Aρχείο Β΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης-Δόξα Βερμίου Πύργων  2-2  
Με δύο γκολ στην εκπνοή του αγώνα (90′ και 93′) οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης “έκλεψαν” τον βαθμό από την πρωτοπόρο της Β’ Κατηγορίας Δόξα Βερμίου Πύργων στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο. 
Οι πιτσιρικάδες των Ελπίδων έδειξαν χαρακτήρα, δεν παράτησαν την προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία από ένα, έτσι κι αλλιώς, δύσκολο παιχνίδι. 
Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες ήταν καλύτερες κι είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά οι Πύργοι προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα στο 22′ με μακρινό φάουλ του Χάρη Σιδηρόπουλου από πλάγια αριστερά.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με εύστοχο πέναλτυ του Σιδηρόπουλου στο 55′.  
Οι Ελπίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα κι όλα έδειχναν ότι οι Πύργοι θα φύγουν με το διπλό.  
Στο 90′ από κόρνερ του Λ. Παπαδόπουλου ο Αποστόλης Τσάμης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο ίδιος παίκτης εξ’ επαφής έκανε το 1-2.  
Στο 93′ ο Ζέρβας έκανε την σέντρα, οι αμυντικοί των Πύργων δεν κατάφεραν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον μοναδικό “μεγάλο” των Ελπίδων Γιάννη Γκόγκο που μ’ ένα υπέροχο γυριστό αριστερό σουτ την έστειλε στην απέναντι γωνία για το 2-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης (65′ Γεωργακάδας), Μπαλτζής (55′ Γκόγκος), Μαρκόπουλος, Ζιάγκας (78′ Μανιός), Τσάμης, Ζαφείρης (78′ Ζέρβας), Μούτος (78′ Μουράτογλου), Λ. Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου.  
ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Τάσος Αραμαδανίδης): Καϊσίδης, Ντίνας, Μοσχάκος, Βασιλειάδης, Πεσιρίδης, Χαριτίδης, Φερχάτι, Τσάκος, Σιδηρόπουλος, Κοσμίδης, Ιω. Νίκου.  
Διαιτητής: Καρατέρπος. Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας.
Κ.Τ.

Αναγέννηση Λιβαδερού-Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης   2-1
Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Αναγέννηση Λιβαδερού απέναντι στις Ελπίδες Α. Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο Λιβαδερού.  
Οι Ελπίδες προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με σουτ του Μάκη Πεσλή που βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε βασανιστικά στα δίχτυα.  
Η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 25′ με τον Δημήτρη Αρίδα που γύρισε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  
Δύο λεπτά αργότερα (27′) οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή και πάλι με τον Δημήτρη Αρίδα.  
Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις Ελπίδες να προσπαθούν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως τελικά να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ: Ν. Μίχος, Γ. Μίχος, Παρδάλης, Δίγκας, Γκοντόλια (55′ Χ. Αρίδας), Νίκος (80′ Αλ. Βέττας), Καρανίκος, Αρ. Βέττας, Χ. Τσιόκανος (55′ Τσιανάκας), Α. Τσιόκανος, Δ. Αρίδας.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπάλλας, Μαργαρίτης (85′ Μουράτογλου), Μαρκόπουλος, Τσάμης, Ζαφείρης (53′ Γκόγκος), Ζιάγκας (53′ Αποστολίδης), Πεσλής (68′ λ.τ. Γεωργακάδας), Παπαθανασίου, Μούτος (85′ Παλούκας), Λ. Παπαδόπουλος.  
Διαιτητής: Καρατέρπος.  Βοηθοί: Κωτούλας, Πραχάλης.
 
Ερμής Πλατανορεύματος-Δόξα Βερμίου Πύργων   0-4
Νίκη για τη Δόξα στο Πλατανόρευμα, στο παιχνίδι που τόσος ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή των Πύργων Τάσου Αραμαδανίδη (στην εκπομπή Βίλατς Γιουνάϊτεντ που είχε αφιέρωμα στην Δόξα Βερμίου που είχε σαν αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο Ερμής Πλατανορεύματος, οι πρωτοπόροι κέρδισαν εύκολα με 4-0.  
Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν χωρίς το Τάσο Αραμαδανίδη στο πάγκο τους ενώ πριν την έναρξη ο πρόεδρος των Πύργων ζήτησε εκ μέρους της ομάδας συγνώμη από την ομάδα του Ερμή ενώ να σημειώσουμε πως όλα κύλησαν ομαλά.  
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τσάκος, Χαριτίδης, Σιδηρόπουλος (2)  

Δόξα Βερμίου Πύργων-Αλιάκμων Αιανής   6-0
Εξάσφαιρη η Δόξα Βερμίου Πύργων!
Πρεμιέρα του β΄ γύρου με τη πρωτοπόρο Δόξα Βερμίου Πύργων να κερδίζει την  Αιανή με 6-0 και να ανοίγει τη διαφορά από την 2η θέση στους 7 βαθμούς.  
Τα γκολ για τους γηπεδούχους: 1-0 Γιάννης Νίκου στο 20ο  2-0 με πέναλτι ο Χάρης Σιδηρόπουλος ( το πέναλτι κέρδισε ο Π. Χαριτιδης) στο 27ο, 3-0 ο Γιάννης Μοσχάκος στο 38ο, 4-0 στο 55ο Π. Χαριτιδης, 5-0 στο 82ο Πουλτίδης, 6-0 στο 90ο Αυτογκολ.

Αναγέννηση Αργίλου - Αναγέννηση Λιβαδερού 0-1 
Σπουδαίο διπλό με σκορ 0-1  για την ομάδα της Αναγέννησης Λιβαδερού μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Αργίλου.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αρίδας στο 10'. 
Τη νίκη του Λιβαδερού επισκίασε ο τραυματισμός του Τσιόκανου Α.  στον γοφό  ο οποίος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης – Βυζαντινός    2-2
Ισόπαλος με 2-2 τελείωσε ο αγώνας των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης με τον Βυζαντινό Αετό που έγινε στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.  
Οι δύο νεανικές ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα, σ’ ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές φάσεις που σίγουρα ικανοποίησε τους θεατές που βρέθηκαν στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.  
Ο Βυζαντινός Αετός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην αρχή του αγώνα καθώς προηγήθηκε με 0-2 πολύ νωρίς, πρώτα με τον Γραμματικόπουλο στο 7′ και μετά με τον Δεληγιάννη στο 11′, και τα δύο γκολ από αντεπιθέσεις.  
Οι Ελπίδες κατάφεραν να μειώσουν στο 18′ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Λάμπρου Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν νωρίς στο 53′ μ’ άλλο ένα θαυμάσιο γκολ, αυτή τη φορά από τον Μάξιμο Γκάργκα με απ΄ευθείας φάουλ από 25 μέτρα.  
Στην συνέχεια, με την ψυχολογία με το μέρος της, η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη πίεσε τους φιλοξενούμενους κι έχασε κάποιες μικροευκαιρίες.  
Στο 90′ οι Ελπίδες παραλίγο να κάνουν την ολική ανατροπή αλλά η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκόγκου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.  
Ντεμπούτο στο ανδρικό πρωτάθλημα κάτω από τα δοκάρια των Ελπίδων έκανε ο 15χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Ρίβας.  
Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία για τις Ελπίδες ΑΕΚ σε 7 αγώνες, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στην 6η θέση με 10 βαθμούς.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ρίβας, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος (85′ Ζέρβας), Παπαζήσης (60′ Γκόγκος), Πεσλής (75′ Μανιός), Παπαθανασίου, Γκάργκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μούτος (60′ Γεωργακάδας).  
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Αντώνης Τσιάρας): Παπακωνσταντίνου, Α. Σαμαράς, Ηλιάδης, Κ. Σαμαράς (30′ Καββαδίας), Σιδηρόπουλος, Τσαγκαλίδης, Γραμματικόπουλος, Μαρμαρίδης (68′ Μαλλιόπουλος), Μεταξάς, Δασκαλίδης (75′ Βούρας), Δεληγιάννης (46′ Καλαμπούκας).  
Διαιτητής: Καρατέρπος.  Βοηθοί: Πραχάλης, Κ. Σίας.  
Κ.Τ. 

Δόξα Βερμίου Πύργων – Δάφνη Πολυμύλου   4-1
Με σπασμένα φρένα η Δόξα Βερμίου Πύργων ,αρνείται να χάσει.     
Νίκη με 4-1 επί της Δάφνης Πολυμύλου άνοιξε την απόσταση στην κορυφή της βαθμολογίας.   
Ασταμάτητη δείχνει η Δόξα Βερμίου Πύργων καλπάζοντας στην κορυφή.   
Αυτή την φορά κέρδισε την ιστορική Δάφνη Πολυμύλου -1992-93 πρωταθλήτρια Α' Ερασιτεχνικής και αγωνίστηκε στην Εθνική Ερασιτεχνική στον όμιλο Μακεδονίας-Λαρισας - με το ευρύ σκορ 4-1.  
Η ομαδα των Πύργων έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Πουλτίδη στο 28λεπτό που πήρε το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση.   
Το 2-0 έκανε ο Χαριτίδης μετά από συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ωραίο πλασέ.  
Στο 36 λεπτό ήταν η ώρα του πρώτου σκόρερ της Δόξας,  Χάρη Σιδηρόπουλου να κάνει το 3-0 με γυριστό δεξί σουτ.   
Σκορ ημιχρόνου 3-0.  
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βαλαβάνης θα κάνει το 4-0 και κάπου εκεί να " κλειδωσει" την νίκη της ομάδας.  
Η ομάδα του Πολυμύλου θα καταφέρει να βάλει το γκολ με πέναλτι στο 75ο λεπτό ανταμείβοντας εμπράκτως τις φιλότιμες προσπάθειες αντίδρασης.   
Το παιχνίδι κύλησε και με το σφύριγμα του διαιτητή η Δόξα Βερμίου Πύργων πήρε το τρίποντο και μεγάλωσε την απόσταση από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας.   
Να σημειωθεί ότι επέστρεψαν στην ομάδα οι Χαριτίδης και Βαγγόπουλος, ενώ αναμένετε και η επιστροφή του Τσάκου τον Ιανουάριο.   
Τον Ιανουάριο αναμένεται να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό των Πύργων με 2 προσθήκες παικτών σε συνεννόηση της Διοίκησης και του προπονητή Τάσου Αραμαδανίδη.  
Η Διοίκηση της Δόξας με αφορμή τα συνεχή θετικά αποτελέσματα ετοιμάζει " ιδιαίτερη μεταχείριση " στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στο Λιβαδερό κατά την μεταφορά με Πούλμαν παραθέτοντας γεύμα στην διαδρομή πριν τον αγώνα σε όλη την αποστολή.   
Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στον 12ο παίχτη της Δόξας Βερμίου Πύργων.   
Φόρτσα Δόξα η δύναμή σου ο λαός σου!!!  
Με τιμή   Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Αναγέννηση Αργίλου – Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης   1-2
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα πήραν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκαν στον Αργιλο της τοπικής Αναγέννησης με 1-2 για την 7η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.  
Οι Ελπίδες προηγήθηκαν στο 13′ μετά από διπλή προσπάθεια του Μάξιμου Γκάργκα, το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Κατηγιάννης και στην επαναφορά ο νεαρός επιθετικός έκανε το 0-1.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 67′ χάρη σε εύστοχο πέναλτυ του Ηλία Τσάλκα.  
Οι Ελπίδες πήραν την νίκη στο 89′ όταν μετά από μπαλιά του Λ. Παπαδόπουλου ο Γκάργκας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, έδωσε στον επερχόμενο Γιάννη Γκόγκο που σε κενή εστία έκανε το τελικό 1-2.  
Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες ανέβηκαν στην 5η θέση με 9 βαθμούς σε 6 αγώνες ενώ η Αναγέννηση παρέμεινε στην 3η θέση με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες.  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΙΛΟΥ (Λ. Βήττας): Κατηγιάννης, Καραβίδας, Τσιλιμπώνης, Γκλούμπος, Τανίδης, Σαββίδης, Τσάλκας, Ευαγγελόπουλος, Αλεξανδρίδης, Βλάχος, Βρόϊκος.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Ν. Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Μούτος (83′ Μανιός), Λ. Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου, Πεσλής (72′ Γκόγκος), Αποστολίδης (56′ Παπαζήσης), Γκάργκας.  
Διαιτητής: Κουτσώνας.  Βοηθοί: Ρίζος, Γάτσου.
Κ.Τ.

ΠΑΟ Κοίλων Β' - Αναγέννηση Αργίλου 0-2 
Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της Αναγέννησης Αργίλου αφού επικράτησε με 0-2 στο σημερινό παιχνίδι απέναντι  στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Κοίλων Β’ στο γήπεδο Χαραυγή.  
Ένα παιχνίδι που άλλαξε χθες το βράδυ έδρα διεξαγωγής με το γήπεδο στο Λιάπειο να είναι σε άσχημη κατάσταση.  
Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Λάμπρου Βήττα ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του “συνήθη ύποπτου” Τσάλκα με 0-1 στο 8′ λεπτό της αναμέτρησης.  
Στο 80′ λεπτό ο Άργιλος θα μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δρίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  
Παρότι με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 90′ με όμορφο γκολ του Γκλούμπου να κάνουν το 0-2 και να “κλειδώσουν” την νίκη και το τρίποντο που τους φέρνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Β’ Κατηγορίας με 16 βαθμούς,και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Πλατανόρρευμα φιλοξενούμενοι του τοπικού Ερμή.  
Οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Παπανικόπουλου έμειναν στους 14 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από τον Βυζαντινό Αετό στο γήπεδο Προαστίου.  
ΠΑΟΚ Κοίλων Β' (Θοδωρής Παπανικόπουλος) Μυροφορίδης,Ζησιάδης,Δραγώγιας, Χαραλαμπίδης,Τσιμηνάκης, Καραγιορδανίδης,Καραδήμος, Σαμαράς,Λίτσιος,Νταζάνης, Φαρμάκης.  
Αναγέννηση Αργίλου (Λάμπρος Βήττας)Πιτσαδόπουλος,Καραβίδας, Βρόϊκος,Τσιλιμπόνης,Τανίδης, Γκουργούτας,Δρίτσας,Ράπτης, Αλεξανδρίδης,Βλάχος,Τσάλκας  
Διαιτητής: Πελετίδης  Βοηθοί: Πραχάλης – Πανυτσίδου.

Δόξα Βερμίου Πύργων -Ακρίτες Κοζάνης 3-1 
Παραμένει στην κορυφή η Δόξα.
Σε ένα παιχνίδι ακόμα η Δόξα Βερμίου Πύργων πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ κατάφερε να κερδίσει τους Ακρίτες Κοζάνης και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.  
Οι Πύργοι σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν στο 25 'λεπτό με τον Βαλαβάνη Αντώνη και με τον Χάρη Σιδηρόπουλο με πέναλτι στο 41'λεπτό να πάνε στο ημίχρονο με σκορ 2-0.  
Οι Ακρίτες Κοζάνης έβγαλαν αντίδραση και στο 65'λεπτό θα μειώσουν σε 2-1.Η καλοδουλεμένη ομάδα των Ακριτών πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Γκιούρος Πέτρος με γκολ στο 73'λεπτό θα δώσει ανάσα στην ομάδα των Πύργων κάνοντας το 3-1.  
Από το σημείο αυτό και μετά ο προπονητής των Πύργων Τάσος Αραμαδανίδης κάνοντας διαχείριση χρόνου και κινήσεων με παίκτες που ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε πήρε το τρίποντο.  
Να σημειωθεί ότι την ομάδα των Ακριτών Κοζάνης αδικεί η θέση τους στην βαθμολογία μιας και παρουσίασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο.
Η ομάδα των Πύργων για ακόμη μία αγωνιστική έπαιξε με ελλείψεις λόγω τραυματισμών.   
Η Διοίκηση της Δόξας θα ήθελε να ευχαριστήσει  τον φίλαθλο κόσμο της που την στήριξε  όπως κάνει σε κάθε αγωνα.   
Με τιμή     
Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Βυζαντινός Αετός - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-3
Συνεχίζει αήττητη η Δόξα Βερμίου Πύργων στην κορυφή της βαθμολογίας.   
Σε ένα βαρύ τερέν λόγω βροχής η Δόξα Βερμίου Πύργων παίζοντας ένα μέτριο παιχνίδι έβγαλε αντίδραση μόλις ισοφαρίστηκε  και τελικά κέρδισε με 1-3 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.  
Φιλμ του αγώνα : 
Το 0-1 έγινε από τον Νίκου Γιώργο στο 25'λεπτό σε τετ α τετ μετά από πάσα του Χάρη Σιδηρόπουλο. 
Σκορ ημιχρόνου 0-1.Στην μοναδική φάση του αγώνα έγινε το 1-1 στο 70'λεπτό αφού η ομάδα της Δόξας δεν μπόρεσε νωρίτερα να κάνει το 0-2.
Ο Τάσος Αραμαδανίδης έβαλε μέσα τον Γκιούρο Πέτρο που βοήθησε αρκετά στην ανατροπή του αγώνα. 
Το 1-2 έγινε και πάλι από τον Νίκου Γιώργο στο 83'λεπτό μετά από κεφαλιά πάσα του Σιδηρόπουλου. 
Στο 89'λεπτο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Χάρης Σιδηρόπουλος 'κλειδωσε' την νίκη για την Δόξα Βερμίου Πύργων.  
Στην νίκη της ομάδας των Πύργων διακρίθηκαν και οι Κοτταρίδης, Πουλτίδης εκτός των σκόρερ της ομάδας.  
Να σημειωθεί πως η ομάδα των Πύργων έπαιζε με ελλείψεις των Βαγγόπουλου, Σάκου, Χαριτίδη, και Κοσμίδη που με την επιστροφή τους θα 'γεμίσουν' το ρόστερ του Τάσου Αραμαδανίδη.  
Ο προπονητής της ομάδας και η Διοίκηση συνεχάρει όλους τους παίχτες της ομάδας για την αντίδραση που έβγαλαν μετά την ισοφάριση  κερδίζοντας το παιχνίδι διατηρώντας την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.  
Με τιμή  Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Αναγέννηση Αργίλου - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-2 
Στο ντέρμπι κορυφής οι Πύργοι με γκολ των Νίκου και Σιδηρόπουλου κέρδισαν εκτός έδρας τον Άργιλο και απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής.
Άλωσε' την Αναγέννηση Αργίλου με 1-2 η Δόξα Βερμίου Πύργων και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία. 
Μεγάλο διπλό μέσα στον Αργιλο πέτυχε η Δόξα Βερμίου Πύργων με περισσότερη άνεση από ότι δείχνει το σκορ. 
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο 45'λεπτο με Νίκου Γιάννη και στο 75'λεπτο με τον Χάρη Σιδηρόπουλο η ομάδα των Πύργων πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Η αξιόμαχη ομάδα του Αργίλου μείωσε στις καθυστερήσεις όταν όλα είχαν κριθεί.  
Με το τρίποντο στο ντέρμπι κορυφής η Δόξα Βερμίου Πύργων πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία, ενώ ακολουθεί άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βυζαντινό Αετό.    
Με τιμή  Δόξα Βερμίου Πύργων 

ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης Β’ – Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης  2-2
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες παρακολούθησαν όσοι αψήφησαν το τσουχτερό κρύο στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο το βράδυ του Σαββάτου 18/11/23, ανάμεσα στον ΠΑΟ Κοίλων Β’ και τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για την 5η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.  
Το παιχνίδι έγινε κάτω από το φως των προβολέων.  Οι Ελπίδες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο προηγήθηκαν με 0-2.  Στο 15′ ο Μάκης Πεσλής άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτυ μετά από ανατροπή του Λ. Παπαδόπουλου από τον τερματοφύλακα Μυροφορίδη.  
Στο 23′ οι παίκτες των Ελπίδων έκλεψαν την μπάλα κοντά στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ Κοίλων Β’ κι αφού την άλλαξαν αυτή κατέληξε στον αρχηγό Κωνσταντίνο Παπαθανασίου που με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 0-2.  
Στην συνέχεια ο ΠΑΟ Κοίλων Β’ πήρε την πρωτοβουλία κι έδειξε ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα με προοπτικές, βασισμένη σε παίκτες από την Κ-16.  
Στο 38′ ο Ηλίας Λίτσιος εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος των Ελπίδων, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ μείωσε σε 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την κατοχή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά νωρίς στο 58′ όταν ο Λαμπράκης έκανε την κούρσα από δεξιά, έσπασε στον Καρυπίδη που με την σειρά του βρήκε τον Λίτσιο σε καλή θέση κι αυτός με σουτ έκανε το 2-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.  
Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ΠΑΟ Κοίλων Β’ πίεσε τις Ελπίδες και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή.  
Οι Ελπίδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και απείλησαν σε κάποιες στιγμές κυρίως με αντεπιθέσεις.  
Μετά το τελικό 2-2 ο ΠΑΟ Κοίλων Β΄ πήγε στους 11 βαθμούς και παραμένει αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ οι Ελπίδες έχουν 6 βαθμούς με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.  
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ Β’ (Θεόδωρος Παπανικόπουλος): Μυροφορίδης, Ζησιάδης, Δραγώγιας, Χαραλαμπίδης, Λαμπράκης, Καραγιορδανίδης, Νταζάνης, Καραδήμος (46′ Σαμαράς), Λίτσιος, Φαρμάκης (88′ Μετίκανος), Καρυπίδης (81′ Μάνος).  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Παπαθανασίου (63′ λ.τ. Παπαζήσης), Πεσλής (46′ Γκόγκος), Αποστολίδης, Μούτος (75′ Γεωργακάδας), Γκάργκας, Λ. Παπαδόπουλος (84′ Μανιός).  
Διαιτητής: Λαμπρίδης (Πέλλας).  Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Μανωλάκης (Πέλλας).
Κ.Τ.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης – Αναγέννηση Λιβαδερού  0-0 
Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στην νεανική ομάδα των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης και την αξιόμαχη ομάδα του Λιβαδερού.  
Παρά το λευκό αποτέλεσμα το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν αρκετά καλό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.  
Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, οι Ελπίδες πήραν την πρωτοβουλία στο δεύτερο, πίεσαν την Αναγέννηση, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα.  
Μάλιστα στο 80′ οι Ελπίδες έχασαν πέναλτυ που εκτέλεσε άσχημα ο Παπαθανασίου κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μίχος ενώ στην επαναφορά ο Γκάργκας έστειλε την μπάλα άουτ από κοντά.  
Στα τελευταία δέκα λεπτά και τις καθυστερήσεις οι Ελπίδες πίεσαν αλλά η άμυνα του Λιβαδερού κράτησε το μηδέν.  
Ετσι μετά από τέσσερεις αγωνιστικές οι Ελπίδες έχουν 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) ενώ η Αναγέννηση Λιβαδερού έχει 4 (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες).  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπαλτζής (74′ Μανιός), Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Μπάλλας, Παπαθανασίου, Πεσλής (66′ Αποστολίδης), Γκάργκας, Λ. Παπαδόπουλος (74′ Παπαζήσης), Μούτος (66′ Γκόγκος).  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ (Γιώργος Μίχος): Ν. Μίχος, Δ. Μίχος, Χ. Αρίδας, Δίγκας (63′ Αλ. Βέττας), Ευά. Παρδάλης (90′ Γκοντόλιας), Αρ. Βέττας (70′ Σαββίδης), Δισερής (70′ Τσανάκας), Γ. Παρδάλης, Χ. Τσιόκανος, Αθ. Τσιόκανος, Τσαράβας.  Διαιτητής: Καρατέρπος.  Βοηθοί: Θεοδωρίδης, Μπαλιάκας.
Κ.Τ.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης – Αλιάκμων Αιανής   1-1
Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τον Αλιάκμωνα Αιανής που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.  
Η Αιανή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έκανε δύο φάσεις στο 3′ και στο 5′ και τελικά προηγήθηκε στο 6′ με 0-1 με σουτ του Φαντίδη.  
Στην συνέχεια οι Ελπίδες ισορρόπησαν το παιχνίδι και πίεσαν τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να πετύχουν την ισοφάριση, με την Αιανή να παίρνει το προβάδισμα του ενός γκολ στα αποδυτήρια.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες είχαν την κατοχή και την υπεροχή και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 76′ με σουτ του Μάκη Πεσλή.  
Οι Ελπίδες ζήτησαν και δύο πέναλτυ σε μαρκαρίσματα στους Ζέρβα στο 83′ και Γκάργκα στο 88′ αλλά ο διαιτητής Τζιουβάρος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπαλτζής, Μαργαρίτης (78′ Ζέρβας), Τσάμης, Μαρκόπουλος (60′ Αποστολίδης), Παπαθανασίου, Γκάργκας, Μπάλλας (74′ Παπαζήσης), Πεσλής, Γκόγκος (60′ Γεωργακάδας), Λ. Παπαδόπουλος (74′ Μανιός).  
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Στάθης Τσαουσίδης): Τσαπανίδης, Μπουρνιώτης, Μέτσο, Τσιτλακίδης, Πελέκας, Ντούμπας, Παρασκευόπουλος (60′ Βασιλειάδης), Φαντίδης (87′ Τζέλλος), Χατζηαθανασίου (87′ Μπούλης), Ζάντζας (67′ Δάλλης), Γεωργιάδης.  
Διαιτητής: Τζιουβάρας.  Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Κάμπερ.
K.T.

Δάφνη Πολυμύλου – Ερμής Πλατανορρεύματος 1-0 
Έσπασε το ρόδι...η Δάφνη Πολυμύλου.
Νίκη για την ομάδα του Πολυμύλου με 1-0 στο παιχνίδι με τον Ερμή Πλατανορρεύματος, μέσα στον Πολύμυλο! 
Το τέρμα για τη Δάφνη σημειώθηκε με αυτογκόλ, μετά από σουτ του Λευτέρη Μελίδη. Συγχαρητήρια σε όλο το team!
Δάφνη Πολυμύλου

Δόξα Βερμίου Πύργων – Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης  4-1
Την ήττα με 4-1 γνώρισαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στους Πύργους απέναντι στην δυνατή Δόξα Βερμίου Πύργων για την 2η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.  Το παιχνίδι άρχισε με καθυστέρηση 25 λεπτών καθώς οι διαιτητές από την Φλώρινα πίστευαν ότι η ώρα έναρξης είναι στις 4.00 και όχι στις 3.00.  
Η Δόξα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια την νίκη.  
Οι Ελπίδες δέχτηκαν ένα “φτηνό” γκολ μόλις στο 4′ αλλά στην συνέχεια ισορρόπησαν και είχαν ένα καλό μισάωρο όπου απείλησαν με ισοφάριση.  
Το σκορ άνοιξε με απ’ ευθείας φάουλ ο Χάρης Σιδηρόπουλος στο 4′.  
Στο 23′ ο Γκάργκας μπήκε και έσπασε την μπάλα στον Τρέβλα, ο Πουλτίδης τον κλώτσησε εξ’ επαφής αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το καθαρό πέναλτυ.  
Στο 39′ κόρνερ του Ι. Νίκου, ο Νατσιός απέκρουσε ασθενώς κι ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.  
Στο δεύτερο μέρος οι Ελπίδες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά το γκολ του Γ. Νίκου με διαγώνιο σουτ μετά από σέντρα του Βαλαβάνη στο 54′ τελείωσε οριστικά στο παιχνίδι.  
Στο 75′ ο διαιτητής για δεύτερη φορά αρνήθηκε πέναλτυ στις Ελπίδες σε ανατροπή του Τρέβλα από τον τερματοφύλακα Κατωτικίδη.  
Στο 79′ ο Χάρης Σιδηρόπουλος έκανε χατ-τρικ με εύστοχο πέναλτυ που δόθηκε μετά από σουτ του Χριστοφορίδη στο χέρι του Τσάμη.  
Οι Ελπίδες πέτυχαν “το γκόλ της τιμής” στο 86′ με πλασέ του Γιάννη Γκόγκου μετά από ασθενή απόκρουση του Κατωτικίδη σε φάουλ του Γκάργκα.  
ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Τάσος Αραμαδανίδης): Κατωτικίδης, Ντίνας (68′ Φερχάτι), Πουλτίδης, Χαριτίδης, Γ. Νίκου (81′ Ιωσηφίδης),  Βαλαβάνης (68′ Βασιλειάδης), Σιδηρόπουλος, Ι. Νίκου (68′ Κοτταρίδης), Χριστοφορίδης (81′ Μοσχάκος), Πεσιρίδης.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Αποστολίδης (53′ Γκόγκος), Παπαθανασίου, Μπαλτζής (53′ Μαργαρίτης), Μπάλλας (74′ Παπαζήσης), Πεσλής, Γκάργκας, Τρέβλας (84′ Γεωργακάδας), Μούτος (53′ Λ. Παπαδόπουλος).  
Διαιτητής: Ιωαννίδης (Φλώρινας).  Βοηθοί: Ψαλλίδας (Φλώρινας), Τέτος (Φλώρινας).

Αλιάκμων Αιανής – Αναγέννηση Λιβαδερού  2-1 
Πρώτη νίκη για τον Α.Σ Αλιάκμων Αιανής απέναντι στην Αναγέννηση Λιβαδερού με σκορ 2-1. 
Τα γκολ για τον Αλιάκμων πέτυχαν οι Στέφανος Γκόγκος και ο Στέλιος Τσιτλακίδης. 
Οι ποδοσφαιριστές του Αλιάκμων και ο προπονητής Ευστάθιος Τσαουσιδης αφιερώνουν την πρώτη νίκη του Αλιάκμων στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Κοζάνης στον σμηναγό Τσιτλακίδη Ευστάθιο που 9 μήνες πριν έπεσε στο καθήκον... και στον ποδοσφαιριστή της ομάδα Παναγιώτη Τζιφόπουλο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα.

Ερμής Πλατανορρεύματος – Ακρίτες Κοζάνης  0-0
Έμειναν στο μηδέν, Ερμής Πλατανορρεύματος – Ακρίτες Κοζάνης.  
Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί πριν από το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣ Κοζάνης με τους Ακρίτες που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα ο Ερμής Πλατανορεύματος.  
Οι άνθρωποι του Ερμή νιώθουν δικαιωμένοι αφού μετά από πολλές προσπάθειες και ενώ πολλοί πόνταραν στο αντίθετο κατάφεραν να κατεβάσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από χρόνια.  
Καλή πορεία. 
Ερμής Πλατανορρεύματος


































































































Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης-Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής   4-3
Με “αγγλικό” ματς στην λάσπη που έληξε 4-3 έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για την σαιζόν 2022-23.  
Ο αγώνας έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από την δυνατή βροχή που προηγήθηκε.  
Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τα τάκλιν και τις μονομαχίες να δίνουν και να παίρνουν, τελικά οι Ελπίδες κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να κλείσουν με θετικό τρόπο την σαιζόν.  
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με πέναλτυ που κέρδισε ο Κουτσοσίμος σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Καραγιάννη (ο οποίος τραυματίστηκε στην φάση αυτή και αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα).  
Η Λευκοπηγή ισοφάρισε στο 16′ με σουτ του Δουγαλή.  
Οι Ελπίδες ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ στο 32′ μ’  ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Βαγγέλη Μαρκόπουλου αλλά η Λευκοπηγή ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 28′ με συρτό απ’ ευθείας φάουλ του Νίκου Λίτσιου.  
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (44′) οι Ελπίδες έκαναν το 3-2 με εναέριο σουτ του Μαριγκλέν Μαλόκου.  Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες σφράγισαν την νίκη στο 71′ με σουτ του Μάξιμου Γκάργκα.  
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Λευκοπηγή μείωσε σε 4-3 με νέο απ’ ευθείας φάουλ του Νίκου Λίτσιου κι ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα.  
Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Ελπίδες θα πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς να ιδρώσουν καθώς ήταν να παίξουν με τον Μακεδονομάχο Εορδαίας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Καμβύσης (50′ Μαυρουδής), Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Λ. Παπαδόπουλος (65′ Γκόγκος), Γκάργκας (80′ Ζέρβας), Πεσλής (50′ Μαργαρίτης), Κουτσοσίμος, Μαλόκου (65′ Τρέβλας), Παπαθανασίου.  
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ (Νίκος Μακριαννίδης): Ν. Καραγιάννης (13′ λ.τ. Παπαδημητρίου), Ν. Λίτσιος, Ζάμπακας, Κ. Καραγιάννης, Ρουσιάδης, Ζιάκας, Τζιφόπουλος, Δουγαλής (59′ Ν. Φλώρος),  Γ. Φλώρος (54′ Καραπάτσιος), Βόμβας, Γ. Παπαδόπουλος.  Διαιτητής: Καρατέρπος.  Βοηθοί: Τυριακίδου, Λαμπριανίδης.
Κ.Τ.

Ηρακλή Δρεπάνου - Αναγέννηση Αργίλου 4-2 
Πήρε το παιχνίδι  με ανατροπή  ο Ηρακλής  Δρεπάνου  κόντρα  στην αξιόμαχη ομάδα  της Αναγέννησης  Αργίλου  με σκορ 4-2 κι έμεινε ζωντανός  στο  κυνήγι  του μπαράζ  ανόδου  στην Α' κατηγορία.   
Ο Άργιλος  αιφνιδίασε  και προηγήθηκε  0-2 για να μειώσει το Δρέπανο λίγο πριν λήξει  το ημίχρονο  σε 1-2. 
Στο δεύτερο  μέρος  οι γηπεδούχοι  πίεσαν κι ανέτρεψαν το εις βάρος  τους σκορ.   
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 2' σουτ του Διαμαντίδη από κοντά άουτ. 
Στο 13' ο Καλύβας κάθετη στον Βλάχο  που ψύχραιμα θα κάνει το 0-1. 
Στο 24' σουτ Κεΐσογλου από 30 μέτρα λίγο έξω. Στο 27' Χλιαράς κάθετη στον Καραλίγκα πλασέ 0-2. 
Στο 31' ανατροπή του Διαμαντίδη μέσα στην περιοχή και πέναλτι.  
Το πέναλτι εκτελεί ο Κεΐσογλου για να πέσει σωστά ο Κατηγιάννης  και να αποκρούσει. 
Στο 38' ο Μητράγκας πάσα μέσα στην περιοχή στον Φτάκα  που από κοντά θα μειώσει σε 1-2. 
Στο 42' σουτ Κοντοδήμου,  άουτ. 
Στο 54' Κεΐσογλου  ωραία στον Καλημέρη αυτός σπάει τη μπάλα στη καρδιά της άμυνας του Αργίλου,  δεν απομακρύνεται η μπάλα  γυρνάει στον Καλημέρη που με ωραίο σουτ ισοφαρίζει σε 2-2. 
Στο 66' σέντρα του Μητράγκα στην προσπάθεια του να διώξει ο Τσάλκας   τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2.  
Στο 79' Κοντοδήμος στον Κεΐσογλου που θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα και θα γράψει το 4-2. 
Στο 84' ευκαιρία του Αργίλου με τον Αλεξανδρίδη να μειώσει,  από κοντά σουτ άουτ.    
Ηρακλής  Δρεπάνου (Ιωαννίδης): Τσαπανίδης, Μητράγκας, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης,    Γεωργιάδης, Κεϊσογλου,Φτάκας (79' Σταθης), Καλημέρης Γ., Παναγιωτιδης,  Κοντοδήμος (86' Ζυμπάς), Διαμαντίδης (72' Κούσογλου).     
Αναγέννηση  Αργίλου  (Ζηνόβιος): Κατηγιάννης, Τσάλκας, Κακουλίδης, Γρηγοριάδης. Τανίδης, Βλάχος, Μασγάνης, Χλιαράς,  Αλεξανδρίδης, Καλύβας, Καραλίγκας.     
Διαιτητής: Τσάνης Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Θεοδωρίδης.
Κ.Γ.  

Αναγέννηση Αργίλου- ΑΣ Ιωνικός 0-3 
Πέρασε μέσα από τον Άργιλο ο Ιωνικός με το καθαρό  σκορ 0-3 και μπορεί πλέον να πανηγυρίζει την άνοδο του  στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης  ανεξάρτητα με το τι θα γίνει  τις επόμενες  δύο αγωνιστικές. 
Tο φιλμ του αγώνα   
Στο 3' σουτ Κωνσταντινίδη άουτ.  
Στο 5'  κόρνερ Ελευθεριάδη Χ κεφαλιά Κωνσταντινίδη , η μπάλα θα γλιστρήσει από τα χέρια του τερματοφύλακα   και θα καταλήξει στα δίχτυα.  
Στο 14' σουτ Ντάμαλη άουτ.  
Στο 25' κόρνερ Χρήστου Ελευθεριάδη,  κεφαλιά Καρυπίδη, άουτ.   
Στο 27' σουτ Χρρήστου Ελευθεριάδη, άουτ  Στο 35' Δρίτσας  από καλό σημείο σουτ αποκρούει ο Παπακώστας   
Στο 39' σέντρα του Ελευθεριάδη Ι , η μπάλα στο χέρι του Τανίδη μέσα στην περιοχή και πέναλτι. 
Το πέναλτι εκτελεί ο Χρήστος Ελευθεριάδης  και γράφει το 0-2).  Στο 56' σουτ Μπέσα  διώχνει σε κόρνερ ο Κατιγιάννης.    
Στο 61' μπήκε ως αλλαγή για την ομάδα της Αναγέννησης Αργίλου ο Φώτης Τσαβδαρίδης ο οποίος 18 Απριλίου αναχωρεί  για Γερμανία λόγω επαγγελματικών  υποχρεώσεων,  παίζοντας έτσι  για τελευταία φορά  με τα χρώματα της Αναγέννησης.     
Στο 67' φάουλ Μπεσα στον Κωνσταντινίδη που με ωραίο σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.  Στο 75' φάουλ Τσαβδαρίδη, λίγο έξω.   
Στο 87'  Χρήστος Ελευθεριάδης  στον Παπαδόπουλο,  παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, πλασέ Σαριόγλου άουτ.      
Αναγέννηση  Αργίλου (Ζηνόβιος): Καταγιάννης, Τσάλκας, Κακουλίδης, Γρηγοριάδης  Τανίδης,  Βρόικος,  Δρίτσας (78' Καραλίγκας), Γκουργούτας,  (41' Χλιαράς), Αλεξανδρίδης,  Βλάχος (61' Τσαβδαρίδης.       
ΑΣ Ιωνικός (Μακρυγιάννης): Παπακώστας,  Νταμάλης, Χατζησαββίδης (52' Δημητρόπουλος), Κακλίδης,  Καρυπίδης,  Μπέσας,  Ελευθεριάδης Β. (66, Παπαδόπουλος,  Μακρυγιάννης  (78' Παρασκευόπουλος), Ελευθεριάδης Ι.(78' Μακρυγιάννης Κ.), Ελευθεριάδης  Χρ., Κωνσταντινίδης (78' Σαριόγλου).    Διαιτητής: Ζαφείρης  Βοηθοί: Τζιαμπάζης,  Σίας Κ.    
Γ. Κ.

Δαναοί Κοζάνης-Ηρακλής Δρεπάνου   5-1
Την εντός έδρας νίκη με σκορ 5-1 πανηγύρισε η ομάδα των  Δαναών Κοζάνης, επί του Ηρακλή Δρεπάνου.
Το παιγνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Β' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.  
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν σταμάτησε να βρέχει, ενώ στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες.  
Από τη μία πλευρά οι Δαναοί Κοζάνης έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς να αφήσουν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, σημειώνοντας συνολικά πέντε γκολ, δείχνοντας συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.    
Από την άλλη, ο Ηρακλής Δρεπάνου παίζοντας την μπάλα χαμηλά, προσπάθησε να βγάλει κάτι καλό στο παιχνίδι του, αλλά η αμυντική γραμμή της ομάδας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, σε συνδυασμό με τις αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, Γιάννη Ζερβανταρίδη υπέστη την ήττα. 
Σίγουρα επιθετικά οι παίχτες του κύριου Ιωαννίδη άξιζαν κάτι καλύτερο.  
Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 3ο λεπτό, ο Άγγελος Παπαδόπουλος με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Τσαπανίδη, γράφοντας το 1-0 για τους Δαναούς.  
Στο 17ο λεπτό, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα βγει σε τετ α τετ, πλασάροντας ψύχραιμα για το 2-0 των γηπεδούχων.  
Στο 42ο λεπτό, έπειτα από πάσα «πάρε-βάλε» του Μπαλτσή, ο Πολύμερος σε κενή εστία θα πλασάρει για το 3-0.  
Ο ίδιος παίχτες, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα αιφνιδιάσει τον Τσαπανίδη, κάνοντας το 4-0 για τους «πορτοκαλί».   
Στο 73’ θα έρθει το 5-0, μετά από συνδυασμό τεσσάρων παιχτών. 
Πιο συγκεκριμένα, ο Σαββούδης θα εκτελέσει το φάουλ, ο Παλημάρκος με το στήθος θα γυρίσει την μπάλα στον Λογδανίδη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, βλέποντας τον Τσαπανίδη να αποκρούει, αλλά ο Δημητρίου θα πάρει το «ριμπάουντ» και σε κενή εστία θα κάνει το 5-0 για τους Δαναούς.  
Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό, με αυτογκόλ του Θωμά Παπαδόπουλου.  
Με αυτή τη νίκη οι Δαναοί Κοζάνης έφτασαν τους 48 βαθμούς και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα.  Ο Ηρακλής Δρεπάνου παρέμεινε στους 46 βαθμούς, πέφτοντας στην 4η θέση. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Αργίλου. 
Δαναοί Κοζάνης: (Παπαδόπουλος | Πολύμερος) Ζερβανταρίδης, Παλάσκας (83’ Γκέτσιος), Μπεσνίκ, Σαββούδης (83’ Τριαντάφυλλος), Παπαδόπουλος Θ., Τοπαλίδης (83’ Γραμμένος), Μπαλτσής, Παλημάρκος, Παπαδόπουλος Α. (28’ Λογδανίδης α.α.), Παπαδόπουλος Λ., Πολύμερος (63’ Δημητρίου)  
Ηρακλής Δρεπάνου: (Ιωαννίδης) Τσαπανίδης, Τατσόπουλος, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης (60’ Μητράγκας), Γεωργιάδης (24’ Φτάκας), Καλημέρης (77’ Κούζογλου), Παναγιωτίδης, Τζίκα (77’ Στάθης), Κεΐσογλου, Κοντοδήμος, Διαμαντίδης (77’ Βασιλειάδης) .
Διαιτητής: Καρατέρπος  Βοηθοί: Γεωργιάδης, Ρίζος.
T.S.

Βυζαντινός Αετός - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 0-1 
Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας.
Με γκολ του Ρουσάκη στο 90+ πήρε την νίκη και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας. 

Δαναοί Κοζάνης - Ιωνικός Βαθυλάκου  1-1
Ισόπαλο 1-1  το ντέρμπι στην Καλαμιά ανάμεσα στους Δαναούς και στον Ιωνικο Βαθυλάκκου. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0 με τον Λογδανίδη για να ισοφαρίσουν στο δεύτερο  οι φιλοξενούμενοι  με τον Καρακατσάνη.  
Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι,  με ενναλαγές συναισθημάτων ένταση και πολλές  φάσεις  κι από τις δύο ομάδες.  
Το φιλμ του αγώνα   
Στο 8' ο Μπέσας θα κλέψει μέσα στην περιοχή σουτ, αποκρούει ο  Ζερβανταρίδης.  
Στο 10' σουτ Στημονιάρη, άουτ.  Στο 12'  σουτ Λογδανίδη μπλοκάρει ο Παπακώστας.  
Στο 14' σουτ μέσα από την περιοχή του  Παπαδόπουλου Λ.,  μπλοκάρει ο Παπακώστας.  
Στο 20' Σαββουδης σέντρα στον Λογδανίδη , φοβερό σουτ στέλνει στο παραθυράκι τη μπάλα για το 1-0.  
Στο 29' σουτ του Καρυπίδη μέσα από την περιοχή,  άουτ .  
Στο 34' σουτ Μπέσα,  μπλοκάρει ο Ζερβαναταρίδης.  
Στο 37' φάουλ Καρακατσάνη, κεφαλιά του Κακλίδη, άουτ.  Στο 45' σουτ Καρακατσάνη, λίγο έξω.  
Στο 47' μεγάλη διπλή  ευκαιρία του Ιωνικού να ισοφαρίσει πρώτα με τον Κωνσταντινίδη  και μέρα του Καρακατσάνη από κοντά.  
Στο 56' ατομική προσπάθεια του Μπαλτζή μπαίνει στην περιοχή , τελευταία στιγμή κόβεται με σωτήριο τάκλιν από τον Καρυπίδη   
Στο 63' Κωνσταντινίδης  κάθετη στον Καρακατσάνη  που θα πλασάρει έξυπνα και θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 75' σέντρα του Μπέσα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Ελευθεριάδη,  ο Ζερβανταρίδης αποκρούει στη συνέχεια  οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αμυντικού - πέναλτι.   
Στο 77' σουτ Λογδανιδη από πλάγια θέση άουτ   
Στο 79' φάουλ Σαββούδη, κεφαλιά Κωνσταντούλα, άουτ.  
Στο 83' διαγώνιο σουτ Ελευθεριάδη με τα πόδια σώζει ο Ζερβανταρίδης.  
Στο 93' Λογδανίδης στην περιοχή σουτ κόντρα,  η μπάλα στον Κωνσταντούλα,  μόνος πλασέ μεγάλη επέμβαση με τα πόδια του Παπακώστα.     
Δαναοί  Κοζάνης (Παπαδόπουλος  Θ.): Ζερβανταρίδης, Στημονιάρης (82' Γκιόνι), Παπαδόπουλος Θ.,  Παπαδόπουλος Λ., Μπαλτζής, Παπαδόπουλος Αγ. (68' Γκέτσιος), Λογδανίδης, Δημητρίου, Γραμμένος (40' Κωνσταντούλας), Σαββούδης, Τοπαλίδης.      
Ιωνικός Π.Ε Βαθυλάκκου (Μακρυγιάννης): Παπακώστας, Δημητρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (46' Κωνσταντινίδης),  Ελευθεριάδης Β.,  Καρυπίδης, Κακλίδης,  Μπέσας, Ελευθεριάδης Χρ., Μακρυγιάννης, Χρυσοστομίδης (86' Παρασκευόπουλος,  Καρακατσάνης (72' Ντάμαλης).    
Διαιτητής: Καρατέρπος  Βοηθοί: Τζιαμπάζης,  Ζαφείρης .
Γ.Κ.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης - Ηρακλής Δρεπάνου  1-3
Πήρε την νίκη που χρειαζόταν ο Ηρακλής Δρεπάνου στο Στρατιωτικό Γήπεδο και πλησίασε στον ένα βαθμό τους Δαναούς Κοζάνης που βρίσκονται στην τρίτη θέση της Β’ Κατηγορίας που οδηγεί στο μπαράζ με τον τρίτο από τέλος της Α’ Κατηγορίας.  
Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ήταν σχετικά καλό, κάτω από ανοιξιάτικο καιρό.  Κάτω από την εστία του Δρεπάνου αγωνίστηκε ο 48χρονος Θεόδωρος Μωϋσίδης που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Α.Ε. Κοζάνης στην Δ’ Εθνική αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες της περιοχής.  
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις Ελπίδες να παλεύουν το παιχνίδι, αλλά τελικά το Δρέπανο να σκοράρει στο 44′ με σουτ του Μπάμπη Κεϊσογλου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες είχαν την κατοχή και πίεσαν για την ισοφάριση αλλά στο 71′, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Ηρακλής έκανε το 0-2 με κεφαλιά του Τζίκα μετά από ωραία σέντρα του Κεϊσογλου στο δεύτερο δοκάρι.  
Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 76′ με γκολ του Φτάκα με σουτ από κοντά μετά από αδράνεια της άμυνας των Ελπίδων.  
Οι Ελπίδες πέτυχαν στο 88′ το γκολ της τιμής με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Μάκης Πεσλής μετά από ανατροπή του Παπαθανασίου από τον Μωϋσίδη.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μαυρουδής (83′ Νιάκας), Παπαζήσης, Μπάλλας, Παπαθανασίου, Πεσλής, Κουτσοσίμος (74′ Ζαράνης), Καμβύσης (65′ Τρέβλας), Γκάργκας (83′ Ζέρβας), Γκόγκος (65′ Μαργαρίτης), Λ. Παπαδόπουλος.  
ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ (Γιάννης Ιωαννίδης): Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης, Μητράγκας, Γεωργιάδης (75′ Κούζογλου), Α. Καλημέρης (59′ Γ. Παπαδόπουλος), Κεϊσογλου, Τζίκα, Κυριακίδης (34′ Γ. Καλημέρης, 75′ Στάθης), Κοντοδήμος, Βασιλειάδης (59′ Φτάκας).  
Διαιτητής: Α. Σίας.  Βοηθοί: Κουτούλας, Κ. Σίας.
Κ.Τ.

Αναγέννηση Αργίλου-Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης  2-1
Με ανατροπή η Αναγέννηση Αργίλου πήρε την νίκη από τις Ελπίδες ΑΕΚ στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.  
Οι Ελπίδες ΑΕΚ ήταν καλύτερες στο πρώτο ημίχρονο όταν είχαν ένα δοκάρι και προηγήθηκαν στο 42′ με αυτογκόλ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο, με τις Ελπίδες να έχουν δεύτερο δοκάρι σε δυνατό φάουλ του Κουτσοσίμου.  
Στο 71′ ο Αργιλος ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μαργαρίτη και πήρε την νίκη στο 85′ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Βλάχου.  
Λίγο νωρίτερα είχαν αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα οι Μαλόκου των Ελπίδων στο 79′ και Τζημόπουλος του Αργίλου στο 82′ για εξύβριση.  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΙΛΟΥ: Πιτσιδόπουλος, Τσαβδαρίδης (58′ Ζηνόβιος), Κακουλίδης, Γρηγοριάδης, Τανίδης, Βρόϊκος, Δρίτσας, Βλάχος, Αλεξανδρίδης (86΄ Καραλίγκας), Τζημόπουλος, Χλιαράς.  
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μαυρουδής, Παπαζήσης (75′ Καμβύσης), Μπάλλας, Μαργαρίτης, Παπαθανασίου, Μαλόκου, Κουτσοσίμος (83′ Ζέρβας), Γκάργκας, Πεσλής (83′ Μπαλτζής), Γκόγκος (62′ Λ. Παπαδόπουλος).  
Διαιτητής: Τσάνης.  Βοηθοί: Γεωργιάδης, Ρίζος.

Ακρίτες Κοζάνης - Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης  2-0  
Με δύο γκολ του Τζίκα στις αρχές του κάθε ημιχρόνου (5′ και 48′) οι Ακρίτες επιβλήθηκαν των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης με 2-0  στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας που έγινε στο Γήπεδο Αργίλου.  
ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αδαμίδης): Παρχαρίδης, Murati (82′ Παπαθωμάς), Καραγιάννης, Κουσίδης, Μπανιάς (82′ Τσάλα), Νιανιάκας, Παναγούλιας, Κακουλίδης (65′ Ζαφείρης), Gjika (65′ Φαρμάκης), Αγκο (72′ Μπελής), Χρυσοστομίδης.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Τζαλαζίδης, Μπαλτζής (70′ Τρέβλας), Μαυρουδής (70′ Παπαζήσης), Μαρκόπουλος, Μπάλας, Μαλόκου (60′ Καμβύσης), Παπαθανασίου, Κουτσοσίμος, Γκάργκας (60′ Λ. Παπαδόπουλος), Γκόγκος (75′ Ζέρβας).  Διαιτητής: Τσάνης.  Βοηθοί: Α. Σίας, Ελευθεριάδης.

Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Βυζαντινός Αετός 0-4    
Βαριά ήττα με 0-4 δέχθηκαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης από τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας. 
Ο Βυζαντινός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε εύκολα την νίκη ενώ οι Ελπίδες ήταν υποτονικές και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. 
Τα γκολ πέτυχαν ο Μαράσι στο 9′, ο Βλάχου στο 32′, ο Βασιλειάδης στο 58′ κι ο Πατσίκας 83′.  
Στο 65′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαθανασίου των Ελπίδων.  
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Καμβύσης (46′ Γκόγκος), Παπαζήσης (46′ Μπαλτζής), Μαρκόπουλος, Γκάργκας (70′ Τρομπούκης), Παπαθανασίου, Πεσλής (87′ Ζαράνης), Μαυρουδής, Κουτσοσίμος, Λ. Παπαδόπουλος (70′ Ζέρβας).  
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ (Αντώνης Τσιάρας): Κάμπερ (87′ Σαμαράς), Γραμματικόπουλος, Θεοδωρίδης (68′ Βαμβακάς), Μωϋσιάδης, Τσαγκαλίδης, Πατσίκας, Βασιλειάδης (68′ Νίκου), Μαράσι, Γουρζουλίδης (60′ Μαρμαρίδης), Βλάχου, Θεοχάρης (60′ Καββαδίας).  
Διαιτητής: Ζαφείρης. Βοηθοί: Πελετίδης, Σίας.
Κ.Τ.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας Ηρακλής Δρεπάνου 3-1 
Πήρε το ντέρμπι ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας.
Πήρε το ντέρμπι της Β κατηγορίας η Άρδασσα και συνεχίζει ακάθεκτη Παρουσία 200 φιλάθλων που αψήφησαν το κρύο
Η Άρδασσα έκανε άλλο ένα  μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.   
Δυνατό παιχνίδι  αλλά σε αθλητικά πλαίσια.
Η ομάδα της Άρδασσας προηγήθηκε 3-0 με γκολ των Καλπακίδη στο 43' , Τσαγκαλιδη Δ.στο  65'  και  Ρουσσάκη στο 75'.    
Η ομάδα του Ηρακλή μείωσε σε  3-1  με γκολ του Τσατσόπουλου στο 86'.