των Σιδηρόπουλο και Χαριτίδη όλοι οι παίκτες οδηγώντας την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Η Δόξα Βερμίου Πύργων βρίσκεται 4 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος στο +7 και φαντάζει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Α! Ερασιτεχνική.
Οι φίλαθλοί της μετά το τέλος του αγώνα καταχειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα που αήττητη με μόνο νίκες και 3 ισοπαλίες συνεχίζει ακάθεκτη.  
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Καρατέρπου.  
Με τιμή  Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμιου Πύργων