Α΄& Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών

BMW Κ. ΑΛΤΙΝΗΣ & ΥΙΟΙ OE
2ο χλμ. Εθν. Οδού Κοζάνης-Λάρισας
Τηλ 24610-25733, 24610-32791, 24610-21321-Φαξ 24610-39983 


Από την Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνεται ότι την  Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 αρχίζει η περίοδος των μετεγγραφών, αποδεσμεύσεων και υποσχετικών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα:
                  1.  Κάθε ερασ/κό σωματείο δικαιούται να διατηρεί στην δύναμή του αλλοδαπούς ποδ/στες μέχρι ηλικίας 18 ετών χωρίς αριθμητικό περιορισμό, ενώ δικαιούται να διατηρεί στην δύναμή του μέχρι πέντε (5) αλλοδαπούς ποδ/στές άνω των 18 ετών.

                 2. Για την πρώτη εγγραφή ενός ποδ/στη στα μητρώα της ΕΠΟ είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του 10ου έτους της ηλικίας του ποδ/στη, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτηση εγγραφής.
                Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη  πρώτη εγγραφή ενός ποδοσφαιριστή είναι:
                α) Αιτηση μεταβολλών ποδ/στη.
                β) Δύο (2) φωτογραφίες του ποδ/στη.
                γ) Φωτοτυπία της αστυν. ταυτότητας του ποδ/στη και εάν δεν υπάρχει ταυτότητα, φωτοτυπία της βεβαίωσης κατάθεσης των δικαιολογητικών για την έκδοσή της. Εφ όσον δεν υπάρχουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά κατατίθεται πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης του ποδοσφαιριστή με επικολλημένη πρόσφατη φωτογραφία του ποδ/στη θεωρημένη για την ταυτοπροσωπεία από την οικεία αστυν. αρχή ή από το δήμο.
               δ) Πιστοποιητικό υγείας το οποίο αποδεικνύει ότι ο ποδ/στής είναι υγιής και κατάλληλος να εγγραφεί. Το ίδιο θα υποβάλλεται σε κάθε νέα μεταβολή του ποδ/στη.
              ε) Υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.

                3. Για την πρώτη εγγραφή  αλλοδαπών ποδ/στων και υπηκόων χωρών- μελών της Ε.Ε εκτός από τα προηγούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται και τα παρακάτω:
                α)Φωτοαντίγραφο άδειας νόμιμης διαμονής του αλλοδαπού στην Ελλάδα ή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για την έκδοση άδειας διαμονής.
                β) Βεβαίωση του αρμόδιου δημοσίου ασφαλιστικού φορέα εφ όσον ο ποδ/στης ή ο έχων την γονική του μέριμνα εργάζεται ή ασκεί επάγγελμα στην Ελλάδα.
                γ) Βεβαίωση φοίτησης σε Εκπαιδευτικό Ιδρυμα εφ όσον ο ποδ/στης σπουδάζει στην Ελλάδα.
                δ) Πιστοποιητικό της αρμόδιας Αρχής του Κράτους του οποίου είναι υπήκοος, με την επίσημη μετάφραση του, από το οποίο να προκύπτουν όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
                ε) Πιστοποιητικό υγείας από κρατικό νοσηλευτικό ίδρυμα ότι δεν πάσχει από νόσημα που αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
               στ) Φωτοαντίγραφο διαβατηρίου νόμιμα επικυρωμένο.


            4. Οι πρώτες εγγραφές διενεργούνται  κατά το χρονικόδιάστημα από 1.9.2014 μέχρι 31.12.2014 και από 1.2.2015 μέχρι 15.5.2015.
                 
              5. Οι αποδεσμεύσεις των ερασιτεχνώνποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται μόνον κατά το χρονικό διάστημα από 1.7.2014 μέχρι 31.7.2014.

        6. Οι μετεγγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από ή σε ερασιτεχνικά σωματεία διενεργούνται κατά το χρονικό διάστημα από 1.7.2014 μέχρι 31.8.2014 και από 1.1.2015 μέχρι31.1.2015.
       Οι εσωτερικές και διεθνείς μεταγραφές ερασ/νων ποδ/στών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014/15 διαρκούν από 1/7 έως 1/9/2014 και από 1/1 έως 31/1/2015.

       7. Η απόκτηση ποδοσφαιριστών με υποσχετική από ή σε ερασιτεχνικά σωματεία διενεργείται κατά το χρονικό διάστημα από 1.7.2014 μέχρι 31.7.2014.
    Κάθε ερασιτεχνικό σωματείο έχει το δικαίωμα να χορηγήσει σε διαφορετικά σωματεία και να  αποκτήσει από διαφορετικά σωματεία μέχρι οκτώ (8) ποδ/στες με υποσχετική μόνο για μια περίοδο τηρουμένων των κάτωθι περιορισμών
 α) Απαγορεύεται η χορήγηση στο ίδιο σωματείο και η απόκτηση από  το ίδιο σωματείο περισσοτέρων των τριών  (3) ερασ/νων ποδοσ/στών  με υποσχετική.
  β) Απαγορεύεται η μετακίνηση ερασ/νη ποδ/στη με υποσχετική για περισσότερες από δύο (2) μεταγραφικές περιόδους.
 γ) Ερασ/νης ποδ/στης δεν μπορεί να μετακινηθεί με υποσχετική εάν υπερβαίνει το 21ο έτος της ηλικίας του.
 δ) Μετά τη λήξη του χρόνου της υποσχετικής ο ποδ/στης επανέρχεται στην δύναμη του σωματείου που του είχε χορηγήσει την υποσχετική.

                 8. Οι επανεγγραφές των ερασιτεχνικώνποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 1.9.2014 μέχρι 31.09.2014 και από 1.1.2015 έως 31.1.2015
             Οι Ερασιτέχνες ποδ/στες μπορούν να εγγράφονται – μεταγράφονται μόνο σε τρία (3) το ανώτατο ερασ/κά σωματεία κατά την διάρκεια της περιόδου από την 1ηΙουλίου  έως την 30η Ιουλίου του επόμενου έτους. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνισθεί σε επίσημους αγώνες μόνο για δύο (2) σωματεία.
Δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές ( Ενώσεις – Ε.Π.Ο. )

Εορδαϊκός –  Γρεβενά Αεράτα 2-1

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα εκεί όπου ο Εορδαϊκός κέρδισε δύσκολα αλλά δίκαια τα Γρεβενά Αεράτα με 2-1 για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι αλλά και πάλι γκολ δεν πέτυχε.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Εορδαϊκού προηγήθηκαν παγώνοντας το γήπεδο.
Πριν προλάβει όμως να αγχωθεί ο Εορδαϊκός ευτύχησε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια κατάφερε να πετύχει και το χρυσό γκολ που του χάρισε τελικά τη νίκη.
Πρέπει να σημειωθεί πως ο Εορδαϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Σερσέμη (στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Ίττης με τους 2 παίκτες να αλληλοβρίζονται σύμφωνα με το διαιτητή) και του Ακριτίδη Α. με 2 κίτρινες.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Γρατσάνη που έδειξε κίτρινες και στους Τσακώνη, Λάλλο Θ., και Λάλλο Π. (Βοηθοί οι Νταλούκας- Τζάνης). 
Φάσεις- γκολ 
Στο 26ο ο Ίττης γύρισε τη μπάλα λανθασμένα στο τερματοφύλακα του αλλά ο πλασέ του Μαυροματίδη μπλόκαρε ο Βίδρας. Πέντε λεπτά μετά ο Μαυροματίδης μόνος απέναντι στο Βίδρα πλάσαρε άουτ ενώ στο 33ο το σουτ του Τσακώνη κοντραρίστηκε και πέρασε ελάχιστα έξω.
Αμέσως μετά τεράστια ευκαιρία για τον Εορδαϊκό όταν Αμαραντίδης και Σερσέμης έπαιξαν το 1-2 ο δεύτερος τετ-α-τετ με το Βίδρα έδωσε στον πρώτο που σε κενή εστία σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 48ο έγινε το 0-1 όταν ο Λάλλος Π. εκτέλεσε φάουλ ο Περπερίδης έκανε άστοχη έξοδο και ο Λάλλος Θ, με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στην επόμενη φάση όμως ο Τσακώνης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1  και στο 59ο το σουτ του Μαυροαματίδη δεν βρήκε στόχο.
Στο 72ο όμως ο Συμεωνίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιάμης με κεφαλιά έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 78ο ο Λάλλος Π. σούταρε μετά από ασθενή απόκρουση του Περπερίδη αλλά ο Συμεωνίδης έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή και τέλος στο 95ο ο Αναστασιάδης μπήκε από δεξιά, σούταρε ο Περπερίδης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Λάλλο Θ. που μόνος από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ. 
Εορδαϊκός: Περπερίδης, Νίκου, Ακριτίδης Α., Λιάμης (75ο λ.τ. Δαλκερανίδης), Συμεωνίδης, Τζουβάρας, Τσαγκαλίδης Η. (53Ο Σουγιουλτζής), Τσακώνης (86ο Κωνσταντινίδης), Μαυροαματίδης, Σερσέμης, Αμαραντίδης.
Γρεβενά Αεράτα: Βίδρας, Σπηλιώτης, Κουρέλλας (80ο Βασιλόπουλος), Κατσαντώνης, Λάλλος Θ., Ίττης, Αναστασιάδης, Τζημόπουλος, Αποστολίδης, Δημητριάδης (71ο Δημόπουλος), Λάλλος Π.
Θ.H.

Αστραπής Μεσοποταμίας Γρεβενά Αεράτα  1-2 

Την 2η ήττα σε ισάριθμους αγώνες μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής γνώρισε η ομάδα της Αστραπής στο πρώτο επίσημο ματς εντός έδρας από τα Γρεβενά Αεράτα με σκορ 1-2. Oι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησαν δίκαια, ενώ το μοναδικό γκολ της Αστραπής σημείωσε στο 90' ο Καραμανίδης Λ. μειώνοντας σε 1-2 

Γρεβενά Αεράτα - Θύελλα Φιλώτα 1-1

Μπροστά σε 350 θεατές στο πανέμορφο στάδιο της Κνίδης, τα Γρεβενά Αεράτα έσωσαν την παρτίδα και απέσπασαν ισοπαλία με τη ΘύελΛα Φιλώτα με 1-1. Μια ενδεχόμενη ήττα θα αποκαρδίωνε τους παίχτες του Νίκου Μπαλοδήμου, που με τις κατάλληλες αλλαγές στο πλάνο παιχνιδιού στο β΄μέρος, όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά θα μπορούσε να πετύχει και τη νίκη.
Πολύ δυνατά στον αγώνα μπήκε η Θύελλα, που ελέγχονταςτο ρυθμό του παιχνιδιού, δημιούργησε
και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στι α΄ημίχρονο σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που εμφανίστηκαν πολύ αγχωμένοι και απλά παρακολουθούσαν την εξέλιξη.
Στο β΄ημίχρονο τα πράγματα όμως άλλαξαν. Παρόλο που τα Γρεβενά Αεράτα δέχθηκαν πρώτα τέρμα σε μια ανύποπτη φάση, παίζοντας έξυπνα με πολύ τρέξιμο, ισοφάρισαν, απέκτησαν αυτοπεποίθηση και δικαίωσαν την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. ΄Ετσι αντιλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αρχηγού, ότι δεν υπολείπονται σε τίποτα από ομάδες με μεγάλο μπάτζετ και πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές και αγώνας θα συνεχιστεί ως το τέλος.
Φάσεις και γκολ
2’ αντεπίθεση της Θύελλας με τον Ρούντο να βρίσκεται σε καλή θέση από θέση μέσα αριστερά και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Βίδρα να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ
8’ σουτ με καλές προϋποθέσεις του Μπαλοδήμου, έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη
10’ βαθιά σέντρα του Μπαμπάρη από δεξιά, ο Ρούντος μπροστά από τον Βίδρα πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Αεράτων, με την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από αριστερό δοκάρι
11’ λάθος του Κατσαντώνη, στην άμυνα των Γρεβενών, ο Μπαμπάρης επωφελήθηκε και ανενόχλητος, έξω από την μεγάλη περιοχή, δοκίμασε ένα συρτό σουτ που έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι
14’ εκτέλεση φάουλ του Μπαλοδήμου, από δεξιά, ο Κατσαντώνης έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ
20’ σέντρα του Ρούντου από αριστερά, ο Ηλιάδης έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ, με τον Βίδρα να εξουδετερώνει εντυπωσιακά την μπάλα
23’ ο Ιωαννίδης, κερδίζοντας κάποιες κόντρες, δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να προσκρούει στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού και να καταλήγει άουτ
26’ ο Γ. Σιδηρόπουλος έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Ρούντος βρέθηκε στο β’ δοκάρι όμως το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ
40’ νέα σέντρα του Ρούντου από την αριστερή πτέρυγα, ο Ζηνόβιος μόνος στην μικρή περιοχή δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και οι αμυντικοί των Γρεβενών έδιωξαν μακριά
47’ σουτ του Αποστολίδη από καλή θέση, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
51’ ΓΚΟΛο Κλάζογλου απομάκρυνε την μπάλα με το κεφάλι, ο Ζηνόβιος «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ και πρόλαβε στην έξοδο του Βίδρα, καταφέρνοντας να τον πλασάρει από πάνω, σημειώνοντας το 0-1 για την Θύελλα
77’ κόρνερ του Χ. Σιδηρόπουλου ο Ντε Σόουζα έπιασε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
79’ ΓΚΟΛ λάθος συνεννόηση του Κοντογουλίδη με τον Μιχαηλίδη, στο ύψος της τελικής γραμμής, ο Αναστασιάδης διεκδίκησε την μπάλα και την έδωσε στον Π. Λάλλο και αυτός με σέντρα σουτ από την δεξιά πλευρά κατάφερε να νικήσει τον εξουδετερωμένο γκολκίπερ της Θύελλας
87’ γρήγορος συνδυασμός του Κοντογουλίδη με τον Ζηνόβιο και αυτός «έστρωσε» στο επερχόμενο Ιωαννίδη, ο οποίος βρήκε ανοιχτό πεδίο, σούταρε δυνατά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
90’ κόρνερ του Χ. Σιδηρόπουλου, ο Ζηνόβιος εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην καρδιά της άμυνας όμως το γυριστό σουτ που έκανε έφυγε ψηλά πάνω από την εστία.
ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Σπηλιώτης (77’ Βασιλόπουλος), Αναστασιάδης, Κατσαντώνης, Λάλλος Θ., Ίττης, Κουρέλλας, Δημόπουλος Θ., Αποστολίδης, Μπαλοδήμος (84’ Δημόπουλος Ρ.), Λάλλος Π.
ΘΥΕΛΛΑ: Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος Γ., Κοντογουλίδης, Γετίμης, Μπαμπάρης, Μπαργιορίδης, Ηλιάδης (55’ λτρ Ντε Σόουζα), Κλάζογλου, Ζηνόβιος, Ιωαννίδης (89’ Ανδρεάδης), Ρούντος (65’ λτρ Χ. Σιδηρόπουλος)
Βίτκας Γεώργιος - Μπαζάκας Φώτης

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ 1-0

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη σεζόν 2013-14 η ΑΕΠ Βατολάκκου, καθώς επικράτησε του ΑΓΟ Δήμητρας με σκορ 1-0.
Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Δημ. Ασλανίδης στο 60', ο οποίος είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά στάθηκε άτυχος απέναντι στην εστία του Μπαράκα.
Άξιοι συγχαρητηρίων οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ, καθώς για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους πρόσφεραν θέαμα και καλής ποιότητας ποδόσφαιρο μέσα σε γενικές γραμμές.
Διαιτησία: Τσέτσιλας, Στεργιόπουλος, Σιούμπουρα (Γρεβενών)
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Ντοβατσίδης, Εμπρικίδης, Οκουτσίδης, Κοτενίδης, Παπαδόπουλος Κ., Ντεμάι, Κοτζατίσογλου (72' Κεχαγιάς), Παπαδόπουλος Χ., Ζολώτας, Κυρατζής, Ασλανίδης,
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Λάλλος Χ., Τσιρώνης, Παπαδόπουλος, Γκαραλιάκος, Λάλλος Γ., Τζημωρόπουλος (46' Στεφόπουλος), Καραδήμος, Λάλλος Κ. Χαρ. (70' Τζάκσον), Μπιζιώτας, Παπατσάνης (46' Λάλλος Δ.).
K.N.


Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ –ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ2-0

Ιδανικά τελείωσε τη χρονιά η Σειρήνα, αφού επικράτησε μετά από εξαιρετική εμφάνιση άνετα του Καρπερούμε 2-0.
Πάρα πολλές οι ελλείψεις για τη Σειρήνα, όμως η αλληλοκάλυψη των παιχτών της και το αδιάκοπο τρέξιμο είχαν σαν αποτέλεσμα να ελέγχει το χώρο του κέντρου και την κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργεί ευκαιρίες. Λιγοστές φορές αναγκάστηκε να επέμβει ο Τόλης Λιάκας που επιστρατεύτηκε ως τερματοφύλακας (2η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τερματοφύλακα η Σειρήνα) και μάλιστα από δικό του βολέ που λειτούργησε ως ασίστ, σημειώθηκε το δεύτερο γκολ της Σειρήνας.
Χασογκόλης αποδείχθηκε ο Ντάνιελ, αρχηγός ο Κάβος, δεν το΄ραψε καθόλου ο Γκόρτσος που ήταν ο καλύτερος παίχτης, θετικό το ντεπούτο του Ψηλού στον πάγκο και ζήλια από τον ΄Ηρα για τον Πασιά που συνεχίζει αν και αλλαγή να βρίσκει δίχτυα.
Αποβλήθηκε άδικα στο 58΄ο Φώτης Φαρμάκης.
Τα γκολ
52΄- Καταπληκτική προσπάθεια από το Γιώργο Τσιάτσιο και άπιαστο πλασάρισμα, 1-0.
85’- Βολέ του Λιάκα, ξέφυγε ο Πασιάς απ’ τα μαρκαρίσματα και σημείωσε το τελικό 2-0.
Χρήστος Μπαζάκας
  
KTΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ    3-2


Εύκολο απόγευμα για τον Κτηνοτροφικό , αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Ήταν ο τελευταίος αγώνας για φέτος  , με τον Κτηνοτροφικό να καταλαμβάνει τελικά την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα . Ήταν  ο τελευταίος αγώνα και για τον Γιάννη Ξάνθο και Άρη Κωστόπουλο , οι οποίοι τέλειωσαν τις σπουδές τους στα Γρεβενά , τους ευχαριστούμε θερμά για τν μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας  . Ήταν και η πρώτη στον πάγκο για τον Αργύρη Βανδή, αφού ο Νίκος ήθελε να δει την ομάδα από την κερκίδα. Τα γκολ πέτυχαν οι Ξάνθος (φανταστικό ανάποδο ψαλίδι) , και Σούλας (Το άλλο ήταν αυτογκολ)
Το φιλμ του αγώνα:
·        Στο 5΄σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπόλη Στέλιο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
·        Στο 31΄μετά από πίεση ο Σάλο θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.
·        Στο 40΄φαρμακερή σέντρα του Τσαπατσάρη , θα αποτύχει ο Βλάχος από κοντά να προωθήσει τη μπάλα στο άδειο τέρμα και ο επερχόμενος Σούλας θα κάνει το 2-1.
·        Στο 47΄ο Σίμος για το Γουρνάκι , με μακρινό διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 2-2.
·        Σο 53΄ο Βλάχος μόνος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία.
·        Σο 62΄θα σημειωθεί το ομορφότερο για φέτος γκολ του Κτηνοτροφικού , ίσως και του πρωταθλήματος με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ξάνθου , από πλάγια θέση και έξω από την μικρή περιοχή.
Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αγωνίσθηκε με τους: (Προπονητής Βανδής Αργύρης)
1.Μαργαρίτης Χάρης  , 2.Τζάγκας Γιώργος , 3.Γεωργίου Γιάννης , 4.Παπαστεργίου Στέλιος (68΄Τερζής Δημήτριος) , 5.Κωστόπουλος Άρης  , 6. Παπαϊωάννου Βαλάντης, 7.Βλάχος Δημήτριος (58΄Πιπέργιας Στέλιος) , 8.Τσιάρας Ηλίας (46΄Δρούγας Βαγγέλης), 9. Τσαπατσάρης Μάϊκ  , 10.Ξάνθος Γιάννης  ,11.Σούλας Χρήστος 
Το ΝΕΟΧΩΡΙ αγωνίστηκε με τους : (Προπονητής Μπόλης Τάκης)

1.Αποστολίδης Θεόδωρος (65΄Νταγκούλης) , 2.Σαμαράς Γιάννης , 3.Καφετζής Χρήστος , 4.Σάλλο , 5.Κύρκος Ανδρέας , 6.Χριστούλης , 7.Καφετζής Βαγγέλης , 8.Σίμος , 9.Μπόλης Στέλιος , 10.Λιάκος Ανδρέας , 11.Σόλλας.
  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ  Ι.
                              
                   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ  - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ  0-6
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ  2-0
ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ - ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ   2-2
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ  - ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ  1-0
KTΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ    3-2

Βαθμολογία Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ  56
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ   37
ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ  35
ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ  33 
ΝΕΟΧΩΡΙ   29  
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ   26
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ   25 
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ   23  
Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ   19
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ   16
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ    9Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ    1-7
Δ.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ   1-3
Π.Ν.ΠΟNΤΙΝΗΣ - ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔ.   4-1

Βαθμολογία Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία 

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 34
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ  26
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ   22
Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ   18
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ    15
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ   6
Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ   1
                             Πληρ.  Τηλ. 6944826267