Επικοινωνία - Aρχείο Super League 2

email:provolinet@gmail.com
Κινητό: 6993865656


Αναγέννηση Καρδίτσας – Κοζάνη  1-1
Βαθμό που ίσως αποδειχθεί χρυσός στο τέλος των πλέι άουτ, απέσπασε η Κοζάνη.
Ένα πολύ όμορφο γκολ του Μαξίμοβιτς στις καθυστερήσεις χάρισε στην Κοζάνη ένα πολύτιμο βαθμό στην Κοζάνη στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (έχει το πλεονέκτημα απέναντι της πλέον στην ισοβαθμία) στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.    
Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και ο Καραγκιόζης την κράτησε όρθια μετά την ψυχρολουσία του 1-0 στα πρώτα λεπτά.  
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους πίεσαν, διαμαρτύρονται για την φάση του 62ο ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και τελικά δικαιώθηκαν στο τέλος και έμειναν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.     
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για την Κοζάνη αφού μόλις στο 4ο ο Κονίλιο με σουτ έκανε το 1-0.  
11' Φάουλ του Μπούζα κεφαλιά ο Σκόνδρας απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καραγκιόζης, ενώ στο ριμπάουντ ο Αθανασιάδης σούταρε άουτ  
15' Σουτ του Γραμμένου άουτ  
41' Ο Τσέλιος μπλόκαρε το σουτ του Καλλέργη  
42' Μετά από γύρισμα του Ανδρικόπουλου ο Ξύδας από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ στην κίνηση όμως ο Καραγκιόζης απέκρουσε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε  
44' Σουτ του Νάτσου η μπάλα έφυγε άουτ  
51' Ο Ξύδας έδωσε στον Μπούζα εκείνος έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ  
62' η Κοζάνη έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Ποζατζίδη να σουτάρει τον Τσέλιο να αποκρούει και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.  
Το παιχνίδι σε αυτό το σημείο διακόπηκε (βγήκαν και κόκκινες σε ανθρώπους των 2 πάγκων) ενώ η ένταση ελέω και της κρισιμότητας το παιχνιδιού υπήρχε από τα πρώτα λεπτά.    
70' Εκτέλεση φάουλ του Μπούζα ο Γκόλις την προβολή έδιωξαν οι αμυντικοί της Κοζάνης  90+2' Σέντρα του Σταμόπουλου ο Κοκκίνης έκανε την κεφαλιά η μπάλα μόλις άουτ  
90+4' Εντυπωσιακή απόκρουση του Τσέλιου σε κεφαλιά του Ποζατζίδη  
90+5' Μετά από κόρνερ ο Καραγκιόζης που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Μαξίμοβιτς που με γυριστό σουτ σκόραρε για το 1-1  
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας (83′ Κοκκίνης), Βερνάρδος (83′ Ντουμάνης), Κονίλιο, Ξύδας (86′ Κορέλας), Αθανασιάδης (59′ Κέρθι).  
Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος (37′ Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (53′ Ίτσιος), Γραμμένος (53′ Μαξίμοβιτς), Καλλέργης. 

Αιολικός – Κοζάνη  1-1
Πήρε βαθμό, όμως έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε θέση σωτηρίας η Κοζάνη. 
Ανώτερη η Κοζάνη στο γήπεδο της Αριδαίας, όμως δε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ευκαιρίες για την Κοζάνη για να πετύχει έστω ένα γκολ είχαν οι Μαξίμοβιτς Γραμμένος με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Κανούλα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. 
Στο στείρο 0-0 έμειναν Αιολικός και Κοζάνη στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου των play outs.  
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία και για τον Αιολικό να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη του υποβιβασμού, αφού τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων βόλεψαν ξανά τις ομάδες που παλεύουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. 
Ο Αιολικός με τον βαθμό που πήρε μείωσε στους 4 πόντους τη διαφορά, όμως σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος, αφού δεν έπεισε γι' άλλη μια φορά με την συνολικότερη εμφάνιση του και όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος με τις υπάρχουσες συνθήκες μόνο με θαύμα θα καταφέρει να σώσει τη χρονιά.  
Ανώτερη η Κοζάνη από το πρώτο λεπτό κινήθηκε απειλητικά προς την αντίπαλη περιοχή με πλαγιοκοπήσεις και κάποια μακρινά σουτ που πέρασαν πάνω από τα δοκάρια. 
Μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 5ο λεπτό ένα σουτ εντός περιοχής, όμως ο Ντόκιτς αντέδρασε σωστά και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα. 
Αντίθετα, ο Αιολικός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια φάση.  
Στο ξεκίνημα του β μέρους το σκηνικό αντιστράφηκε με την Κοζάνη να οπισθοχωρεί και τον Αιολικό να «ζωηρεύει» μεσοεπιθετικά, με καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Γιοκέ που πέρασε άουτ. 
Στη συνέχεια η Κοζάνη πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία περισσότερο από στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το πολυπόθητο γκολ μέχρι τη λήξη του αγώνα.    
Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Ουνγιαλίδης , Καρανίκας, Μπενίτες, Μπαλογιάννης, Τριανταφύλλου ,Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Γιόκε, Ζάκαριτς  
Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

Κοζάνη – Καμπανιακός    2-2
Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Κοζάνη, μετά τη νέα αποτυχία.
Η Κοζάνη αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο και να χρειάζεται να παίξει όλο το 2ο ημίχρονο με 10 κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά να μην μπορεί να κάνει την ανατροπή αν και οι φιλοξενούμενοι έμειναν και αυτοί με 10.  
Η Κοζάνη ήταν κακή στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν ένα δοκάρι στο 22ο με κεφαλιά του Λαγωνίδη.
Στο 27' διαγώνιο σουτ Πάνου, λίγο έξω. 
Στο 38ο 0-1 με γκολ του Γιουκούδη.   
Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για την Κοζάνη αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με μια «τραβηγμένη» κόκκινη ο Ίτσιος με το διαιτητή να θεωρεί ότι ανέτρεψε σε προφανή θέση για γκολ το παίκτη του Καμπανιακού.  
Υπήρξαν διαμαρτυρίες τίποτα δεν άλλαξε και το φάουλ εκτέλεσε ο Τότσκα κάνοντας το 0-2.
Ο Καμπανιακός λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου 45+5 θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 με τον Σαρβανίδη σε εμφανή θέση οφσάιντ να πλασάρει αλλά ο Καραγκιόζης να σώζει. 
Πολλές οι διαμαρτυρίες από την Κοζάνη στον επόπτη.    
Η Κοζάνη μπήκε αποφασισμένη στο 2ο ημίχρονο και κατάφερε πολύ γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 48ο να μειώσει με τον Σουλιώτη που εξελίσσεται  σε σκόρερ μετά από σέντρα του Πάνου.   
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλο δοκάρι σε σουτ του Μπούση. 
Στο 53' φάουλ Μαξίμοβιτς διώχνει ο Ιωαννίδης σε κόρνερ. 
Στο 66ο ο Σιατραβάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και έφερε το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  
Στο 74ο επανήλθε η αριθμητική ισορροπία αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Γαρύφαλλος για τους φιλοξενούμενους  αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και πλέον είναι κάτω από την γραμμή.  
ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (76ο Κανούλας), Ιτσιος , Σουλιώτης, Αναστασόπουλος,  Νάτσος (64′ Ιω. Παπαδόπουλος), Σιατραβάνης (83ο λ.τ. Γιάκος), Καλλέργης (46′ Τσιμπούκας), Γραμμένος, Maksimovic.    
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης):  Γιακουμής (36′ λ.τ. Ιωαννίδης), Π. Καθάριος, Λαγωνίδης,  Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός (76ο Πόζογλου), Μπούσης, Έππας (85ο Φροσύνης), Γαρύφαλλος , Παπαστεριανός, Τότσκα (85ο Πολύζος).

ΠΑΟΚ Β' – Κοζάνη   4-2
Βαριά ήττα γνώρισε η Κοζάνη. 
Μετά το 2-1 επί του Αιολικού, ο ΠΑΟΚ Β’ πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στα πλέι άουτ, αυτή τη φορά με 4-2 επί της Κοζάνης και παρέμεινε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 21 βαθμούς, σε απόσταση πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.  
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν καλή απόδοση, έκαναν ευκαιρίες και κατάφεραν να διαλύσουν την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας με ανατροπή.  
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 30′, με τον Καλλέργη να τρέχει κατά μήκος του άξονα και με τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα να βρίσκει δίχτυα. 
Οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν εννέα λεπτά αργότερα. 
Ο Γιαξής έκλεψε τη μπάλα στο μισό της Κοζάνης, βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Γκούμα στην πλάτη της άμυνας και εκείνος αφού απέφυγε τον Καραγκιόζη, σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.   
Ο ΠΑΟΚ Β΄ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, σκοράροντας δύο γκολ σε δύο λεπτά. 
Αρχικά στο 59′ ο Μπράντονιτς έκανε την ασίστ για να κάνει την ανατροπή ο Σαποβάλοφ με υπέροχο πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Αλεξιάδη πέτυχε τρίτο γκολ. 
Ο Φίλων έκανε κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Δαρέλα να κάνει το 3-1 από κοντά.  
Στο 64ο λεπτό η Κοζάνη μείωσε σε 3-2. 
Ο Γιάκος από δεξιά γύρισε τη μπάλα, αυτή βρήκε στον Παντεκίδη και μπέρδεψε τον Μπαλωμένο για το 3-2.   
Το τελικό σκορ σημειώθηκε στο 67ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Μπράντονιτς που από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2.  
ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Σελιμάι (72′ Μανωλιούδης), Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής (66′ Σνάουτσνερ), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (58′ Μπράντονιτς), Γκούμας (66′ Νινούα), Δαρέλας, Κανίς (46′ Σαποβάλοφ).  
Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος (54′ Γιάκος), Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Νάτσος (45′ Ψάλτης), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος (54′ Παπαδόπουλος), Μακσίμοβιτς.  
metrosport

Ηρακλής – Κοζάνη  1-1 
Πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια των πλέι άουτ πήρε η Κοζάνη. 
Έναν σπουδαίο και συνάμα σημαντικό βαθμό κατάφερε να πάρει η ομάδα της Κοζάνης, εκτός έδρας με τον Ηρακλή, με τις δύο ομάδες  να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Out, στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.  
Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Gbegnon στο 49ο λεπτό, βρήκαν τον τρόπο με «δράστη» τον Σουλιώτη να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.  
Έτσι η Κοζάνη, μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας και την ισοπαλία από τον Ηρακλή, έφτασε τους 16 βαθμούς.  
Το σύνολο του κύριου Διγκόζη, την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β'.  
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο το παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 48ο. 
Η Κοζάνη όμως βρηκε αντίδραση και ισοφάρισε στο 70' λεπτό.
Το φιλμ του αγώνα        
Στο 3' σουτ Καλλέργης έξω από την περιοχή,  ο Παλαβράκης μπλοκάρει 
Στο 6' σουτ  Eboh έξω από την περιοχή λίγο έξω  
Στο 10'  αναγκαστική αλλαγή ο Ίτσιος,  τη θέση του παίρνει ο Τσιμπούκας  
Στο 32' ατομική ενέργεια και σουτ Σπυρίδη λίγο έξω. 
Στο 48' 1-0 με κεφαλιά του Gbegnon από κόρνερ του Isnaldo. 
Στο 70' με κεφαλιά  ο Σουλιώτης ισοφαρίζει  σε 1- 1 για την Κοζάνη.
Στο 86ο λεπτό χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Τάσου Καραγκιόζη σε δυνατό σουτ από τον Ισνάλντο, για να παραμείνει αυτή η σπουδαία ισοπαλία.  
Να τονίσουμε, πως η Κοζάνης χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή στο 11ο λεπτό, αφού τραυμτίστηκε στο κεφάλι ο Ίτσιος.  
Ηρακλής: Παλαβράκης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Πατραλής, Horacio, Romero, Eboh, Σπυρίσης, Κούστα, Chrusciel, Gbegnon.  
Κοζάνη: (Διγκόζης) Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Τάτσης, Σιατραβάνης, Νάτσος,  Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Γιάκος.  
Διαιτητής: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (Λάρισας)  Α’ Βοηθός: Μαλανδρής Αθανάσιος (Χαλκιδικής)  Β’ Βοηθός: Δεδικούσης Γρηγόριος (Λάρισας).

Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Ο Γιάκος λύτρωσε την Κοζάνη που μπήκε με το δεξί στα play-out.
Μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιάκου στο 87ο χάρισε μια τεράστιας σημασίας νίκη στην Κοζάνη που μπήκε με το δεξί στα play-out και δικαιούται να ελπίζει σε παραμονή της στην κατηγορία.  
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι ήταν λίγο καλύτεροι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και έχασαν ευκαιρίες με τον Καραγκιόζη να δηλώνει παρών όταν χρειάστηκε.     
Τελικά στο 87ο επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και ο Γιάκος χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. 
Ο αγώνας      
Στο 11ο σουτ από το Γραμμένο η μπάλα θα χτυπήσει το δοκάρι ενώ 10 λεπτά σου του Βερνάρδου απέκρουσε ο Καραγκιόζης. 
Στο 28ο φάουλ του Μαξίμοβιτς πέρασε ελάχιστα έξω όπως και αυτό του Σιατραβάνη λίγο πριν το ημίχρονο.  
Στο 60ο σουτ του Κέρθι ο Καραγκιόζης ήταν στη κατάλληλη θέση και μπλόκαρε. 
Ακολούθησε ένα 4λεπτο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν 3 σπουδαίες ευκαιρίες με τον Κορέλα στο 62ο σουτ ελάχιστα έξω.
Ο Βερνάρδο στο 65ο όταν το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο για πολύ λίγο όπως και ένα λεπτό μετά με τον Coniglio.    
Στο 68ο εντυπωσιακή απόκρουση του Καραγκιόζη σε σουτ του Σταμόπουλου για μια Καρδίτσα που μπήκε πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο και 2 λεπτά μετά σουτ του Μπούζα ο Καραγκιόζης απέκρουσε και πάλι.   
Στο 74ο σουτ του Μαξίμοβιτς απέκρουσε ο Γκέκας. 
Στο 87ο Γιάκος με εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 1-0 για την Κοζάνη.  
ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (74ο Ψάλτης), Ίτσιος, Σουλιώτης (74ο Τζημόπουλος), Ιω. Παπαδόπουλος (63ο Νάτσος), Αναστασόπουλος, Σιατραβάνης (63ο Γιάκος), Καλλέργης, Γραμμένος, Maksimovic (83ο Ποζατζίδης).   
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Γκέκας, Ανδρικόπουλος, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σαλαμούρας, Μπούζας, Coniglio, Κοκκίνης, Κορέλας, Βερνάρδος.    
Διαιτητής: Μ. Γιουματζίδης (Πέλλας). Βοηθοί: Α. Δέλλιος (Πέλλας), Β. Μάνος (Λάρισας)

ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη-Ηρακλής Θεσσαλονίκης   1-0 
Μία σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 κατάφερε να πάρει η ομάδα της Κοζάνης επί του «ιστορικού» Ηρακλή, με τους «ερυθρόλευκους»  να επιστρέφουν στις νίκες και στα γκολ, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.  
Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της Κοζάνης για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού την επόμενη και τελευταία 26η αγωνιστική έχει ρεπό.  
Το μοναδικό και πολύτιμο γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, πέτυχε ο Δημήτρης Σουλιώτης στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.  
«Κατέβασε ρολά» ο Τάσος Καραγκιόζης για λογαριασμό της Κοζάνης, ο οποίος επέστρεψε σε αγώνα μετά από πέντε ολόκληρους μήνες, αφού μέχρι πρότινος την εστία υπερασπιζότανε ο Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και ήταν εκτός αποστολής.  
Ο Καραγκιόζης σίγουρα ήταν ένας από τους MVP του παιχνιδιού, αφού στο δεύτερο μέρος έκανε πολύ σημαντικές αποκρούσεις, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του, δείχνοντας πως είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει στα μέγιστα, ακόμα και χωρίς να έχει αγωνιστικό ρυθμό.  
Το σύνολο του κύριου Διγκόζη στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τόσο οι βασικοί παίχτες όσο και αυτοί που πέρασαν ως αλλαγή, βοήθησαν στα μέγιστα για να έρθει αυτή η νίκη.  
Η Κοζάνη εκτός από το πολύτιμο «τρίποντο», πρέπει να κρατήσει και την εμφάνισή τους, ενόψει των Play Out, εκεί όπου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, σε δέκα αγωνιστικές όπου θα… «πέσουν κορμιά».  
Να τονίσουμε πως πριν ξεκινήσει το ματς, ο Ηρακλής τίμησε τον εκλιπόντα Πάυλο Μυροφορίδη, δίνοντας μία φανέλα του Ηρακλή στον μικρό του γιο, παρουσία και του αδερφού του Γιάννη Μυροφορίδη, σε μία πολύ όμορφη στιγμή.  
Στο ΔΑΚ Κοζάνης παραβρέθηκαν τόσο οι φίλαθλοι της Κοζάνη, όσο και αυτοί του Ηρακλή, με τους «μπλε» να δίνουν ένα ωραίο χρώμα στο παιχνίδι.  
Στα αγωνιστικά, παρακολουθήσαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλληλοεξουδετέρωσης των δύο ομάδων, με την Κοζάνη πάντως στην πρώτη της καλή στιγμή να βρίσκει δίχτυα.  
Πιο συγκεκριμένα, στο 36ο λεπτό ο Καλλέργης θα σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό του Ηρακλή και θα περάσει σε κόρνερ, εκεί όπου στο 37’, μετά από την εκτέλεση του  Σιατραβάνη, η μπάλα θα φτάσει στον Μαξίμοβιτς, ο οποίος θα σουτάρει με την μπάλα να φτάνει τον προωθημένο Σουλιώτη, ο οποίος με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παλαβράκη, για το 1-0 της Κοζάνης, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, από παίχτες και κόσμο.  
Στο 39ο λεπτό, ο Ηρακλής θα χάσει την πρώτη του καλή φάση στο παιχνίδι, με τον Horacio να εκτελεί το κερδισμένο φάουλ της ομάδας του μέσα στην περιοχή, εκεί όπου μετά από αναμπουμπούλα η μπάλα θα φτάσει στον Βιτλή, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι θα στείλει την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.  
Αυτές οι δύο φάσεις είναι ότι καλύτερο είδαμε στο πρώτο μέρος, με την Κοζάνη να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια.  
Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε, με τον Ηρακλή να πιέζει για την ισοφάριση και την Κοζάνη να προστατεύει το υπέρ της σκορ.  
Στο 52’ ο Νεοφυτίδης θα σουτάρει από μακριά με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στ 57’ ο Σιατραβάνης θα σουτάρει μετά από ατομική ενέργεια, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.  
Στο 60’ο Πατραλής θα πιάσει κοντινή κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.  
Στο 64’ ο Σπυρίδης θα δοκιμάσει το πόδι του με ωραίο σουτ, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει την μπάλα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νεοφυτίδης με σουτ στο γάμα της εστίας θα απειλήσει και πάλι, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει την μπάλα.  
Στο 70’ ένα σουτ από τον Παπαδόπουλο δεν θα ανησυχήσει τον Παλαβράκη.  
Στο 87ο λεπτό ο Κουντουριώτης από πλάγια θέση και κοντινή απόσταση θα σουτάρει, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει την μπάλα με πόδια, σώζοντας την Κοζάνη.  
Στο 88ο λεπτό ο Πάνος μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή, κάνοντας το πλασέ, αλλά π Παλαβράκης θα μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 93ο λεπτό θα γίνει ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ηρακλή για να φύγει με την ισοπαλία από την Κοζάνη, με τον Κουντουριώτη και πάλι να πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, με τον Καραγκιόζη να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ, κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.  
Το τελικό «σφύριγμα» της λήξης έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς, όπως και είναι λογικό, αφού η Κοζάνη είχε ξεχάσει την λέξη νίκη, βρίσκοντάς την απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Ηρακλής.  
Με αυτό το «τρίποντο» η Κοζάνη έφτασε τους 24 βαθμούς στην 9η θέση και πλέον περιμένει την τελευταία αγωνιστική που δεν αγωνίζεται για να μάθει ποιες ομάδες θα είναι αντίπαλες στα Play Out.  
Όπως γνωρίζετε, οι βαθμοί όλων των ομάδων θα πάνε διά δύο, πράγμα που σημαίνει ότι η Κοζάνη θα ξεκινήσει με 12 βαθμούς. 
Κοζάνη: (Άγγελος Διγκόζης) Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης,  Ίτσιος, Σουλιώτης (79’ Τσιμπούκας), Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος (74′ Δόρης), Σιατραβάνης (79’ Κανούλας), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος (68′ Τζημόπουλος)  
Ηρακλής: (Περικλής Αμανατίδης) Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Σπυρίδης (74′ Κουντουριώτης), Κωστόπουλος, Ισνάλντο (67′ Αρόγιο), Τόρες (46′ Γκέρμους), Σιούτας, Νεοφυτίδης, Κούστα  
Διαιτητής: Δραγούσης Αθ. (Κιλκίς)  Α’ Βοηθός: Σάββας Ν. (Σερρών)  Β’ Βοηθός: Λιόντος Κ. (Ηπείρου).
T.S.

ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη  1-0
Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε με 1-0 της Κοζάνης στην Ευκαρπία για την εξ αναβολής 22η αγωνιστική της Super League 2 και παραμένει στο -1 από την πεντάδα και τα play-off, δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. 
Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ κι όταν δεν μπορείς να στείλεις τη  μπάλα  στα δίχτυα είτε από αστοχία είτε από ατυχία το σίγουρο είναι πως δε θα κερδίσεις.
Γι’  άλλο ένα παιχνίδι η Κοζάνη ενώ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και  δημιούργησε φάσεις, δε μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα με συνέπεια ο ΠΑΟΚ Β’  μ’  ένα, αμφισβητούμενο και αυστηρό πέναλτι στο 14′  να πάρει την πολύτιμη νίκη με 1-0.  
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δαρέλας. 
Το ματς
Στο 7′ σουτ ο Κούφα διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ  
Στο 13′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ Β’, το κέρδισε ο Φίλων. Ευστοχεί ο Δαρέλας 1-0  
Στο 19′ ανατρέπεται ο Maksimovic μέσα στην περιοχή, ζητάει πέναλτι η Κοζάνη … παίζεται λέει ο διαιτητής.  
Στο 21′ σουτ Τσοπούρογλου, άουτ.  
Στο 30′ σουτ Δαρέλα, μπλοκάρει ο Bogdanovic  
Στο 37′ παραμένει το 1-0, η Κοζάνη “πατάει” καλύτερα στο γήπεδο!  
Στο 45+1 σουτ Σουλιώτης μέσα από την περιοχή, άουτ.  
Στο 49′ ο Μπαλωμένος σώζει τον ΠΑΟΚ από την ισοφάριση. 
Ο Καλλέργης βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να κάνει την σωτήρια επέμβαση.  
Στο 82′ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη να ισοφαρίσει. Ο Καλλέργης μέσα από την περιοχή, θα πιάσει δυνατό σουτ, με τον Μπαλωμένο να σώζει την ομάδα του από βέβαιο γκολ.  
Στο 91′ σουτ Sapovalov, διώχνει σε κόρνερ ο Bogdanovic.  
Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ Β' παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς ενώ η Κοζάνη καταλαμβάνει την 9η με 21 πόντους.  
Την επόμενη, -27η- αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Β' θα φιλοξενηθεί από τον Λεβαδειακό, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 15:00 στη Βοιωτία ενώ η Κοζάνη θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, την ίδια ημέρα και ώρα, στη μακεδονική πόλη.  
ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος (85′ Μπράντονιτς), Γκούμας (62′ Σαποβάλοφ), Δαρέλας (85′ Κιτσάκης), Κανίς (62′ Νινούα)  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκάντοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (86′ Κανούλας), Ίτσιος, Παπαδόπουλος Ι. (86′ Ψάλτης), Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (66′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος (72′ Μάγκανιτς).

Κοζάνη - ΑΕΚ Β΄    0-1
 Άδικη ήττα γνώρισε η πολύ καλή Κοζάνη από την ΑΕΚ Β με σκορ 1-0.  
Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ευκαιρίες ήταν άτυχοι αλλά είχαν έναν διαιτητή που τους εκνεύρισε με τα σφυρίγματα του από τα πρωτα λεπτά και ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη της ΑΕΚ Αποκορύφωμα των παραπόνων της Κοζάνης ειναι το γκολ που σημειώνει η ΑΕΚ Β που προηγείται χέρι του σκόρερ.
Για να επαιρνε ένα φάουλ η Κοζάνη έπρεπε να βγει αίμα αντίθετα με τα φάουλ που κέρδιζε η ΑΕΚ Β τα οποία δινόταν πολύ εύκολα.  
Η Κοζάνη επίσης φωνάζει και για μια περίπτωση πέναλτι επάνω στον Καλλέργη. 
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 18' ο Γκαρσία.  
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 2' σουτ Λαμπραντόρ, άουτ. 
Στο 9' δυνατό σουτ Γραμμένου λίγο έξω. 
Στο 10' καλή κεφαλιά Ίτσιου λίγο έξω. 
Στο 16' φάουλ Ρουκουνάκη διώχνει σε κόρνερ ο Μπογκντάνοβιτς. 
Στο 17'  φοβερό σουτ Carsia η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.     
Πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς Κοζάνης για χέρι στην αρχή της φάσης. 
Στο 41' ωραία ενέργεια Γραμμένου, θα δώσει στον Μάγκανσιτς , από κοντά θα σουτάρει άουτ. 
Στο 46' διαμαρτυρίες για χέρι - πέναλτι υπέρ της Κοζάνης , παίζεται λέει ο διαιτητής. 
Στο 51' Σιατραβάνης σέντρα από κοντά ο Μαξίμοβιτς πλασάρει η μπάλα βρίσκει τον τερματοφύλακα , το κάθετο δοκάρι γλιτώνοντας την ΑΕΚ Β'. 
Στο 69' κεφαλιά Θεοδωρίδη διώχνει σε κόρνερ ο Μπογκντάνοβιτς.  
Στο 72' σέντρα Αναστασόπουλου σουτ από κοντά Καλλέργη άουτ 
Στο 82' ανατροπή του Καλλέργη μέσα στην περιοχή παίζεται λέει ο διαιτητής.      
ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης (84′ Γιάκος) Σιατραβάνης (74′ Παπαδόπουλος) Νάτσος (74′ Κανούλας) Αναστασόπουλος (84′ Ποζατζίδης) Μάγκανιτς (68′ Καλλέργης) Γραμμένος, Μαξίμοβιτς  
ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Φοφανά, Γεμπόα, Παυλίδης, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (77’΄Κοσίδης) Λαμαράνα, Μαχαίρας (88′ Κανελλόπουλος) Τζ. Γκαρσία (62′ Χριστόπουλος) Θεοδωρίδης.    
Διαιτητής: Γεώργιος Μελτζανίδης (ΕΠΣ Ημαθίας). Βοηθοί: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (ΕΠΣ Αιτ/νίας) Χρήστος Τάκος (ΕΠΣ Αιτ/νίας). 
G.K.

Κοζάνη- Καμπανιακός  0-1 
Οδυνηρή εντός έδρας ήττα υπέστη η ομάδα της Κοζάνης από τον Καμπανιακό.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.  
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε ο Γιουκούδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό, με τον Καμπανιακό να παίρνει ένα πολύ σημαντικό «διπλό», στην προσπάθεια που κάνει για να συμμετέχει στα play out. Το πέναλτι προήλθε από χέρι του Πάνου μέσα στην περιοχή.  
Το σύνολο του κύριου Διγκόζη προβλημάτισε για ακόμα μία αγωνιστική, αφού μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς καμία ουσία. 
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρόβλημα με το σκοράρισμα, αφού η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν το έχει «βρει» στην επίθεση, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον Απόλλων Πόντου έχει την χειρότερη επίδοση με μόλις 9 γκολ σε 19 παιχνίδια που έχουν παίξει!  
Αξιοσημείωτο ότι δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» ούτε την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αυτή του Καμπανιακού, η οποία έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ (28) μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν!  
Η Κοζάνη ήθελε μόνο το «τρίποντο» της νίκης για να έχει ελπίδες να μπει στα play off, κάτι που πλέον μοιάζει με «όνειρο», αφού δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, ενώ η συμμετοχή της στα play out φαίνεται να πλησιάζει, ενώ απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια με ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΚ Β’ και Ηρακλή.  
Στην βαθμολογία η Κοζάνη βρίσκεται στην 7η θέση με 21 βαθμούς, έχοντας παίξει περισσότερα ματς απ’ όλες τις ομάδες, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας θα κάνει και τα δύο ρεπό της.  
Στα αγωνιστικά, η πρώτη τελική θα έρθει στο 8ο λεπτό, με τον  Τάτση να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ.  
Στο 19ο λεπτό, ο Καμπανιακός θα χάσει την πρώτη του φάση στον αγώνα, με τον Τότσκα να φεύγει στην αντεπίθεση, βγαίνοντας σε τετ α τετ, αλλά πιεζόμενος από τον Νάτσο δεν θα κάνει καλό πλασέ, με τον Μπογκντάνοβιτς να μπλοκάρει την μπάλα.  
Στο 28ο λεπτό ο Γιουκούδης θα κάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Μπογκντάνοβιτς να αποκρούει την μπάλα.  
Στο 35ο λεπτό θα έρθει η φάση του πέναλτι, με τον αρχηγό της Κοζάνης Ξενοφών Πάνο να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και τον Καμπανιακό να κερδίζει πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει ο Γιουκούδης στο 36ο λεπτό, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.  
Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι, με την Κοζάνη να πιέζει για την ισοφάριση και τον Καμπανιακό να κλείνεται πίσω, θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα.  
Ο προπονητής της Κοζάνης προσπάθησε με τις αλλαγές των Κανούλα και Μάγκανιτς να κάνει πιο επιθετικούς τους γηπεδούχους, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο Καμπανιακός είχε κλείσει καλά τους χώρους, με την Κοζάνη να μην βρίσκει λύση για να «σπάσει» το παθητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.  
Έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η Κοζάνη προσπαθούσε κυρίως με σέντρες μέσα στην περιοχή να απειλήσει τον αντίπαλο, ενώ έμοιαζε να έχει «ξεμείνει» από ιδέες στο επιθετικό κομμάτι της.  Μοιραία ο Καμπανιακός ήταν ο μεγάλος νικητής, με τον  λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες να αποδοκιμάζει χλιαρά στο τέλος.  
Η επόμενη αγωνιστική είναι την προσεχή Τετάρτη, με την Κοζάνη να μην αγωνίζεται, αφού αναβλήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’, λόγω συμμετοχής παιχτών του δικεφάλου στις Εθνικές Ομάδες.  
Σίγουρα μετά από το αρνητικό αποτελέσματα, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μιλήσουν και να αναλύσουν τι έφταιξε αλλά και προσπαθήσουν να δώσουν λύση στο επιθετικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει των παιχνιδιών που θα έρθουν το επόμενο διάστημα. 
Κοζάνη: (Αγγελος Διγκόζης): Bogdanovic, Πάνος (46’ Μάγκανιτς), Τάτσης, Σουλιώτης, Κούφας, Παπαδόπουλος (79’ Ίτσιος), Νάτσος (54’ Κανούλας), Αναστασόπουλος, Καλλέργης (64’ Αποστολίδης), Γιάκος (79’ Καραγιάννης), Maksimovic  
Καμπανιακός: (Γιώργος Αμανατίδης) Γιακουμής, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (77’ Πόζογλου), Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Καθάριος, Έππας (29’ Πολύζος α.α. (77’ Ταΐρης) , Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα (56’ Σαρβανίδης).
T.S.

Α.Ε.Λ.-ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη   2-0
Με νίκη συνέχισε και στην 20η Αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2 η ΑΕΛ, κερδίζοντας αυτήν την φορά την Κοζάνη στο AEL FC ARENA με 2 – 0.    
Έτσι η ΑΕΛ παρέμεινε στο «κατώφλι» του Λεβαδειακού που λίγο νωρίτερα κέρδισε με 2 – 0 από ημίχρονο τον ΠΟΤ Ηρακλή στη Λιβαδειά. 
Οι «βυσσινί» στη δεύτερη θέση έχουν 39 πόντους και οι Βοιωτοί στη κορυφή 42 με παιχνίδι όμως λιγότερο.    
Η Κοζάνη δεχόμενη 2 γκολ στο πρώτο 20λεπτο από την ΑΕΛ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Καμπανιακό εντός έδρας. 
Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ από πολύ νωρίς. 
Μόλις στο 6′ από κόρνερ του Κώστα Παπαγεωργίου στο πρώτο δοκάρι, ο Χάρης Ηλιάδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά κέρδισε τον Μπογκντάνοβιτς για το τρίτο του τέρμα στη χρονιά!    
Οι «βυσσινί» στο 20′ έκαναν τα τέρματά τους δύο και «κλείδωσαν» ουσιαστικά τη νίκη από νωρίς. Σκόρερ ο Κώστας Παπαγεωργίου ο οποίος πίεσε ψηλά υποχρεώνοντας τους Κοζανίτες σε λάθος. 
Ο Πεντρόζο έκλεψε έπαιξε κάθετα μέσα στη περιοχή και δεξιά στον Θωμαΐδη, ο οποίος γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω στον Κώστα Παπαγεωργίου που είδε εκτός εστίας τον Σέρβο γκολκίπερ της Κοζάνης τον οποίο και «ψηλοκρέμασε» για το 2 – 0.    
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» έκαναν συντήρηση δυνάμεων έχοντας μια κεφαλιά του Θανάση Παπαγεωργίου, ένα σουτ του Αντράντα και ένα τετ – α – τετ του Πεντρόζο για να κάνουν το 3 – 0, το οποίο τελικά δεν ήρθε, με το 2 – 0 από το πρώτο μέρος να είναι και το τελικό σκορ.    
η Κοζάνη στο 65ο είχε καλή ευκαιρία ευκαιρία, με την κεφαλιά του Μαξίμοβιτς να περνά ελάχιστα έξω.   
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης (46′ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Αντράντα, Κοσσονού (68′ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου (68′ Στίνα), Πεντρόσο (78′ Φατάι), Μαυριάς (90′ Παπαδόπουλος).  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (57′ Ίτσιος), Κούφας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (65′ Παπαδόπουλος), Σιατραβάνης (46′ Μάγκανιτς), Γιάκος (80′ Κανούλας), Ποζατζίδης (46′ Μαξίμοβιτς).  
Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Μαραθωνίτης, Μητροφάνης (Αθηνών).

ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη-Απόλλων Πόντου   1-0
Νίκη ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικής σημασίας για την Κοζάνη μετά από πολύ καιρό.
Ήταν 12 Νοεμβρίου και η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν η Κοζάνη πανηγύριζε την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας επί του Καμπανιακού.     
Από εκεί και μετά «κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι» πέρασαν πολλές αγωνιστικές και χρειάστηκε να φτάσουμε στις 28 Ιανουαρίου για να πανηγυρίσουν οι ερυθρόλευκοι τη νίκη επί του Απόλλων Πόντου με 1-0 χάρη σε γκολ του Ποζατζίδη.  
Μια νίκη πολύτιμη όσο και βαθμολογικά όσο και στο τομέα της ψυχολογίας που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Καρδίτσας θα βοηθήσει να ανέβει το ηθικό των παικτών εν΄ όψει της δύσκολης συνέχειας.  
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες  και θα μπορούσαν να καθαρίσουν πιο άνετα το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα που παρουσίασε ένα πολύ δυνατό σύνολο με καλή κυκλοφορία της μπάλας.   
Η Κοζάνη είχε πολύ πιο «γεμάτη» παρουσία με πολλές  τελικές στο ματς, ένα δοκάρι με τον Κούφα  αλλά δεν ευτύχησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε διαφορετικό αέρα  με  αποτέλεσμα να κρατήσει σε αγωνία  τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.  
Οι γηπεδούχοι κράτησαν το  προβάδισμα τους ενός γκολ  ως το φινάλε παίρνοντας  μία υπερπολύτιμη νίκη.  
Tο φιλμ του αγώνα  
Στο 5' σουτ Aboudoù άουτ 
Στο 26' σέντρα Καλλέργη, και με ωραία κεφαλιά ο Ποζατζίδης θα στείλει τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0.  
Στο 36' σουτ Αλμπάνη μπλοκάρει ο Μπογκντάνοβιτς. 
Στο 41' σουτ Σιατραβάνη , μπλοκάρει ο Κίναλης. Στο 47' σουτ Αλμπάνη , μπλοκάρει ο Μπογκντάνοβιτς. 
Στο 50' βολίδα Καλλέργη , διώχνει σε κόρνερ ο Κίναλης. 
Στο 52' σουτ Ποζατζίδη λίγο έξω.  
Στο 56' κλέβει ο Καλλέργης σουτ από καλό σημείο μπλοκάρει ο Κίναλης.  
Στο 72' ατομική προσπάθεια και σουτ του Blango άουτ.  
Στο 75' πλασέ από κοντά Μσξίμοβιτς μπλοκάρει ο Κίναλης. 
Στο 86' σουτ Κούφα μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Κίναλης , η μπάλα στο δοκάρι και μπλοκάρει ο Κίναλης.  
Στο 92' Καλλέργης παρε βάλε στον Μαξίμοβιτς πλασέ διώχνει σε κόρνερ ο Κίναλης.      
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γιάκος, Ποζατζίδης.    
Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Αλμπάνης, Αμπουντού, Ίννος, Σάχολλι.    Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας) Βοηθοί: Μάνος (Λάρισας), Δεδικούσης (Λάρισας)  

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη     1-1
Βαθμό ψυχολογίας πήρε η Κοζάνη στην έδρα της Καρδίτσας και κοιτάζει πιο αισιόδοξα την δύσκολη συνέχεια.      
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το γκολ του Νάτσου στο 12ο που ακυρώθηκε γιατί νωρίτερα υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση ο Αναστασόπουλος που θεωρήθηκε ότι είχε συμμετοχή στη φάση από την οποία κατέληξε η μπάλα στον παίκτη της Κοζάνης που σούταρε και πέτυχε το γκολ.  
Η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε πίσω στο σκορ με το γκολ του Νάτσου (34'), απάντησε άμεσα με τον Βερνάρδο (35') προσπάθησε για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος όμως τελικά έμεινε στο 1-1 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.  
Η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε η ΑΣΑ, η οποία κρατά τον πόντο και συνεχίζει στον δρόμο προς την επίτευξη του στόχου.  
Φιλμ του αγώνα  
5' Ο Κονίλιο πρόλαβε τον Μπογκντάνοβιτς έκανε το ψιλοκρεμαστό πλασέ όμως η μπάλα έφυγε άουτ  
32' Σέντρα Ξύδας πρόλαβαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων και απομάκρυναν πριν φτάσει η μπάλα στο Κονίλιο  
33' Μακρινό του Σαλαμούρα δεν βρήκε στόχο  
34' Με κεφαλιά ο Νάτσου νίκησε τον Τσέλιο για τον 0-1  
35' Ο Βερνάρδος με όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή πλάσαρε έξοχα με το αριστερό κι "έγραψε" το 1-1  
45' Σουτ στην κίνηση του Σταμόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ  
74' Κόρνερ ο Σιατραβάνης κεφαλιά ο Κούφας άουτ  
75' Γύρισμα του Ξύδα μπλόκαρε εύκολα ο Μπογκντάνοβιτς  
83' Σέντρα του Ανδρικόπουλου ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα μόλις άουτ  
88' Σουτ του Παπαδάκου ο Μπογκντάνοβιτς απέκρουσε και στη συνέχεια το σουτ του Ζάγκου έφυγε άουτ  
90' Με ατομική ενέργεια ο Παπαδάκος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και ο Μπογκντάνοβιτς απέκρουσε.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος (81ο Παπαδάκος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας (76ο Αθανασιάδης), Κέρθι, Ξύδας(76ο Κορέλας), Μπούζας (60′ Ζάγγος), Κονίλιο (60′ Τομάσεβιτς).  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Κούφας, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης (91ο Τσιμπούκας), Γιάκος (91ο Αποστολίδης), Ποζατζίδης (65′ Γραμμένος), Παπαδόπουλος (71′ Σιατραβάνης).  

Κοζάνη - Νίκη Βόλου  0-3 
Εντός έδρας ήττα σοκ για την Κοζάνη που έχασε 3-0 από τη Νίκη Βόλου και μπαίνει σε περιπέτειες.
Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εντός έδρας εμφάνιση η Κοζάνη έχασε με το βαρύ 3-0 από τη Νίκη Βόλου που ναι μεν κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης αλλά όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα και πανηγύρισαν ένα πολύτιμο διπλό.  
Πρωταγωνιστής του ματς ο Γαλατινιώτης Χρήστος Τζιώρας που πέτυχε τα δύο τέρματα. 
Από την άλλη οι γηπεδούχοι εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά δεν μπόρεσαν σε κανένα σημεία του παιχνιδιού να γίνουν απειλητικοί και να κάνουν κάτι ουσιαστικό απογοητεύοντας τους φιλάθλους τους που αψήφησαν το κρύο και πήγαν στο ΔΑΚ.  
Έτσι με το σφύριγμα της λήξης οι μόνοι που ακούγοντας ήταν οι περίπου 50 φίλαθλοι της Νίκης Βόλου που ταξίδευσαν στην Κοζάνη, συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους και στο τέλος πανηγύρισαν το σπουδαίο διπλό.     
Μια ήττα που βάζει σε περιπέτειες τους γηπεδούχους που την άλλη αγωνιστική παίζουν στην Καρδίτσα και οι οποίοι πρέπει να βρουν άμεσα λύσεις στο θέμα του γκολ μιας και η ομάδα έχει να σκοράρει εδώ και 5 αγωνιστικές και από τις 3 Δεκεμβρίου.     
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 2ο  άστοχο το απευθείας φάουλ του Καραγιάννη με το αριστερό, χωρίς ν’ ανησυχήσει καθόλου τον Γκαραβέλη ενώ στο 8ο από βαθιά μπαλιά του Στίκα κάτω από το κέντρο, ο Τζιώρας την υποδέχθηκε, βάζοντας σωστά το σώμα του με αντίπαλο τον Κούφα και μπήκε στην περιοχή. 
Ωστόσο, το σουτ που έκανε ο φορ της Νίκης από θέση μέσα δεξιά κόντραρε στο πόδι του Κούφα που τον ακολούθησε και έφυγε κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών  
Πέντε λεπτά μετά μακρινό γέμισμα του Κυριακίδη με φάουλ από τα δεξιά και κοντά στη γραμμή του πλαγίου, που έφυγε τελικά λίγο πάνω από τα δοκάρια, με τον Μπογκτάνοβιτς πάντως να ελέγχει  
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα σουτ εντός περιοχής του Κρητικού, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Σουλιώτη και απομακρύνθηκε  
Στο 35ο  πολύ ψηλά πάνω από την εστία το σουτ εκτός περιοχής του Κρητικού μετά από ατομική προσπάθεια του αριστερού εξτρέμ της Νίκης  
Στις καθυστερήσεις ο Κρητικός έκανε πανέξυπνη σέντρα από την αριστερή πλευρά με το δεξί κοιτώντας αλλού και ο Τζιώρας, ξεφεύγοντας  από την επιτήρηση των αμυντικών και φεύγοντας από κανονικότατη θέση με κοντινή κεφαλιά στη δεξιά γωνία, έδωσε το προβάδισμα στη Νίκη. 
Ένα σεντερφορίσιο γκολ για τον εμπειρο στράικερ της Νίκης, το τρίτο του στο φετινό πρωτάθλημα.     
Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές του Α. Διγκόζη η εικόνα της Κοζάνης δεν άλλαξε και έτσι η Νίκη που συνέχισε να είναι καλύτερη πέτυχε άλλα 2 γκολ με τους Κρητικό στο 67ο και Τζιώρα και πάλι στο 77ο στο τελικό 0-3.     
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας, Τάτσης, Δώρης (56ο Ποζατζίδης), Καραγιάννης (56ο Τιμπούκας), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (22’ λ. τρ. Αποστολίδης)  
ΝΙΚΗ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Πολίτης, Τζιώρας.

Μακεδονικός – Κοζάνη 0-0   
Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Μακεδονικός και Κοζάνη, για την 16η αγωνιστική της Super League 2, με τους «πράσινους» να διατηρούν έχουν ξανά ανέπαφη και την δική τους εστία αλλά και αυτήν του αντιπάλου μετά από τον αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 4η αγωνιστική!  
Παρά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που είχε επιβαρυνθεί με αρκετό νερό λόγω της έντονης βροχόπτωσης από τη νύχτα μέχρι και μία ώρα πριν το παιχνίδι, ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν με έντονες μονομαχίες και προσπάθεια να παίξουν ποδόσφαιρο. 
Ακόμα ένα βαθμό πρόσθεσε στην συγκομιδή της η ομάδα της Κοζάνης που στηριζόμενη στην γρανιτένια της άμυνα (πλέον έχει την καλύτερη και στους 2 ομίλους) πήρε την ισοπαλία με 0-0 στην έδρα του Μακεδονικού.        
Φυσικά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις με την Κοζάνη να έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις και να «φωνάζει» πως θέλει ενίσχυση (το έχει πει και στις δηλώσεις του ο Άγγελος Διγκόζης).  
Γιατί καλές οι ισοπαλίες αλλά χρειάζονται και οι νίκες για να ανέβει πιο ψηλά και μακριά από τα Play-out.   
Οι γηπεδούχοι, έμειναν πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού τους, όσον αφορά στην κυκλοφορία της μπάλας με ορθολογικό ποδόσφαιρο, και μάλιστα είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό, με τον Ζαφειράκη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και από θέση βολής στα αριστερά να εκτελεί, με τον Μπογκντάνοβιτς να αποκρούει!  
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 11′, με τον Ποζατζίδη να πιάνει κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και τον Περντρέου να πραγματοποιεί μια σημαντική απόκρουση.  
Με τον Μακεδονικό να ψάχνει διαδρόμους και να «χορεύει» στο νερό, ο Μπιανκόνι βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή τον Μπουλάτοβιτς που σούταρε αλλά είδε τον Μπογκντάνοβιτς να αποκρούει ξανά. 
Στιγμές αργότερα, ο Περντρέου πρόλαβε μια επικίνδυνη σέντρα που πήρε τροχιά προς την εστία του, με τον Ποζατζίδη να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι και να δέχεται ιατρική φροντίδα, ευτυχώς χωρίς να διατρέξει κάποιον κίνδυνο.  
Σοβαρότερο ήταν το περιστατικό που αφορούσε τον Ίτσιο, ο οποίος αναγκάστηκε να αντικατασταθεί στο 29′ με πόνο στην πλάτη, έπειτα από σύγκρουση που είχε νωρίτερα με συμπαίκτη.  
Μετά το μισάωρο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι γηπεδούχοι έχασαν την κυριαρχία τους στην κατοχή της μπάλας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στην ανάπαυλα.  
Στο δεύτερο μέρος, με μια ωραία συνεργασία από τον άξονα και όμορφη κάθετη πάσα του Χάσεκ, ο Μακεδονικός πάτησε περιοχή και ο Μπιανκόνι έσπασε τη μπάλα παράλληλα, όμως ο Τσιλιγγίρης δεν πρόλαβε να βρεθεί στην πορεία της.  
Η Κοζάνη ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε κάποια ολιγόλεπτα διαστήματα που έβαλε πίεση στο μισό των «πρασίνων», οι οποίοι συνέχισαν να παίζουν με την μπάλα στο χόρτο όποτε τους δινόταν οι ευκαιρία αλλά σταδιακά μείωσαν την ορμή τους.  
Το τελευταίο δεκάλεπτο (συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων) ανήκε στην Κοζάνη που πίεζε εμφατικά και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των «πρασίνων», με τον Καλλέργη να επιχειρεί σουτ στο 86′ και στο 88′, βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στον Περντρέου και άουτ αντίστοιχα.  
Το τελικό 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο, με τον Μακεδονικό να συνεχίζει αήττητος για όγδοη εντός έδρας αναμέτρηση και να καλείται τώρα να επιστρέψει στις νίκες στον εκτός έδρας αγώνα της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας!  Ντεμπούτο με τα πράσινα πραγματοποίησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ στην δράση επέστρεψε ο Σαντιάγο Ραμίρεζ. 
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (82′ Μπουκουβάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης (77′ Μελετίδης), Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (63′ Λεωνιδόπουλος), Μπουλάτοβιτς (63′ Ραμίρεζ), Ζαφειράκης (77′ Λυμπεράκης), Μπιανκόνι.  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας, Τάτσης, Ίτσιος (29′ λ.τρ. Δόρης), Αναστασόπουλος (90′ Παπαδόπουλος), Νάτσος, Σιατραβάνης, Καραγιάννης, Καλλέργης (90′ Βοριαζίδης), Ποζατζίδης.
Διαιτητής: Β. Αργυρός (Πέλλας).  Βοηθοί: Λ. Σακάλογλου (Καβάλας), Α. Καρασαββαϊδης (Καβάλας).

Κοζάνη -Λεβαδειακός   0-0
Πολύτιμος βαθμός για την Κοζάνη - Κράτησε στο «μηδέν» Λεβαδειακό.
Με το βαθμό της ισοπαλίας να αποτελεί μεγάλο κέρδος για την Κοζάνη.
Παρά τις κομβικές απουσίες όπως οι Αναστασόπουλος και Κοροβέσης, τον τραυματισμό μόλις στο 7ο λεπτό του Θέμη Τζημόπουλου, την εχθρική διαιτησία και την πίεση να κερδηθούν βαθμοί στη μάχη της παραμονής, η Κοζάνη βρήκε το ψυχικό σθένος, στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία του αγώνα. 
Στο 2ο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος δεν κατάφερε όμως να πετύχει το γκολ με την άμυνα αλλά και τον εκπληκτικό Μπογκντάνοβιτς να κρατάνε απαραβίαστη την εστία.  
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.  
Το σύνολο του κύριου Διγκόζη, υποδέχτηκε στην έδρα του μία από τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο, τον Λεβαδειακό, με αρκετό φίλαθλο κόσμο να δίνει το παρών στις κερκίδες του γηπέδου.  
Εκεί ήταν και ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», Γιάννης Κομπότης, παρακολουθώντας την αναμέτρηση από την κερκίδα των φιλοξενούμενων.  
Οι γηπεδούχοι έχασαν από νωρίς τον κεντρικό αμυντικό Θέμη Τζιμόπουλο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με θλάση μόλις στο 7ο λεπτό.    
Από εκεί και πέρα, η Κοζάνη άντεξε από την αρχή έως το τέλος στην πίεση που της έβαλε ο Λεβαδειακός, παίζοντας με μυαλό στην άμυνα, βάζοντας «στοπ» στους φιλοξενούμενους, ενώ προβλημάτισαν σε ακόμα ένα παιχνίδι όσο αναφορά την επίθεση, δείχνοντας πως υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.  
Η πιο σημαντική στιγμή της Κοζάνης έγινε στο 22ο λεπτό, εκεί όπου ο Γραμμένος με κοντινή κεφαλιά δεν θα μπορέσει να σκοράρει, αφού ο Κροφ απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.  
Η ομάδα της Λιβαδειάς, ήταν περισσότερο απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου αύξησε και την πίεσή της, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Μπογκνάνοβιτς, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.  
Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τον Λεβαδειακό να φτάνει τους 27 βαθμούς, πιάνοντας στην κορυφή την ΑΕΛ, ενώ η Κοζάνη ανέβηκε στην 8η θέση, φτάνοντας τους 16 βαθμούς.    
Στην αποστολή της ομάδας επέστρεψε μετά από καιρό ο τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης, ο οποίος κάθισε στον πάγκο ως δεύτερος.  
Επίσης θα θέλαμε να σταθούμε στην αυταπάρνηση που έδειξε ο αρχηγός της Κοζάνης, Ξενοφών Πάνος, ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο πόδι, με την Κοζάνη όμως να μην μπορεί να κάνει άλλη αλλαγή, αφού είχε κάνει ήδη τέσσερις σε τρεις χρόνους όπως λέει και ο κανονισμός, με τον έμπειρο αμυντικό να παραμένει στο γήπεδο, κυνηγώντας όλες τις φάσεις έστω και κουτσαίνοντας, κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας.  
Την επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον Μακεδονικό, ενώ ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου.  
Κοζάνη: (Διγκόζης) Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Τζημόπουλος (7′ λ.τ Σουλιώτης), Κούφας, Ίτσιος (73′ Δόρης), Νάτσος, Αποστολίδης (62′ Καραγιάννης), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (73′ Ποζατζίδης). 
Λεβαδειακός: (Οφρυδόπουλος) Κροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Χάμοντ (71′ Μεχία), Γιανιώτας, Νίκας, Κουάδρα (86′ Τσιριγώτης), Πολέττο (79′ Συμελίδης), Ρομό  
Διαιτητής: Νικόλαος Χρονάς (Ε.Π.Σ. Αχαΐας)  Α’ Βοηθός: Πέτρος Πάτρας (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)  Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας).

Αιολικός - Κοζάνη  0-0 
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στην Μυτιλήνη Αιολικός και Κοζάνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.    
Έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ καλά στημένοι και να πανηγυρίζουν στο τέλος ένα πολύτιμο βαθμό.  
Η Κοζάνη να σημειώσουμε πως έπαιξε χωρίς Αναστασόπουλο, Ίτσιο ενώ «έχασε» και τον Κοροβέση στο 11ο ο οποίος είχε επανέλθει από τραυματισμό. 
Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του Αθηναίου κ. Μαχαίρα.  Επόμενος αντίπαλος για την Κοζάνη ο Λεβαδειακός στις 3 Ιανουαρίου.  
Εδώ να σημειώσουμε γιατί πλέον έχουμε μπει στον 2ο γύρο και όλα πλέον μετράνε πως η Κοζάνη μειονεκτεί πλέον σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αιολικό αφού η ομάδα της Μυτιλήνης είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου.  
Το φιλμ του αγώνα:  
Στο 4ο ΔΟΚΑΡΙ για τον Αιολικό σε φαλτσαριστό σουτ του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο ενώ στο 34ο χαμένη διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη με τους Καλλέργη και Γραμμένο σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον αέρα αλλά δεν ήταν καθόλου απειλητικοί .  
Στο 56ο χαμένη ευκαιρία για τον Αιολικό όταν σε παράλληλο γύρισμα του Kevin Yoke στην καρδιά της περιοχής, η προβολή του Γιώργου Μανούσου κόντραρε πάνω στα σώματα των αμυντικών της Κοζάνης και λίγο μετά νέα χαμένη ευκαιρία για τον Αιολικό με τον Kevin Yoke να επιχειρεί ατομική ενέργεια από τα αριστερά, σεντράροντας στο ύψος του πέναλτι, αλλά το δυνατό σουτ του Γιώργου Μανούσου μπλόκαρε σταθερά ο Μπογκντάνοβιτς.  
Στο 70ο Ο Kevin Yoke από τα αριστερά, θα σεντράρει αλλά ο Ulrich Nnomo δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα σε παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή.  
Στο 87ο Ο Ulrich Nnomo έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.  
Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς (82′ Κόρντιτς), Ενομό, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Τριανταφύλλου.  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καλλέργης, Δόρης (78′ Ψάλτης), Κουφάς, Σιατραβάνης (63′ Ποζατζίδης), Κοροβέσης (11′ λ.τ Αποστολίδης), Γραμμένος (78′ Καραγιάννης).  
Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών) Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθηνών), Μπάλας (Τρικάλων).

ΑΕΚ Β - Κοζάνη  1-0 
Η ΑΕΚ Β' σε εξ αναβολής αναμέτρηση επικράτησε με 1-0 της Κοζάνης και «σκαρφαλώνει» στον βαθμολογικό πίνακα του Βορείου ομίλου της SL2. 
Τρίτη σερί νίκη στο Σεραφείδειο για τους κιτρινόμαυρους.  
Μία ακόμα βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΚ Β', η οποία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία που την έχουν βοηθήσει να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογικά του Βορείου Ομίλου της Super League 2.  
Η Κοζάνη με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο της Super League 2  καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ Β’ στην Αθήνα.  
Η Κοζάνη με ένα αυτογκόλ του Τσιμπούκα στο 43’ γνώρισε την ήττα με 1-0, ενώ λίγο νωρίτερα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν ο Καλλέργης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.
Οι κιτρινόμαυροι έκαμψαν με 1-0 την αντίσταση της Κοζάνης στο «Σεραφείδειο», με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν πλέον με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην 5η θέση. 
Το τέρμα που έκρινε τη νίκη της ΑΕΚ Β' ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν στο 43' μετά από γύρισμα του Πήλιου, με αυτογκόλ του Τσιμπούκα η Ένωση άνοιξε το σκορ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν χάσει νωρίτερα μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζίνι.  
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κούστα διατήρησαν το ισχνό προβάδισμα και πανηγύρισαν το τρίτο τους σερί τρίποντο στο «Σεραφείδειο». 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πανηγυρισμό του γκολ οι παίκτες της ΑΕΚ Β' σήκωσαν τη φανέλα του συμπαίκτη τους, Ιλία Λεφράνκ, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.  
ΑΕΚ: Γκίνης, Κατσικάς, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κοντορούχας (81' Κοσίδης), Λαμαρανά, Χριστόπουλος, Ζίνι (66' Τιεϊ).  
ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καραγιάννης
(55' Κάνουλας, 71' λ.τρ. Ποζατζίδης), Ψάλτης (60' Δόρης), Ασλαμπάλογλου (71' Κόφας), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (60' Αποστολίδης.

ΠΟΤ Ηρακλής – Κοζάνη   1-1
Τσίμπησε... το βαθμό στις καθυστερήσεις η Κοζάνη. 
Ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κοζάνη, σε αγώνα με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Γιούργα από την Κέρκυρα, ο οποίος, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι, που απέκρουσε ο Βελλίδης, ο οποίος, όμως, ήταν μοιραίος για τον Ηρακλή στο γκολ της ισοφάρισης.
Ο Ηρακλής κατόρθωσε να προηγηθεί στο 23΄ με τον Κούστα, να αποτρέψει τον άδικο κίνδυνο ισοφάρισης με το πέναλτι, που καταλογίστηκε εις βάρος του, αλλά ο Βελλίδης στάθηκε μοιραίος στις καθυστερήσεις, όταν του έφυγε η μπάλα σε σουτ του Κανούλα στις καθυστερήσεις και φτάσαμε στο τελικό 1-1.    
Οι στιγμές:  
Στο 10΄ ο Δοϊρανλής επιχειρεί εντυπωσιακή ατομική ενέργεια κουβαλώντας τη μπάλα, τροφοδοτεί τον Σίλβα, που αποτυγχάνει να γίνει απειλητικός.  
Γκολ για τον Ηρακλή στο 23΄ ο Κούστα βρίσκεται σε επίκαιρη θέση, μετά από αμυντικό λάθος και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία κάνοντας το 1-0.   
Στο 30΄ ο Έμπο βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση, επιχειρεί το σουτ, αλλά η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.  
Στο 36΄ ατομική προσπάθεια του Τόρες, μεταβίβαση στον Σίλβα και σουτ του τελευταίου από καλή θέση, άουτ.  
Στο 44΄ καλό σουτ του Κουντουριώτη, άουτ.  
Στο 47΄ ύστερα από προσπάθεια του Κούστα, σουτ του Κουντουριώτη από καλή θέση, η μπάλα περνάει άουτ.  
Στο 67′ ο Βελλίδης βγήκε να αποκρούσει με τις γροθιές, ο Καλλέργης έκανε επαφή με τον έμπειρο πορτιέρο και ο ρέφερι έδειξε την εσχάτη των ποινών. 
Την εκτέλεση ανέλαβε μετά από πέντε λεπτά ο Πάνος (οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω στον ρέφερι για διαμαρτυρίες),  μετά από μεγάλη αναταραχή, λόγω καταλογισμού του πέναλτι, ο Βελλίδης επεμβαίνει εντυπωσιακά και αποτρέπει την ισοφάριση.   
Στο 84΄ ο Έμπο μπαίνει στην περιοχή, επιχειρεί το σουτ, άουτ.   
Οι φιλοξενούμενοι  (που ήταν καλύτεροι στην επανάληψη) πίεζαν χωρίς αποτέλεσμα για να φτάσουμε στο 94ο όταν ο Σάκης Κανούλας βρήκε το δρόμο προς το δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες και φιλάθλους.  
Στο 90΄+6΄ ο Ηρακλής ζητεί πέναλτι σε ανατροπή του Έμπο εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής το αρνείται.     
Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Έμπο, Τόρες (82′ Σπυρίδης), Σίλβα (89΄ Γκάγιτς), Κούστα (90΄+2΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (82′ Χρουσιέλ).  
ΦΣ Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (83ο Τζημόπουλος), Ίτσιος (83ο Κανούλας), Αναστασόπουλος, Νάτσος (46ο Ψάλτης), Ασλαμπάλογλου (46Ο Καραγιάννης), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (46ο Τσιμπούκας).  Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας) Βοηθοί: Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας) .

Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β΄ 0-1
Μαγική εικόνα... ένα ματς στο οποίο η Κοζάνη έκανε 15 τελικές στην εστία, το έχασε από μία αντεπίθεση.
Είναι απ' αυτά τα παιχνίδια που όταν έχεις καλή απόδοση και χάνεις σωρεία ευκαιριών λες πως και το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο.   
Πολύ καλύτερη η Κοζάνη τα είχε όλα αλλά της έλειψε το γκολ.  Κι όταν δε πετυχαίνεις γκολ τότε μοιραία θα το δεχτείς.   
Ο ΠΑΟΚ Β'  με ένα πολύ νεανικό ρόστερ που άντεξε στην πίεση έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον ήρωα της συνάντησης Μοναστηρλή πήρε μεγάλο διπλό με σκόρερ τον Γκούμα στο 80'.    
Ο σκόρερ γεννημένος το 2005 είχε μπει πριν 5 λεπτά αλλαγή στο παιχνίδι.   
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος στο 39' με τον Βρακά. 
Η Κοζάνη από την άλλη φωνάζει για μια περίπτωση πέναλτι στο 9' σε ανατροπή του Καλλέργη.  
Το φιλμ  του αγώνα   
Στο 9' ανατροπή Γραμμένου , ο διαιτητής διχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Κοζάνης για θέατρο μέσα σε διαμαρτυρίες  
Στο 12' σέντρα Πάνου καρφωτή κεφαλιά Καλλέργη λίγο έξω  
Στο 24' σέντρα Πάνου κεφαλιά Καλλέργη μπλοκάρει ο Μοναστηρλής.  
Στο 30' Νάτσος σπάει στον Γραμμένο μέσα στην περιοχή , αδύναμο όμως πλασέ και χάνεται μεγάλη ευκαιρία.  
Στο 36' σουτ Δαρέλα άουτ.  
Στο 39' σουτ Βρακά Στο οριζόντιο δοκάρι  
Στο 53' σουτ Ρουμιάντσεβ άουτ  
Στο 59' σουτ Καλλέργη , μπλοκάρει ο Νοναστηρλής  
Στο 61' σουτ Σιατραβάνη , άουτ  
Στο 62' σουτ Ψάλτη αποκρούει ο Μοναστηρλής δεύτερο σουτ από κοντά Καλλέργη άουτ  
Στο 65' σέντρα Σιατραβάνη στην καρδιά της άμυνας πλασέ Καλλέργη , φοβερή επέμβαση με τα πόδια του Μοναστηρλή.  
Στο 68' Πάνος ωραία προσπάθεια και σουτ άουτ  
Στο 80' ωραία προσπάθεια του Γκούμα θα μπει στην περιοχή και με συρτό σουτ θα γράψει το 0-1.  
Στο 90' σουτ Κανούλα μέσα από την περιοχή άουτ.     
Φ.Σ Κοζάνη (Διγκόζης): Bogdanovic, Πάνος, Τάτσης (86' Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ψάλτης (63' Καραγιάννης), Σιατραβάνης (86' Ασλαμπάλογλου), Γραμμένος, Νάτσος, Καλλέργης (77' Κανούλας).    
Παοκ Β' (Αλεξιάδης) : Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (77' Σπυράκος), Κιτσάκης, Γιαξής, Παντεκίδης, Ninua, Ρουμιαντσεβ, Δαρέλας, Ricardo (63' Γρόσδης), Βρακάς (77' Γκούμας), Πανίδης (69' Γκιτέρσος).   
Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)  Βοηθοί: Σακκάς  (Θεσσαλίας), Τσικλητάρη (Πιερίας).
Κ.Τ.

Καμπανιακός- Κοζάνη  0-1 
Η Κοζάνη επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού για την Super League 2 και τον Βόρειο όμιλο.  
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καλλέργης στο 82ο λεπτό. 
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες τον αγώνα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Έππας στο 47΄.  
Μετά από αυτή την ήττα το συγκρότημα του Ηλία Σαπάνη παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά η Κοζάνη ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού και όχι στη φυσική έδρα του Καμπανιακού τη Χαλάστρα.
H Κοζάνη μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και απείλησε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με σουτ του Καλλέργη που πέρασε άουτ.  
Η απουσία του τιμωρημένου Σιατραβάνη και πιθανότατα οι σκέψεις του για ενεργοποίηση περισσότερων παικτών, έφερε στο αρχικό σχήμα τον Ελ Ιντρίσι και τον Ψάλτη, ενώ εκτός έμεινε ο Χάρης Ποζατζίδης και στα στόπερ επέστρεψε ο Σουλιώτης έναντι του Τσιμπούκα.  
Το ανακάτεμα της τράπουλας έφερε και νέο σχηματισμό καθώς ο Γραμμένος φαινόταν η καθαρή επιθετική αιχμή της Κοζάνης, με Καλλέργη, Ελ Ιντρίσι στις πτέρυγες και τον Αναστασόπουλο σε νέο ρόλο(κάτι σαν 10αρι) να αποδεικνύει πόσο εξαιρετικός παίκτης είναι ακόμα και για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.  
Ψάλτης με Νάτσο έδεσαν στα αμυντικά χαφ, ενώ στην άμυνα η άνοδος του Κοροβέση και επιστροφή του Σουλιώτη έδιναν σιγουριά στην Κοζάνη, η οποία προσπάθησε να είναι κινητική στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη εστία, χάνοντας ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή του 33’ όταν ο Κοροβέσης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.  
Και εκεί που η ομάδα έδειχνε να έχει τον έλεγχο, ήρθε ο τραυματισμός του Ελ Ιντρίσι, με τον Ολλανδό να στέκεται άτυχος και να προκαλεί την πρώτη αλλαγή στο 35’ με τον Αποστολίδη να ενεργοποιείται ξανά, μετά από αρκετό διάστημα.  
Η αλλαγή πλευρών με τον Καλλέργη, λειτούγησε λίγο καθυστερημένα αλλά στο 2ο ημίχρονο η Κοζάνη δέχθηκε το δώρο της αποβολής του Έππα στο 47’ και αποφάσισε πως αυτό το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία.  
Ο Πάνος βρήκε χώρους, προσπάθησε μαζί με τον Καλλέργη να τρυπήσουν πολλές φορές την άμυνα του Καμπανιακού από δεξιά, ο Αποστολίδης έγινε αρκετά κινητικός από την άλλη πλευρά και Αποστολόπουλος προσπαθούσε συνεχώς να βρει την κομβική πάσα που θα έσπαγε την άμυνα των γηπεδούχων.  
Στο 67’ ο Διγκόζης τραβάει εκτός τον Ψάλτη και φέρνει στο παιχνίδι τον Ποζατζίδη, με τους Κόκκινο και Δανδανόπουλου να αναλαμβάνουν δράση, αρνούμενοι δύο καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι στην Κοζάνη οι οποίες προκάλεσαν την έκρηξη του κόσμου της Κοζάνης και μεγάλη ένταση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.  
Η Κοζάνη βρήκε την ηρεμία και μετά από εκτέλεση πλάγιο από άουτ, κατέβασμα της μπάλας από τον Ποζατζίδη, η μπάλα έφτασε στον Καλλέργη ο οποίος από διαγώνια θέση εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, βάζοντας φωτιά στην κερκίδα των «Λιονταριών» στο 81’.  
Ο Διγκόζης πέρασε στο 84’ τους Τζημόπουλο και Ασλαμπάλογλου, στις θέσεις των Αναστασόπουλου και Γραμμένου, για να κλειδώσει το ματς που έδωσε την 4η νίκη της Κοζάνης στο πρωτάθλημα και τη 2η εκτός έδρας.  
Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 50 φίλοι της Κοζάνης.
Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Γιουκούδης, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα (65′ Μάνιος).  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος (84′ Δόρης), Νάτσος, Καλλέργης, Ψάλτης (67′ Ποζατζίδης), Γραμμένος (84′ Τζημόπουλος), Ελ Ιντρίσι (35′ λ.τ Αποστολίδης).  
Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Μαλανδρης (Χαλκιδικής), Δανδανόπουλος (Ξάνθης) .

Κοζάνη – ΑΕΛ    0-2
Η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 της Κοζάνης, συνέχισε το αήττητο σερί της από τις 30 Σεπτεμβρίου και παραμένει στην δεύτερη θέση του Α' ομίλου της Super League 2.  
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου είναι καλά στην υγεία του, η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Κοζάνης, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2. 
Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν οι Μαυριάς και ο Πεντρόσο.  
Φάσεις & γκολ
Σουτ του Οτορμίν για την ΑΕΛ ψηλά άουτ στο 4ο λεπτό. 
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ μετά από κάθετη πάσα του Ανδράντα και σουτ του Μαυριά στο 8ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ για Κοζάνη με Σιατραβάνη κεφαλιά του Τσιμπούκα μπλοκάρει εύκολα ο Σουλούκος στο 10ο λεπτό. 
Σουτ εκτός περιοχής του Σιατραβάνη για την Κοζάνη ψηλά άουτ στο 15ο λεπτό. 
Μετά από εκτέλεση πλάγιο του Πάνου για την Κοζάνη, η μπάλα πήγε στο Γραμμένο που έκανε το σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων μόλις άουτ στο 31ο λεπτό. 
Σουτ του Νάτσου για την Κοζάνη ψηλά άουτ στο 34ο λεπτό. 
Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με τον Οτορμίν μπλοκάρει εύκολα ο Μπογκντάνοβιτς στο 38ο λεπτό. 
Σουτ του Κοσσονού για την ΑΕΛ άουτ στο 38ο λεπτό. 
Κάθετη πάσα του Οτορμίν για την ΑΕΛ στο Πεντρόσο που κάνει το σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή άουτ στο 42ο λεπτό. 
Σουτ εκτός περιοχής του Κοσσονού για την ΑΕΛ ψηλά άουτ στο 48ο λεπτό. 
Μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΛ του Οτορμίν, σουτ εκτός περιοχής του Θ. Παπαγεωργίου άουτ στο 53ο λεπτό. 
Μετά από πάσα του Μαυριά για την ΑΕΛ σουτ του Οτορμίν άουτ στο 61ο λεπτό. 
Σουτ του Θ. Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ άουτ στο 62ο λεπτό. 
Σουτ του Αντράντα για την ΑΕΛ ψηλά άουτ στο 64ο λεπτό. 
Σουτ του Καραγιάννη για την Κοζάνη η μπάλα κοντράρε και έφυγε κόρνερ 66ο λεπτό. 
Σουτ του Πάνου για την Κοζάνη ψηλά άουτ στο 67ο λεπτό. 
Σέντρα του Καραγιάννη για την Κοζάνη ο Γραμμένος την κεφαλιά “ψαράκι” μπλοκάρει ο Σουλούκος στο 70ο λεπτό. 
Σέντρα του Καλλέργη για την Κοζάνη σουτ του Καραγιάννη σώζει ο Σουλούκος στο 71ο λεπτό. 
Γκολ για την ΑΕΛ με σουτ του Πεντρόσο, μετά από πάσα του Θ. Παπαγεωργίου στο 79ο λεπτό. 
Σουτ του Καραγιάννη για την Κοζάνη μπλοκάρει ο Σουλούκος στο 90+3.  
Στη βαθμολογία, η ΑΕΛ είναι στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς στο -4 από τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει το απόλυτο και αγώνα περισσότερο. 
Στους δέκα παρέμεινε η Κοζάνη.   
Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Ίτσιος. 
ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Αντράντα, Οτορμίν, Μαυριάς, Κοσσονού, Πεντρόσο.

Απόλλων Πόντου - Κοζάνη  0-0 
Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Κοζάνη. 
 “Λευκή” ισοπαλία στο Πολύκαστρο για Απόλλων Πόντου-Κοζάνη. 
Έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Μακεδονικό, Νίκη Βόλου και ΑΣΑ η Κοζάνη δεν κατάφερε να κλείσει καρέ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. 
Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Πολύκαστρο, στην πρώτη φετινή τους ισοπαλία.   
Έτσι, οι τυπικά γηπεδούχοι παραμένουν στον πάτο και οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην 3η θέση, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα που έχασε βαθμούς κόντρα στους Κοκκινόμαυρους.  
Το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση λόγω απουσίας ασθενοφόρου από το γήπεδο.
Αλώβητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι η Κοζάνη, φωνάζει για δύο πέναλτι. 
Έχοντας κρατήσει για ένα ακόμα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της και παίρνοντας βαθμό. η Κοζάνη θα μπορούσε να πει κάποιος ουδέτερος παρατηρητής ότι κάνει τη δουλειά της και παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2.  
Η εικόνα του αγώνα όμως έδειξε πως η Κοζάνη δεν ήταν τόσο καλή όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, έχασε κάποιες φορές τον έλεγχο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, γλίτωσε από ένα «άχαστο» γκολ, αλλά σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι άδικο.     
Κάνοντας κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και διαμαρτυρόμενοι μάλλον ορθώς για δύο(2) περιπτώσεις πέναλτι στις οποίες ο διαιτητής Κακουλίδης έκλεισε τα μάτια, η Κοζάνη έφυγε αλώβητη από το Πολύκαστρο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, τηρώντας τον κανόνα «αν δεν μπορείς να κερδίσεις, μη χάνεις».  
Η καλύτερη φάση της Κοζάνης ήταν ένα σουτ του Ίτσιου μέσα από την περιοχή το οποίο ναι μεν πανηγυρίστηκε από την κερκίδα ως γκολ, αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές καθώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα αλλά στην εξωτερική πλευρά αυτών.  
Λίγο νωρίτερα παρόμοια φάση και σουτ του Ίτσιου ανακόπηκε από χέρι του αμυντικού, ενώ και σε ανατροπή του Σιατραβάνη επίσης στο πρώτο ημίχρονο ο Κακουλίδης έδειξε παίζετε, με τις φάσεις να ελέγχονται πολύ σοβαρά.  
Η Κοζάνη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο με τη φάση του αγώνα να είναι το απίστευτο τετ- α- τετ στο 60’ όταν ο επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κοζάνης αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.  
Ο Άγγελος Διγκόζης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα με την αλλαγή του Δόρρη, στη θέση του Καλλέργη, ενώ στο 82’ πέρασε και τον Καραγιάννη ο οποίος επανήλθε σε αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες απουσίας.   
Την επόμενη αγωνιστική η Κοζάνη θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ την ΑΕ Λάρισας.  
Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης) Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Κοτανίδου (Δράμας)  ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Σιρίλ Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Τζαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν, Νασέρ, Αγουάδο, Καζάου, Ντε Τομάς.  
ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τσιμπούκας, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης.

Κοζάνη - Αναγέννηση Καρδίτσας  1-0
Mε πόδι κολλημένο στο Γκάζι, και σερί 3χ3. 
Ασταμάτητη δείχνει η ομάδα της Κοζάνης που με πέναλτι του Νάτσου στο 69ο κέρδισε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 5η αγωνιστική του Βόρειου Όμιλου στην Super League 2 και πάτησε κορυφή με 9 βαθμούς (ο Λεβαδειακός παίζει την Δευτέρα στην Χαλάστρα).  
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ειδικά από το σημείο που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 κυριάρχησαν και έφτασαν στη νίκη.  
Όσο αναφορά το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε πολύ άσχημα όταν στο 1ο λεπτό σε εκτέλεση κόρνερ ο Γκόλιας μετά από κεφαλιά έπεσε στο έδαφος και φάνηκε ότι έχασε τις αισθήσεις του.  
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρετε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. 
Στο 18ο πλασέ του Καλλέργη από κοντά ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας απέκρουσε σωτήρια,  στο 29ο σουτ του Βερνάρδου μπλόκαρε ο Μπογκντάνοβιτς και αμέσως μετά κεφαλιά του Σκόνδρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω άουτ.  
Στο 53ο εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κοζάνης και λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 αφού αποβλήθηκε ο Σαλαμούρας με 2η κίτρινη.  
Στο 57ο σουτ του Κοροβέση στο δοκάρι και αμέσως μετά σουτ του Καλέργη απέκρουσε ο Τσέλιος .  Στο 69ο η Κοζάνη άνοιξε το σκορ. 
Ο Καλλέργης μπήκε στη περιοχή ανατράπηκε και το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Νάτσος.  
Στο δίλεπτο 76-78 ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης είπε διαδοχικά όχι σε σουτ από τους Καλλέργη, Ποζατζίδη και Σιατραβάνη.  
Στο 84ο ο Τσέλιος απέκρουσε την κεφαλιά του Ποζαντζίδη ενώ λίγο μετά ο Μπογκντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του Αθανασιάδη.  
ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): Bogdanovic, Πάνος (61′ λ.τ. Ψάλτης), Κοροβέσης, ‘Ιτσιος, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος, Νάτσος (70′ Δόρης),  Σιατραβάνης (Βοριαζίδης), Καλλέργης, Ποζατζίδης,  Γραμμένος (85’ Σουλιώτης). 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (69′ Μακρυδάκης), Ανδρικόπουλος, Γκόλιας (15′ λ.τ. Μπούζας),  Σκόνδρας, Σταμόπουλος (80′ λ.τ. Κορέλας) , Κοζορώνης, Σαλαμούρας, Ξύδας (69′ Αθανασιάδης), Κέρθι, Βερνάρδος (80′ Coniglio). 

Νίκη Βόλου - Κοζάνη  0-1
Ο Δημήτρης Γραμμένος χάρισε στην Κοζάνη τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League 2, απέναντι στη Νίκη Βόλου στο ουδέτερο ΔΑΚ Καρδίτσας.
Η Νίκη μπήκε φορτσάτη και γεμάτη ενέργεια στα πρώτο μισάωρο του αγώνα, χάνοντας  ευκαιρίες να πετύχει γκολ, «έσβησε» μηχανές στο 33’ και εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στην Κοζάνη να πάρει μία εύκολη νίκη με 1-0. 
Παρά τα πολλά προβλήματα στο πρώτο 35λεπτο και τα λάθη της άμυνας, η Κοζάνη κράτησε το «μηδέν», ο Μπογκντάνοβιτς έβγαλε το «μεροκάματο» όποτε χρειάστηκε και τα «Λιοντάρια» πήραν μέτρα στο ματς χτυπώντας την κατάλληλη στιγμή με τον Γραμμένο.  
Στην επανάληψη τα πράγματα κύλησαν υπό τον έλεγχο της Κοζάνης η οποία αμύνθηκε σωστά, δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση.
Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση η ομάδα της Νέας Ιωνίας και τελικά οδηγήθηκε στην ήττα.   
Η Νίκη στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε όχι απλώς να προηγηθεί αλλά να «κλειδώσει» το τρίποντο και στη συνέχεια να κάνει διαχείριση. 
Αντ’ αυτού πέταξε στα σκουπίδια κλασικές ευκαιρίες και σαν να μην έφτανε αυτό δέχθηκε κι ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, επιστέγασμα της καθίζησης του τελευταίου δεκαλέπτου του ημιχρόνου.  
Πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Καλλέργη όμως το σουτ του επιθετικού της Κοζάνης πέρασε ψηλά άουτ  
Στο 3’ ο Κάσσος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετά από λάθος της άμυνας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκντάνοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα σε γέμισμα από φάουλ στην περιοχή ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.  
Στο 8ο λεπτό ο Νάτσος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γκαραβέλη με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ που κατέληξε άουτ.  
Με τη Νίκη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει τον δρόμο προς τα δίχτυα κύλησε και το επόμενο δεκάλεπτο. Στο 18’ οι κυανόλευκοι έχασαν ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. 
Ο Κρητικός σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Πολίτη ο οποίος εξ επαφής και χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.  
Για τη Νίκη ήταν και η επόμενη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. 
Στο 26’ ο Κάσσος έβγαλε τον Κρητικό σε θέση μέσα αριστερά όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Μπογκντάνοβιτς. 
Ένα λεπτό αργότερα ο Πολίτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, στην πορεία της μπάλας έβαλε την προβολή ο Γαβριηλίδης όμως ο Μπογκντάνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.  
Στο 34’ ο Πολίτης ελίχθηκε παράλληλα μέσα στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό με την μπάλα να κοντράρει και να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της Κοζάνης. 
Στη συνέχεια η Νίκη έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα πάτησαν την περιοχή του Γκαραβέλη. 
Στο 38’ ο Ποζατζίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ με τον Γκαραβέλη να ελέγχει τη φάση.  
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Νίκη παραλίγο να πληρώσει το λάθος του Ανδρέου που πάσαρε λάθος, με τον Καλλέργη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει.  
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Κοζάνη άνοιξε το σκορ με φοβερό σουτ του Γραμμένου από το ημικύκλιο της περιοχής, με τη Νίκη να πληρώνει το κακό της τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους  
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο με την Κοζάνη να κρατά εύκολα το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.  Χρειάστηκαν να περάσουν 14 λεπτά για να γίνει ένα σουτ από τον Γαβριηλίδη, καταλήγοντας άουτ.  
Στο 66’ ο Παναγιωτίδης που είχε περάσει δύο λεπτά νωρίτερα στη θέση του Λίταινα, έκανε μία κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Μπογκντάνοβιτς να μπλοκάρει εύκολα.  
Παρά το 0-1 η Νίκη δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να πιέσει την Κοζάνη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κρατάνε εύκολα το υπέρ τους σκορ. 
Χρειάστηκε να περάσουν 22 λεπτά για να πατήσουν οι τυπικά γηπεδούχοι στην περιοχή του Μπογκντάνοβιτς, με το σουτ του Τζιώρα να εξουδετερώνει ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων.  
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Αναστασίου, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Μπαχανάκ (77’ Γρομητσάρης), Λίταινας (66’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης (54’ Ριμπέιρο), Κρητικός (77’ Τζιώρας), Κάσσος.  
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (77′ Τάτσης), Σιατραβάνης, Ποζατζίδης (61′ Δόρης), Γραμμένος.

Κοζάνη – Μακεδονικός  2-0
Με μεστή εμφάνιση, πάθος και αποτελεσματικότητα η Κοζάνη σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, παίρνοντας το πολύτιμο για τη συνέχεια τρίποντο.  
Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, δε «χάλασαν» τη γιορτή της πόλης η οποία σήμερα είχε τα Ελευθέριά της και χάρισαν ένα όμορφο απόγευμα στον κόσμο ο οποίος βρέθηκε στο ΔΑΚ.  Μάλιστα αυτή η νίκη ήρθε απέναντι στον Μακεδονικό, ομάδα η οποία στέρησε στα δικαστήρια το 2022 την άνοδο της Κοζάνης στη Super League 2 με τις γνωστές μεθοδεύσεις και τα «νομικά θαύματα», εκτός αγωνιστικών χώρων. 
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ιδίως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Μακεδονικό Νεάπολης , οι ερυθρόλευκοι ευτύχησαν να πετύχουν δύο τέρματα με τον Καλλεργη στο 4' και τον Πάνο με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι στο 32' και να πάρουν τη δίκαιη νίκη με σκορ 2-0   
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν εύκολη διαχείριση του σκορ δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου από τους αντιπαλους τους και ήταν αυτοί που απειλούσαν με ένα τρίτο γκολ .
Η Κοζάνη την Κυριακή θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βόλο να αντιμετωπίσει τη Νίκη.   
Το φιλμ του αγώνα  
Στο 4' φάση διαρκείας στα καρέ του Μακεδονικού , σουτ Γραμμένου στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στον Πάνο , σέντρα και με κεφαλιά ο Καλλέργης θα γράψει το 1-0  
Στο 13' Προβυδάκης σέντρα στο δεύτερο δοκάρι πλασέ Ραμίρεζ από κοντά λίγο έξω  Στο 16' Πάνος σέντρα κοντινό σουτ Γραμμένου λίγο έξω.  
Στο 32' ο Πάνος θα βγάλει τη σέντρα μέσα στην περιοχή ο Γραμμένος θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Προβυδάκη θα βρει στο χέρι του και πέναλτι.
Το πέναλτι εκτελεί ο Πάνος και γράφει το 2-0  
Στο 34' σουτ Ποζαντσιδη από κοντά μπλοκάρει ο Γουναρίδης.
Στο 43' σουτ Μελετίδη κόντρα και κόρνερ 
Τη σέντρα θα βγάλει ο Τσουκανης κεφαλιά Μπιακόνι , μπλοκάρει ο Μπογντάνοβιτς.  
Στο 47' Σιατραβάνης, στο Νάτσο ,σουτ μπλοκάρει ο Γουναρίδης.  
Στο 71' σουτ Χάσεκ, άουτ.
Ο Ποζατζίδης έχασε κλασική ευκαιρία για το 3-0.          
Φ.Σ Κοζάνη (Διγκόζης) Μπογντάνοβιτς, Πάνος,Κοροβέσης, Σουλιώτης,Ίτσιος, Αναστασόπουλος (90' Ασλαμπάνογλου), Νάτσος,Καλλέργης, Σιατραβάνης (82' Τσιμπούκας), Ποζαντσίδης (58' Δόρης), Γραμμένος (90' Βοριαζίδης).     
Μακεδονικός (Μαλεζάς) Γουναρίδης, Προβυδάκης, Λυμπεράκης,Σαραγιώτης,Τσαμούρης,Μελετίδης 55' Hasek) ,Παναγιωτούδης,Ραμίρεζ (66' Bulatovic), Ζαφειράκης (66' Τσιλιγγίρης),  Τσουκάνης (55' Sanguinetti), Μπιανκόνι (76' Σιμονι). 
Διαιτητής: Γιούργας  (Κέρκυρας)  Βοηθοί: Θανασιάς,  Λόντος (Ηπείρου).

Λεβαδειακός - Κοζάνη  1-0   
Πολύ καλά στάθηκε η Κοζάνη απέναντι στο φαβορί του ομίλου τον Λεβαδειακό αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 1-0 με γκολ του Μπελμόντε στο 11ο.  
Χάρη στο γκολ του Μπελμόντ στο 11′ επικράτησε 1-0 της Κοζάνης.
Ξεκίνημα με νίκη για τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα της “Super League 2” της σεζόν 2023-2024.  
Στο πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, για την 2η αγωνιστική του Α’ (βόρειου) ομίλου, επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Κοζάνης.  
Θα πρέπει να τονίσουμε οτι το ματς διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής λόγω των έργων αντικατάστασης χλοοτάπητα που εκτελούνται στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”!  Το «χρυσό» γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε στο 11ο λεπτό ο Μπελμόντ με σουτ, με το δεξί, από τα όρια της περιοχής. 
Ένα γκολ στο οποίο φέρει «ευθύνη» και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Τάσος Καραγκιόζης, γνωστός από το πέρασμά του από τον Λεβαδειακό σε μικρότερη ηλικία μιας και η μπάλα “έσκασε” μπροστά του και του έφυγε μέσα από τα χέρια.  
Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτερο, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και αυτό είχε σαν συνέπεια να αγχωθεί στα τελευταία λεπτά που αγωνίστηκε με 10 παίχτες καθώς στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουιρουκίδης. 
Ο έμπειρος στράικερ (πρώτος σκόρερ πέρσι με την Κηφισιά) πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73’ στην θέση του Πολέτο και λίγο αργότερα είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα!      
Οι καλύτερες στιγμές  
Ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στο ματς κι άνοιξε το σκορ στο 11′ με το σουτ εκτός περιοχής του Μπελμόντ, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Καραγκιόζη και να καταλήγει στα δίχτυα (φωτο κάτω).  
Στο 26′ η Κοζάνη “άγγιξε” την ισοφάριση, αλλά ο Γκροφ έπεσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε την κεφαλιά του Καλλέργη έπειτα από σέντρα του Πάνου από τα δεξιά.  
Τίποτα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά και οι Βοιωτοί πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους αποτέλεσμα.  
Το δεύτερο μέρος ήταν “κακό” ποιοτικά!  
Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Γκροφ μέχρι το 86′ που ο Λεβαδειακός έμεινα με παίκτη λιγότερο καθώς ο Κουϊρουκίδης που πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης “κατάφερε” και αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά του ματς.  
Στα τελευταία λεπτά, μην έχοντας κάτι άλλο να χάσουν και με παίχτη παραπάνω, πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και είχαν καλή στιγμή στην εκπνοή, αλλά ο Γκρόφ ήταν εκεί και μπλόκαρε το πλασέ του Σιατραβάνη…  
Λεβαδειακός: Κροφ, Χάμοντ (73′ Συμελίδης), Τσάπρας, Μπελμόντ (88′ Νικολιάς), Ρομό (59′ Γιαννιώτας), Μεχία, Πίρινεν, Σωτηράκος, Λιάγκας, Λούα Λούα (88′ Κουάντρα), Πολέττο (73′ Κουϊρουκίδης).  
Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτισος, Κοροβέσης (62′ Τάτσης), Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (85′ Κανούλας), Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης (55′ Ελ Ιντρίσι).
Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Φώτης Ντάουλας από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τον Δημήτρη Βεργέτη από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας και τον Χρήστο Ψύλλο από την Ε.Π.Σ. Λέσβου.  
Αναπληρωματικός διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής.  
Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Ανδρέας Παππάς από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.  
*Το παιχνίδι μεταδόθηκε “ζωντανά” σε “Live streaming”, από το κανάλι της λίγκας στο youtube, στο πλαίσιο δοκιμαστικής προβολής! 

Κοζάνη - Χανιά  1-2
Αντίο στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας είπε η Κοζάνη, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 στο ΔΑΚ από τα Χανιά, σε ένα παιχνίδι που έμελλε να την πληγώσει και πάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.  
Η Κοζάνη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει σε ένα θεσμό ο οποίος μπορεί να μην είναι ο απόλυτος στόχος, αλλά σε καταξιώνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ενώ θα έφερνε και έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ μιας και επόμενος αντίπαλος θα ήταν ο ιστορικός ΟΦΗ.  
Το πρώτο ημίχρονο είναι ότι καλύτερο έχει δείξει η φετινή Κοζάνη, στα τρία επίσημα ματς της, με τον Άγγελο Διγκόζη να προχωρά σε πολλές αλλαγές και σε ένα σύστημα 4-4-2 το οποίο έδωσε μεγάλη επιθετικότητα στην ομάδα του.  
Καραγκιόζης κάτω από τα δοκάρια, και τετράδα άμυνας με Πάνο στα δεξιά και Κοροβέση στη φυσική του θέση ως αριστερό μπακ, ενώ δίπλα στον Ίτσιο βρέθηκε για πρώτη φορά ο Κούφας.  
Στο κέντρο Καλλέργη στα δεξιά, Αποστολίδης στα αριστερά και Νάτσος Αναστασόπουλος ως αμυντικά χαφ, με τον Γραμμένο και τον Ποζατζίδη να αποτελούν τη γραμμή κρούσης.   
Η Κοζάνη έδειξε ορεξάτη από πολύ νωρίς απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 10΄όταν ο Ποζατζίδης σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  
Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο ίδιος παίκτης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καλλέργη, για να έρθει το 24’ όταν ο Ποζατζίδης και πάλι κέρδισε τον τερματοφύλακα στον αέρα πήρε την κεφαλιά και δέχτηκε χτύπημα από τον Καλογεράκη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.   
Ο Καλλέργης νικήθηκε από τον Καλογεράκη, στην επαναφορά σουτ του Πάνου πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά βρήκε στον Μπράγκα ο οποίος με αυτογκόλ έκανε το 1-0.  
Στην επόμενη φάση ο Καραγκιόζης κράτησε ανέπαφη την εστία της Κοζάνης για να χαθεί άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 42’ όταν ο Γραμμένος από πλεονεκτική θέση και εντελώς αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.   
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη εικόνα, με την Κοζάνη να βγάζει κούραση, να μένει πίσω και τα Χανιά να αποδεικνύουν πόσο καλή ομάδα έχουν.  
Οι αλλαγές έδωσαν άλλο αέρα στους Κρητικούς, η Κοζάνη έχασε τις εντάσεις της και τελικώς με ένα γκολ στο 72’ μετά από κεφαλιά του Μπάτζιου γράφτηκε το 1-1.   
Στο 77’ ο Καραγκιόζης έσωσε την Κοζάνη με εκπληκτική επέμβαση με το πόδι, σε σουτ του Βουό, για έρθει το 87’ όταν ο Τσέλιος πάγωσε το ΔΑΚ με σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-2.  
Για την Κοζάνη αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο και οι Τάτσης, Ελ Ιντρίσι, Σιατραβάνης, Κανούλας.  
Πλέον η ομάδα στρέφει το ενδιαφέρον στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας στη Λεωφόρο, με αντίπαλο το Λεβαδειακό, στην προσπάθειά της να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Κούφας, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (68’ Τάτσης), Αποστολίδης (56’ Ελ Ιντρίσι), Γραμμένος (80’ Σιατραβάνης), Ποζατζίδης (68’ Κανούλας)  
ΠΑΕ Χανιά: Καλογεράκης, Νίκολιτς (46’ Σερβιλάκης), Κατσούρι (71’ Μάναλης), Σέχου (46’ Μπάτζιος), Μαζουλουξής, Τσορνομάς, Τσέλιος, Εντγκαρ (46’ Λεμονής), Κόλα, Ελευθεριάδης (66’ Μούλερ), Βουό.  

ΠΑΕ Κοζάνη – Αιολικός   1-2
Άδικη ήττα για την Κοζάνη.
Ιστορική μέρα για την Κοζάνη, η οποία επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στο νέα πρωτάθλημα της Super League  2, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αιολικό.  
Η μαχαιριά του 1-2, δεν στέρησε πάντως το χειροκρότημα από τους φιλάθλους προς τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, καθώς στο 2ο κυρίως ημίχρονο η Κοζάνη είχε την υπεροχή, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αν και απέδειξε τις πολλές ελλείψεις και αδυναμίες σε στιγμές όπου χρειάζεται ποιότητα.  
Βέβαια όλα αυτά θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αν ο επόπτης Μποζατζίδης δεν σήκωνε τη σημαία σε καθαρό γκολ του Μανώλη Καλλέργη στο 53′, ενώ διαμαρτυρία υπάρχει και για το 1-2 του Αιολικού, καθώς η φάση ξεκινάει από φάουλ στον Αποστολίδη το οποίο δεν δόθηκε από το διαιτητή Γιουματζίδη της Πέλλας.  
Το παιχνίδι πήρε «φωτιά» κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, εκεί όπου ο Καλλέργης σκόραρε για την Κοζάνη, αλλά το σημαιάκι του βοηθού Ποζατζόγλου σηκώθηκε ψηλά, σημειώνοντάς τον σε θέση οφσάιντ, κάτι που εξόργισε την Κοζάνη, με τις διαμαρτυρίες να είναι έντονες, αφού όπως φάνηκε και με γυμνό μάτι, ο επιθετικός της Κοζάνης ξεκίνησε από κανονική θέση.  
Μάλιστα μετά τα τέλος της αναμέτρησης, οι διαιτητές αποχώρησαν με ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε σύρραξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η οποία έσβησε σχετικά γρήγορα.  
Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας, ενώ η ομάδα της Κοζάνης ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ο Αιολικός έδειξε πιο αποτελεσματικός.  
Στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με ένα εξαιρετικό γκολ από τον Zakaric, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πανέμορφη κεφαλια του Σουλιώτη στο 87ο λεπτό, με τον Αιολικό να κάνει το «buzzer beater» στο 95ο λεπτό, χάρις σε κεφαλιά ενός πρώην παίχτη της Κοζάνης, του Ιωάννου, ο οποίος χάρισε το «τρίποντο» στους «μπλε».    
Η πρώτη καλή φάση χάθηκε στο 7ο λεπτό για την Κοζάνη, με τον Κοροβέση να σεντράρει και τον Καλλέργη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.  
Ο Αιολικός απείλησε στο 10ο λεπτό με τον Nnomo με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Καραγκιόζης μπλόκαρε την μπάλα.  
Στο 17’ ο Κοροβέσης με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή θα απειλήσει, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο δίπλα από το δοκάρι.  
Στο 27ο λεπτό ο Καλλέργης με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, θα αναγκάσει τον Dokic σε φοβερή επέμβαση.  
Στο 54ο λεπτό, ο Καλλέργης θα βγει σε τετ α τετ, με ωραίο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά θα δει τον πρώτο βοηθό να σηκώνει την σημαία, ακυρώνοντας το γκολ ως οφσάιντ. Ακολούθησε ένας μικρός «χαμός» αφού τόσο οι βασικοί παίχτες, όσο και άνθρωποι της Κοζάνης «έπεσαν» πάνω σε βοηθό και προπονητή, διαμαρτυρόμενοι  έντονα για το ακυρωθέν γκολ, το οποίο όπως φάνηκε κακώς ακυρώθηκε, αφού ο Καλλέργης ξεκίνησε από καθαρή θέση.   
Στο 69ο λεπτό ο Πάνος με σουτ στην κίνηση θα απειλήσει, αλλά ο Dokic θα μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.  
Στο 75ο λεπτό, ο Zakaric με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Κοζάνης, κάνοντας το 0-1 για τον Αιολικό, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ.    
Η απάντηση για την Κοζάνη θα έρθει στο 87ο λεπτό, εκεί όπου ο Σουλιώτης μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη, με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.    
Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος της Κοζάνης, αφού στο 95ο λεπτό, ο Ιωάννου με γυριστή κεφαλιά θα «παγώσει» το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αφού θα γράψει το 1-2 για τον  Αιολικό.  
Έτσι η Κοζάνη έχασε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τους διαιτητές, κυρίως για την φάση του 54ο λεπτού.  
Την επόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό, ενώ προέχει πρώτα το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά, για το Κύπελλο Ελλάδος, την Τετάρτη.  
Κοζάνη: (Διγκόζης) Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (81’ Γραμμένος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Κοροβέσης (64’ Σιατραβάνης), Καλλέργης (78’ Αποστολίδης), El Indrissi, Ποζατζίδης.
Αιολικός: (Χαραλαμπίδης) Dokic, Ουνγαλίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Λαγός, Srnic, Nnomo (91’ Yoke), Zakaric (82’ Μουχάλης), Τριανταφυλλάκος (56’ Ιωάννου), Μανούσος.

Κοζάνη-Ηρακλής  2-1
Στο ουδέτερο γήπεδο της Κομοτηνής, αφού το ΔΑΚ Κοζάνης δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τον αγώνα, η Κοζάνη επικράτησε 2-1 του Ηρακλή, παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο χάρη σε ένα νικητήριο γκολ του Τζημόπουλου στο 84ο λεπτό! 
Ο Ηρακλής ήταν στα χαρτιά το φαβορί στο παιχνίδι με την τυπικά γηπεδούχο Κοζάνη στην Κομοτηνή αλλά οι ψυχωμένοι παίκτες των ερυθρόλευκων έριξαν στο καναβάτσο τον γηραιό και κερδίζοντας πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Εκεί θα υποδεχτούν τα Χανιά που κέρδισε τον Απόλλων Πόντου στις 27 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη.
Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάνου, πριν ο Ηρακλής ισοφαρίσει στο 35' με τον Κούστα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ήταν ανώτερη, έχασε ευκαιρίες και τελικά πήρε τη νίκη-πρόκριση, με «χρυσό σκόρερ» τον Τζημόπουλο, στο 84'!
Φάσεις & γκολ
Στο 15' ο Καλλέργης θα κερδίσει πέναλτι και ο Πάνος με εύστοχη εκτέλεση θα κάνει το 1-0.  
Στο 28' σουτ Εντουάρντο επάνω από τη γραμμή σώζει ο Τάτσης.  
Στο 29' ο Κουστα θα προσπαθήσει να νικήσει τον Καραγκιόζη αλλά ο πορτιερο της Κοζάνης θα σώσει.  
Στο 32' φάουλ του Εντουάρντο λίγο έξω.  
Στο 34' σουτ Χειριτραντά κόντρα η μπάλα θα στρωθεί στον Κούτσα που από κοντά με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.  
Στο 51' σουτ Πάνου άουτ.  
Στο 52' σουτ Εντουάρντο μπλοκάρει ο Καραγκιόζης.  
Στο 56' σουτ του Eboh, άουτ.  
Στο 83' σουτ του Εντουάρντο, άουτ . 
Στο 84' κόρνερ Νάτσου από δεξιά μέσα στην περιοχή,  η μπάλα  δεν απομακρύνεται, θα φτάσει  στο Τζημόπουλο που με ψύχραιμο  σουτ από κοντά  θα σημειώσει το 2-1  και θα δώσει  την πρόκριση στην ομάδα του.   
Στο 95' εντυπωσιακή επέμβαση του Καραγκιόζη και κρατάει την πρόκριση για την Κοζάνη.
Κοζάνη : Καραγκιόζης,  Πάνος,  Αναστασόπουλος (60ο Τζημόπουλος),  Κοροβέσης (86ο Αποστολίδης), Τάτσης,  Ίτσιος, Σουλιώτης,  Νάτσος,  Βοριαζίδης (46ο El Idrissi), Καλλέργης (90ο Παπαδόπουλος  Γ.),  Ποζατζίδης (86ο Κανούλας).  
Αναπληρωματικοί: Μπλατσιώτης (τέρμα), Μπίκος (τέρμα), Τζημόπουλος, Κούφας, Ι. Παπαδόπουλος, Κάτανας, Αποστολίδης, Κανούλας, Ελ Ιντρίσι. 
Ηρακλής: Βελλίδης,  Χειριτραντάς, Chrusciel, Βιτλής (46ο Eboh) Σιούτας (86ο Λύγκας), Gagnon, Δοϊράνης, Stojicevic (46ο Galicia), Silva, Κούστα,  Κουντουριώτης.
Αναπληρωματικοί: Παλαβράκης (τέρμα), Λύγκας, Τσουμάνης, Καπίγια, Εμποχ, Γκάϊτς, Δασκαλάκης, Ελευθεριάδης, Τόρρες. 
Διαιτητής: Ι. Τομαράς (Θράκης). Βοηθοί: Ν. Σάββας (Σερρών), Ι. Μηνούδης (Πιερίας).